fbpx

Kurophold

Bedste Kurophold i Danmark 2024

Den store, specielle og helende kuroplevelse finder ud her på siden. Vi giver dig både viden om kurophold generelt og hjælper dig med at finde dit næste ophold. Alle mennesker bør opleve den velvære, ro og afslapning, man oplever på et kursted. Vi kan alle sammen trænge til en kur mod det hårde arbejds- og hverdagsliv.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Truestory
4/5

Marienlyst Strandhotel kender de fleste navnet på. Det er her, I skal tage hen, hvis I vil have den perfekte kombination af ro, nydelse og spændende oplevelser. I kan købe adgang til dagspa, hvor I får flere timer til at gå på udforskning i helt eget tempo. I kan også efterfølgende gå på opdagelse i en masse spændende kulturelle oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 3.290 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com
4/5

Når I ankommer til Kurhotel Skodsborg, er det lidt som at være med i en film. Kurhotellet har et betagende smukt ydre, og det indre er mindst lige så indbydende. Her kan I vælge et spaophold for to, hvor I bliver mødt af romantiske rammer, med et dejligt lysindfald, der skaber de perfekte forudsætninger for et ophold i kærlighedens tegn.

Laveste pris for 2 personer: 2.700 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotel Viking
3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness byder velkommen med mange forskellige muligheder. Her kan I vælge mellem kurophold, spaophold, wellnessophold og flere andre typer. Inkluderet i pakken er adgang til hotellets spa- og wellnessområde samt flerretters menu på restauranten, morgenbuffet, adgang til fitnesscenter samt en masse andre nydelsesting. I får det ikke meget bedre end hér.

Laveste pris for 2 personer: 3.750 kr.

Ystad Saltsjöbad
Truestory
4/5

Ystad Saltsjöbad er let og hurtigt at komme til over broen, og er garanti for fantastiske oplevelser. Der er flere restauranter at vælge mellem, med køkkener og retter fra forskellige steder i verden. Det helt store trækplaster er naturligvis det store spa-område, med mange muligheder, hvor I kan nyde livet både indendørs og udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 2.799 kr.

Steigenberger Alsik Hotel & Spa
Hotels.com
4/5

Modernitet er i fokus på Steigenberger Alsik Hotel & Spa, hvor hotelbygningen, farver, indretning og detaljer går op i en fin enhed. Dette afspejler sig ligeledes i hotellets kæmpestore spa- og wellnessområde, fordelt på hele fire etager, og på i alt 4.500 m2. Her kan I vælge over 60 oplevelser, der alle har fokus på jeres velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort
Hotels.com
4/5

Himmerland Golf & Spa Resort er stedet at tage til, hvis I vil kombinere roen med både golf og spa – ja, eller blot en af delene. Spa-området er bygget dobbelt så stort i 2023, og her er kræset for detaljen med mosaiksten i blomsterfarver og mange forskellige faciliteter. Det er det perfekte valg for udelukkende nydelse.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Fjordgaarden
Truestory
4/5

På Hotel Fjordgaarden er det muligt at vælge et kurbadsophold. Det er den oplagte måde at koble af fra hverdagen på, og her er muligheder, I bestemt ikke finder derhjemme, når arbejdslivet går sin gang. Wellness, spa og kurbad er den perfekte løsning på at stresse helt af. I vil tage derfra som fornyede mennesker.

Laveste pris for 2 personer: 2.399 kr.

Hotel Thinggaard
Truestory
3/5

På Hotel Thinggaard er I sikret klassisk hotelstemning, hvor atmosfæres er afslappet, kombineret med følelsen af lidt ekstra luksus. I kan spise meget velsmagende mad på hotellets restaurant. Med bestilling af et spa-ophold får I adgang til Sydthy Kurbad, hvor I kan dyrke nydelsen og afslapningen fuldt ud, inklusiv en masse andre luksuriøse ting.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Skansen
Truestory
4.5/5

Hotel Skansen er det perfekte sted for livsnyderne. Omgivelserne er naturlige og afslappede. I kan nyde den rolige atmosfære, dyppe jer i de forskellige spabade, få dejlige behandlinger og få sved på panden med træning og fitness. Her er velvære en prioritet, og I skal tage hertil, hvis I ønsker at slappe af sammen.

Laveste pris for 2 personer: 2.315 kr.

Hotel Kong Arthur
Truestory

Hotel Kong Arthur

4/5

På Hotel Kong Arthur checker I ind på hyggelige værelser, der er indrettet i en hjemlig stil. I bør vælge dette hotel, hvis I er glade for spaophold. Her er nemlig et 800 m2 stort område, hvor der er fuld fokus på afslapning, spa, behandlinger, massage og et vandtempel. Her er det let at falde helt til ro.

Laveste pris for 2 personer: 2.690 kr.

Falkenberg Strandbad
Truestory

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Midt på Skrea Strand ligger Falkenberg Strandbad. I kan bade på den lækre, badevenlige strand. På strandhotellet finder I den rene nydelse. I kan slappe af i den 33-grader varme pool. Der er dejlig morgenmad, frokost og aftensmad i restauranten. På jeres værelse kan I falde til ro i de behagelige og skønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.310 kr.

BUDERSAND Hotel - Golf & Spa
Truestory
5/5

BUDERSAND Hotel – Golf & Spa lever helt op til sit navn. I er slet ikke i tvivl om de høje standarder. Her bliver kælet for detaljerne, og uanset om I er til golf eller spa, eller begge, får I hele pakken under jeres ophold. I kan trygt overlade ansvaret for de kommende gode oplevelser til hotellets personale.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Falkenberg Strandbad
Truestory

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Midt på Skrea Strand ligger Falkenberg Strandbad. I kan bade på den lækre, badevenlige strand. På strandhotellet finder I den rene nydelse. I kan slappe af i den 33-grader varme pool. Der er dejlig morgenmad, frokost og aftensmad i restauranten. På jeres værelse kan I falde til ro i de behagelige og skønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.310 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com
5/5

Når I skal finde den perfekte perle i naturen, skal I blot vælge Alter Meierhof. Det ligner det perfekte opholdssted, som man ser det på postkort, og det er det muligvis også. Natur, ro, parker, vand og hav. På hotellet finder I et 1.400 m2 stort wellnessområde, hvor I kan få timer til at gå.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com
4/5

Når valget skal falde på et godt sted med spa og kurbad, tager mange til Hotel Vejlefjord. Der bliver af samme grund hurtigt udsolgt, så skynd jer at slå til. Her finder I lækre termiske bade, indrettet rustikt med sten. Også spabehandlinger og saunagus kan få roen til at sænke dig over jer.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

The Thief
Hotels.com
4/5

På The Thief i Oslo, I Norge, får I sensuelle og livsbekræftende oplevelser. På hotellets restaurant og bar er belysningen afdæmpet og intim, så I kan have fuldt fokus på hinanden. Når sensualiteten af nydelse skal nå nye højder, kan I besøge spa-afdelingen, hvor den intime atmosfære fortsætter i det tyrkiske hammam.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen lover, som det indgår i navnet, et fantastisk ophold på et ægte slot. Her er naturligvis store rum med lysekroner og hvad der ellers hører til. Det er den perfekte måde at komme tæt på hinanden. Prøv også deres wellness og spa, hvis I vil gøre lidt ekstra for hyggen og afslapningen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Hvis I leder efter et klassisk strandhotel, så er Strandhotellet Blokhus det helt rigtige valg. Kombinationen af klassisk badehotel med moderne værelser og muligheder, skaber de oplagte rammer til fordybelse i hinanden. I kan også gå ned til vandet for en dukkert. Her venter jer dejlige timer, skønne smagsoplevelser og indbegrebet af ro og afstresning.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden kan stort set ikke ligge tættere på vandet, kun opbrudt af skøn og frodig bevoksning. Her får I natur, fuglefløjt og bølgeskvulp. Her bør I tage hen, hvis I skal have oplevelsen af at være længst væk hjemmefra. På jeres hyggelige og varme værelse føler I jer godt til rette. Gourmetoplevelser venter i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

På Hotel Bretagne bor I på de hyggeligste værelser, og de fleste har udsigt til hav og Hornbæk sø. Stilen på hele hotellet og alle værelserne er gennemført. I kan tage et ekstra afbræk fra hverdagen, ved at besøge hotellets kurbad. Når I er færdige hér, kan I nyde lækre gourmetoplevelser med panoramaudsigt i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel tilbyder en række forskellige ophold, hvor I har mulighed for at vælge forskellige aktiviteter og oplevelser til efter jeres behov. I kan vælge et ophold med fokus på spændende madoplevelser, cykelture, Vandreture og golf. Også tematiserede jule- og nytårsophold er populære valg. Uanset hvad I vælger, er I sikret skønne og rolige oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord byder velkommen på både weekendophold og ferieophold. Hotellet er omgivet er dejlig natur, hvor der også venter jer smukke oplevelser. Det er det helt perfekte sted at falde til ro. Hvis både krop og sjæl skal have et skub i den rolige retning, kan I besøge hotellets område med pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

På Comwell Kellers Park bor I i historiske omgivelser. Her er en hyggelig atmosfære, der minder jer om at holde fri. Hvis I ønsker den fulde oplevelse af nyde, bør I vælge et weekendophold, hvor I får inkluderet spa om søndagen – et område, hvor nydelse og afslapning er i fokus i smukke og naturskønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

I vil hurtigt opdage, at I på Comwell Kongebrogaarden møder op til et ophold med æstetisk nydelse i fokus. Værelserne er indrettet med stil. I finder ligeledes et område med en dejlig pool og jacuzzi. Her er rammerne ligeledes sat, så I kan føle jer æstetisk tilpas i de nydelige omgivelser, der er en fryd for øjet.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com
4/5

I vil hurtigt opdage, at I på Comwell Kongebrogaarden møder op til et ophold med æstetisk nydelse i fokus. Værelserne er indrettet med stil. I finder ligeledes et område med en dejlig pool og jacuzzi. Her er rammerne ligeledes sat, så I kan føle jer æstetisk tilpas i de nydelige omgivelser, der er en fryd for øjet.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus er en stor perle, der strækker sig langs kysten. På de fleste værelser er der store vinduer med direkte udsigt til strand og hav. Inkluderet i jeres ophold får I fri adgang til både fitnesscenter, sauna og swimmingpool. Det er altså den perfekte mulighed for jer for et afbræk fra hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Korsør

4/5

Når I checker ind på Comwell Korsør, vil I straks bemærke, at både bygning og værelser er anderledes og spændende arkitektonisk. Og lige så lækre omgivelserne er, lige så meget nydelse finder I også helt gennemgående. Restaurant, bar, vinkælder, fitness, velværebehandlinger og direkte adgang til strand er blot for at nævne nogle af dem.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hvis ro og afslapning skal være den største prioritet for jer, skal I aflægge Hotel Amerika et besøg. Her ankommer I til hotellet gennem en magisk bøgeskov, og når I bor på jeres hyggelige værelse på hotellet, er I omringet af frodig skov. Tag en frisk og sund indånding, og mærk den behagelige atmosfære af ren frihed.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup God er det oplagte sted, hvis I vil bo i historiske rammer. Atmosfæren er helt magisk, og med den sunde luft ude i skoven kan I få en masse tid til at finde hinanden. I kan vælge mad på godsets á la carte restaurant, og der er en masse spændende aktiviteter i den omkringliggende skov.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Når I vælger et ophold hos Kolding Hotel Apartments, får I en spændende mulighed for at bo i jeres helt egen hotellejlighed. Det er hyggelige rum, med et dejligt lysindfald, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme og godt tilpas. I kan vælge mellem forskellige pakkeophold – f.eks. et wellnessophold eller gourmetophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell er den ultimative oplevelse, hvis I vil vælge vand, spa og wellness til. I bor med udsigt til det brusende hav, og I har en masse muligheder for pool, spa og lækre behandlinger. Der er også træningscenter, og hotellets restaurant byder på dejlig og klassisk mad under en behagelig og afslappende atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

I skal ikke køre langt op i Sverige for at ankomme til den svenske by Halmstad. Her ligger Hotel Tylosand, hvor I indlogerer jer på smukke værelser, hvor I kan få terrasseudsigt til det smukke hav. I spaområdet kan I slappe af, finde hinanden og nyde hinandens selskab i både inden- og udendørs omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

På Hotel Faaborg Fjord befinder I jer i skønne omgivelser med mange muligheder i nærheden. I behøver dog slet ikke at søge væk fra hotellet, da I kan nyde tilværelsen på jeres hyggelige værelse og i den helt nybyggede afdeling med spa og wellness. Her er mange muligheder for at vælge øget livskvalitet til.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Blandt klitter, natur, hyggelig by, sand, strand og brusende vand ligger Ruths Hotel. Her er der fokus på, at jeres ophold bliver uforglemmeligt. Det vil I bemærke, når I ankommer til jeres meget hyggelige værelse, spiser mad i den hyggelige restaurant eller nyder hinanden i det fantastiske wellnessområde med dampbad, sauna, massagebruser og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

På Clarion Hotel Copenhagen Airport får I lige netop det, I har brug for. De store, lyse og stilrene værelser skaber rum og plads til udfoldelse. Her kan I checke ind helt personligt, få dejlig morgenmad, bestille room service hele døgnet og fri afbenyttelse af hotellets træningscenter. Det er altså de perfekte rammer for det perfekte stop.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

I vil med det samme opdage charmen og romantikken, når I ankommer til Hotel Kirstine i Næstved. Værelserne er indrettet, så I omfavnes af kærlighed. Stuerne og de skæve gulve er ligeledes indrettet med sans for de små detaljer. På hotellets restaurant får I ligeledes en klassisk og hjertevarm oplevelse, I sammen vil huske fremover.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Kongensbro Kro

3/5

På Kongensbro Kro får I ægte og autentisk stemning af kro, land og natur. Her er mange ophold at vælge mellem, og uanset om I er til mad, golf, kano eller wellness, så finder I løsningen her. Sidstnævnte er et ophold, hvor I tager på vandretur og oplever spa og saunagus undervejs. En ret unik oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Når I ankommer til Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er det som at lande på et lækkert og luksuriøst resort. Her er frodigt, hyggeligt og fokus på afslapning og nydelse. Med både indendørs- og udendørs pool, saunaer, dampbad og meget andet, får I de bedste rammer til wellness og livsnydelse. I bør allerede overveje at forlænge jeres ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Strandhotel Glücksburg er en fantastisk mastodont inden for strandhoteller. Med lækre værelser, fantastisk udsigt til havet, behagelig atmosfære i skandinaviske rammer og fokus på nydelse, får I hele pakken. Hvis I vil slappe helt af, kan I gøre dette ved strandhotellets ildsted, i saunaen og ved at modtage en af de mange behandlingsmuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hvis turen går til Tyskland, skal I overveje et ophold på Weissenhaus Grand Village Resort. Det er en fantastisk oplevelse, hvor I kan bo i jeres egen hyggelige murstenshytte. Her er natur, luft og ro, så I kan fokusere på at nyde tilværelsen. Det er også ekstra nemt i resortets område med pool og spa.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Romantik Hotel Kieler Kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et meget charmerende og hyggeligt hotel. Den enkle indretning, med stilbevidste valg, falder i flertallets smag. Det er placeret i rolige omgivelser, og I bør ikke snyde jer selv for en gåtur i Kiel. På dette hotel vil I hurtigt føle jer hjemme og glemmer hurtigt den stressende og travle hverdag.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Når jeres tur går til Bornholm, er Griffen Spahotel bestemt ikke det værste valg til et ophold. Værelserne har et skønt lysindfald fra Østersøens brusende vand. I får dejlig mad på hotellets restaurant, og så kan I dyrke den indre livsnyder i hotellets område med spa og wellness. Jacuzzier og bade inviterer til afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Grand Hotel Struer byder på skøn overnatning på et hyggeligt værelse. Her kan I vælge forskellige pakkeløsninger efter behov. I Struer er alting tæt på, og I har derfor mulighed for at tilkøbe adgang til Kurbad Limfjorden, lækre madoplevelser eller et golfophold. I kan med sikkerhed finde en mulighed, der passer helt perfekt til netop jer.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

I den tyske by, Kiel, ligger Hotel Birke. Dette hyggeligt hotel byder jer velkomne med sin afslappede charme og rolige energi. Værelserne er behageligt lyse, og hotellets køkken serverer klassisk mad. På hotellet finder I også et stort og dejligt wellnessområde, hvor pulsen daler, og I kan nyde alt det, I har lært.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

Hotel Hanseatischer Hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof byder på nydelse på alle tænkelige måder. En drink i baren, afslapning på jeres hyggelige værelse, gastronomiske oplevelser i restauranten og, ikke mindst, nydelse med wellness og behandlinger. Her kan I få massage, og andre behandlinger i velværets tegn, udført af hotellets dygtige og uddannede personale. Husk at nyde hvert eneste sekund.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

Bandholm Hotel

4/5

På smukke Lolland finder I Bandholm Badehotel. I kan vælge mellem forskellige værelsestyper, men fælles for dem alle er, at de er indrettet i en klassisk og charmerende stil. I finder velsmagende gourmetoplevelser, og I kan tage et dyb i det smukke hav. Dette er den perfekte løsning for jer som par, der ønsker at prioritere hinanden.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Maritim Strandhotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Hvis I ønsker et ophold på et hotel med forkælelse og wellness, så er Maritim Strandhotel Travemünde det helt rette valg. Når I ikke opholder jer på hotellets hyggelige værelse, eller spiser lækkert mad i restauranten eller får en drink i baren, kan I bruge tiden i wellnessområdet. Her er pool, spa, sauna, dampbad og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel ligger smukt placeret midt i naturen, omringet af træer og skov, som udgør Munkebjergskovene. Vejle Fjord er i gåafstand, og her kan I nyde en flot solnedgang. Alle værelserne er hyggeligt indrettet med et dejligt lysindfald, og der venter jer spændende gastronomiske oplevelser ved de forskellige spisesteder; både morgenbuffet, frokost og aftensmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Des Nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Ved den dansk-tyske grænse ligger Hotel Des Nordens. Her får I et skønt værelse til afslapning og lækre gastronomiske oplevelser i restauranten. I får også dejlig wellness i form af spa, pool, saunaer, infrarød kabine og mange flere oplevelser. Det er altså det perfekte sted, hvis I kan lide den sammensatte løsning af hotel, mad og spa.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

Hotel Gasslingen
Hotels.com

Hotel Gässlingen

3.5/5

I Falsterbo i Sverige finder I Hotel Gässlingen. Dette hotel er det perfekte valg, hvis I søger den rene afslapning kombineret med nydelse. Her er nemlig spa- og poolområde, hvor I kan falde helt til ro og dyppe jer i det dejlige vand. Værelserne er nydeligt indrettede, og maden er spændende og frisk.

Laveste pris for 2 personer: 1.425 kr.

Hotell Mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

På Skånes sydkyst kan I besøge smukt beliggende Hotell Mossbylund. Her er I omgivet af natur, og I kan gå ned til vandet på et øjeblik. Værelserne er enkle med et naturligt og rustikt touch, der skaber meget hyggelige rammer. Når I er sultne, kan I få klassiske og farverige smagsoplevelser på hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

På hotel Sønderborg Strand er der smuk udsigt over fjorden, samtidig med at du er tæt på by og kultur. Værelserne er pæne og indbydende. Morgenmadsbuffeten er med i prisen. På hotellet er der mulighed for at afholde både konferencer og møder. Der er også fine festlokaler, når du skal holde større og mindeværdige fester.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet har en helt unik beliggenhed lige ved den smukke bøgeskov og med udsigt til stranden. Bygningen er et flot designerhotel fra 1967. Hotellet er luksuriøst og elegant indrettet. Der er fitnessrum og spaområde med en stor pool. Her er altså rig mulighed for at slappe helt af og lade op under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Midt i København ligger det luksuriøse Tivoli Hotel. Stilen er flot og spektakulær. Blandt værelserne findes der blandt andet værelser med Tivoli-tema, som er oplagte for børn og andre Tivoli-elskere. Der er adgang til fitnesscenter og pool. Her kan du med hjælp fra personalet skræddersy konferencer og events. Din hund kan også tjekke ind her.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde i Lübeck er en stort spa hotel med spa-område, stor indendørs pool, udendørs pool, fitnesscenter og direkte adgang til stranden. Hotellet er luksuriøst indrettet, og alt handler om, at du skal have det så godt som muligt under dit ophold. Der tilbydes børnepasning på hotellet. Det er muligt for dig at medbringe kæledyr.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Med dette designhotel får I luksus og dansk design i enkle og stilrene rammer. På AC Bella Sky kan I komme højt op med en betagende udsigt. I er tæt på det hele i København, og I kan nyde gastronomiske oplevelser på hotellets restaurant. Hvis I er de aktive typer, kan I tilmed træne i hotellets fitnessområde.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense har den perfekte placering til afslapning og ro. Når I opholder jer på hotellet, er I omringet af charmerende gader, Svendborgsund og med udsigt over den idylliske Troense Havn. De hyggelige og lyse værelser er det helt perfekte sted at nyde hinandens selskab; hvis ikke det sker på hotellets fine og smagfulde restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Europæiske traditioner for unikke kurophold

I Europa har vi en lang tradition for at drage på kurophold. Faktisk er der flere kurbyer rundt omkring i Europa. 

Disse unikke byer blev besøgt af konger og kejsere, når livet på palæet bliver for stressende. 

Der findes også kursteder, hvis helligdom blev besøgt og besøges af pilgrimme. Her flyder helligt vand gennem byer og kan i nogle tilfælde drikkes direkte fra springvand og ældgamle vandautomater. 

I Danmark vi også haft lignende kursteder, som de rige og adelige besøgte. Mere aktuelt har vi også haft og har badehoteller, der går en smule i tråd med spahoteller. 

Begge deler ønsket om at ville skabe rammerne for den bedste ferie, hvor restitution, velvære og forkælelse er højeste prioritet. Kurstederne vil dog ofte har et større fokus på kroppens og sindets sundhed via behandlinger, aktiviteter og unikke faciliteter. 

Kurophold, spaophold og wellnessophold

Der findes ofte mange forskellige ord for nogenlunde den samme ting. Om du drager på kurophold, spaophold eller wellnessophold, vil oplevelsen ofte smage meget af det samme. 

Meget hurtigt beskrives forskellen oftest ved, at kurstedet er større end f.eks. et spahotel. Kuropholdet vil derfor have flere faciliteter og kunne yde en bredere service. 

Kuropholdet kan også tilskrives at have større fokus på at helbrede kroppen eller sjælen, hvor spaopholdet er mere fornøjelse. Dog vil du – også her på siden – opleve, at ordene bruges synonymt med hinanden. 

Hvad der ikke er så underligt. For om man siger det ene eller der andet, søger de alle sammen at styrke menneskelig trivsel og velvære. De søger at forpleje og forkæle mennesker, som tager på disse ophold. 

hygge ved poolen

Fokus på sundhed og velvære

Med fokus på din sundhed og dit velvære skal jeres ophold bookes. Når du vælger f.eks. et spaophold på Fyn, kan fokusset på din sundhed tage sig meget forskelligt ud. 

Nogle mennesker vil allerhelst fraråde sig fysisk aktivitet på sit weekendophold, særligt når der er opvarmet pool eller spa i nærheden. Andre vil ikke kunne nyde spaen, saunaen eller massagen, hvis ikke de har rørt sig først på en dagstur eller sportsaktivitet. Og så er der dem, der drager på et kurophold for at genoptræne sin krop. 

Alle disse mennesker har mulighed for at finde udsøgte spaophold, som imødekommer deres specifikke krav. Du må blot lede gennem det store katalog af kurophold, inden du finder det perfekte. 

Hvis dagen skal bestå af golfture, tennis eller fitness, efterfulgt af svømning, spa og massage. Så finder du et resort, der tilbyder det. 

Hvis du vil vågne op og dase ned til massøren, hvorefter du prøver noget termoterapi og en tur i sauna. Så finder du også rig mulighed for det. 

Endelig tilbyder kurophold forskellige fysiske genoptræningsprogrammer til skadede kroppe, som har svært ved at genfinde formen. 

Kuropholdene strækker sig altså vidt og bredt med deres ydelser. Men de har alle sammen det til fælles, at velvære, sundhed og en styrket trivsel er deres hovedmål. 

Kurophold sammenkoblet med fysiske aktiviteter

Traditionen med at have store, luksuriøse bade til at efterfølge sportsaktiviteter går helt tilbage til grækerne. Efter store sportsaktiviteter ventede nemlig bassiner med mineralvand, hvor atleterne kunne vaske sig. 

Det lyder mindre luksuriøst i dag. Men rent mineralvand efter en hård fysisk præstation på et møgbeskidt stadion, var en absolut eksklusiv luksus.

Samme luksus kan opleves på et spaophold i Aarhus. Der er langt fra Olympen til Aarhus, nuvel. Det ændrer dog ikke ved, at der fantastiske muligheder for motion i Aarhus. Det kunne være sejlads fra Aarhus havn, wakeboarding, paddleboarding eller lignende. 

Herefter vender du tilbage på dit spahotel, hvor der er bestilt tid hos en massør. Endelig kan du føle dig som topatleterne i f.eks. Tour De France, der modtager lange, professionelle massager efter deres præstationer.

Der er også mulighed for, at aktiviteterne foretages i et mere behageligt tempo i form af en betalt dagstur på vandet eller på besøg ved seværdigheder. Den sportslige præstation er mindre omstændig, men I ender samme sted – på et luksuriøst spaophold i smilets by. 

Genoptræning, kurser og arrangementer

En god del danskere vel formentlig i første omgang have stiftet bekendtskab med kurophold gennem er genoptræningsforløb eller kursus. 

En genoptræning har de mest perfekte rammer på et kursted. Der er store områder til træning og gode faciliteter. Kroppen kan restituere optimalt efter den fysiske belastning med tur i sauna eller spa. 

Genoptræningen kan også foregå under vandet, så kroppen skånes mere. 

Kursus og arrangement på f.eks. et spaophold på Djursland kan tage sig meget forskelligt ud. Det kunne være en skøn arbejdsgiver, der har givet et afslappende ophold til stressramte medarbejdere. 

Det kunne være kurser i mindfulness, wellness og generelt velvære. Hvilke steder er mere oplagte til at introducere kursister til en verden af mindfulness og en behagelig tilværelse end på et kursted? 

Romantiske parophold med forkælelse og forplejning

Nu kommer den mere inaktive luksusferie, du har ventet på. Kurstedet vil for den største gruppe af danskere inkludere forkælelse, forplejning, udsøgte madoplevelser, skønne naturomgivelse og absolut trivsel. 

Denne luksuriøse oplevelse kunne forløbe i Danmark på et af de mange kursteder med:

  • Enestående havudsigt 
  • Gourmetrestauranter 
  • Fantastiske store, dekorerede haver 
  • Fritgående dyr 
  • Urtehaver
  • Idyllisk landlige omgivelser
  • Overdådige skovområder

Et luksuriøst kurophold kunne dog lige så gode hedde et spaophold i Tyskland. Tyskland er et af de europæiske lande, som har flere af de tidligere nævnte kurbyer. 

Du vil ofte kunne genkende byerne på bynavne som ”Baden-…”. Ofte ligger de fantastiske kursteder omringet af frodige bjerglandskaber i Sydtyskland. 

Grundet byernes særlige status er de ofte meget gamle, hvor flere af dem er gamle middelalderbyer. Desuden dyrkes der noget af den skønneste hvidvin i denne del af Tyskland – mere behøves der vel ikke skrives? 

Giv en udsøgt luksusgave til partneren

Går turen til Tyskland, Sverige, eller måske bliver I herhjemme i det skønne Danmark? Hvad end valget falder på, kan du finde spaophold gavekort til opholdet. 

Gavekort har den åbenlyse fordel, at I sammen eller partneren selv kan vælge præcis det sted, som passer bedst. Du skal ikke gætte dig til, om partneren gider køre hele vejen til Sydtyskland for at opleve gamle middelalderbyer. 

Omvendt har et gavekort til et luksuriøst spaophold den ulempe, at prisskiltet står øverst på det gaven. Ikke altid det mest sexede, når I skal på et romantisk ophold sammen. 

Forhåbentlig har din partner, ven eller veninde dog ikke valgt dig for din store pengepung, men for dit selskab. Så måske betyder ikke alverden. 

Jul for hele familien på et kurophold

Nu til en anden god gaveide. Hvad med at tage på et kurophold over julen? 

Selvom butikker og arbejdet holder lukket, kan du finde flere kurophold, som med store smil og god service vil tage imod jer over julen. I vil få mulighed for at opleve julen fra en helt anden vinkel. 

I kan selvfølgelig stadig danse om et juletræ på jeres spaophold i julen. I kan stadig købe en masse gaver og lægge dem under træet. 

Men I kan også helt lade være. Turen kan være gaven, I giver hinanden. 

Opholdet vil inkludere store, rummelige værelser. Gourmet julemad, som sætter nye højder for juleanden til næste år. Og det allerbedste er næsten, at I slipper for at skulle lave mad i flere timer og rydde op i lige så mange timer. 

I stedet kan I dase rundt i den opvarmede pool. I kan gå ture i kuropholdets fantastiske haver, som er lavet om til vinterlandskaber med den faldende sne. I kan nyde lækker vin eller champagne uden den fjerneste bekymring for aftenens forløb. 

Det hele kan I gøre, om I er et kærestepar, venner, en familie eller bare en gruppe mennesker, der har fået nok julestress for i år. 

Alle mennesker kan tage på kurophold sammen

Kuropholdet er for alle. Så længe alle mennesker ønsker sig forkælelse, forplejning, udsøgte mad- og drikkeoplevelser, fantastiske udsigter og enestående oplevelser. 

Mennesker, som ikke gør det, må finde en anden aktivitet, mens resten af familien, vennegruppen eller arbejdet kurerer deres kroppe og sind.

Vi går alle gennem lange og hårde hverdage, hvor trivsel og velvære ikke altid får sin nødvendige høje status i hjemmene. Vi burde slappe mere af, burde give os selv rum til fordybelse, ro og til at trække vejret dybt og roligt. 

En stresset hverdag med børn, arbejde, fritidsaktiviteter, byggeprojekter og små og store kriser lader os sjældent koble fra og slappe af. Det er her, behovet for et kurophold opstår. 

Om opholdet så skal være med to lys på et bord, rødvin i glasset og romantik, er op til gæsterne. Kuropholdet er for alle mennesker, som trænger til at trække vejret, mærke sig selv og lade de enorme batterier op til næste års udfordringer. 

Sidder du uden en partner, kan du altså sagtens finde en ven, bror, søster, mor eller anden, som skal tage med dig på kuropholdet. Det kunne jo også være partneren, du vil koble af fra. Så lader det sig nemmere gøre, hvis partneren bliver hjemme.  

Placeringen af kurstedet er omstridt

Efter du har fundet den person, der skal ledsage dig på din tur væk fra hverdagen, kommer nu valget af placeringen. 

Placeringen kan være uhyre svær at gennemskue. For kommer I overhovedet til at se noget af landskabet, af byen eller området? Det kommer meget an på, hvad I søger af jeres kurophold. 

Søger i en luksuriøs tilflugt, kommer I nok ikke meget ud fra jeres kursted. Og hvad har den geografiske placering så af betydning? 

Omvendt kan I tage på et spaophold til København. Her vil det næsten være fjollet, om I ikke fik udnyttet det sted, I har valgt at søge tilflugt til. Her kunne tages i teater, til koncert, på dagture langs kanalen, i museer mv. 

Hvis lysten ikke er til kulturelle oplevelser, sportsaktiviteter mm. skal turen måske ikke tages til København. Her kunne I i stedet søge mod landets ydre punkter, hvor roen og naturen er det eneste, I kan få øje på. 

Danmark byder på unikke kultur- og naturoplevelser

Et sted i landet, I kunne tage hen, hvis de mange skønne kulturelle tilbud i København ikke behager jer, er Bornholm. Et spaophold på Bornholm er en enestående mulighed for jer. 

Bornholm ligger så langt fra alle andre steder i Danmark, at I med garanti kan slippe hverdagens besvær og udfordringer. Kommer I uden for den travle sæson, vil I også kunne få øen næsten helt for jer selv. 

I vil kunne besøge den fantastiske natur med grotter, klipper, skønne strande, overvældende udsigt og prøve de herlige gastronomiske oplevelser.

Den lille ø bliver ikke kaldt Danmarks ferie ø for ingenting. Øen har sin unikke placering midt i Østersøen, som har præget øens historie med erobringer, slotte og fangelejre. 

Ikke kun øens kultur, men selvfølgelig også dens natur bærer tydelige præg af den ensomme placering. Når Østersøen en gang imellem vil opføre sig vildt, har særligt Bornholms kystlinje kunne mærke det, hvad man sagtens kan se den dag i dag.  

Skulle Danmark have ejet status af at være et land med en kurby, skulle den have ligget på Bornholm. Sikke nogle spændende pilgrimsrejser, det ville have medført sig. 

Opnå fordybelse, ro og velvære langt fra byen

Ofte er det netop målet for kuropholdet at komme ud ad og væk fra byen. Væk fra alle omgivelser, der kan associeres med arbejdets stress. Væk fra alle de larmende klubber, festivaler og alle distraktioner. 

Kuropholdet handler om at komme væk fra alle omgivelserne og hen til sig selv. Finde den person, vi glemmer i hverdagen, men som er derinde et sted. 

Når tiden bruges på massage, løsne spændinger, gå til behandlinger, slappe af i spaen, nyde lækre drikke- og madvare, bliver der tid til at fjerne hovedet fra tankemylderet. 

Til det formål søger mange at komme så langt ud i landet og væk fra byen som muligt. Her kunne et spaophold i Nordjylland være noget for jer. 

Nordjylland har sin unikke natur, særligt med havene der mødes nord for Skagen. De har også lange og mange, flotte strande, som tigger efter gåture eller vandsport. De har lyng, heder og dønninger ned til vandet, som tankerne kan forsvinde i. 

Kuropholdet med udsigt ud over havet, ud over den overdådige og vilde natur, giver en ro, man ikke får i byen. Derfor finder du selvfølgelig spaophold i Nordjylland med lang afstand til den nærmeste larmende by. 

Led grundigt efter det gode tilbud

I virkeligheden skal der ikke bruges meget overtalelse, førend vi bliver overtalte til at hoppe på et kurophold. En dag, to dage eller en hel weekend med luksuriøs betjening og forkælelse – hvem siger nej til det? 

Hvad der derimod afholder os fra at tage på kurophold, er i mange tilfælde tiden og prisen. 

Tiden handler blot om planlægning. Selvfølgelig kan der findes tid til et luksuriøst kurophold – men kan der findes penge til det? 

Der er flere ting, I kan gøre. 

  1. Glem ideen om, at opholdet skal vare en hel weekend. Book i stedet en enkelt overnatning eller en spa-dag. Et luksuriøst kursted er også oplagt at besøg, om så det ”kun” er for en enkelt dag. 
  2. Søg længere væk fra dyrere områder som f.eks. Nordsjælland. Igen, geografien betyder ikke alverden, hvis kurstedet tilbyder samme luksuriøse ydelser. 
  3. Led efter tilbud!

I har rig mulighed for at finde tilbud her på siden. Vores samarbejdspartnere kører ofte tilbud for at få gæster i lavsæsonerne. I skal derfor kunne slå nogle dage ud af kalenderen, hvor andre mennesker ikke har tid. 

FAQ om kurophold

Du sidder sikkert med en hel masse spørgsmål. Her har vi forsøgt at give svar på nogle ofte stillede spørgsmål. 

Hvad er forskellen på et kurophold og et spaophold?

Et kurophold vil foregå på et kursted, et spaophold på et spahotel. 

Kurstedet vil som udgangspunkt være større og tilbyde flere services. Kurstedet kan kurere alle dine dårligdomme, hvor spahotellet kan tilbyde luksuriøs behandling. 

Dog er skelnen ikke så vigtigt, da begge ord ofte bruges synonymt med hinanden.

Findes der gode kursteder i Danmark?

Meget simpelt – ja. Der findes fantastiske kursteder i Danmark. Store flotte gårde placeret i overdådig natur, med gourmetrestauranter, wellnesscentre og så mange services og aktiviteter, at I med garanti ikke får brugt dem alle sammen. 

Den danske professionalisme og sans for kvalitet, som vi kendte for i udlandet, gælder i særdeleshed også for kurstederne i Danmark. 

Har vi råd til et kurophold i Danmark?

Ja, I har råd. 

Hvis pengepungen er meget knap, så kan der hentes tilbud i lavsæsoner. I kan tage på spa-dag i stedet for en spaweekend. Og I kan nedprioritere placeringen af jeres kursted.