fbpx

Alter Meierhof

Vidunderligt ophold hos Alter Meierhof

Få en helt igennem uforglemmelig oplevelse på Vitalhotel Alter Meierhof. Med udsigt over Østersøen og forkælelse fra top til tå kan man næsten ikke bede om mere.

Denne side indeholder reklamelinks

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Når I skal finde den perfekte perle i naturen, skal I blot vælge Alter Meierhof. Det ligner det perfekte opholdssted, som man ser det på postkort, og det er det muligvis også. Natur, ro, parker, vand og hav. På hotellet finder I et 1.400 m2 stort wellnessområde, hvor I kan få timer til at gå.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Alter Meierhof tilbud og deals

Alter Meierhof har forskellige tilbud, alt afhængig af hvornår på året, du gerne vil besøge deres hotel. Der er nemlig øjeblikke af nydelse i enhver sæson – det handler blot om at finde frem til det. Find Alter Meierhof deals på deres hjemmeside, og få et ophold eller en oplevelse til den bedste pris.

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav og meget andet, når du booker din oplevelse hos Alter Meierhof.

Alter Meierhof gavekort

Har du også svært ved at finde på, hvad du skal give i gave, så forkæl en som du holder af med et spaophold gavekort eller måske et til et wellnessophold. Det er den perfekte gave til danskerne, fordi vi sjældent tager os ordentlig med tid til os selv; i stedet klatrer vi os op ad karrierestigen, mens vi jonglerer en masse bolde i luften. Problemet er, hvis du kun har øje for boldene, så kan du pludselig komme til at snuble. Derfor er det vigtigt, at du har fokus på dig selv og dine omgivelser. Hjælp din ven, veninde, kæreste, forældre – hvem som helst – med at stoppe op, trække vejret, slappe af og genfinde sig selv.

Et spaophold er noget, som de fleste har brug for – de ved det bare ikke endnu. Men hvis ikke du tager dig af dig selv, så kan du heller ikke tage dig af andre. Kender du en, der har svært ved at huske sig selv, så “tving” dem til det. Med et kurophold på Alter Meierhof er du nødt til at huske dig selv, for du bruger tiden på at mærke dig selv. Du er ét med din krop, dine følelser og din sjæl. 

middag ved poolen

Om Alter Meierhof

Alter Meierhof er et 5-stjernet hotel, der byder på en uforglemmelig oplevelse lige ud til Østersøen. Her finder de tid til sanserne, og de finder tid til dig. Du får mulighed for at fordybe dig i den verden, som Alter Meierhof har skabt til ære for dig, og du kommer til at slappe af på lige netop den måde, du bedst kan lide. Uanset om det er i det rummelige spa-område, eller om det er, når du nyder kulinariske lækkerier, så får du muligheden her. Deres mål er nemlig at sende dig tilbage til hverdagen med fornyet energi ved at give dig muligheden for at slippe væk fra det hektiske tempo, der normalt præger hverdagen.

Mange glemmer sig selv i den hektiske hverdag i forsøget på at være den bedste version af sig selv overfor alle andre. Men hvis du hele tiden tilsidesætter dig selv og glemmer dine egne behov, så vil der komme et punkt, hvor du ikke længere kan være der for andre. 

Inden du når det punkt, har du muligheden for at stoppe op og trække vejret. Tage væk et par dage og slappe af. Måske reflektere lidt over livet, de ting, du sætter pris på og de ting, du har opnået. Alt dette giver Alter Meierhof dig muligheden for. Du skal blot tage den.

Alter Meierhof tilbyder

Kort sagt tilbyder Alter Meierhof gourmet og spa. Der er dog lidt mere i det end det. Alter Meierhof har nemlig ikke kun fokus på forkælelse af kroppen men også af sjælen. Målet er, at du skal gå derfra med fornyet energi – ikke blot med en mere ungdommelig hud. Derfor er der en lang række tilbud, som du kan benytte dig af, der har fokus på det indre såvel som det ydre. Det vil være enormt afslappende oplevelser, hvor du mærker dig selv på en helt ny måde og også meget specielle oplevelser, som du ikke finder mange andre steder i verden. Spaen henter fra flere forskellige kulturer, men fælles for dem alle er, at de går ind og rammer sjælen.

Alt dette får du lov til at opleve i de smukkeste omgivelser – noget af det endda med udsigt ud over disse fantastiske omgivelser. At være så tæt på naturen, som du kan vælge at være, når du besøger Alter Meierhof, giver mange en ro og en jordforbindelse, der blot hjælper dem med at finde ind til sig selv og slappe af. Derfor giver det god mening at gå nogle ture og nyde naturen, mens du er på opholdet.

Foruden forkælelse af kroppen og sjælen har Alter Meierhof også en helt igennem fantastisk restaurant, der tilbereder gourmet-måltider. Her er der igen fokus på hele kroppen, og derfor er det sunde og lokale råvarer, der bliver brugt.

Sidst har Alter Meierhof også en frisør, der klipper damer, herrer, børn og bruden på den store dag. Frisøren behandler også og har forskellige forkælelsesprogrammer, som du kan se nærmere på.

Oplevelser i nærheden

Alter Meierhof er en oplevelse i sig selv, og mange bruger hele opholdet på hotellet. Dog er der også meget at se lige i nærområdet. Det inkluderer blandt andet Historischer Hafen, der ligger omtrent 5,5 km væk fra hotellet, Rote Strasse, der ligger omtrent 6 km væk fra hotellet og Glucksburger Schloss, der ligger godt og vel 3 km væk fra hotellet. Alle disse seværdigheder kan nås på gåben, hvis du er frisk på det, men ellers tilbyder hotellet gratis parkering, så du kan tage bilen med. 

Der er mange andre seværdigheder, der også ligger i nærheden – dette er blot et lille uddrag. Hvis du planlægger at tage væk fra hotellet en dag eller to på dit ophold, så kan du altid undersøge det nærmere, inden du tager afsted. Du kan også vente, indtil du kommer til hotellet, og se, om de har en brochure med informationer om nærområdet eller høre personalet, om de har nogle personlige favoritter.

Alter Meierhof spa- og wellnessoplevelser

Alter Meierhof har mange spafaciliteter. Det inkluderer både indendørs pool, boblebad, massage, sauna, spa og frisørsalon. Du kan se nærmere på deres spaafdeling lige her nedenfor.

Alter Meierhof spaafdeling inkluderer:

Pool landskab bestående af en opvarmet indendørs- og udendørspool med udsigt over Flensborg Fjord og den danske kyst.

Saunalandskab hvor du kan nyde meditativ ro, forfriskende saunagus, nedkøling i bassin og forfriskende gåture i haven.

Hø-aromabad der hjælper dig med at slappe af i musklerne og giver et løft til sjælen.

Hot-tepidraium hvor hed damp og æteriske olier fører til både afslapning og velbefindende. 

Finsk sauna med lav luftfugtighed og høje temperaturer.

Sten dampbad der lader din krop optage dampe fyldt med virkningsfulde mineraler.

Ceremonier: Hamam ceremoni og Rasul ceremoni.

Behandlinger til krop og sjæl

Dagsspa af forskellige typer: lille pause, fyraften, dagskort, sports & breakfast, after work, relax & dine, dream day, relax day og my day.

Du kan se alle dine forskellige muligheder på deres hjemmeside, hvor du også kan se de aktuelle tilbud og priserne på de forskellige behandlinger.

Alter Meierhof spa priser

Ceremonierne findes både som standard og eksklusive udgave. Standardceremonien fås for €30, mens den eksklusive ceremoni fås til €105 for 1 person og €130 for 2 personer.

Priserne på en dagsspa oplevelse starter ved €30 for en lille pause i hverdagen. 

Frisørsalonens priser starter ved €15 for et børneklip og styling, og går op til €280 for make-up og opsætning af brudehår inkl. prøver og prosecco.

Spa- og wellnessophold på Alter Meierhof

Et spa- og wellnessophold på Alter Meierhof giver dig mulighed for at benytte dig af alle deres spaoplevelser, mens du bor på et af deres luksuriøse værelser eller suiter. Alle værelserne og suiterne er indrettet med tidløs elegance in mente. Der er 54 værelser i alt, og de kombinerer alle harmonisk komfort med eksklusive kvalitetsmaterialer. Der har været tanke for hver eneste detalje, og det har været altafgørende, at værelserne skal føles som et hjem for dig, der opholder dig her.

Spadag på Alter Meierhof

En spadag hos Alter Meierhof kan se ud på mange forskellige måder. De har en lang række forskellige tilbud, der ligger på forskellige tidspunkter i døgnet, så du kan vælge lige netop den, der passer bedst til dig, dine ønsker og dine behov.

Du kan for eksempel vælge den “lille pause”, der blot er tre timer i løbet af ugen, hvor du kan lade dig forkæle, men du kan også vælge “my day”, hvor du får mulighed for at slappe af i Hot-Therme med pool, sauna og fitness, forkælelse uden pause i 120 minutter, kropspeeling, bad i luksus boblebad med duft, delkropsmassage i 30 minutter og en plejende kropsbehandling. Det afhænger af, hvor mange timer, du kan sætte af til din behandling, og hvor meget du trænger til afslapning og forkælelse.

Selvom du garanteret gerne ville, så er det ikke altid muligt at finde flere dage til at tage på spa; dog kan de fleste undvære en enkelt i ny og næ – og det er her, at en spadag på Alter Meierhof passer ind. 

Restaurant på Alter Meierhof

Alter Meierhof byder på flere restauranter, hvor du kan forkæle smagsløgene og ganen med både et lækkert måltid og lidt god vin. Fælles for alle restauranterne er dog, at de alle byder på en kulinarisk oplevelse, som du sent vil glemme. 

Besøg for eksempel Meierei Dirk Luther, der har fokus på det franske køkken med et moderne twist. Her får du tilberedt de fineste produkter på kreative måder, der udviser et godt tag og håndværk på maden. Maden er perfekt tilberedt og er før blevet hædret af Guide Michelin samt haft to af de meget eftertragtede stjerner siden 2008.

Brasserie er en anden restaurant, som du kan besøge, når du trænger til at forkæle dig selv som en ægte livsnyder. Her serveres der morgenmad, og det du bliver præsenteret for, afhænger af årstiden. Om sommeren vil bordet prydes af kreationer fra hotellets egen pâtisserie, mens vinteren byder på knitrende kaminild i lobby-baren. Fælles er dog, at det er en uforglemmelig smagsoplevelse, uanset hvornår på året du kommer.

Tag på et romantisk ophold med kæresten

Et spaophold i Tyskland er perfekt at dele med den, som du har kærest. Mangler du en gave til din kæreste, så er det altså helt perfekt at give et romantisk ophold. Det kan være i forbindelse med en mærkedag, en fødselsdag eller bare fordi.

Kærestepar finder ofte hinanden, fordi de finder tryghed og komfort hos hinanden. Men det kan være svært at finde tryghed og komfort, hos en der stresser – og hvis begge så pludseligt stresser, så kan det gå ud over stemningen. Har der været en trykket stemning hjemme hos jer – eller vil du blot undgå, at den opstår – så er det måske på tide at forkæle jer begge to.

FAQ om Alter Meierhof

Hvad koster en spaoplevelse hos Alter Meierhof?

Prisen på en spaoplevelse hos Alter Meierhof afhænger af det ophold, som du gerne vil på, samt hvor mange dage du gerne vil være der. Du kan se de specifikke priser på deres hjemmeside eller kontakte dem for at høre nærmere om netop det ophold, som du har i tankerne.

Hvilke faciliteter er der på Alter Meierhof?

Alter Meierhof byder på både spa, fitness og god mad overordnet set. Blandt de mest populære mere specifikke faciliteter hører den indendørs pool, gratis Wi-fi og morgenmaden.

Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af Alter Meierhof?

Der er mange lækre seværdigheder i nærområdet omkring Alter Meierhof, men tre af de mest populære seværdigheder er Historischer Hafen, Rote Strasse og Glucksburger Schloss.