fbpx

Spaophold Jylland

Bedste spaophold i Jylland 2024

I Jylland er de om nogen rigtig gode til at formidle ro og afslapning, og måske det skyldes den smukke natur, eller jydernes generelle personlighed – det vides ikke med sikkerhed. 

Hvis du vil have det bedste spaophold i Jylland, er du i hvert fald landet det rigtige sted, for her finder du masser af guides og tilbud på spaophold i Jylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Truestory
3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness byder velkommen med mange forskellige muligheder. Her kan I vælge mellem kurophold, spaophold, wellnessophold og flere andre typer. Inkluderet i pakken er adgang til hotellets spa- og wellnessområde samt flerretters menu på restauranten, morgenbuffet, adgang til fitnesscenter samt en masse andre nydelsesting. I får det ikke meget bedre end hér.

Laveste pris for 2 personer: 3.750 kr.

Hotel Fjordgaarden
Truestory
4/5

På Fjordgaarden er det muligt at vælge et kurbadsophold. Det er den oplagte måde at koble af fra hverdagen på, og her er muligheder, I bestemt ikke finder derhjemme, når arbejdslivet går sin gang. Wellness, spa og kurbad er den perfekte løsning på at stresse helt af. I vil tage derfra som fornyede mennesker.

Laveste pris for 2 personer: 2.399 kr.

Hotel Thinggaard
Truestory
3/5

På Hotel Thinggaard er I sikret klassisk hotelstemning, hvor atmosfæres er afslappet, kombineret med følelsen af lidt ekstra luksus. I kan spise meget velsmagende mad på hotellets restaurant. Med bestilling af et spa-ophold får I adgang til Sydthy Kurbad, hvor I kan dyrke nydelsen og afslapningen fuldt ud, inklusiv en masse andre luksuriøse ting.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Steigenberger Alsik Hotel & Spa
Hotels.com
4/5

Modernitet er i fokus på Steigenberger Alsik Hotel & Spa, hvor hotelbygningen, farver, indretning og detaljer går op i en fin enhed. Dette afspejler sig ligeledes i hotellets kæmpestore spa- og wellnessområde, fordelt på hele fire etager, og på i alt 4.500 m2. Her kan I vælge over 60 oplevelser, der alle har fokus på jeres velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort
Hotels.com
4/5

Himmerland Golf & Spa Resort er stedet at tage til, hvis I vil kombinere roen med både golf og spa – ja, eller blot en af delene. Spa-området er bygget dobbelt så stort i 2023, og her er kræset for detaljen med mosaiksten i blomsterfarver og mange forskellige faciliteter. Det er det perfekte valg for udelukkende nydelse.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com
4/5

Når valget skal falde på et godt sted med spa og kurbad, tager mange til Hotel Vejlefjord. Der bliver af samme grund hurtigt udsolgt, så skynd jer at slå til. Her finder I lækre termiske bade, indrettet rustikt med sten. Også spabehandlinger og saunagus kan få roen til at sænke dig over jer.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Hvis I leder efter et klassisk strandhotel, så er Strandhotellet Blokhus det helt rigtige valg. Kombinationen af klassisk badehotel med moderne værelser og muligheder, skaber de oplagte rammer til fordybelse i hinanden. I kan også gå ned til vandet for en dukkert. Her venter jer dejlige timer, skønne smagsoplevelser og indbegrebet af ro og afstresning.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

På Comwell Kellers Park bor I i historiske omgivelser. Her er en hyggelig atmosfære, der minder jer om at holde fri. Hvis I ønsker den fulde oplevelse af nyde, bør I vælge et weekendophold, hvor I får inkluderet spa om søndagen – et område, hvor nydelse og afslapning er i fokus i smukke og naturskønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel ligger smukt placeret midt i naturen, omringet af træer og skov, som udgør Munkebjergskovene. Vejle Fjord er i gåafstand, og her kan I nyde en flot solnedgang. Alle værelserne er hyggeligt indrettet med et dejligt lysindfald, og der venter jer spændende gastronomiske oplevelser ved de forskellige spisesteder; både morgenbuffet, frokost og aftensmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Blandt klitter, natur, hyggelig by, sand, strand og brusende vand ligger Ruths Hotel. Her er der fokus på, at jeres ophold bliver uforglemmeligt. Det vil I bemærke, når I ankommer til jeres meget hyggelige værelse, spiser mad i den hyggelige restaurant eller nyder hinanden i det fantastiske wellnessområde med dampbad, sauna, massagebruser og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Best Western Plus Hotel Eyde
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Eyde

4/5

Herning er messebyen i Danmark og blandt andet derfor tiltrækkes mange forretningsfolk. De skal ofte bruge en overnatning i Herning, og på hotellet her er der business class og executive værelser. På gågaden finder du dette hyggelige sted. Efter en travl arbejdsdag er det velgørende med en tur i saunaen til at få blodtrykket ned.

Laveste pris for 2 personer: 1.101 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus er en stor perle, der strækker sig langs kysten. På de fleste værelser er der store vinduer med direkte udsigt til strand og hav. Inkluderet i jeres ophold får I fri adgang til både fitnesscenter, sauna og swimmingpool. Det er altså den perfekte mulighed for jer for et afbræk fra hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Grand Hotel Struer byder på skøn overnatning på et hyggeligt værelse. Her kan I vælge forskellige pakkeløsninger efter behov. I Struer er alting tæt på, og I har derfor mulighed for at tilkøbe adgang til Kurbad Limfjorden, lækre madoplevelser eller et golfophold. I kan med sikkerhed finde en mulighed, der passer helt perfekt til netop jer.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel DGI Huset Herning
Hotels.com

Hotel DGI Huset Herning

3/5

DGI Huset i Herning er lige noget for store og små vandhunde. Der er et vandland. Eller rettere vandkulturhus, som det kaldes. Her kan i boltre jer i springbassin, børnebassin med mini rutsjebane og springvand. Varmtvandsbassin, dampbad og spabad. I wellness området er der også massage til begge køn, og til kvinderne er der ansigtsbehandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Populært konferencehotel der giver firmaets medarbejdere nogle fine oplevelser. Lad kroppen glide ned i det skønne spabassin og boblerne vil massere den stressede krop. Hop derefter i det kolde bassin og få et sundt chok. For den ivrige golfspiller er der kun 5 min gang til 27 hullers golfbane. Og hvis I vil en tur på søen er der arrangeret sejlture.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Tag et ophold på Aalborgs eneste herregårdshotel. Prøv blandt andet gastronomiopholdet hvor du rigtigt kan flotte dig med hele 18 serveringer på en aften. Giv dig selv lidt ekstra luksus ved at booke Superiorværelset, som byder på renoveret badeværelse, udsøgte badeprodukter, god plads ved arbejdsbordet, lænestol og åben garderobe. Har du hund med er der også plads til den firbenede.

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

Enjoy Resorts Rømø
Hotels.com

Enjoy Resorts Rømø

4/5

Snup et par dage i weekenden og tag afsted til den skønne lille Rømø med frisk havluft og brede strande. Hvad enten du er til total afslapning i spaen eller hellere vil svinge golfkøllen kan du få opfyldt dit behov. Her er muligheder for golf, wellness og badeland. Resortet ligger tæt på vandet og der er fred og ro på centret.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Løgstør Parkhotel har 76 værelser og suiter, 16 konferencerum, restauranter og selskabslokaler. Det er perfekte rammer til familiefest, konference, hotelophold eller ferie. Wellness har et rigtig fint tilbud til par, hvor i får dejlig massage med levende lys og afdæmpet musik til at gøre jer helt afslappede. Efter massage serveres champagne og chokolade. Og til aften er der 3-retters menu.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Sportshotel Vejen
Hotels.com

Sportshotel Vejen

3/5

Til dem der elsker sport og at være fysisk aktiv er der et sportshotel i den lille provinsby Vejen i Sydjylland. Både private og firmaer holder meget af at booke nogle nætter her. Der er 51 værelser. Sportsbar, billard og bordtennisborde. Og som noget specielt kan hotellets gæster uden omkostning bruge ladestationen, hvis de kører rundt i en el-bil.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Henne Mølle Å Badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Badehotellet blev opført af den berømte multikunstner og arkitekt Poul Henningsen (PH) i 1936. Ideen var at skabe et sted, der gled så naturligt som muligt ind i klitlandskabet ved Vesterhavet. Det ligner et stort sommerhus som er presset ind imellem de store klitter. Så tæt på vandet at du kan høre bølgernes brusen. Flere gange om året afholdes PH-arrangementer med sang og musik under maden.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

I Grenna ligger det maritime Hotel Marina, som tilbyder et bredt udbud af forskellige ydelser. Her er en skøn wellness-afdeling, når du har brug for at slappe ekstra af og forkæle dig selv. Her er mulighed for at afholde konferencer og holde fester i selskabslokalerne. Der afholdes ligeledes mange attraktive arrangementer i løbet af året.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Skærbækcentret
Hotels.com

Skærbækcentret

2.5/5

Syd for Ribe, tæt på Vadehavet, ligger et af landets bedste sports- og feriecenter. Der er badeland, fitnesscenter, legeland, bowling, fodboldbaner og badmintonbaner for bare at nævne nogle af faciliteterne. Kan i li at dyrke en masse sport vil det her være slaraffenland for familien. 100 moderne indrettede feriehuse er de hyggelige rammer for en aktiv ferie.

Laveste pris for 2 personer: 954 kr.

Jylland byder på et væld af spaophold

Trænger du til at koble af eller bare forkæle dig selv med følelsen af varmt vand og lækker saunagus, skønne og unikke krops- og ansigtsbehandlinger, så se et af de mange spaophold her på siden. Du finder helt sikkert noget for dig.

Når du vælger et spaophold i Jylland, så har du mange muligheder for at kombinere dit spaophold med en gåtur ved Vesterhavet, en lækker omgang golf eller måske sightseeing, hvis du tager på et af de mange skønne spaophold i Århus, eller en af Jyllands andre skønne byer.

Jylland byder nemlig på rigtig mange oplevelser lige fra fantastisk natur til kultur i storbyen, lækker mad og historiske oplevelser og seværdigheder.

Et spaophold i Jylland behøver altså langt fra kun at foregå inden for hotellets område.

Ta’ på et spaophold i Jylland med en du holder af

Et spaophold i Jylland kan sagtens være noget, du kun gør for dig og for at koble helt af, men det kan faktisk også være en god ting at gøre med din bedste veninde, din mor, eller et hvilket som helst andet familiemedlem, som du ønsker at tilbringe kvalitetstid med.

Når det kommer til et spaophold, er der ingen regler for, hvem det er korrekt at tage afsted sammen med. Så længe det er i et selskab, hvor du føler dig veltilpas.

Et spaophold kan også være den perfekte destination for en hyggedag med veninderne, mødregruppen, en dag hvor I bare kobler helt af uden børn, og får talt om de ting der er vigtige for jer, mens I nyder en god gang selvforkælelse.

afslapning i spaafdelingen

Planlæg turen og jeres spaophold sammen

Inden du tager på spaophold med veninden, en fra familien eller andre bekendte, så kan det være en god idé at planlægge lidt i forvejen.

I bør f.eks. sætte jer sammen og snakke lidt om hvilken destination, I skal vælge, hvilke behandlinger I vil have, om I skal spise på stedet osv.

Hvis ikke I bor i nærheden af hinanden, kan køreturen til et spaophold i Jylland være længere for nogle af jer end for andre, så husk at planlægge et evt. mødetidspunkt efter dette. Det kan også være hyggeligt at køre sammen, hvis I kan få det til at passe.

Hvis I er mange, er det også en god idé at booke behandlinger i forvejen og sikre sig, at stedet har plads til jer. Skal I f.eks. overnatte og ønsker værelser, der ligger ved siden af hinanden, så vær ude i så god tid som muligt.

Den sidste ting, der er vigtig at have styr på, når I tager flere afsted sammen, er økonomien. Det er aldrig nemt at tale om penge, og det er slet ikke fedt at stå og tale om, hvordan I deler regningen, lige når der skal betales.

Aftal derfor på forhånd, hvem der betaler hvad. I kan jo enten aftale, at en betaler det hele, og så får pengene af de andre, eller at man selv booker og betaler på stedet.

Det kan også være, I vil gå sammen om maden eller dele udgifterne til transport – uanset hvad så er det godt at have styr på det hjemmefra.

På den måde er I 100 procent sikre på, at I kan slappe af og nyde jeres spaophold i Jylland.

Spaophold med din kæreste

Et spaophold i Jylland er helt ideelt til at få alenetid sammen med din kæreste. I kan vælge mellem mange forskellige par-behandlinger eller bare vælge at slappe af i hinandens nærvær.

Med et spaophold i Jylland får I ro til at komme helt ned og mærke jer selv igen. Mange vil faktisk mene, at et spaophold er langt bedre end parterapi.

At få hverdagens stress og jag på afstand kan nemlig give jer plads til fordybelse og mulighed for at åbne op for de lidt større samtaler, der måske kræver, at I har god tid til at tale sammen. Se evt. alle vores forslag til romantiske ophold som vi er sikre på, I bare vil elske.

Et ophold på spa hotel i Jylland behøver ikke at være noget, I har planlagt sammen – det kan også være en rigtig lækker overraskelse.

Pak evt. kufferten mens din kæreste stadig er på arbejde, og sig at du henter ham eller hende direkte på arbejdspladsen, når han eller hun har fri. Sæt GPS’en til, og brug køreturen på at varme op til et hyggeligt ophold.

Skal I køre langt, kan du evt. pakke en hyggelig kurv til en lille snack undervejs. Din kæreste vil helt sikkert huske den romantiske overraskelse i mange år fremover.

Læs vores anmeldelser af de mange gode spaophold

Ved du bare, at du gerne vil have en lækker spa oplevelse i Jylland, men ved du ikke, hvor turen præcist skal gå hen, eller søger du efter en helt unik oplevelse, du kan kombinere med skøn natur, så kan du gå ind og læse lidt om de spa hoteller og resorts, som vi har udvalgt.

Vil du f.eks. have unikke og kulinariske oplevelser og spafaciliteter i verdensklasse, så bør du kigge på Hotel Thinggaard spa

Vil du derimod hellere have et ophold, der har fokus på behandlinger i særklasse og med naturen lige i baghaven, men ikke er mere end 10 minutters kørsel fra skønne Århus, så kan du læse om Pure Nature Spa og wellness.

At læse en anmeldelse er selvfølgelig på ingen måde som at være der selv, men da det nok desværre bliver svært at nå at prøve samtlige spaophold i Jylland, så bør du i hvert fald starte med at besøge dem, der lyder mest tillokkende. 

Giv en gave til en unik oplevelse

Har du en veninde, en mor, en mand eller en anden person i dit liv, som bare fortjener en helt unik oplevelse, så kan det være en god idé at sende dem afsted på et spaophold i Jylland.

Selv om det er en person, der aldrig har prøvet et spaophold før eller vist yderligere interesse for det, så er der faktisk kun endnu mere grund til at forære dem et spaophold i Jylland. Du er nemlig med til at åbne en helt ny verden af oplevelser for personen, som kommer til at opleve velvære og at stresse af på en ny måde.

Hvis du har booket et bestemt spaophold på en bestemt dato, så bliver du selvfølgelig nødt til at sikre dig, at personen kan den eller de dage.

Et andet alternativ er at give et gavekort til et spaophold, så personen selv kan vælge hvor og hvornår, han eller hun vil afsted. Her kan det dog være, at du skal gøre lidt ekstra tiltag for rent faktisk at sikre dig, at personen kommer afsted, f.eks. ved at gøre det til en tur for 2, hvor du så udgør den anden person. Det kan være en god idé at give et spaophold i julegave, så den kolde tid bliver lidt varmere.

vidunderlig pool

Tag en enkelt spadag i Jylland

Man behøver ikke nødvendigvis at rejse langt væk eller planlægge flere dage for at få det den optimale spaoplevelse.

Du kan sagtens vælge et spaophold i Jylland, der ikke ligger ret langt væk fra, hvor du bor og så bare tage afsted en enkelt dag. 

Når man kun tager afsted en enkelt dag, handler det dog ofte om at få så meget som muligt ud af dagen, derfor har vi her samlet en række gode råd og tips, så du får den bedst mulige spadag i Jylland. 

Gode råd før opholdet

 • Planlæg i forvejen – En spadag handler selvfølgelig om at slappe af, så det er ikke fordi, du skal proppe hele dagen med oplevelser, behandlinger og andre ting du skal nå, men planlægning er stadig nøglen til at få en vellykket dag.
 • Find det helt rigtige spahotel eller resort – Når du kun har en enkelt dag, så er det vigtigt, at det er det rigtige sted, du vælger.

  Måske har dine veninder et favoritsted, men det behøver ikke nødvendigvis at være dit favoritsted. Sæt dig ind i faciliteterne de forskellige steder, og vælg det, du synes, der er mest tiltalende.
 • Find ud af hvad du vil spise – Du kan ikke være i spa en hel dag uden mad, også selvom du måske ikke behøver de tungeste måltider.

  Find ud af om hotellet evt. serverer morgenmad, brunch, frokost eller te og frugt i forbindelse med dit ophold.

  Hvis ikke så overvej om du vil tilkøbe mad, eller om du selv vil medbringe mad. Vær opmærksom på at dette ikke er tilladt alle steder, så undersøg dette først.
 • Pak en lille taske. På de fleste spahoteller og resorts får du udleveret en blød badekåbe og evt. et håndklæde og tøfler – andre steder skal du selv have det med.

Derudover er det en god idé at have to bikinier eller badeshorts med – en til når du skal nyde vandet, og en tør til når du skal have behandlinger. 

Alternativt kan du også tage et ekstra sæt undertøj med til dine behandlinger eller andet behageligt tøj.

Du bør også pakke din hårbørste og egne plejeprodukter til efter opholdet, men sørg for at pakke let, da der ikke altid er mulighed for at opbevare store tasker.

Gode råd til opholdet

 • Tag afsted i god tid, og tag så sent hjem som muligt. Hører du til typen, der gerne vil have mest muligt ud af din tid på et spaophold, så tag afsted i god tid, inden de åbner, så du kan nyde det hele fra start, og sørg for at tage afsted igen så sent som muligt.
 • Sluk mobiltelefonen – En spadag handler om at koble helt af, så hvis du kan, så sluk mobiltelefonen, eller undlad helt at tage den med. Har du børn eller andre i familien, du skal tage dig af, så giv dem evt. besked om, hvem de ellers kan kontakte i nødstilfælde. 
 • Der er ikke noget mere ærgerligt end at få ødelagt sin spadag af, at der tikker en mail ind fra chefen, eller din mor der ringer for at høre om du vil vande potteplanterne i næste uge, når hun skal til Spanien. 
 • Vent med behandlinger til om eftermiddagen. Brug formiddagen på at nyde de varme bade, saunaen, dampbadene, og vent med behandlingerne til om eftermiddagen.

  Mange behandlinger indeholder nemlig produkter, der skal pleje og nære din hud, og dem vil du gerne lade sidde så længe som muligt fremfor at skylle dem af få minutter efter i poolen. 
 • Husk at det er din dag – alle de ovenstående råd og tips er fra os eller andre, der elsker spadage, men husk at det er din dag, og det er kun dig, der ved, hvad velvære betyder for dig, og hvordan du sammensætter den mest optimale dag.

Her på siden har vi masser af gode forslag og inspiration til, hvor du kan tage hen på din spadag.

FAQ om spaophold Jylland

Herunder finder du spørgsmål og svar til nogle af de spørgsmål, vi hyppigst møder, når det handler om spaophold i Jylland. Vi har valgt at poste dem her, så du kan få et svar, hvis du har nogle af de samme spørgsmål.

Hvorfor er et spaophold godt for mig?

Vi lever i en stresset tid, hvor børn, familie, arbejde og fritidsinteresser hurtigt kan komme til at fylde det hele. Vi skal hele tiden nå mere, præstere mere, og være den bedste udgave af os selv.
Et spaophold reducerer denne stress og lader dig koble helt af. Et spaophold kan afhjælpe problemer med depression, hovedpine, spændinger i kroppen og meget mere.

Hvad koster et spaophold i Jylland?

Priserne på et spaophold i Jylland varierer selvfølgelig meget, alt efter hvilke oplevelser du gerne vil have med, og hvor lang tid du gerne vil afsted. Leder du efter et spaophold i Jylland for 2, med en enkelt overnatning, kan du ofte få dette for omkring 1500 kroner. Hertil kan der så komme betaling for særlige behandlinger, ekstra måltider osv.

Du kan ofte finde gode deals eller tilbud på forskellige spaophold, så det er en god idé at gøre brug af dette, hvis du gerne vil afsted så billigt som muligt.

Hvilket spaophold i Jylland skal jeg vælge?

For at finde det spaophold, der giver dig den bedste oplevelse, er du nødt til at lave lidt research.

Der findes nemlig mange helt unikke steder i Jylland, som fokuserer på specielle behandlinger, eller har deres egne helt særlige tilbud, og her skal du selv vurdere, hvad du synes der skal til for at få den bedste spa-oplevelse.

Hvilke seværdigheder eller oplevelser ville være gode at kombinere med et spaophold i Jylland?

Et spaophold handler rigtig meget om at slappe af og komme af med hverdagens stress, så hvis du har en hobby, som f.eks. at komme ud og cykle, eller spille golf, så vil det være optimalt at kombinere dit spaophold i Jylland med muligheden for dette. 

Naturen er også en rigtig god kombination med et spaophold, så tag f.eks. ud og se Råbjerg Mile, besøg en af de mange skønne naturlige kilder eller en af Jyllands nationalparker.