fbpx

Spaophold Tyskland

Bedste spaophold i Tyskland 2024

Danmark er et miniputland, når vi sammenlignes med den mægtige nabo mod syd. Både økonomisk, geografisk, befolkningsmæssig og her på spahoteller, må vi bøje os for Tyskland. Du finder en langt rigere tradition fra spaophold i Tyskland, end vi har herhjemme. Tyskland har endda nogle af de ældgamle kurbyer, hvor byerne er opbygget på baggrund af deres kurfaciliteter.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Alter Meierhof
Hotels.com
5/5

Når I skal finde den perfekte perle i naturen, skal I blot vælge Alter Meierhof. Det ligner det perfekte opholdssted, som man ser det på postkort, og det er det muligvis også. Natur, ro, parker, vand og hav. På hotellet finder I et 1.400 m2 stort wellnessområde, hvor I kan få timer til at gå.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Das Tegernsee
Hotels.com

Das Tegernsee

5/5

I Bayern ligger dette eksklusive spa hotel. Tema saunaer. Udendørs og indendørs pool. Ligger tæt på søen og omkranset af bjerge. Masser af muligheder for at tage på interessante vandreture og nyde den store veludbyggede wellnessafdeling om aftenen. Få massagebehandlinger og lig i poolen med en cocktail, mens mørket sænker sig over dalen. Smuk oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 2.997 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

Det fine og enkle design i det 5-stjernede hotel springer i øjnene. For businessrejsende er der top faciliteter med det bedste audio-visuelle udstyr til rådighed. På 8. sal er der udendørs terrasse til at nyde f.eks. frokosten. På det store 450 kvadratmeter område foregår der spabehandlinger med behagelig behandling af fødder, ansigt og hele kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

The Ritz Carlton Berlin
Hotels.com

The Ritz-Carlton Berlin

5/5

Ritz-Carlton i Berlin lyder som specielt luksuøst. Og det er nemlig hvad det er. 5-stjernet skønt hotel i art-deco design, som har en snert af det gamle Berlin kombineret med nutiden. Hotellet ligger på Potsdamer Platz, og fra hotelværelset har du en fin udsigt over byen. Restaurant med tysk mad på menuen. Stort fitness og smukt designet spa område med pool og saunaer.

Laveste pris for 2 personer: 1.890 kr.

Gastwerk Hotel Hamburg
Hotels.com

Gastwerk Hotel Hamburg

4/5

Hamborgs første design hotel. Oplev den hjemlige atmosfære. Et anderledes koncept i en gammel fabriksbygning som den fysiske ramme. Rustikke murstensvægge i konferencelokalet, receptionen og restauranten. Værelserne er individuelt designet og har forskellig indretning. Varme farver kombineret med metal og beton giver en speciel visuel oplevelse. Welness byder på spa og personlig træner kan bookes.

Laveste pris for 2 personer: 894 kr.

Grand Hyatt Berlin
Hotels.com

Grand Hyatt Berlin

5/5

Berlin er mange danskeres yndlingsrejsemål. Når det gælder storbyferie. Efterårsferie i Berlin er en klassiker. Hvis du vil prøve et 5 stjerners hotel er Hyatt på Potsdamer Platz et fint valg. De elegante værelser er dekoreret med smagfuld kunst på væggene og fra den luksuriøse spa kan du få et vue over Berlin. Når sulten melder sig har restauranten et imponerende menukort.

Laveste pris for 2 personer: 1.653 kr.

Empire Riverside Hotel
Hotels.com

Empire Riverside Hotel

4/5

I hjertet af St. Pauli, tæt ved floden Elben og med udsigt over havnen kan du bo rigtig godt. Empire Riverside Hotel har alle de moderne bekvemmeligheder, som den kræsne gæst kan ønske. 200 kvadratmeter spa område. Fiskerestaurant. Smuk international arkitektur. Efter en hektisk dag inde i Hamborg kan du nyde en longdrink i Skyline bar og lade freden sænke sig.

Laveste pris for 2 personer: 1.051 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Når I ankommer til Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er det som at lande på et lækkert og luksuriøst resort. Her er frodigt, hyggeligt og fokus på afslapning og nydelse. Med både indendørs- og udendørs pool, saunaer, dampbad og meget andet, får I de bedste rammer til wellness og livsnydelse. I bør allerede overveje at forlænge jeres ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg
Hotels.com

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

5/5

Bo på et moderniseret slot. Her kan du opleve royal luksus, som vil give dig et mindeværdigt ophold. Udenfor Köln ligger et 5-stjernet hotel Althoff Grandhotel Schloss Bensberg, som tilbyder gæsterne det ekstraordinære. Det 1000 kvadratmeter spa og fitness område tilbyder dig afslapning og massage, der får afstresset krop og sind. Forkæl dig selv med luksusopholdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.581 kr.

Atlantic Hotel Kiel
Hotels.com

Atlantic Hotel Kiel

4.5/5

Nyd et ophold ved fjorden. Meget familievenligt hotel med gode faciliter til at dyrke sport. Ro en tur i romaskinen mens du beundrer panoramaudsigten fra 7.etage. Efter en tur i saunaen kan du køle ned på den udendørs terrasse i vores komfortable liggestole. Hunde er velkomne og for de små børn er der legeområder til at boltre sig på.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Centrovital
Hotels.com

Centrovital

4/5

Midt i Berlin, tæt ved Spandau floden ligger dette dejlige hotel. 158 værelser, 12 konferencelokaler og mulighed for fitness aktiviteter og spa og wellnessafslapning. 25 meter lang pool, finsk sauna, igloo, sauna på taget med udsigt over storbyen, indisk olie massage, ottomansk dampbad er nogle af de fine tilbud, som gæster kan benytte sig af.

Laveste pris for 2 personer: 756 kr.

ATLANTIC Hotel Sail City
Hotels.com

ATLANTIC Hotel Sail City

4/5

Fra dit værelse kan du nyde udsigten over luksuslinere og sejlskibe, der krydser Weser floden. Slap af på 2. sal med sauna, afslapningsrum og balkon. Atlantic Hotel Sail City imponerer med sin moderne arkitektur ( ligner et udspilet sejl ). Forretningsrejsende og turister nyder godt af de 120 værelser og med ti rum til i alt 1.000 personer er det største eventhotel i regionen.

Laveste pris for 2 personer: 1.131 kr.

THE MADISON Hotel Hamburg
Hotels.com

THE MADISON Hotel Hamburg

4.5/5

Topmoderne The Madison hotel har en veludbygget welnessafdeling. Du kan vælge mellem pool, japansk have, dampbad, eukalyptisk varmluftbad, fodbade, massage, spa og jacuzzi. Lige noget for den stressede voksne, som vil væk fra arbejdet og hverdagen, og forkæle sig selv en uges tid. Lækre værelser og restaurant og bar er med til at gøre dit ophold helt perfekt.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Hotel Neptun
Hotels.com

Hotel Neptun

5/5

50 år gammelt historisk hotel i Warnemünde. Ligger et stenkast fra stranden, og der er et væld af welnessmuligheder. Fitness, sauna, swimmingpool, første blåstemplede Thalasso-center i Tyskland og ikke mindst udsigten over Østersøen. Havvandsbade med undervandsmassage, algepakker i vandsengen, trykstrålemassage og afslappende Vichy-brusere er særligt populære. Smuk ferieoplevelse i sommersæsonen, når du gerne vil have luksus.

Laveste pris for 2 personer: 2.764 kr.

Hotel Zugbrücke Grenzau
Hotels.com

Hotel Zugbrücke Grenzau

4.5/5

Næsten gemt væk i en lille dal mellem skove og enge, majsmarker og kølige vandløb ligger der en perle af et hotel. Et perfekt hideaway når du både vil have naturoplevelsen og et ophold med masser af muligheder for aktivitet og afslapning. Wellness området har sauna, dampbad, pool, massage til hotelgæsterne. Vil du være sporty er der opstillet en masse bordtennisborde.

Laveste pris for 2 personer: 1.181 kr.

Hotel Kaiserhof
Hotels.com

Hotel Kaiserhof

4.5/5

Roligt beliggende hotel med blot 2 minutters gang fra Lübecks historiske Mühlentor-port. Tilbyder terrasse og gratis wi-fi i lobbyen og på alle værelser. Hotel Kaiserhof Deluxe har til huse i 2 renoverede, historiske bygninger. De individuelt indrettede hyggelige værelser har gulv til loft-vinduer og antik indretning. Der serveres en overdådig buffet hver morgen på Kaiserhof Hotel.

Laveste pris for 2 personer: 714 kr.

Radisson Blu Senator Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Senator Hotel

5/5

I Lübeck kan man finde dette fine Radisson Blu hotel, der ligger på bredden af floden Trave. I Lübecks gamle bydel kan du bruge flere timer på at suge oplevelser til dig. I de smagfuldt indrettede værelser og i de dybe lænestole i hotellets in-house bar, kan du nyde en lækker cocktail sent om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 1.116 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hvis turen går til Tyskland, skal I overveje et ophold på Weissenhaus Grand Village Resort. Det er en fantastisk oplevelse, hvor I kan bo i jeres egen hyggelige murstenshytte. Her er natur, luft og ro, så I kan fokusere på at nyde tilværelsen. Det er også ekstra nemt i resortets område med pool og spa.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Romantik Hotel Kieler Kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et meget charmerende og hyggeligt hotel. Den enkle indretning, med stilbevidste valg, falder i flertallets smag. Det er placeret i rolige omgivelser, og I bør ikke snyde jer selv for en gåtur i Kiel. På dette hotel vil I hurtigt føle jer hjemme og glemmer hurtigt den stressende og travle hverdag.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

I den tyske by, Kiel, ligger Hotel Birke. Dette hyggeligt hotel byder jer velkomne med sin afslappede charme og rolige energi. Værelserne er behageligt lyse, og hotellets køkken serverer klassisk mad. På hotellet finder I også et stort og dejligt wellnessområde, hvor pulsen daler, og I kan nyde alt det, I har lært.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

Hotel Hanseatischer Hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof byder på nydelse på alle tænkelige måder. En drink i baren, afslapning på jeres hyggelige værelse, gastronomiske oplevelser i restauranten og, ikke mindst, nydelse med wellness og behandlinger. Her kan I få massage, og andre behandlinger i velværets tegn, udført af hotellets dygtige og uddannede personale. Husk at nyde hvert eneste sekund.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

Maritim Strandhotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Hvis I ønsker et ophold på et hotel med forkælelse og wellness, så er Maritim Strandhotel Travemünde det helt rette valg. Når I ikke opholder jer på hotellets hyggelige værelse, eller spiser lækkert mad i restauranten eller får en drink i baren, kan I bruge tiden i wellnessområdet. Her er pool, spa, sauna, dampbad og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Des Nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Ved den dansk-tyske grænse ligger Hotel Des Nordens. Her får I et skønt værelse til afslapning og lækre gastronomiske oplevelser i restauranten. I får også dejlig wellness i form af spa, pool, saunaer, infrarød kabine og mange flere oplevelser. Det er altså det perfekte sted, hvis I kan lide den sammensatte løsning af hotel, mad og spa.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde i Lübeck er en stort spa hotel med spa-område, stor indendørs pool, udendørs pool, fitnesscenter og direkte adgang til stranden. Hotellet er luksuriøst indrettet, og alt handler om, at du skal have det så godt som muligt under dit ophold. Der tilbydes børnepasning på hotellet. Det er muligt for dig at medbringe kæledyr.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

Radisson Blu Hotel Frankfurt
Hotels.com

Radisson Blu Hotel Frankfurt

3/5

Oplev et særdeles smukt hotel Radisson Blu i Frankfurt, som man virkelig lægger mærke til. Spændende cirkulær arkitektur. Moderne indrettet med spændende kunst på væggene, og på hotellets Circle Bar and Lounge kan du nyde en drink eller to. I fitnessområdet må du gå løs på maskinerne eller hoppe i poolen og tage en svømmetur.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

east Hotel Hamburg
Hotels.com

east Hotel Hamburg

4.5/5

Det smarte hotel i St. Pauli tiltrækker madelskere og turister, der gerne vil forkæle sig selv med storbyens pulserende byliv og spa og massage på hotellet. I St. Pauli kan du finde en masse forskellige etniske restauranter og opleve den atmosfære, som millionbyen Hamborg kan tilbyde. På hotellet efter en hektisk dag i byen kan du få finsk sauna, oliemassage og spa til at fuldende din dag.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Lindner Park Hotel Hagenbeck
Hotels.com

Lindner Park-Hotel Hagenbeck

4.5/5

Hvad hjertet begærer kan du finde i Lindner Park-Hotel. Placeret i Hamborg og måske det eneste hotel i verden med et zoo-tema. Meget populært hos børnene-og hos voksne der gerne vil være børn igen. Trænger du til at bruge kroppen er der 430 m2 fitnessområde at boltre sig på. Inklusive 3 saunaer. Ikke mærkeligt at dette hotel er en favorit hos børnefamilien.

Laveste pris for 2 personer: 1.376 kr.

Derfor skal du tage på et spaophold i Tyskland

Mange danskere har billeder af Tyskland som en stor grænsebutik, en lang motorvej eller noget tyrolertøj. Selvom alle disse billeder har sin sandhed, må Tyskland aldrig reduceres til blot disse billeder.
Tyskland er meget mere. Den har unik natur, charme og kultur. Et spaophold i Tyskland er et perfekt eksempel på dette. 

I Tyskland har man en lang tradition for store spahoteller og sågar kurbyer. En historie, der strækker sig mange hundrede år tilbage i tiden. 

Selvom kurophold, kurstedet og spa er forholdsvis nye ord og koncepter for os danskere, så er de velkendte i Tyskland. Om du rejser til Nordtyskland med kystlinje på den anden side af Østersøen, drager længere ind i landet eller måske helt til Sydtyskland, finder du exceptionelle spahotellet og kursteder. 

Du finder luksuriøse spaer, bassiner, behandlinger, fitness, sport og kultur. Husk også på, Tyskland er hjemsted for flere af de store klassiske komponister, for udsøgt hvidvin og enorme operasale. 

Luksuriøse kurbyer med historier tilbage til det tysk-romerske rige

Spa-kulturen har lange rødder i Tyskland. Du vil kunne finde kurbyer, der blev skabt i middelalderen.

De naturskønne områder med bjerge, frodigt landskab, floder og søer fik en særlig status for adelige, konger og kejsere. Du kan endda besøge en kurby i Tyskland og måske bade i samme flod som en gammel dansk konge. 

De tyske kurbyer blev brugt af alskens adelige, kejsere, konger mv., som fik tilladelse til at besøge. Byerne havde til opgave at kurere gæsterne for deres sygdomme. Disse kunne være fysiske skader og belastninger. Det kunne være sindet, som trængte til et afbræk fra livets hårde tilværelse. Eller det kunne være sjælen, der skulle ransages. 

Nogle kurbyer havde også religiøse formål, hvor pilgrimme kom langvejs for at drikke det hellige vand i den pågældende bys springvand. Et syn, du dog vil få svært ved at opleve på dit spaophold i Tyskland i dag. 

Hvis du leder efter en af de kendte kurbyer i Tyskland, så led efter byer, der begynder med ”Baden” eller ”Bad”.

dejlig spaafdeling

Besøg et stykke dansk-tysk historie, når du er på spaophold i Tyskland

Din spaoplevelse i Tyskland kunne også være til Flensborg på spaophold. Den smukke by med floden, der løber igennem, har en lang, stolt og DANSK historie. 

Byen var en af de danske byer, som vi desværre mistede i 1864 og ikke fik tilbage efter første verdenskrig med afstemningen. Byen havde en lang historie som en særligt dansk by modsat nogle af sine nabobyer. 

I dag er byen stadig lige så skøn, charmerende og turistindbydende som for 150 år siden. 

Tager du til Flensborg på spaophold vil du:

  • Få udsøgte spaoplevelser med pleje og forkælelse
  • Få en skøn nordtysk by at se
  • Blive snydt til at tro, at byen stadig er dansk

Særligt i Flensborg opleves tydelig det slægtskab, vi har til vores naboland. Flensborg ligger kun lige på den anden side af grænsen. Derfor vil du opleve masser af danskere, dansk-tyske og tyskere, som har lært dansk. 

Udover at deres spahoteller er exceptionelle, er det kulturelle møde enestående. Noget du ikke må være foruden. 

Unikke spaophold i Nordtyskland 

Et wellnessophold andre steder i Nordtyskland vil bestemt også kunne slukke dit spa-behov – i noget tid.

Du kan finde en af de skønne kurbyer. Det kunne være lige uden for Lübeck i Travemünde, der også har en dansk historie. 

I havnebyer finder du en nogle af de smukkeste strande i hele Tyskland og flere spahoteller. Faktisk er der virkelig mange underskønne spahoteller langs Østersøen. 

Kommer man fra Sjælland eller Fyn, kan være ekstra sjovt at se havet vendt på hovedet. 

Tag den lange køretur, når tiden er der

Er der tid til en lidt længere køretur, skal den tages ind i landet. I kan finde et resort tæt ved Hamborg, Kiel eller måske Berlin. Her er det oplagt at tage et spaophold i efterårsferien.

I har lidt ekstra tid, hvilket gør køreturen mindre besværlig og anstrengende. Med de enorme byer i Hamborg og Berlin åbner sig muligheder for exceptionelle kulturoplevelser. Begge byer er i en størrelsesorden indbyggermæssig, der er helt uden sammenligning i de nordiske lande. 

Det kan være den stolte tradition for opera og klassisk musik, som I skal erfare i storbyerne. Deres koncerthuse – særligt i Berlin – står uden sammenligning andre steder i Europa. Meget nyttigt er disse overdådige oplevelser desuden ikke vildt dyre. 

Som I vil opleve på jeres spaophold i Tyskland, er der råd til at prøve nogle ting, som der ikke altid er råd til herhjemme. Forbrugerpriserne er lavere i Tyskland, hvilket I kan udnytte til alles gavn. 

En anderledes oplevelse end på spaophold i Danmark

Tyskland ligger i forlængelse af Jylland – i hvert fald fra vores synsvinkel. Men selv hvis turen stopper i Nordtyskland eller centralt i Tyskland, vil du få en helt anden følelse på jeres spaophold. 

Et spaophold i Jylland og Nordtyskland vil naturmæssigt kunne minde lidt om hinanden. Dog er der større øde sletter, større marker, større havne, større bakker og mindre vand – når du kommer længere ind i landet – end i Jylland.

Dernæst kommer så kulturen med husene, der ser helt anderledes ud en i Danmark. Der kommer de store og ukendte virksomhedsbygninger. Der kommer enorme byer, slotte og historiske byer. 

Selvfølgelig er der også sproget, som godt nok minder om dansk, men på mange måder bare ikke er det. Heldigvis vil du kunne snakke engelsk med det meste personale på dine ophold på spahoteller i Tyskland, hvis lysten ikke er til at forsøge sig på tysk. 

Find det bedste spahotel til weekendopholdet

Skulle du være så vild, at du vil forvilde dig helt ned til Sydtyskland. Så skal det helt sikkert ikke være på en spadag. Spadagen må forblive i Danmark på de danske spahoteller og kursteder. 

I stedet skal du tage den lange køretur sydpå for at opleve, hvordan landskabet pludselig ændrer sig totalt. Fra de store åbne sletter og småbakkede landskab, begynder nu frodige bjerge lige omkring mødet med Kassel. 

Herefter finder du fantastiske kursteder og kurbyer, hvor dit spaophold i Tyskland skal holdes. Her kan I finde et spahotel ned til et en af de store europæiske floder som Rhinen, Mosel og Elben. 

I kan lægge jer til rette i de dybe dale, hvor floderne løber. Her kan I opleve exceptionelle spabehandlinger. I kan besøge gamle middelalderbyer. Og I skal smage den skønne tyske vin, som produceres nede i Sydtyskland – alt andet ville være fjollet. 

Besøg vores nabolande på dine spaophold

Vi skal besøge vores nabolande noget oftere. Vi skal både besøge dem i storbyerne, i sommerhuse, men også i denne luksusform. Det gælder også spaophold i Sverige.

Her har vi igen en nabo, der er ekspert på spa-området. Det virker næsten med de fantastiske spaophold i Tyskland og Sverige, som om vi er omringet af lande med spa-faciliteter, vi har svært ved at matche herhjemme. 

De danske spahoteller og kursteder er også ekstraordinære, når de er bedst. Men man vil snyde sig selv som dansker, hvis man ikke gjorde stop forbi som minimum et spaophold i Tyskland. 

FAQ om spaophold Tyskland

Vi har forsøgt at besvare nogle af de spørgsmål, du kunne sidde med. 

Er det billigere at tage på spaophold i Tyskland? 

Ja, alt er mere eller mindre billigere i Tyskland. 

Det er et rigt land, men forbrugsgoder er som udgangspunkt noget billigere end i Danmark. 

Hvorfor tage på spaophold i Tyskland?

  • Fordi udvalget er større. 
  • Fordi den tyske spakultur skal opleves.
  • Fordi I for mere for pengene.
  • Fordi naturen og kulturen er helt anderledes.

Hvor skal vi tage på spaophold i Tyskland? 

Nord, syd, øst, vest eller i midten. Hele landet byder på kursteder og spahoteller. 

Afstanden skal dog grundigt overvejes, inden I booker og sætter jer ind i bilen. Nordtyskland er dejlig tæt på og har fantastiske faciliteter til at gøre jeres spaophold i Tyskland helt specielt.