fbpx

Spaophold Sjælland

Bedste spaophold på Sjælland 2024

Sjælland er Hovedstadens ø, og de fleste er bekendte med København og byens mange muligheder. Der findes dog storslået natur uden for København, som kun venter på at blive indtaget for at give dig fred og ro i sjælen. 

Et spaophold på Sjælland giver jer mulighed for at lade de mentale og kropslige batterier op midt i den sjællandske natur, der rummer store skovområder, smukke søer, bakkede istidslandskaber og et væld af kulturhistoriske levn fra istiden, jernalder, vikingetid, renæssancen og op til nutiden. Læs mere om mulighederne for spaoplevelser på Sjælland her og bliv klogere på, hvordan du vælger det helt rigtige spaophold for dig og din familie.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Truestory
4/5

Marienlyst Strandhotel kender de fleste navnet på. Det er her, I skal tage hen, hvis I vil have den perfekte kombination af ro, nydelse og spændende oplevelser. I kan købe adgang til dagspa, hvor I får flere timer til at gå på udforskning i helt eget tempo. I kan også efterfølgende gå på opdagelse i en masse spændende kulturelle oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 3.290 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com
4/5

Når I ankommer til Kurhotel Skodsborg, er det lidt som at være med i en film. Kurhotellet har et betagende smukt ydre, og det indre er mindst lige så indbydende. Her kan I vælge et spaophold for to, hvor I bliver mødt af romantiske rammer, med et dejligt lysindfald, der skaber de perfekte forudsætninger for et ophold i kærlighedens tegn.

Laveste pris for 2 personer: 2.700 kr.

Villa Copenhagen
Truestory

Villa Copenhagen

5/5

Lidt gemt væk ligger der en ny perle af et hotel i centrum af København. Villa Copenhagen er et stemningfuldt hotel, som oprindeligt var en kontorbygning bygget i starten af 1900-tallet. Åbnede i 2020 med 390 værelser, pool-og afslapningsområde. Poolen er 28-30 grader varm, så det er en fornøjelse at svømme i den. Lækkert hotel til den kræsne gæst.

Laveste pris for 2 personer: 3.045 kr.

Hotel Kong Arthur
Truestory

Hotel Kong Arthur

4/5

På Hotel Kong Arthur checker I ind på hyggelige værelser, der er indrettet i en hjemlig stil. I bør vælge dette hotel, hvis I er glade for spaophold. Her er nemlig et 800 m2 stort område, hvor der er fuld fokus på afslapning, spa, behandlinger, massage og et vandtempel. Her er det let at falde helt til ro.

Laveste pris for 2 personer: 2.690 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen lover, som det indgår i navnet, et fantastisk ophold på et ægte slot. Her er naturligvis store rum med lysekroner og hvad der ellers hører til. Det er den perfekte måde at komme tæt på hinanden. Prøv også deres wellness og spa, hvis I vil gøre lidt ekstra for hyggen og afslapningen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Bo idyllisk i charmerende Nyhavn. Den gamle kanal fra 1600-tallet var i gamle dage et mere råt sted for sømænd og letlevende damer. I nyere tid er det blevet et trækplaster for turisterne, der enten besøger byen for første gang eller har været her talrige gange. I 2 ældre pakhuse kan du bo i værelser med udsigt til kanalen.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger på kajkanten inde midt i byen. Et fredet pakhus fra 1787 blev ombygget til hotel for 40 år siden, og det har tiltrukket masser af gæster siden da. Beliggenheden er supergod. Fra et af de dyrere luksusværelser Double Deluxe har du fin udsigt til Operaen og Skuespilhuset. God base for din ferie i hovedstaden.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Comwell Klarskovgaard
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

En prisbelønnet arkitektonisk perle som er oplagt for de aktive typer, der trives med at dyrke sport og bruge gå-og løbestier. Wellness behandlinger, yoga og cykeludlejning. Korsør ligger tæt på, og der er golfbane og strand ikke langt fra hotellet. Som en ekstra ting- lidt usædvanligt for hoteller- kan du købe din hovedpude med hjem, hvis du ønsker det.

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Lille familiedrevet boutique hotel med 20 værelser og hjemlig atmosfære ligger her i grønne Østerbro, der har masser af parker. En ældre herskabslejlighed er ombygget til dette hyggelige sted. Tæt på er der Fælledparken som er fin til løbeture og cykelture. Gå f.eks. også langs med søerne på en længere vandretur ud til Kastellet og Langelinie.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

I den smalle brostensgade, Studiestræde, ligger et 4-stjernet hotel med måske den bedste beliggenhed, hvis man vil opleve nattelivet i det indre København. Ascot blev bygget i en de finere gamle badeanstalter, og man har forsøgt at bevare den oprindelige arkitektur. I kvarteret kan du finde masser af fine små restauranter, specielle butikker, spillesteder og biografer.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Luksus i Krystalgade. Et af Københavns førende designhoteller var tidligere rammen om Daells Varehus. I 2017 byggede man dette flotte hotel med vægt på skandinavisk design. 55 af værelserne har egen balkon eller terrasse. Benyt også stedets fitnessmaskiner, sauna og dampbad. Og afslut aftenen med et godt måltid på restaurant Dada, der serverer retter fra Mellemøsten.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Scandic Palace Hotel
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Det elegante Scandic Palace på Rådhuspladsen er meget brugt af erhvervslivet. Der er Executive Meeting Floor, hvor du finder 3 mødelokaler med alt du skal bruge til et vigtigt møde. For forretningsfolk fra Danmark og udlandet er det oplagt som base, når du skal på forretningsrejse til hovedstaden. Hotellets historie går helt tilbage til 1910, og en del kendisser har overnattet her.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

På Hotel Bretagne bor I på de hyggeligste værelser, og de fleste har udsigt til hav og Hornbæk sø. Stilen på hele hotellet og alle værelserne er gennemført. I kan tage et ekstra afbræk fra hverdagen, ved at besøge hotellets kurbad. Når I er færdige hér, kan I nyde lækre gourmetoplevelser med panoramaudsigt i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com
4/5

På Comwell Borupgaard er der plads til ren afslapning og nydelse. Når I opholder jeg på hotellet, er tæt på den skønneste natur. Hotellet har endda sin egen store park. I bor stilfuldt på jeres værelse, og I kan opsøge nydelsen ekstra meget ved forskellige spafaciliteter- og behandlinger, pool, boblebad, dampbad, sauna og en masse andet.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Badehotel Søfryd
Hotels.com

Badehotel Søfryd

3.5/5

Fald i søvn til fjordens sagte bølgeskvulp som baggrundsmusik. Lige ned til fjorden finder du det fine badehotel Søfryd, der kan være en romantisk getaway for det nyforelskede par eller en ferie for far, mor og børn. Sæt dig ind i restaurant eller på terrassen, som begge vender ud mod fjorden. Nyd den faste á la carte menu med kendte klassikere.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Comwell Korsør

4/5

Når I checker ind på Comwell Korsør, vil I straks bemærke, at både bygning og værelser er anderledes og spændende arkitektonisk. Og lige så lækre omgivelserne er, lige så meget nydelse finder I også helt gennemgående. Restaurant, bar, vinkælder, fitness, velværebehandlinger og direkte adgang til strand er blot for at nævne nogle af dem.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Scandic CPH Strandpark
Hotels.com

Scandic CPH Strandpark

4/5

Scandic CPH Strandpark ligger rigtig praktisk i Kastrup- kun 1 km fra Københavns Lufthavn. Så for flyrejsende er der kort vej til et godt hotel. Afslappet stemning, venligt personale og mulighed for at bruge fitnessmaskiner, padelbanen eller ro i kajak en stille og rolig tur langs med kysten. Eller brug wellness-afdelingen til at få rejseri og stress ud af kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 916 kr.

Scandic Webers
Hotels.com

Scandic Webers

4/5

Wonderful Copenhagen har hoteller i flere prisklasser. Bo lidt billigere på f.eks. Scandic Weber på pulserende Vesterbro. Spis godt på kvarterets gourmetrestauranter eller find et af de fine små billige spisesteder. Mød dine gode kolleger i den hyggelige gårdhave til en kop kaffe eller øl. Inden for få kilometers gang kan du være i Tivoli eller inde på Strøget.

Laveste pris for 2 personer: 748 kr.

Kragerup Gods
Truestory

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er det oplagte sted, hvis I vil bo i historiske rammer. Atmosfæren er helt magisk, og med den sunde luft ude i skoven kan I få en masse tid til at finde hinanden. I kan vælge mad på godsets á la carte restaurant, og der er en masse spændende aktiviteter i den omkringliggende skov.

Laveste pris for 2 personer: 2.495 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

På Clarion Hotel Copenhagen Airport får I lige netop det, I har brug for. De store, lyse og stilrene værelser skaber rum og plads til udfoldelse. Her kan I checke ind helt personligt, få dejlig morgenmad, bestille room service hele døgnet og fri afbenyttelse af hotellets træningscenter. Det er altså de perfekte rammer for det perfekte stop.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

På toppen af Sjælland ligger et ældre badehotel. 3 etager høj på Sjællands nordligste punkt Gilbjerghoved. Den hvidmalede hovedbygning og de blåmalede balkoner er som taget ud af en 100 år gammel turistbrochure om badehoteller. Stilen er bevaret siden hotellet blev opført i 1908. Her er hamambad og jacuzzi, og du kan få et lækkert ophold på alle måder.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Midt i København ligger det luksuriøse Tivoli Hotel. Stilen er flot og spektakulær. Blandt værelserne findes der blandt andet værelser med Tivoli-tema, som er oplagte for børn og andre Tivoli-elskere. Der er adgang til fitnesscenter og pool. Her kan du med hjælp fra personalet skræddersy konferencer og events. Din hund kan også tjekke ind her.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Med dette designhotel får I luksus og dansk design i enkle og stilrene rammer. På AC Bella Sky kan I komme højt op med en betagende udsigt. I er tæt på det hele i København, og I kan nyde gastronomiske oplevelser på hotellets restaurant. Hvis I er de aktive typer, kan I tilmed træne i hotellets fitnessområde.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Bandholm Hotel

4/5

På smukke Lolland finder I Bandholm Badehotel. I kan vælge mellem forskellige værelsestyper, men fælles for dem alle er, at de er indrettet i en klassisk og charmerende stil. I finder velsmagende gourmetoplevelser, og I kan tage et dyb i det smukke hav. Dette er den perfekte løsning for jer som par, der ønsker at prioritere hinanden.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Skovshoved Hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Lille familiedrevet hotel med 22 hyggelige værelser. Badehotellet er i det gamle fiskerleje Skovshoved. Du kan hoppe på hovedet i Øresund hver morgen og tage en hestevogn i Dyrehaven. Eller cykle ind til storbyen på Strandvejen. Tilbyder interessante pakker: cykelophold, romantisk ophold og gourmetophold. Historien om Skovshoved Hotel og Kro går helt tilbage til 1660. Stedet oser af atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Scandic Copenhagen
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Scandic Copenhagen er beliggende centralt placeret i København med Planetariet som nabo. Kun 15 minutters gang ind til Tivoli og Hovedbanegården. 18 etager høj, så får du et værelse øverst oppe har du en af de bedste udsigter over det pulserende byliv. Baristaen står klar til dig i lobbybaren med skøn friskbrygget kaffe. Til morgenmad kan du få en overdådig buffet.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

Vilcon Hotel
Hotels.com

Vilcon Hotel

3/5

Med firestjernet konference- og hotelfaciliteter er det en selvfølge, at indretningen, kvalitet og service er i top. Stedets primære formål er konferencer, selskaber og arrangementer for virksomheder, institutioner og private. Foruden selskabslokaler, plenumlokaler og grupperum rådes der over flere fællesarealer: en hyggelig pejsestue med bar og lounge, der er indrettet med lædermøbler og billard. Her er også idrætshal til volley, hockey og lignende.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Imperial Hotel
Hotels.com

Imperial Hotel

4/5

Bo komfortabelt og dejlig tæt på storbyens attraktioner her på Imperial. Moderne designede værelser, og få en fornemmelse af det designmæssige raffinement når du træder ind i lobbyen. Inspireret af 50-ernes design skaber det en særlig stemning for gæsterne. Lige om hjørnet finder du Imperial Biograf, Danmarks største, Vesterbro og Frederiksberg med de fine parker.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Scandic Sluseholmen

4/5

Hvis du er på jagt efter et weekendophold eller nogle få overnatninger i forbindelse med en forretningsrejse, er Scandic Sluseholmen tæt på Sydhavnstippen et fint bud. Et professionelt mødeteam er klar på hotellet til at hjælpe med planlægningen af dit næste møde. Hvis du har løbeskoene med, kan det anbefales at løbe på stierne ved Sydhavnstippen.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Derfor skal du vælge et spaophold på Sjælland 

Fra dybe, vidtstrakte skove, hvor Valdemar kongerne huserede til hest til bakkede istidslandskaber og åndfulde landskaber, hvor vikingerne havde deres bosættelser, er der rig mulighed for at nyde den storslåede og kulturhistorisk spændende natur på Sjælland. 

Et spaophold på Sjælland byder sine gæster på flotte hoteller eller kroer, der ligger ud til vandet eller midt inde i skoven, hvor man kan komme helt ned i gear, når man ligger i en udendørs spa og bobler, går i sauna, hvor gusmesteren giver kroppen en tiltrængt omgang varme, eller den indendørs pool giver mulighed for at svømme og bevæge kroppen langsomt og let flydende.  

Det er muligt at finde spaophold på hele Sjælland og spaophold Nordsjælland, alt efter hvilken del af Sjælland man ønsker at udforske og alt efter, om man ønsker et spaophold i naturen eller i byen. Det er også ofte muligt at finde gode deals og dermed oplagt at give gavekort til spaophold. Måske en du holder af, skal på et spaophold i julen eller efterårsferien?

Ønsker du at se på specifikke spaophold, så anbefaler vi bl.a. at kigge på følgende;

Gå i romernes fodspor 

Selve ideen om et spaophold stammer allerede fra de gamle romere, der nød at gå i de romerske bade for at blive rene, have samtaler om livet, politik, filosofi etc. og få beroliget krop, sind og sjæl. Vand har en saliggørende og healende effekt på krop og sind og virker afslappende, rensende og forfriskende. Det sætter gang i blodomløbet, når man giver kroppen skiftevis kolde og varme bade, og dette skulle være utroligt sundt, fordi det sætter gang i kroppens immunforsvar. Der findes også kroer, der har moderne spa med direkte adgang til havet, hvilket giver en kulturhistorisk stemning tilbage til dengang, hvor H.C Andersen bevægede sig rundt i Danmark i hestevogn og overnattede rundt omkring på kroerne. 

solbadning og dejlig spaafdeling

Oplev oprigtig og nærværende stemning

Selvom Københavnerne i den østlige del af Sjælland kan gå for at være lige lovligt smarte i andre landsdeles øjne, er der også noget oprigtigt og ærligt over sjællændere. Det kan godt være, at de er hurtige i replikken og måske taler i smarte vendinger, men de er samtidig meget oprigtige og vil gå langt for at give en optimal service. Her kan spaopholdet på Sjælland lære dig noget om, hvordan du ser hurtigheden som noget ganske positivt, fordi den kommer gæsten til gavn, når maden skal serveres, kaffen skal brygges og informationer om turistseværdigheder skal gives. 

Alle ting bliver gjort ordentligt, effektivt og altid med oprigtighed. Vælger man et spaophold på Sjælland på andre steder af Sjælland, kommer tempoet lidt ned i gear, og er man i Nordsjælland, det, der også kaldes for Whisky bæltet, kommer den nordsjællandske dialekt i spil. Her finder man mennesker med økonomisk overskud og villaer, der højst sandsynligt ligger tæt på eller lige ved vandet. Der kan være noget drømmeagtigt over at tage en tur op ad Strandvejen og betragte de mondæne huse og slot-lignende bygninger, der pryder kyststrækningen.  

Skønne oplevelser på Midtsjælland

Tager man til Midtsjælland, vil man opleve den lidt drevne, midtsjællandske dialekt, hvor alle vokalerne bliver strakt ud, og man tager sig god tid til at dyrke haverne, skovene, søerne og frilufts- – og det kulturhistoriske liv. 

Et spaophold på Sjælland vil her give gæsten et særligt indblik i den sjællandske naturlighed, hvor sans for skovenes plante- og dyreliv er i højsædet. Her ved man noget om, hvornår man høster svampe, står op for at se Pinsesolen danse og træernes forskellige sorter. Man kan derfor altid få en snak om, hvornår der sidst er set havørne, om der er friske kantareller at plukke, eller om uglen har fået unger. 

Det her kan du lave under dit spaophold på Sjælland

Mange spaophold på Sjælland eller spaophold på Nordsjælland ligger ud til vandet, og derfor er det oplagt at lave noget ved vandet. For eksempel kan man i Nordsjælland opleve Østersøen, hvor man kan fiske med fiskenet, besøge havneområderne eller tage på bådtur, hvor fiskeri af sild eller makrel er på programmet. Du kan også bruge dit SUP board og stå på det, medbringe en kano eller kajak eller dit surfboard. Ejer du en fiskestang og et fiskekort, kan du også fiske diverse fisk som aborre, sild, havørred, gedde eller torsk, alt efter årstiden. At fiske vil i sig selv bringe dig ned i gear og være et fremragende supplement til spaopholdet på Sjælland. 

Er I til kulturhistoriske oplevelser, kan I for eksempel gå i vikingernes fodspor og besøge Vikingeskibsmuseet i Roskilde, vikingebosættelsen ved Tissø og formidlingscentret Fugledegård, Roskilde Museum i Gl. Lejre eller Sagnlandet Lejre, hvor de lige har opført en stor kongsgård, der er rekonstrueret efter en kongsgård, man har fundet på stedet. 

Andre kulturhistoriske seværdigheder er de store slotte på Sjælland som Frederiksborg Slot i Hillerød og Kronborg i Helsingør, der giver et imponerende indblik i renæssancetidens arkitektur og i kongerækken, der er portrætteret via malerier. Det er muligt at gå en tur rundt om slotssøen i Hillerød og rundt om Kronborg i Helsingør, hvis man trænger til at få strakt benene lidt. 

vidunderlig spaafdeling

Mange skønne naturoplevelser

Er I mere til naturoplevelser under jeres spaophold på Sjælland, er der rig mulighed for at besøge søerne Maglesø, Tissø eller Tystrup-Bagelse sø. Maglesø ligger på Vestsjælland midt i et smukt og bakket istidslandskab, hvor man kan være heldig at se fiskeørne svæve over søen. Ved Tystrup Bagelse sø tæt på Næstved på Sydsjælland er der flere vandreruter, man kan følge, hvor der findes kort hertil i det nærliggende formidlingscenter. Ved Tissø på Vestsjælland er der et fuglekigger hus med en stor glasfacade, hvor man kan bruge sin kikkert og kigge ud over Tissø sø, og se et væld af forskellige fuglearter. Der er også vandreruter i tilknytning til Tissø, som man kan gå. 

Er I mere til oplevelser i byen, når I er på Spaophold på Nordsjælland, i København for eksempel, kan I shoppe på Strøget eller i nogle af de mange butikker, der ligger i hele København. I kan også gå på museer, som byen også er rig på. Her kan I for eksempel besøge: 

  1. Glyptoteket, der rummer antikke skulpturer og malerier fra forskellige tidsperioder. 
  2. Københavns Museum i Stormgade, der har vundet priser for sin smukke og fredede arkitektur. 
  3. Det Jødiske Museum, der fortæller om jødernes historie i Danmark 
  4. Statens Museum for Kunst, der viser et indblik i malerier og skulpturer og installationer. 
  5. Dansk Arkitektur Center, der viser udstillinger om dansk arkitektur. 

Har I børn med på spaophold på Sjælland, er der jo altid Tivoli og Bakken som de store forlystelsesparker, hvor I kan fornøje jer med alle de forskellige forlystelser, restauranter og ishuse. Der er også Zoologisk Have, hvor børn og voksne kan opleve isbjørne, elefanter og løver og for en stund komme til eksotiske steder på hele kloden. 

Uanset om I er til kultur eller naturoplevelser, vil spaopholdene på Sjælland give jer fornyet energi og ro i krop og sjæl, især fordi den sjællandske natur oplader kroppens og sjælens batterier, og det helende vand fornyer dig. 

Vælg mellem spaophold der er tæt på natur eller byliv

Når I skal vælge et spahold Sjælland, er der både mulighed for at vælge et, der ligger i naturomgivelser eller midt i byen. Bor I i en by til dagligt, kan der være noget helsegivende over at tage på et spaophold i naturens omgivelser. Bor I til gengæld på landet eller i landlige eller provinsielle omgivelser til dagligt, kan det være, at I trænger til noget byliv, hvor I kan shoppe, gå på museer og få en på den kulturhistoriske oplever. 

Mange af spaopholdene ligger ved vandet eller i skoven, hvor vandets brus eller skovens dybe ro kan være saliggørende for krop og sjæl. Her er der mulighed for at gå eller cykle en tur langs vandet eller i skoven i forbindelse med jeres besøg på spaopholdet, hvor dyrelivet og planterne giver sindet en fornyet mulighed for at sænke skuldrene og komme helt ned i gear. 

Er I mere til byens puls, er der selvfølgelig også spaophold på Sjælland, der ligger midt i byen og giver direkte adgang til byens mange muligheder for shopping, natteliv og kulturhistoriske museer. Nogle af spaopholdene ligger også i mindre byer, hvor man med fordel kan udforske disse byer med hensyn til caféer, butikker, restauranter, museer og kirker. 

FAQ om spaophold Sjælland

Her kan du læse svarene på nogle gængse og relevante spørgsmål, når det kommer til spaophold på Sjælland.

Ligger spaophold kun i København på Sjælland?

Du finder spaophold på hele Sjælland, hvor de typisk ligger ud til vandet, i mindre byer eller i naturomgivelser på lidt mere afsidesliggende kroer. Selvfølgelig finder du også spaophold i København, hvor der er tæt til shopping, natteliv og kulturoplevelser. 

Hvad kan man lave i forbindelse med et spaophold på Sjælland, hvis man har børn med?

Der er mange aktiviteter og oplevelser for børn på Sjælland. Er I i København eller omegn, kan byens Tivoli, Bakken eller museer med børneaktiviteter være en god mulighed. Der er også Zoologisk Have, hvor der er et børneområde med dyr i indhegning, som man må gå ind til for at klappe dyrene. Man kan også overvære, at dyrene i hele Zoo bliver fodret. 

Tager I til Midtsjælland, kan børnene få lov til at leve, som man gjorde i jernalderen, hvis I besøger Sagnlandet Lejre. De kan grutte mel og væve garn ud af uld fra får. Tager I til Frilandsmuseet på et spaophold Nordsjælland, kan børnene få lov til at karte garn og lave kaffe over åben ild. Der er også hestevognsture rundt på området, hvor I oplever alle de gamle gårde fra hele Danmark. 

Skal vi selv have badetøj, badekåber og tøfler med på vores spaophold på Sjælland?

Det kan være en god idé at tage sit eget badetøj med. Visse steder kan man dog købe/låne badetøj, såfremt man har glemt det. De fleste spaophold på Sjælland eller spaophold Nordsjælland tilbyder badekåber til låns, og tøfler er nogle gange med i prisen, altså gratis og nogle, du kan tage med dig efter endt spaophold. Husk at tjekke med stedet, om jeres baby kan bade i poolen, hvis I ifører baby en specialble i plastic, der holder godt på sagerne under badningen. Medbring også gerne dykkerbriller, hvis I gerne vil svømme brystsvømning eller crawl og decideret svømme baner. Håndklæder er at forefinde på selve spastedet, så det skal I ikke selv tage med. Nogle spasteder har også lækre spaprodukter, som de sælger i forbindelse med massagebehandlingerne eller i receptionen, så I kan tage noget af spafølelsen med hjem og lave jeres egen hjemme spa efterfølgende. 

Hvad koster et spaophold på Sjælland?

Spaopholdene på Sjælland varierer meget i pris, alt efter hvor meget du vil have inkluderet i din spa-oplevelse. Der kan for eksempel tilvælges forskellige massage behandlinger, og der kan vælges, hvor ofte man ønsker at have adgang til spaområdet. Nogle steder kan man også tilkøbe yoga, pilates eller adgang til fitnesscenter. Kontakt os for videre information eller se mere på vores side.