fbpx

Spaophold Aarhus

Bedste spaophold i Aarhus 2024

Aarhus har konstant vokseværk. Den vokser og vokser sig større dag for dag. Hvorfor byen har så stor en trang til at vokse kan virke fjollet, for byen er skøn og perfekt, præcis som den er. 

Vælger i et spaophold i Aarhus, kan I glæde jer over kultur- og naturtilbud, der ingen ende tager. Aarhus er perfekt til jeres spaophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

På hotel Radisson RED Aarhus er der store rummelige værelser med moderne indretning. Du kan passe din træning i hotellets fitnesscenter. På restauranten kan du nyde din mad i de rødpolstrede møbler eller tage den med dig som take away. Hotellet har mødelokaler og festlokaler. Der er mange fine fællesområder med hyggelig og stemningsfyldt musik.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

Villa Provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Hos Villa Provence får du et hotelophold udover det sædvanlige. Her er alle værelser individuelt indrettede, og stilen er provencalsk. Gårdhaven er hyggelig og indbydende med blomster, planter og fine caféborde. Der serveres et dejligt udvalg af franskinspireret morgenmad i caféen. En skøn lille fransk oase midt i Aarhus. Hotellet drives med fokus på bæredygtighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

På Comwell Aarhus hersker der en urban og international stemning. Hotellet er indrettet moderne i samarbejde med HAY. På hotellet er der to fitnessrum, så du kan passe din træning. I konferencesalen kan der være op til 500 personer. Der er også mødelokaler og festlokaler, hvor du kan give dine gæster mulighed for at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hotel Oasia i Aarhus er helt perfekt for dig, som er vild med lækkert design. Stilen på designhotellet er nordisk. Efter din nattesøvn i en skøn seng, kan du nyde den overdådige luksus morgenmad, hvor alt i buffeten er nøje udvalgt, for at sikre gode smagsoplevelser. Hotellet har gode og funktionelle mødefaciliteter i pæne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus er en stor perle, der strækker sig langs kysten. På de fleste værelser er der store vinduer med direkte udsigt til strand og hav. Inkluderet i jeres ophold får I fri adgang til både fitnesscenter, sauna og swimmingpool. Det er altså den perfekte mulighed for jer for et afbræk fra hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Hotel Scandic Aarhus City er et moderne hotel beliggende midt i Aarhus. Her får du lækre hotelværelser, god mad på restauranten og en dejlig morgenmadsbuffet. Hotellet tilbyder også konferencelokaler og mødelokaler samt festlokaler, når du skal holde store fester. Hotellet ligger tæt på shoppemuligheder, caféer og seværdigheder som Aros, Den Gamle By og Tivoli Friheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

På Hotel Royal i Aarhus får du luksus i massevis. Værelserne er smukke og unikt indrettede med flotte kunstværker. På hotellets restaurant serveres der gourmetmad. I 2021 har hotellets søsterrestaurant fået en Michelin-stjerne. På hotellet findes der et stort casino-område. Nyd et dejligt luksuriøst ophold både på hverdage og i weekender på Aarhus ældste hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Hotel Atlantic
Hotels.com

Hotel Atlantic

3/5

Ønsker du et hotelophold, som du efterfølgende vil kunne huske, som noget særligt, så er det på Hotel Atlantic i Aarhus. Hotellet er indrettet lækkert og moderne. Glæd dig for eksempel til den lækre morgenmadsbuffet, som får dig til at smile hele vejen op til 10. etage. Der er mulighed for at medbringe sin hund.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Guldsmeden Aarhus
Hotels.com

Hotel Guldsmeden Aarhus

3/5

På Guldsmedegade midt i dejlige Aarhus ligger det idylliske Hotel Guldsmeden Aarhus. Hotellets stil er boheme og tilbagelænet luksus. Hotellets køkken er økologisk med lokale og bæredygtige råvarer. Der tilbydes en lækker morgenmad og så kan du forsyne dig i den fine kaffebar, når din kaffetørst melder sig. Hotellet har en hyggelig og jordnær atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 824 kr.

Hotel Ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz emmer at tradition og romantik. Stemningen er helt særlig og meget imødekommende. Indretningen er inspireret af den nordiske stil. Med i prisen får du blandt andet lækker morgenmad, te, kaffe, varm kakao og snacks. Ønsker du nærliggende oplevelse, kan du blandt andet opleve fascinerende Aros eller tage en tur til smukke Tivoli Friheden.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Derfor skal du tage på spaophold i Aarhus

En af grundene til, at Aarhus har så travlt med at vokse sig stor og stærk, er måske, fordi den gerne vil være lige så stor som sin storebror København. 

Ofte bliver de to byer stillet op imod hinanden som i en gammel western. Dog er vinderen som oftest at finde på Sjælland. København er noget større og vist også lidt mere populær. 

Men det betyder ikke, at I skal tage på spaophold i København. Outsideren har nemlig nogle tricks oppe i ærmet, som København ikke har. 

Aarhus har fordelen ved at være en mindre by. I kan gå rundt til alle museer, barer, restauranter, teater, biograf, havnen, domkirken osv. Samtidig er byen stor nok til, at I aldrig kommer til at kede jer selv på en forlænget weekend. 

Aarhus har også fantastiske strande, som storebroren ikke rigtig kan prale af. Aarhus har så mange store og flotte strande, at I kan komme helt i dilemma bare ved at skulle udvælge en. 

Endeløse kulturtilbud på jeres spaophold i Aarhus

Aarhus er en stor by. Så på jeres spaophold i Aarhus, har I rig mulighed for at opleve et væld af forskellige kulturtilbud. 

I kan tage på spillesteder som Atlas, Radar, Voxhall, Tape, Musikhuset og mange andre. Eller I kan på Aarhus Teater, hvor der med garanti kører en forestilling lige for jer. 

I får også svært at tage til Aarhus på kurophold og så komme hjem uden at have besøgt hverken Aros, Tivoli Friheden, Moesgaard Museum, Den Gamle By eller Væksthusene i Botanisk Have. 

I vil med garanti have haft en skøn tur, om I når på en af disse essentielle kulturattraktioner eller ej. Men kollegerne på arbejdet bliver lidt skuffet over ikke at kunne høre din dom over f.eks. Den Gamle By.

vidunderlig udsigt fra spahotellet

Brug det åbne hav og de enestående strande 

Et spaophold i Nordjylland giver jer så mange skønne, hvide strande at vælge imellem, at valget kan være helt uoverskueligt. Tro det eller ej, på det forholdsvis spinkle areal omkring Aarhus får I mindst lige så svært ved at vælge mellem strandene. 

I kan tage ud af byen til Bellevue strand, tage helt til Egå strand. I kan også blive i byen og hoppe på den Permanente eller på Tangkrogen, imellem disse ligger også Havnebadet på Aarhus Ø, som også er vældig indbydende. 

Endelig kan I hoppe ud til Åkrogen Strand, der ser noget fantastisk ud med de høje løvtræer. Eller I kan tage helt ud til Moesgård Strand. Du blev advaret på forhånd, strande har Aarhus i massevis. 

Efter turen på strandene kan I tage en tur rundt i Marselisborgskoven, hvor også det store stadion og Tivoli Friheden ligger tæt på. Er I i den modsatte ende af Aarhus, skal Riis Skov have et visit.

Fra Riis Skov får I et unik udsyn ud over lystbådehavnen og de mange mennesker, der bader, sejler og benytter vandet til at nyde livet. Vandflyveren og hurtigfærgen kan I måske også spotte herfra.

En dagstur eller weekendtur passer perfekt til Aarhus

Søger I en dagstur, en såkaldt spadag? Jamen så er Aarhus igen helt perfekt. Aarhus er rimelig centralt placeret i landet, særligt i Jylland, og vil kunne huse et stort publikum til spadag, hvor end de må komme fra i landet. 

En weekendtur er dog også oplagt, hvis I vil have nogen som helst chance for at danne jer et indtryk af den store by. 

Men måske er I mere til store spaophold i Tyskland, når opholdet skal strække sig over flere dage? Det må I selv om. Aarhus står i hvert fald med åbne døre, åbne arme og smilende ansigter, skulle I vælge at holde jeres spaophold i Aarhus.

FAQ om spaophold Aarhus

Vi har samlet nogle spørgsmål sammen, som ofte stilles i forbindelse med spaophold i Aarhus. 

Er et spaophold i Aarhus dyrt? 

Prisen afhænger af flere faktorer 

 • Hvor lang tid opholdet strækker sig over?
 • Hvad opholdet skal inkludere? 
 • Hvilket spahotel I vælger
 • Om I kan finde et godt tilbud

Kan man nå at se hele Aarhus på en dag? 

Nej, det kan man ikke. 

Man kan nå at se strøget, Domkirken, havnen, Aros og måske en universitetsbygning, hvis man har de hurtige sko på den dag. 

I skal bruge minimum en weekend for suge bare en nogenlunde mængde af de mange kulturtilbud til jer. 

Hvilke attraktioner og seværdigheder må man ikke gå glip af på sit spaophold i Aarhus? 

 • I skal se en af de helt store: 
  • Aros
  • Den Gamle By 
  • Tivoli Friheden 
  • Moesgaard Museum 
 • I skal se en af de fantastiske strande 
 • I skal se Latinerkvarteret
 • I skal se enten Riis Skov eller Marselisborgskov