fbpx

Spadag

Bedste spadag i Danmark 2024

Et endags spaophold er det ultimative afbræk fra hverdagens gøremål. Den energi og det overskud, du kan opnå bare ved en enkelt spadag, er faktisk uden sammenligning.

Nyd 1 dags spaophold alene eller sammen med en anden. Find det helt perfekte endags spaophold her på siden, samt inspiration til hvordan du får den perfekte spadag.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Spa & Brunch på HimmerLand Spa

5/5

Spa og Brunch på HimmerLand Spa er den helt perfekte pakkeløsning, hvor I har mulighed for at tilvælge den perfekte morgen. Her får I en lækker morgenbuffet samt brunch. Herefter får I adgang til HimmerLand Spa, hvor I kan slå jer løs i en håndfuld timer, og nyde gratis lån af morgenkåbe, håndklæde og dejlige forfriskninger.

Laveste pris for 2 personer: 790 kr.

SpaDag hos Lübker

5/5

Hvis I ønsker at tage en smuttur forbi Lübker, kan I med fordel vælge deres SpaDag hos Lübker. Her køber I adgang til deres wellness-drømmeland på 3.500 m2. Her kan I nyde godt af forskellige bassiner, spabade og meget andet, og I kan helt selv vælge, om det skal foregå indendørs eller udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

5/5

Hvis I ønsker en oplevelse i en dejlig spa, skal I vælge Spadag hos Kurbad Limfjorden. Her giver I en engangspris, hvorefter I får adgang til spaområdet på kurbadet. I behøver ikke at tage eget tilbehør med, da I også får mulighed for at låne håndklæde, badekåbe og badetøfler. I får også forfriskninger i form af frugt, isvand og kaffe.

Laveste pris for 2 personer: 498 kr.

SpaDag hos Læsø Kur

5/5

SpaDag hos Læsø Kur er den oplagte mulighed for at tage et enten spontant eller planlagt afbræk fra hverdagen. Det kan vi alle trænge til, og et par timers nydelse gør godt for sjælen. Når I har betalt for adgang, kan I nyde Læsø Kur. Inkluderet er to frokostsandwich samt låne af badefaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 670 kr.

5/5

Dette er den ultimative luksusoplevelse. Med en SpaDag hos Pure Nature, kan I nyde et par timers forkælelse. I får adgang til spaoplevelser, mælkebad, kropsmaske, massage efter eget valg, frugt, Asti samt lækkerier som nødder, chokolade og te. Dette er en oplevelse, I bør unde jer selv, og den er romantisk at dele med hinanden.

Laveste pris for 2 personer: 2.850 kr.

Find ud af hvor turen skal gå hen

Hovedformålet med 1 dags spaophold er selvfølgelig at slappe af. Nyd nogle lækre krops- og ansigtsbehandlinger, få tid til at læse en god bog, eller gør præcis det, der giver allermest velvære til dig. 

For at få mest muligt ud af en spadag kan det være en fordel at vælge et 1 dags spaophold i nærheden af dig. På den måde skal du hverken tidligt hjemmefra eller overkomme en lang hjemtur, bedst som din krop er allermest afslappet. Heldigvis er der masser af gode spahoteller og kurophold fordelt i hele Danmark.

Her på Spaophold.dk kan du finde guides til at vælge og finde de bedste tilbud på:

Så der er helt sikkert mulighed for at finde et spaophold for en dag et sted i nærheden af dig. Du kan selvfølgelig også tage over grænserne, men det er ikke nødvendigt.

Få mest ud af din spadag ved at booke i god tid

Når du først har fundet ud af, hvor turen skal gå hen, så kan det være en rigtig god idé at booke evt. behandlinger i god tid.

Det vil nemlig ødelægge den perfekte spadag en smule, hvis du lige har set frem til en lækker pedicure, men så ikke kan få den, fordi alt er booket den pågældende dag. 

Nogle af de steder, hvor de kører med helt unikke behandlinger, eller bare har mange gode tilbud, kan der godt være rift om de ledige tider, så det er endnu en god grund til at booke behandlingerne i god tid.

Til den helt perfekte spadag kan det anbefales, at du venter med at få nogle bestemte behandlinger til sidst på dagen.

Det er især de behandlinger, hvor der bliver brugt æteriske olier, cremer eller andre produkter der skal påvirke din hud positivt.

Det giver nemlig ikke meget mening at betale for en dyr behandling for derefter at gå ud og dampe det hele væk i den varme sauna.

Hør evt. også i forvejen, om der er noget, du selv skal gøre for at forberede din hud eller din krop til behandlingen, inden du kommer. 

nydelse ved poolen

Den perfekte spadag handler om dig

Den helt perfekte spadag handler om en person, og det er dig. Du kan læse alle de anbefalinger du vil, men kun en ved, hvordan du bedst slapper af.

Det kan også være, du har fået anbefalet en speciel spaoplevelse af din bedste veninde, eller en anden velmenende person i din omgangskreds, og ja, selvfølgelig skal du da tjekke stedet ud, men du skal altså kun vælge det, såfremt det lever op til dine forventninger om en perfekt spadag.

En spadag handler om at skabe velvære både fysisk og psykisk, og derfor kombinerer nogle også deres spadag med en god svedetur i motionscenteret, en omgang yoga eller en speciel udrensningskur. Det behøver du ikke at gøre.

Du behøver heller ikke at lave et stramt program, fra det øjeblik du træder ind af døren, til du forlader stedet igen, men gør det endelig, hvis du føler, at det er sådan, du slapper bedst af.

Hvis du har lyst til at bruge dagen i badetøj, ved den beroligende lyd fra boblebadet, med din yndlingsbog i flere timer, så er det bare det, du gør.

Opskriften på den perfekte spadag er nemlig lige så personlig og unik, som du er.

Kombiner din spadag med billig eller eksklusiv shopping

Skal vi komme med to bud på ting, som kvinder elsker, så kan det næsten kun være shopping og spadage. Så kombiner de to ting!

Lige et smut syd for grænsen kan du shoppe masser af billige lækkerier og diverse forbrugsgoder til langt billigere priser end herhjemme. Se de mange muligheder for spaophold i Nordtyskland her.

En lille smuttur fra København, hen over Øresund, ligger fantastiske Malmø, som lokker med eksklusive shopping muligheder. 

Hvis du, som tidligere nævnt, ikke har mod på at køre ret langt i forbindelse med din spadag, så kombiner evt. din spadag med en overnatning. Du kan bruge ankomstdagen til shopping og nyde dagen derpå med total afslapning. 

Vil du til Sverige og shoppe, kombineret med en spadag, så se de bedste spaophold i Sverige.

Pak tasken til en enkelt spadag

Når du skal afsted en enkelt dag, behøver du ikke at have så meget med. Nogle ting er et must, mens andre ting afhænger af, om du kombinerer din spadag med andre ting, og hvad du har planlagt i spa.

Langt de fleste spahoteller og resorts tilbyder håndklæde, badekåbe og tøfler samt shampoo og sæbe under opholdet, men det kan være en god idé lige at tjekke og i så fald pakke det. Nogle steder er det et tilkøb.

Ting, vi anbefaler, du pakker: 

 • Foregår din spadag syd for grænsen, skal du huske dit pas.
 • Minimum to bikinier, badedragter eller badeshorts – det er rart at kunne skifte, så man er tør.
 • En toilettaske med hårbørste og andre personlige pleje- eller hygiejne produkter.
 • Behageligt tøj til hjemturen – der er ikke noget skønnere end at trække i et behageligt og afslappende sæt tøj efter en god omgang forkælelse.

Ting du evt. skal huske at pakke:

 • Hvis du kombinerer dit spaophold med et besøg på hotellets restaurant, skal du naturligvis have tøj med til dette.
 • En god gåtur eller løbetur i naturen kan også være perfekt i forbindelse med en spadag – husk i så fald at pakke tøj og sko hertil.
 • Skal du overnatte, er det rart med tandpasta og tandbørste, samt evt. nattøj, telefon og oplader.
 • Har du lyst til at slappe af med lidt læsning, bør du også pakke en god bog eller et par blade.

En spadag skal på ingen måde være stressende eller travl, så derfor er det godt at pakke i god tid. F.eks. et par dage før, så du ikke skal løbe rundt om aftenen, inden du skal afsted, for at finde tingene.

Lav en pakkeliste eller lån denne, som du følger, så du er sikker på, at du får pakket alt det, du skal bruge.

5 grunde til hvorfor en spadag er den perfekte julegave

Mangler du den perfekte julegave til kvinden i dit liv, din mor, din veninde, eller en anden du har kær, så er den perfekte idé her.

Du får nemlig hele 5 grunde til, hvorfor et spaophold i julegave er den bedste gave, du kan give.

 • Julen er uden tvivl en smuk tid på året, men det er også en meget mørk tid. En spadag bringer varme og hygge og kan være et frisk pust i de ekstra kolde dage.
 • Vi kender alle til hverdagens stress. Når julen kommer, bringer den ganske vist masser af glæde og tradition med sig, men der er også ekstra mange ting, der skal nås i denne tid.

  De fleste ville elske at få et lækkert endags spaophold foræret, så de kan bruge en dag for sig selv til at geare ned og komme tilbage til “normale tilstande” ovenpå juleræset.
 • Tid er det mest værdifulde, vi har, og selv om man ikke specifikt kan pakke tid ind, så er det at give en spaoplevelse noget af det tætteste, du kommer på at forære tid til modtageren.

  De fleste har ofte dårlig samvittighed over at sætte selvforkælelse på skemaet.

  Når man får en spadag i julegave, så har man alletiders undskyldning for at tage afsted uden nogen form for dårlig samvittighed og blot nyde tiden for sig selv.
 • Det kan være en gave, der også giver dig noget. At give en gave er i forvejen en fantastisk oplevelse, men hvis du giver en spadag, som du også selv deltager i, så er det dobbelt så lækkert.

  Du kan være med til at forkæle modtageren ekstra på dagen, og det er alletiders mulighed for at styrke jeres forhold.
 • Alle kan bruge en spadag! Det er en misforståelse, at det kun er kvinder, der er vilde med spadage.

Alle er velkomne

Flere og flere kursteder og wellness hoteller melder faktisk om, at de hyppigere bliver besøgt af mænd. Derfor findes der også mange målrettede spaophold og behandlinger til mænd.

Har modtageren aldrig prøvet et spaophold før, så er det på tide, og han eller hun vil helt sikkert elske det, men du kan også sagtens give et spaophold til en, der har været afsted mange gange.

Hver oplevelse er unik, og man kan aldrig få for meget selvforkælelse. Det bedste er, at opholdet kan tilpasses modtageren, så de får lige den dag de ønsker. De vælger selv om de inkluderer massage, manicure, sauna og meget mere, så de skal nok blive rigtig tilfredse og glade for gaven.

Som du kan se, så er der faktisk ikke andet end gode grunde til at give et spaophold i julegave. For dig, som giver, er det også nemt. Du kan nemlig hurtigt finde et skønt ophold her på siden og klare det hele hjemmefra, mens du sidder bag ved skærmen.

Vi garanterer dig, at modtageren vil få en god oplevelse og et godt minde, der minimum holder frem til næste jul. 

FAQ om spadag

Vi ønsker selvfølgelig, at du får den bedst mulige spadag. Derfor har vi herunder også valgt at skrive svarene til nogle af de mest hyppigt stillede spørgsmål, som vi oplever, der kan være i forbindelse med en spadag eller købet heraf.

Hvad koster en spadag?

Som tommelfingerregel kan du faktisk få en spadag for under 300 kroner, men priserne stiger selvfølgelig, jo mere der er inkluderet. Ofte koster det ekstra at få bestemte behandlinger eller at deltage i kurser som f.eks. yoga eller meditation.

Vil du have en spadag, der starter med brunch, eller slutter med en middag, så kan dette også være med til at gøre prisen på en spadag højere.

Hvad er inkluderet i en spadag?

Typisk får du det samme, som du gør ved et spaophold, blot uden overnatning. Du får adgang til hotellets eller resortets spaområde samt lån af standard ting som badekåbe, tøfler og håndklæder.

Derudover kan nogle spadage indeholde særlige behandlinger eller tilbud om mad osv., men her skal du kigge på det enkelte tilbud for at få specifikationerne. Ved tvivl kan du altid kontakte stedet inden køb, så der er helt styr på, hvad der er inkluderet.

Hvor er det bedst at tage på spadag?

Der er mange lækre resorts og spasteder i Danmark. Det ideelle sted for dig er lige så unikt, som du er. Danmark har flere prisvindende spa steder, så brug lidt tid på at researche på, hvilken spa der har de tilbud, som du synes lyder lækre.

Hvorfor tage en spadag?

Der er faktisk mange grunde til at tage en spadag. En spadag byder nemlig på velvære, både fysisk og psykisk. 

En spadag er ikke kun ensbetydende med selvforkælelse eller det at være feminin. En spadag fremmer faktisk også din sundhed og kan forebygge ting som depression og stress. Det kan afhjælpe angst, ømme muskler eller generel træthed. Det er derfor en rigtig tiltrængt ting for de fleste, så det er bare med at komme afsted.