fbpx

Kurbad Limfjorden

Vidunderlig spadag hos Kurbad Limfjorden

Lige ud til Limfjordens vidunderlige natur ligger Kurbad Limfjorden. Her kan du eller I opleve luksuriøs wellness på et dagsbesøg. I kan booke massage, behandling og dase rundt i deres mange bassiner, spa og saunaer. Med udsigt ud over fjorden finder I ikke et bedre sted at nyde en afslappende og afstressende spadag.

Denne side indeholder reklamelinks

Spadag hos Kurbad Limfjorden

5/5

Hvis I ønsker en oplevelse i en dejlig spa, skal I vælge Spadag hos Kurbad Limfjorden. Her giver I en engangspris, hvorefter I får adgang til spaområdet på kurbadet. I behøver ikke at tage eget tilbehør med, da I også får mulighed for at låne håndklæde, badekåbe og badetøfler. I får også forfriskninger i form af frugt, isvand og kaffe.

Laveste pris for 2 personer: 598 kr.

Kurbad Limfjorden deal

Hvad skal I bestille, inden I ankommer på jeres udsøgte kurophold i Struer? 

Første step er booking af entré til kurbadet. Her får I adgang til spa- og wellnessfaciliteter:

 • Bassiner 
 • Udespa
 • Saunaer 
 • Saunagus
 • Bruseoplevelser
 • Damphuller 
 • Wellness Lounge

Kurbadet arbejder med at gøre alle dine sanselige indtryk på opholdet unikke. Hvorfor et bassin ikke bare er et opvarmet bassin, og en sauna kan opleves med gus – mere om det senere. 

Skulle I fristes til at undersøge andet step af bookingen, så er I mere end velkomne. Her vil I kunne booke behandlinger som:

 • Massager
 • Tyrkisk bad
 • Kropspeeling 
 • Voksbehandling 
 • Ansigtspleje

De har et væld af massager, som kan udvælges på forhånd. I vil også kunne få tilpassede behandlinger alt efter jeres ønske. 

I vil kunne booke både første og andet step eller en af disse individuelt. I kan også finde gode deals på hjemmesiden.

Ydermere er det muligt også at booke jeres besøg Restaurant Ved Fjorden på forhånd. Her er der et vel af skønne retter på menuen samt mulighed for lækre vine og lokale øl.

eksotisk spaafdeling

Kurbad Limfjorden gavekort

Der er mange veje, som fører til et luksuriøst ophold på Kurbad Limfjorden. 

 • I kan møde op i entreen og købe en billet.
 • I kan booke behandling og entré online 
 • Du kan bestille et gavekort til jer  

Spaophold som gavekort er meget populært blandt spagæster. I stedet for at den ene part skal gætte sig til, hvordan og hvornår opholdet skal forløbe, kan modtageren af gavekortet selv vurdere det. 

Hos Kurbad Limfjorden kan et gavekort være på alt fra 100 kr. og op efter.

Et romantisk ophold skal gerne være så perfekt som muligt. Hertil hjælper et gavekort. I slipper for, at vigtige aftaler skal rykkes eller være i vejen for opholdet. 

Modtageren kan helt selv vurdere, hvad opholdet skal inkludere. Særligt på Kurbad Limfjorden er det en stor fordel. Det kan være, at turen skal sammenkobles med en tur rundt om Limfjorden, et besøg på en restaurant i nærheden eller noget tredje. Det kræver noget planlægning, som gavekortet åbner mulighed for.

Om Kurbad Limfjorden

I byen Struer ligger et kurbad ved navn Kurbad Limfjorden. Kurbadet ligger helt ned til vandet, hvorfor deres gæster altid har en førsterækkes udsigt til den naturskønne fjord. 

Kurbadet er ideelt til mennesker, som søger en spadag, med alt hvad denne burde indeholde.

Deres opgave er at sætte kundernes trivsel og velvære i fokus. Til det formål har de et væld af bassiner, saunaer, vandfald og mere til. Her skal gæsterne kunne føle sig afslappede og nyde de faciliteter, kurbadet stiller til rådighed. 

Kurbad Limfjorden har sat rammerne for en perfekt spadag og venter så bare på, at du kommer og udfylder de rammer.  

Som navnet antyder, ligger kurbadet klos op og ned ad Limfjorden. Udover at give en fantastisk udsigt til jer, mens I ligger i spaen, muliggør det også helt fantastiske weekendture. Kan en kanotur på Limfjorden måske afsluttes bedre end med spa, sauna, bassiner og med massage? 

Med udsigt til Limfjorden

Placeringen af kurbadet kan ikke blive bedre. I har direkte udsigt til Limfjorden og til Venø Bugt. Her vil I kunne se små hyggelige lystbåde og måske en fisker, der forsøger at få et lækkert måltid med hjem på køkkenbordet. 

Limfjorden er kendt for sine hyggelige havnemiljøer samt mange vandre- og cykelture rundt om eller langs med floden. Det er muligt at tage på sælsafari ved fjorden. I vil også have rimelig gode chancer for at kunne hive nogle østers med hjem, hvis I får lidt hjælp til at finde det rette sted. 

Der er mange forbindelser med små færger på tværs af fjorden og ud til de små hyggelige øer. I kan f.eks. tage færgen til den hyggelige ø Venø. Turen kan også tages til Nykøbing Mors eller Fur. 

Tager I et smut til Fur, vil I kunne erfare det unikke moler, som undergrunden mere eller mindre består af på øen. Her kan flagerne i leret afsløre fortidens geologiske bevægelser. I vil desuden kunne se voldsomme skrænter, hvorfra I har direkte udsyn ned til vandoverfladen. 

Med udsigt til den overdådige fjord giver Kurbad Limfjorden de bedste muligheder for en skøn spaoplevelse – det kan være svært at finde vej hjem igen.

Madoplevelser med lokalt særpræg

Hvorfor have travlt med at finde hjem i privaten og til hverdagen igen? 

Et stop kunne med fordel gøres i den lækre cafe, efter I har skyllet jer godt i bruseren og iført jer kåbe og slippers, for at nyde et måltid i kurbadets cafeområde

Her kan I finde lækre laksesandwich, tapas, salater og andet godt fra havet.

Ingen steder er det tydeligere vist end med den lokale Fur-øl. I specialølslag er denne øl kendt som en af landets bedste. Årsagen skal igen findes i det skønne moler. Leret filtrerer vandet i undergrunden, inden det pumpes op. Det giver den helt rette pH-værdi, gør vandet fri fra kalk, og gør det særlig rent og klart – perfekt til ølbrygning. 

Kurbad Limfjorden spa- og wellnessfaciliteter

Alle kursteder i landet og udlandet er forskellige. Det er virkelig sandt, når det kommer til Kurbad Limfjorden. Hvorfor det også kan blive nødvendigt lige at få uddybet, hvad deres særprægede faciliteter egentligt består af:

 • Bassinerne er opvarmet til 33 grader og med direkte udsigt til den mægtige fjord. Udespaen er en tand varmere og giver en endnu bedre udsigt over fjorden samt Venø Bugt. 
 • Saunagus giver en enestående sanselig oplevelse i saunaen. Her svinger en gusmester gusen rundt i hele rummet, hvilket giver en sensationel oplevelse i kroppen. Det er dog kun på bestemte tidspunkter – så vær opmærksom. 
 • Bruseoplevelser omfatter vand, dufte og lys, som søger at give den helt rette sanselige oplevelse. Oplevelsen i bruserne skifter efter årstider. Så om foråret er det tåge og regn, som hærger i bruseren. Om sommeren er det lys og eksotiske dufte. 
 • Wellness Lounge er et område på kurbadet, hvor I kan få lækre læskende drikke, kaffe og friske frugter. Man kan få behov for en opkvikker, når dagen får lov at bevæge sig i slowmotion. 
 • Massager kunne f.eks. være: 
  • Limfjords Stenmassage
  • Duo wellness massage
  • Helkropsmassage
 • Tyrkisk bad er med ansigtsmaske, hvorefter døde hudceller skrubbes af. Samtidig opleves en nydelse i hele kroppen med skrubben på ansigtet. 

Små udflugter til danske skatte

En tur til Kurbad Limfjorden vil næsten altid blive kombineret med flere eventyr – særligt hvis I kommer langvejs fra. 

I kunne starte med at køre, gå, cykle eller ro langs fjorden. Herefter skal I ind og blive skyllet og opvartet i de fantastiske spa- og wellnessfaciliteter. Som aftenen byder sig på, kan I finde en lækker restaurant langs fjorden, hvor lokale fangster fra havet kan nydes med øl og vin. Får I for meget at drikke, ligger der mange små, hyggelige overnatningsmuligheder i nærheden af kurbadet. 

Tilsammen giver det et udsøgt spaophold i Nordjylland. Kommer I helt ovre fra Fyn eller Sjælland, skal turen næsten også gå længere nordpå til Grenen eller ud til Vestkysten. I kan også besøge Limfjordsmuseet og undersøge historien bag den enorme fjord, der æder sig ind i det jyske landskab. Hvis det interesserer jer meget, er fossil- og molermuseet også lige i nærheden. 

En dagstur til paradis

Turen på Kurbad Limfjorden er som nævnt uden overnatning. Derimod søger særligt de nordjyske og midtjyske gæster til spabadet for at opleve luksus i nogle timer eller en hel dag. 

Pludselig bliver jeres sommerhustur på Djursland og spadag på Kurbad Limfjorden til et spaophold på Djursland. Efter jeres lange dag i spaen og ude at undersøge Limfjorden, er I klar til at komme tilbage til Djursland og sommerhuset.

Det kunne også være et spaophold i Aarhus. I tager en lille udflugt til Limfjorden og til kurbadet fra jeres ophold i Aarhus. Måske er I trætte af alt stressen og larmen, som storbyen holder på. I trænger til at komme lidt væk og erfare noget nyt og lækkert. 

Kurbad Limfjorden er perfekt til disse små, tiltrængte afbræk. Efter en hel dag med spa, bassiner, massage og sauna finder I en ny energi, som har været gemt alt for længe. 

Den lille tur op til Struer kan kurere mange dårligdomme og hjælpe jeres trivsel og velvære på helt rette vej. 

I kan desuden være heldige at hente et Kurbad Limfjorden tilbud. Det lader sig f.eks. være med tilbud på massage, behandling og spaopholdet generelt. Kig efter det, inden du søger mod Struer og Kurbad Limfjorden. 

FAQ om Kurbad Limfjorden

Sidder du allerede med et hav af spørgsmål? Vi har besvaret nogle ofte stillede spørgsmål, som kan hjælpe dig i din søgen. 

Kan vi finde østers og skaldyr i Limfjorden?

Ja, I kan tage på østers og skaldyr jagt i Limfjorden med god mulighed for fangst. Bestanden af østers er steget i Limfjorden, så I kan være heldige at finde en god mængde østers, hvis I gider arbejde for det. 

Skaldyr – som Limfjordskrebsen – skal der arbejdes betydeligt mere for. Her vil en rose til fangsten være nødvendig. I kan med fordel forhøre jer blandt de lokale eller på kurbadet. Hvis de er søde, guider de jer i den rette retning. 

Skal jeg booke behandlinger på forhånd? 

Kurbad Limfjorden er et populært sted til en spadag i Jylland, hvorfor de har mange gæster. Derfor vil I skulle booke behandling på forhånd, så de kan være forberedte. 

I kan komme uanmeldte til spaen og købe adgang i receptionen, dog kan det også gøres online.

Kan vi overnatte på Kurbad Limfjorden?

Nej, det er et kurbad og ikke et spahotel. I kan booke en spadag på kurbadet med det hele inkluderet for to eller flere. Når opholdet er ovre, kan I bestille en overnatning på en nærliggende kro, hotel eller B&B, skulle det være ønsket. 

Personalet vil altid være behjælpelige, hvis I søger råd og guide til en unik og behagelig overnatning.