fbpx

The Thief

Vidunderligt ophold hos The Thief

The Thief er et hotel midt i Oslo, der er præget af luksus, eksklusivitet og kvalitet. Det er et sted, hvor gæsterne kan løbe fra hverdagen og slappe af, mens de lader op på ny, så de kan vende tilbage med fornyet energi. Det er et sted, som bare skal prøves.

Denne side indeholder reklamelinks

The Thief
Hotels.com

The Thief

4/5

På The Thief i Oslo, I Norge, får I sensuelle og livsbekræftende oplevelser. På hotellets restaurant og bar er belysningen afdæmpet og intim, så I kan have fuldt fokus på hinanden. Når sensualiteten af nydelse skal nå nye højder, kan I besøge spa-afdelingen, hvor den intime atmosfære fortsætter i det tyrkiske hammam.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

The Thief Tilbud & Deals

The Thief er spækfyldt med gode tilbud på deres hjemmeside. Du kan både spare penge på overnatninger og pakkeløsninger, hvis du holder øje med eventuelle opdateringer. Følg med, og find en god The Thief deal, så du kan få en unik oplevelse til en god pris.

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav og meget andet, når du booker din uforglemmelige og luksuriøse spaoplevelse hos The Thief.

The Thief gavekort

Vil du gerne forkæle en, som du holder af? Så er et spaophold gavekort til The Thief det perfekte valg.

Der er utroligt mange, der har en hektisk hverdag. Og når hverdagen er hektisk, så er det nemt at glemme sig selv. Mind en, som du har kær, om, at de skal huske sig selv ved at huske dem. Giv dem et gavekort til et luksusophold på The Thief, og mærk selv, hvordan det kan ændre en person. Pludselig får de tid til at stoppe op, slappe af, trække vejret og se på alt det, som de har, som de kan være taknemmelige for, og alt det, som de kan være stolte af. Det vil være et ægte boost til selvtilliden, og de vil vende tilbage til livet med ny energi og måske bedre idéer til, hvordan de kan gøre livet nemmere for sig selv og andre.

vidunderlig havudsigt

Om The Thief

The Thief er et moderne hotel lige i midten af Oslo. Det har fået sit navn fra dengang, hvor Tjuvholmen var fyldt med smuglere, tyveknægte og andre, der levede på kanten af loven. I dag er området ikke længere præget af kriminalitet, men derimod af et lækkert flugtsted, der stjæler gæsterne væk fra deres hverdag.

The Thief er fyldt med alt luksuriøst. Kunst fra hele verden pryder væggene, møblerne er særligt udvalgt af de bedste designere, og kvalitet er nøgleordet for alt, der har med hotellet at gøre. Denne form for eksklusivitet gør, at gæsterne for en stund lever i en hverdag, der er langt fra virkeligheden, og dermed tillader de dem selv at slappe af og blive forkælet fra top til tå – hvilket også er årsagen til de fleste gæsters besøg.

The Thief lever af tilfredse kunder, og de stræber efter at skabe en unik oplevelse for alle deres gæster. Derfor tilbyder de flere forskellige pakker, tilbud, behandlinger og ophold, som du kan vælge imellem, og de har også mange forskellige værelser, så du kan bo på den måde, som du finder mest komfortabel.

The Thief tilbyder

The Thief er et hotel, der byder på en lang række forskellige faciliteter. Det inkluderer helt lavpraktisk gratis Wi-fi, gratis parkering og en røgfri ejendom, hvor du kan opholde dig i nogle dage eller en uges tid alt afhængigt af, hvad du ønsker.

I forhold til mad og drikke tilbyder de en restaurant, en bar, roomservice efter behov og morgenmad i morgenbuffet. De har dog nogle lokationer, der gør, at det føles som om, de har meget mere end det.

På spa- og wellness niveau har de et fitnesscenter, en sauna og spa samt en lang række behandlinger. 

Sidst men ikke mindst så er der detaljerne. The Thief er nemlig både handicapvenligt, og det er tilladt at have sin hund med. Det betyder, at du med god samvittighed kan tage på spaophold i julen og stadig fejre det med din firbenede bedste ven.

Oplevelser i nærheden

The Thief ligger midt i Oslo, så der er en lang række oplevelser i nærheden af hotellet. Faktisk skal du stort set bare gå uden for hotellets dør, og så er du omringet af byliv. Du har muligheden for at kigge på mennesker fra den lyse morgen til den sene aften. Du kan spise god mad på hotellerne, og du kan drikke en kold drink i baren om aftenen.

Nogle af de seværdigheder, der ligger tættest på, er Aker Brygge, Tjuvholmen Sculpture Park, Tjuvholmen Neighbourhood og Astrup Fearnley Museet. Dette er dog kun nogle få udvalgte blandt mange ting, som du kan tage ud og opleve, hvis du gerne vil have lidt andet end afslapning ud af dit wellnessophold på hotellet. 

Der er hele 17 seværdigheder, som Tripadvisor beregner til at ligge indenfor en radius på 0 km, og de fire, der blev nævnt lige ovenover, har alle scoret 4 stjerner eller derover på Tripadvisor.

The Thief ligger altså placeret på en måde, så du har rig mulighed for at tage ud og opleve en helt masse på dit ophold eller på din ferie. 

The Thief spa- og wellnessoplevelser

The Thief er et hotel, der tilbyder det, de kalder nordisk wellness for alle. De har lånt idéer fra spakulturer over hele verden, så på den måde er det ikke udelukkende nordisk. Dog er det en helt igennem fantastisk wellnessoplevelse alligevel – og helt vildt tilgængeligt, når du bor på hotellet. Du tager blot din badekåbe på og bruger elevatoren. Den går direkte ned til indgangen til The Thief Spa, hvor du kan forkæle dig selv med en række forskellige oplevelser som for eksempel tyrkisk hamam bad eller marokkansk ler behandling.

The Thief Spa og wellness tilbyder også mere almindeligt kendte behandlinger som ansigtsrens, manicure og massage af musklerne, der løsner op og gør dig mere afslappet. Det kan særligt være tiltrængt i nakke og ryg, fordi vi er et folkefærd, der sidder meget foran computeren.

The Thief Spa har åben fra 11.00 til 19.00 i hverdagene – mandag til fredag – og fra 10.00 til 19.00 i weekenden – lørdag og søndag. Det er dog kun for de gæster, der bor på hotellet. Hvis du kommer udefra, er der kun åbent mandag til onsdag fra kl. 11.00 til 19.00. 

Behandlinger hos The Thief

The Thief tilbyder nogle forskellige behandlinger, som du kan gøre brug af. Først og fremmest kan du få en Thief Classic Massage, der varer i 50 minutter og koster 896 NOK. Denne kan du kombinere med en frokost for 1095 NOK eller med to-retters menu til aftensmad for 1345 NOK. Du kan også få en Thief Classic Facial, der varer i 50 minutter og koster 995 NOK.

Foruden disse behandlinger så tilbyder The Thief også nogle pakker. Det inkluderer blandt andet Thief Spa Luxury Evening, hvor du får adgang til spa i 90 minutter, en 50 minutters traditionel massage og en tre-retters menu til at runde det hele af på.

Værelserne på The Thief

Værelserne på The Thief er bestemt heller ikke noget, som du kan klage over – særligt fordi du kan vælge lige netop det værelse, der passer bedst til dig. 

Du kan vælge et flot standard værelse på 24 kvadratmeter med privat balkon, vinduer fra gulv til loft, et badeværelse med det, der kaldes en rainbruser og mulighed for at connecte med et andet værelse.

Du kan også vælge et superior værelse på 30 kvadratmeter også med privat balkon, vinduer fra gulv til loft, et badeværelse med en rainbruser eller med et badekar og et område, hvor du kan sidde og arbejde ved et skrivebord.

Der findes også deluxe værelser på 30 kvadratmeter. De vender mod øst og har udsigt ud over kanalen. De har en privat balkon, et område, hvor du kan sidde og arbejde ved et skrivebord og et badeværelse med en rainbruser eller et badekar.

Premium værelserne er også på 30 kvadratmeter, og de vender også mod øst, men de har udsigt ud over Oslofjorden. Her er der ligeledes et siddeområde, hvor du kan arbejde ved skrivebord og privat balkon, men badeværelset er større og har en rainbruser. Det er det største værelse, som The Thief tilbyder, inden værelset bliver til en suite.

Restaurant på The Thief

The Thief byder selvfølgelig også på en ægte nordisk måde at spise på; nemlig god mad i gode omgivelser. Maden er nordisk men med globalt twist, så du ikke ved helt præcis, hvad du går ind til.

Du kan vælge det, der kaldes Thief Roof Grill. Det er en unik oplevelse, hvor du får lov til at sidde oppe øverst i en penthouse med en helt fantastisk udsigt, mens maden bliver grillet, og du snakker med dem, som du holder af.

Der er plads til 80 gæster, der kan sidde og nyde denne udendørs oplevelse, mens de venter i spænding på de lette sommerretter og det grillede kød.

Du kan også vælge den oplevelse, der kaldes The Table. Det er deres nyeste koncept, hvor du får lov til at nyde nogle af de bedste norske delikatesser, mens du har en helt igennem fantastisk udsigt ud over Oslo. Der kan sidde 4 til 6 gæster ad gangen, og der er kun ét bord på en aften, hvorfor det altså hurtigt bliver en eftertragtet oplevelse. Hvis det er en oplevelse, som du også vil have med i pakken, så husk blot, at du skal bestille i god tid.

Lad kærligheden blomstre

Du behøver ikke at nyde en spaoplevelse alene. Faktisk – hvis du har den rette partner – kan det være lige så givende at nyde den sammen med en anden. 

Er både du og din partner interesserede i at slappe af i et par dage og få talt ud om jeres liv, jeres forhold og alle jeres tanker, så inviter dem med på et romantisk ophold, som I begge sent vil glemme.

Har du fundet din eneste ene, så handler det om at vokse sammen med dem. At hjælpe hinanden med at udvikle jer og nå frem til den bedste version af jer selv. Når I begge er fuldt opladede efter en weekend eller måske en ferie på The Thief, så vil I have det bedre i jeres forhold, og I kan arbejde på jer selv både hver for sig og sammen.

FAQ om The Thief

Kan der være 3 personer i ét værelse?

Ja, i nogle værelser, men det skal bestilles. Hvis du vælger et værelse af typen Superior, Deluxe, Premium eller One Bedroom suite, så har det kapacitet til en ekstra seng. Det vil koste 750,- NOK pr. nat inklusive morgenmad. 

Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af The Thief?

The Thief ligger i Oslo og dermed tæt på en masse fantastiske oplevelser, der har med bylivet at gøre. Blandt de nærmeste kan dog nævnes Tjuvholmen Sculpture Park, Tjuvholmen Neighbourhood og Astrup Fearnley Museet, så der er masser at vælge imellem.

Hvilke faciliteter er der på The Thief?

The Thief byder på mange forskellige faciliteter, som du kan få stor glæde af. Blandt de mest populære kan dog nævnes den indendørs pool, tagbaren og gratis Wi-fi. Resten af de lækre faciliteter, kan du læse om på hotellets hjemmeside.

Hvilken type morgenmad serveres der på The Thief?

The Thief serverer morgenmad i en morgenbuffet, hvor du finder et stort udvalg af forskellige slags morgenmad, så der er noget for alle. Den er højt vurderet af tidligere gæster. De har givet den en anmeldelseskarakter på 9,0.