fbpx

Hotel Thinggaard

Vidunderligt ophold hos Hotel Thinggaard

Få en helt igennem uforglemmelig oplevelse hos Hotel Thinggaard. Her kan du skabe netop det ophold, der tilgodeser dine interesser, så du kan slappe af på den måde, som du bedst gør det på. Hotellet tilbyder mange forskellige ting, så der er noget for alle, og derfor sikkert også for dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Thinggaard
Truestory

Hotel Thinggaard

3/5

På Hotel Thinggaard er I sikret klassisk hotelstemning, hvor atmosfæres er afslappet, kombineret med følelsen af lidt ekstra luksus. I kan spise meget velsmagende mad på hotellets restaurant. Med bestilling af et spa-ophold får I adgang til Sydthy Kurbad, hvor I kan dyrke nydelsen og afslapningen fuldt ud, inklusiv en masse andre luksuriøse ting.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Hotel Thinggaard tilbud og deals

Hotellet har forskellige tilbud og deals. Du kan finde Hotel Thinggaard deals på deres hjemmeside – blandt andet under deres spa-ophold. Her kan du spare ved at vælge mindre pakker på den ene eller anden måde, og du kan også holde dig opdateret på de aktuelle priser og de aktuelle tilbud.

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav og meget andet på deres hjemmeside, når du bestiller dit ophold hos Hotel Thinggaard.

Hotel Thinggaard gavekort

Står du og mangler en gave til din bedste veninde, din mor eller måske din kæreste? Så er der håb forude. For findes der i virkeligheden en bedre gave end luksuriøs forkælelse, skønne fester og spændende naturoplevelser? Det er noget, du skal lede langt efter.

Med et spaophold gavekort kan du forkæle en, som du har kær, og tilbyde dem ren afslapning uanset anledningen, årstiden og alderen.

Med et gavekort giver du en oplevelse, som modtageren selv kan tilpasse efter sine egne ønsker og behov. Uanset om det skal være wellness, golf, gourmet eller naturoplevelser, så findes det hos Hotel Thinggaard, og gavekortet åbner op for det hele.

Et gavekort er også den perfekte gave, hvis du er interesseret i et romantisk ophold med kæresten – chancen, for at du bliver inviteret med, er nemlig ret stor. På den måde kan I tilbringe tid med hinanden og give jeres fulde opmærksomhed og kærlighed til den, der sidder overfor jer – helt uden at tænke på ansvar, forpligtelser og pligter.

vidunderlig spaafdeling

Om Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard er beliggende i Hurup Thy, og det drives af Michael Thinggaard Madsen og Maj-brit Christensen. De er en del af en kæde, og derfor har de en lang række samarbejder med kroer og hoteller over hele Danmark. De har 32 værelser til rådighed, som de lejer ud til gæster, der enten kommer for at få en spaoplevelse uden lige, spille golf, se smuk natur eller tage til skønne fester.

Hotel Thinggaard byder på luksus, afslapning og oplevelser for livet. Fordi det er et spaophold i Nordjylland, så har du muligheden for at opleve majestætisk og vild natur, mens du selv bliver rolig og mere afslappet – uanset hvilket opholder du vælger at tage på. Hotel Thinggaard tilbyder nemlig både Wellnessophold, Golfophold, Weekendophold, Gourmetophold, aktive ferier og mini-ferier, så du kan tage en pause fra hverdagen på lige netop den måde, som du har lyst til.

Kort sagt, så er Hotel Thinggaard det rette sted at være, når du har brug for en pause, brug for en ny oplevelse eller brug for at finde ind til dig selv igen. Mange har en hektisk hverdag med flere bolde i luften, og her kan det være en smule svært at stoppe op og sætte pris på alt det, du har og har opnået. Med et ophold bliver det pludselig nemt, og du kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi.

Hotel Thinggaard tilbyder:

Hotel Thinggaard har meget at byde på for dig som gæst; og det hele begynder allerede, når du bestiller dit ophold. Hotellet byder nemlig på en lang række forskellige ophold, som du skal vælge imellem alt afhængig af dine interesser. Deres ophold inkluderer:

  • Spaophold
  • Wellnessophold med behandling
  • Kurophold
  • Luksus gourmetophold
  • Oplevelser i vildmarken
  • Miniferie
  • Golfophold
  • Weekendophold
  • Snapseophold
  • Surfophold

Temaet for opholdet finder ikke nødvendigvis sted på Hotel Thinggaard, men det er en samlet oplevelse, der er skabt i samarbejde med både Hotel Thinggaard og for eksempel Sydthy Kurbad. På den måde har hotellet holdt sig til det, som de kan bedst, mens deres samarbejdspartnere har holdt sig til det, som de gør bedst.

Oplevelser i nærheden af Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard ligger i Nordjylland, hvor der er utroligt mange forskellige ting at opleve – og denne placerings fordele kan også ses på kundernes vurdering af stedet. Alt i alt scorer hotellet 4,1 for dets placering og hele 4,9 for dets placering i forhold til afstanden til oplevelser. Det er altså ikke svært at bruge sit ophold fornuftigt.

Som nogle af de naboer, der hyppigst bliver benyttet af gæsterne hos Hotel Thinggaard, kan Nationalpark Thy, Sydthy Kurbad og Sydthy Golfklub nævnes.

Nationalpark Thy er Danmarks største vildmark, og du kan få en guidet tur igennem både klitplantager, store vidder og forbi smukke søer. Trænger du til at blive blæst godt igennem, så er det den perfekte tur til dig.

Sydthy Kurbad er til gengæld helt perfekt til dig, der er på spaophold. Stedet er nemlig præget af rendyrket luksus, velvære og forkælelse. Du kan benytte dig af både kurbadshave, oplevelsesbruser, infrarød kabine, stort massagebassin og hele fire saunaer, når du er på besøg – what’s not to like?

Sidst, men ikke mindst, er der faktisk utroligt mange danskere, der er glade for at spille golf og gerne laver en lille tour de Danmark, hvor de tager rundt og spiller golf på de forskellige baner. Den slags gæster har Hotel Thinggaard også – og selvfølgelig også helt almindelige gæster, der blot vil spille golf – og de benytter sig af Sydthy Golfklub. Her er du garanteret en god oplevelse på den smukke 18 hullers naturbane, der byder på både udfordrende spil og idylliske omgivelser.

Wellnessophold og spa på Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard byder på et helt fantastisk spaophold, som du ikke vil gå glip af, hvis du elsker luksus og forkælelse. Det starter allerede, fra du træder ind på værelset, hvor du bliver mødt af fyldte chokolader, lokal håndbrygget øl eller saft samt gratis kaffe, varm chokolade og te. Oveni det emmer værelset også af luksus, så du kan slappe helt af i lækre omgivelser, når ikke du benytter dig af de forskellige spafaciliteter.

Med i et spaophold hos Hotel Thinggaard får du også en entrébillet til Sydthy Kurbad og dermed fri adgang til isvand og frugt samt gratis håndklæder i kurbadet.

På hotellet vil du blive serveret 4-retters gourmetmenu i hotellets restaurant med indslag af lokale råvarer samt morgenmad i morgenbuffeten, og du får selvfølgelig også overnatning i dobbeltværelse med både fladskærm, kabel-tv og gratis internet. 

Det er et ophold, som mange vælger igen og igen, og vi sætter stor pris på vores stamgæster.

Er du mere til wellness, end du er til spa – selvom de to ting går hånd i hånd – så har Hotel Thinggaard også tilbud på det. Wellness er selvforkælelse i særklasse, og det kan hjælpe dig med at vende tilbage til hverdagen med fornyet energi. Prøv for eksempel en professionel massage til hele kroppen, der løsner op i musklerne og fylder din krop med energi. Denne er inkluderet i det, der kaldes Wellness-ophold nr. 1.

Et eksempel på Wellness ophold nr. 1:

Dag 1 bruges på ankomsten til Hotel Thinggaard. Her bliver du indlogeret på værelset, og du får en let frokost efter rejsen. Du besøger også Sydthy Kurbad, hvor du har fri adgang til isvand, frugt, badesko, badekåbe og håndklæde.

På dag 1 får du også en afslappende og dybdegående massage for hele kroppen, og du bliver løsnet op for spændinger og ømme muskler. Den varer i 50 minutter. Den dag får du også en tre retters gourmetmiddag i restauranten efter køkkenchefens valg; det handler altså om at være modig og prøve noget nyt, der er helt udenfor din kontrol. Dagen slutter i det komfortable og luksuriøse dobbeltværelse.

På dag 2 får du morgenmad fra den lækre morgenbuffet, hvorefter der er afrejse kl. 11.00. Du har mulighed for at forlænge opholdet, men ellers er dette altså et kort visit, hvor du får tid til at være dig selv, slappe af og trække vejret, så du kommer hjem til hverdagen og er klar til at klare strabadserne igen.

Dette ophold fås fra DKK 1948,- pr. person.

Hotel Thinggaard spa priser

Priserne på et spaophold på Hotel Thinggaard kan ændres efter udbud og efterspørgsel, men som udgangspunkt er prisen pr. person for et dobbeltværelse fra DKK 1248,- alle hverdage. Prisen pr. person for et dobbeltværelse fredag og lørdag er fra DKK 1398,-.

Dog er der løbende utroligt mange tilbud på spaophold til dig, der gerne vil spare, men stadig have oplevelsen. Det vil typisk være en mindre pakke – for eksempel en tre retters gourmetmenu i stedet for fire – og den vil dermed også være til en mindre pris.

Det tilbyder Sydthy Kurbads spaområde:

Sydthy Kurbad er det spa, som Hotel Thinggaard har tilgængeligt. Det er en utroligt omfattende spa med mange forskellige og spændende faciliteter. Det inkluderer både dampbad, 4 saunaer, en oplevelsesbruser, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, infrarød kabine, stort massagebassin med stjernehimmel, romantisk udendørs kurbadshave og meget andet.

Du har muligheden for at skabe din helt egen spaoplevelse i Sydthy Kurbad. Du bevæger dig selv rundt og kan prøve de forskellige ting, så har du allerede nogle favoritter, kan du blot holde dig til dem, og ellers har du mulighed for at teste og sammenligne, indtil du finder de faciliteter, der giver dig mest værdi.

Fejr din kærlighed

Hotel Thinggaard er også det perfekte sted at invitere kæresten på et romantisk ophold. I kan nemlig kombinere jeres interesser og gøre lidt af det, der interesserer jer hver især, mens I fejrer jeres kærlighed. Du kan give din kæreste et ophold i gave i forbindelse med en mærkedag, en fødselsdag eller bare fordi, eller du kan invitere ham eller hende med.

På opholdet er i garanteret afslapning, tid til dybe samtaler, god mad og godt selskab i fantastiske omgivelser. Det eneste, I skal gøre, er at være klar på at slappe af med hinanden og måske være klar på at prøve nye ting. På den måde kan I lære hinanden lidt bedre at kende, og I kan vende tilbage til hverdagen stærkere og med mere energi end før.

FAQ om Hotel Thinggaard

Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af Hotel Thinggaard?

Hotellet ligger i Nordjylland, hvor der er utroligt mange spændende og smukke seværdigheder, som du kan besøge. Blandt de mest nærliggende kan nævnes Vestervig Kirke, Heltborg Museum og Limfjordscentret og Doverodde Købmandsgård.

Hvilke faciliteter er der på Hotel Thinggaard?

Hotellet byder på en lang række forskellige faciliteter, men blandt de mest populære kan gratis Wi-fi, restauranten og loungen nævnes.

Har Hotel Thinggaard en restaurant på stedet?

Hotellet har en restaurant på stedet, der serverer flerretters gourmetmad til aften samt står for både frokost og morgenmad. De laver også mad ud af huset og serverer til selskaber.

Hvor meget koster et ophold på Hotel Thinggaard?

Priserne på et ophold kan variere afhængigt af dit ophold. For eksempel kan datoer du vælger, hotellets regler og så videre have indflydelse på prisen. Du kan se de aktuelle priser, når du indtaster dit ophold i bookingsystemet eller kontakte hotellet for nærmere information om prisen på dit specifikke ophold.