fbpx

Alsik Hotel

Vidunderligt ophold på Alsik Hotel

Drømmer du og din partner eller familie om et tiltrængt spa get away, hvor alle sanser stimuleres og inspireres? Hvor krop, sind og sjæl kommer helt ned i et jordnært og healende gear? Så er det værd at overveje et velgørende, healende og forfriskende spa ophold på Alsik Hotel i Sønderjylland. Se altid efter Alsik hotel tilbud eller Alsik Hotel deal, når du søger efter et spaophold. 

Vi vil her komme ind på de faciliteter, spa pakker og relax muligheder, du kan vælge imellem, så du kan træffe en informeret beslutning om dit kommende spaophold på Alsik Hotel.

Denne side indeholder reklamelinks

Steigenberger Alsik Hotel & Spa
Hotels.com

Steigenberger Alsik Hotel & Spa

4/5

Modernitet er i fokus på Steigenberger Alsik Hotel & Spa, hvor hotelbygningen, farver, indretning og detaljer går op i en fin enhed. Dette afspejler sig ligeledes i hotellets kæmpestore spa- og wellnessområde, fordelt på hele fire etager, og på i alt 4.500 m2. Her kan I vælge over 60 oplevelser, der alle har fokus på jeres velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Derfor skal du vælge et spaophold på hotel Alsik  

Alsik Hotel spa ligger smukt ud til vandet og byder på en højhusbygning, der giver et imponerende vue ud over Sønderborg og dele af Sønderjylland. Når du skal vælge mellem de mange forskellige muligheder, der findes i kategorien spa ophold i Jylland og resten af Danmark, kan det være svært at navigere rundt i, hvilket ophold, der tjener netop dine og din families behov. Vi vil her nævne nogle vigtige grunde til at vælge lige netop Alsik Hotel til dit næste spaeventyr: 

 1. Spændende og imponerende højhusarkitektur leder jer op i højderne og væk fra dagligdagens travlhed og hverdagens tromme rum. Her kan man i særdeleshed opleve at få det hele lidt på afstand og se tingene, også bogstaveligt talt, i et nyt perspektiv. Det i sig selv kan være forfriskende, energigivende og saliggørende. 
 2. Der kan vælges mellem mange forskellige spapakker, som gør, at du og din partner, ven/veninde eller familie kan vælge lige netop det ophold, der passer til jer og jeres behov. 
 3. Der ligger en prisvindende restaurant og venter på jer, der byder på inspiration og stimulation til smagsløgene på en måde, der ligger ud over det sædvanlige. Nogle mennesker kommer kun for at spise på restauranten og dette siger lidt om dens kvalitet. 
 4. Sønderborg er en spændende by både kulturhistorisk set med Sønderborg Slot og Augustenborg Slot lige i nærheden og desuden har Sønderborg en smuk beliggenhed ved vandet, som i sig selv er saliggørende for sjæl og legeme. 
 5. Det er et ultimativt romantisk sted, hvis du går med friertanker, vil forkæle eller overraske din partner på en luksuriøs og komfortabel måde. 
 6. Spa stedet emmer af luksus, og har du brug for at føle dig som konge, dronning, prinsesse eller prins for en eller flere dage, er du kommet til det helt rette sted. Med gourmet, spa og beliggenhed i absolut særklasse, er det stedet, du ikke vil hjem fra. 

Hvorfor overhovedet vælge et spaophold?

Vand siges at have en healende kraft på både krop, sind og sjæl, fordi det både beroliger, forfrisker og renser. Det er ikke for ingenting, at de gamle romere byggede kursteder og badeanstalter til den helt store romer-medalje og dermed havde kuroplevelsen som en integreret del af deres hverdag. Her blev der holdt kloge samtaler, der blev badet og slappet af og måske også noget, vi ikke skal nævne yderligere her. Det var et forfriskende pusterum fra hverdagen og selve denne ide om et kurophold som et, der giver fornyet energi, er derfor meget gammel kulturhistorisk set. 

Vi ved også, at der decideret blev bevilliget kurophold som en del af en lægebehandling til patienter, der trængte til restitution og hvile. Dette sker stadigvæk i et vist omfang og der er noget om snakken i forhold til, at det gør godt for menneskets krop, sind og sjæl at omgive sig med vand og vandets kraft. 

Det er også videnskabeligt bevist, at giver man kroppen et ”kuldechok” i form af skiftevis kolde og varme bade, hvor man sætter gang i blodcirkulationen, så styrker det kroppens immunforsvar. Disse kolde og varme bade finder man ofte i form af fodbade, hvor man går skiftevis mellem det meget kolde og det varme vand, hvorefter man kan mærke en prikkende fornemmelse i fødderne, som er tegn på, at blodet ruller i årerne.

dejlig privat spabad

Vælg mellem forskellige skønne spapakker 

Vælger I et spaophold på Alsik Hotel, kan I vælge at overnatte en enkelt eller flere nætter eller også kan I vælge en decideret spapakke. Her er der sammensat en pakke til jer, som har forskellige foki og som imødeser forskellige behov hos jer. I det følgende vil vi komme ind på de forskellige spapakker, og hvad I kan vælge imellem. 

Alsik Spaophold – Renew og relax

I spapakken Renew og Relax får I mulighed for at overnatte en nat i et skønt dobbeltværelse, hvor I bliver mødt af en imponerende udsigt ud over Sønderborg og kan nyde et Nordic Glow Spa kit, der indeholder lækre wellness produkter til jeres spaophold. Når I vågner fra en god nats søvn på det dejlige hotelværelse, kan I denne morgen nyde en stor, variereret og lækker morgenbuffet. Når I når til aften, vil I kunne sætte jer godt til rette i den prisbelønnede restaurant Alsik og lade jer betjene og opvarte til en udvalgt af køkkenchefen to retters menu. 

Ønsker I at være fysisk aktive under opholdet, giver denne spapakke også adgang til Alsik Fitness og yoga Studio, hvor I kan dyrke både fitness og yoga, så glem ikke at tage yoga og fitness tøjet med hjemmefra. Herudover har I adgang til Spa Pool, Hot-tub og den udendørs Infinity Saltvandspool. Når blodsukkeret trænger til et energiboost kan I få en snack i Alsik Spa cafe og trænger jeres kroppe til ekstra forkælelse er der også inkluderet 20 % rabat på en behandling på en time, som er valgfri. Her får I også adgang til Tea Lounge og Salt Lounge. I låner selvfølgelig badekåbe og slippers under spaopholdet på Alsik hotel. 

Alsik Get Away 

Vælger I den spapakke, der hedder Alsik Get Away, får I en dejlig overnatning for to personer i et skønt dobbeltværelse, hvorefter I om morgenen kan sætte jer til en stor og overdådig morgenbuffet med alskens lækkerier og drikkevarer i Restaurant Alsik. Om aftenen kan I starte med at få et glas af husets bobler, der serveres i baren før jeres tre retters middag. I får her en dejlig menu på 3 retter, der er nøje udvalgt af køkkenchefen i Restaurant Alsik. 

Sommerophold 

Vælger I den spapakke, der hedder sommerophold, får I hele fire overnatninger for to personer i et skønt dobbeltværelse. Om morgenen kan I nyde en stor morgenbuffet i Restaurant Alsik, der byder på alskens lækkerier og drikkevarer. 

Ønsker I at gå i fitness under opholdet, kan I tilkøbe adgang til Alsik Fitness. Derudover kan I også tilkøbe adgang til Alsik Spa Pool og Nordisk Spa. Vær opmærksom på, at visse af disse adgange kræver forudgående reservation og det anbefales, at I henvender jer før jeres ophold for at høre nærmere om dette. 

Sommerophold med halvpension

Ønsker I at nyde sommeren på Alsik hotel, hvor I ikke skal stå for hverken morgenmad eller aftensmad, er pakken ”sommerophold med halvpension” værd at overveje. Her får I nemlig hele fire overnatninger for to personer i et dejligt dobbeltværelse og derudover kan I sætte jer godt til rette i restaurant Alsik og nyde den imponerende udsigt fra 17 etage og spise af den store morgenbuffet. I får også skøn og lækker aftensmad med i pakken, hvor I får serveret to retter, der bliver bestemt af køkkenchefen. 

Du kan også vælge at tage på spaophold i julen eller efterårsferien.

Alsik golfophold 

Er I til en aktiv fritid og ferie, der står i golfens grønne tegn, kan I booke en pakke, der hedder Alsik golfophold. Her får I mulighed for at overnatte en gang for to personer i et dejligt dobbeltværelse og kan nyde en skøn morgenbuffet dagen efter. Om aftenen kan I nyde to skønne retter til aftensmad, som køkkenchefen udvælger i restaurant Alsik. For at understøtte den aktive ferie, får I også adgang til Alsik fitness og Yoga studio samt Alsik Spa poolen. Med i pakken følger også en greenfee til en udvalgt golfklub for en person for et døgn. 

Skræddersy dit eget ophold 

Udover de pakker, der kan købes, hvor det hele er bestemt på forhånd, kan du også frit skræddersy dit eget ophold efter dine og jeres særlige ønsker og behov. Her følger som minimum en overnatning i dobbeltværelse med morgenbuffet. Derudover er det dig, der bestemmer, hvad du ønsker at tilkøbe. Om du/I ønsker at tilkøbe adgang til spa, fitness og yoga studio, golf greenfee, aftensmad i restauranten på syttende etage, mad i cafeen, massagebehandlinger eller noget helt femte. Tag en snak telefonisk eller pr. mail med vores personale om dine muligheder og bliv klogere på, hvordan du kan tilrettelægge et ophold skræddersyet til netop dig og din families eller venners behov. 

Tag hunden med 

Dem, der er hundeejere ved kun alt for godt, hvor svært det kan være for både ejere og hund at være adskilt i længere tid ad gangen, når familien tager på ferie og hunden skal i hundepension. Dette er ikke den optimale løsning, og her tilbyder Alsik Hotel, at I kan tage hunden med og booke et særligt hundevenligt værelse, der er specialdesignet til hunden. På denne måde kan I have fred i sind og sjæl, når I nyder spaen, gourmetmaden og de afslappende omgivelser, fordi I ikke skal tænke på, hvordan hunden mon har det. 

Hotel med gode handicapforhold 

På Alsik Hotel findes der særlige handicapværelser, der er egnede til mennesker med handicap. Tag en snak med vores personale om mulighederne, så I ikke holder jer tilbage fra at booke et skønt spaophold hos os. 

Det her kan du lave under dit spaophold på Hotel Alsik

Når I er i Sønderborg i Sønderjylland under jeres spaophold på Hotel Alsik, er der rig mulighed for at udforske både Sønderborg by og omgivelserne omkring byen. Her guider vi til nogle af Sønderjyllands top seværdigheder for voksne og børn, som er must see oplevelser i området. Danmarks Naturfredningsforening foreslår seks naturseværdigheder i Sønderjylland, som er ekstraordinære, som kan anbefales, at I oplever en eller flere af og de er: 

 1. Sønderborg Slot 
 2. Nationalpark Vadehavet 
 3. Dybbøl banke
 4. Løjt Land 
 5. Draved Skov og Kongens Mose
 6. Randbøl Hede 

Sønderborg slot

Ønsker I at gå på opdagelse i den kulturhistoriske del af Sønderjylland, skal I besøge Sønderborg Slot på øen Als. Her har I adgang til slottet, der nu er museum og har interessante udstillinger, der fortæller levende om historien bag slottet og om området Sønderborgs historie. Har I børn med, kan de gå på skattejagt på slottet og derigennem leve sig tilbage i tiden. Besøg også slottets slotskirke, den uhyggelige fangekælder, hvor kong Christian den 2 var fanget og se den smukke riddersal.  

Nationalpark Vadehavet som UNESCO VERDENSARV 

Nationalpark Vadehavet er erklæret som UNESCO VERDENSARV på grund af sit unikke vadehavsområde, hvor østers, store fugletræk og langstrakte sandstrande tegner et imponerende vue for den enkelte beskuer. Her kan I opleve det fænomen, der hedder Sort Sol, hvor tusindvis af fugle maler himlen fuldstændig sort. Det kan være et imponerende naturfænomen at opleve, og helt sikkert et, der kan kaldes for et ”Kodak moment”. 

Dybbøl banke 

Dybbøl banke er området, hvor slaget i 1864 blev udkæmpet og hvor I finder den berømte Dybbøl Mølle. Det velkendte slag er især noget, som den ældre generation af sønderjyder har i deres kulturhistoriske erindring. Udover fortidens minder, findes her også gode vandreruter, der kan gås for voksne og børn, der gerne vil opdage områdets natur til bens. 

Løjt Land 

Løjt Land ligger tæt på Aabenraa og er en halvø, der blev dannet under den danske istid. I finder halvøen mellem Genner Bugt og Aabenraa Fjord, og det anbefales især, at I oplever den smukke kyststrækning. Her kan både store og små badenymfer bade i det azurblå hav, og der ligger en rigtig god badestrand, der hedder Loddenhøj Strand. Er I kulturhistorisk interesserede og gerne vil vide mere om, hvad landskabet fortæller, kan I her finde en del gravhøje. I forhold til særlige naturoplevelser kan I være heldige at opleve fugle som havørn, duehøg og ravn. Det er muligt at opleve halvøen via etablerede cykel eller vandreruter. 

Draved Skov og Kongens Mose 

En særlig naturoplevelse, der trækker tråde til film som Hobitten og Ringenes Herre er et besøg i Draved Skov, som med sine imponerende og ufattelige 5000-7000 år på bagen, kan bryste sig af at være en af Danmarks ældste skove. Den ligner en urskov, som den er beplantet med skovlindetræer, der var udbredt i stenalderen. Ønsker I at gå all in på skovens mærkbare beroligende effekt på krop og sind, kan I få lov til at overnatte i skoven med tilladelse fra den lokale naturvejleder. 

Randbøl Hede 

Randbøl hede har historie tilbage til jernalderen og blev i 1932 fredet. Det er et område, hvor der findes en del vandreruter, som I kan gå ad. Heden blev udsat for sandflugt og har igennem tiden været ret udpint og det er et helt særligt landskab at bevæge sig igennem. 

Vi anbefaler også at du tager et kig på følgende spaophold;

FAQ om Alsik Hotel

Her kan du læse svarene på nogle gængse og relevante spørgsmål, når det kommer til dit spaophold på Hotel Alsik.

Skal vi selv have badetøj, badekåber og tøfler med på vores spaophold på Alsik hotel?

Tag meget gerne eget badetøj med til dig og din familie. Der forefindes badekåber og tøfler og håndklæder på hotelværelset og det er inkluderet i opholdet. Alt efter hvilken opholdstype, du vælger at købe, kan der også følge et lækkert spakit med, der indeholder lækre spa produkter, der kan bruges under opholdet.  

Hvad koster et spaophold på Alsik hotel?

Spapakkerne som er nævnt længere oppe i teksten samt de forskellige værelsestyper på Hotel Alsik har varierede priser og gælder alle sammen for to personer. Tjek gerne hjemmesiden ud for de konkrete spapakker og deres priser. Priserne afhænger også af, hvor mange dage, I vælger at booke og om I tilkøber ekstra ydelser og services til jeres ophold såsom golf greenfee, behandlinger, adgang til fitness og yoga, adgang til spa, morgenbuffet og aftensmad i restauranten på syttende etage osv.