fbpx

Spaophold København

Bedste spaophold i København 2024

Har du aldrig været i København, kender du alligevel byen intimt fra billeder, film, musik og reportager. Du ved næsten, hvordan der lugter i byen, selvom du aldrig har været der.
København er den store metropol, som vi er kendte for og kender os selv på som danskere. Derfor skal du selvfølgelig tage på et spaophold i København.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Villa Copenhagen
Truestory

Villa Copenhagen

5/5

Lidt gemt væk ligger der en ny perle af et hotel i centrum af København. Villa Copenhagen er et stemningfuldt hotel, som oprindeligt var en kontorbygning bygget i starten af 1900-tallet. Åbnede i 2020 med 390 værelser, pool-og afslapningsområde. Poolen er 28-30 grader varm, så det er en fornøjelse at svømme i den. Lækkert hotel til den kræsne gæst.

Laveste pris for 2 personer: 3.045 kr.

Hotel Kong Arthur
Truestory

Hotel Kong Arthur

4/5

På Hotel Kong Arthur checker I ind på hyggelige værelser, der er indrettet i en hjemlig stil. I bør vælge dette hotel, hvis I er glade for spaophold. Her er nemlig et 800 m2 stort område, hvor der er fuld fokus på afslapning, spa, behandlinger, massage og et vandtempel. Her er det let at falde helt til ro.

Laveste pris for 2 personer: 2.690 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com
4/5

Marienlyst Strandhotel kender de fleste navnet på. Det er her, I skal tage hen, hvis I vil have den perfekte kombination af ro, nydelse og spændende oplevelser. I kan købe adgang til dagspa, hvor I får flere timer til at gå på udforskning i helt eget tempo. I kan også efterfølgende gå på opdagelse i en masse spændende kulturelle oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 3.290 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com
4/5

Når I ankommer til Kurhotel Skodsborg, er det lidt som at være med i en film. Kurhotellet har et betagende smukt ydre, og det indre er mindst lige så indbydende. Her kan I vælge et spaophold for to, hvor I bliver mødt af romantiske rammer, med et dejligt lysindfald, der skaber de perfekte forudsætninger for et ophold i kærlighedens tegn.

Laveste pris for 2 personer: 2.700 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

I den smalle brostensgade, Studiestræde, ligger et 4-stjernet hotel med måske den bedste beliggenhed, hvis man vil opleve nattelivet i det indre København. Ascot blev bygget i en de finere gamle badeanstalter, og man har forsøgt at bevare den oprindelige arkitektur. I kvarteret kan du finde masser af fine små restauranter, specielle butikker, spillesteder og biografer.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Bo idyllisk i charmerende Nyhavn. Den gamle kanal fra 1600-tallet var i gamle dage et mere råt sted for sømænd og letlevende damer. I nyere tid er det blevet et trækplaster for turisterne, der enten besøger byen for første gang eller har været her talrige gange. I 2 ældre pakhuse kan du bo i værelser med udsigt til kanalen.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Lille familiedrevet boutique hotel med 20 værelser og hjemlig atmosfære ligger her i grønne Østerbro, der har masser af parker. En ældre herskabslejlighed er ombygget til dette hyggelige sted. Tæt på er der Fælledparken som er fin til løbeture og cykelture. Gå f.eks. også langs med søerne på en længere vandretur ud til Kastellet og Langelinie.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger på kajkanten inde midt i byen. Et fredet pakhus fra 1787 blev ombygget til hotel for 40 år siden, og det har tiltrukket masser af gæster siden da. Beliggenheden er supergod. Fra et af de dyrere luksusværelser Double Deluxe har du fin udsigt til Operaen og Skuespilhuset. God base for din ferie i hovedstaden.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Nimb Hotel
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Bo på et eventyrslot inde midt i Tivoli. Mere specielt ophold kan du næppe få. Hotel Nimb er bygget som et maurerinspireret slot i starten af 1900-tallet. Passer perfekt ind i Tivolis fantasiverden med den arabiske arkitektur, der minder om noget fra ”1001 nats eventyr”. Nimb er et boutique-hotel som kan tilbyde familier en luksusferie, hvis man gerne vil spendere noget mere.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Copenhagen Marriott Hotel
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Copenhagen Marriott Hotel er også det oplagte valg, når du skal til et vigtigt møde i København og har brug for et par overnatninger inde i centrum. Hotellets placering ved kanten af den gamle kanal giver mulighed for at dyrke vandsport. Lej en robåd eller kajak f.eks. en varm sommerdag og se byen fra vandsiden.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Luksus i Krystalgade. Et af Københavns førende designhoteller var tidligere rammen om Daells Varehus. I 2017 byggede man dette flotte hotel med vægt på skandinavisk design. 55 af værelserne har egen balkon eller terrasse. Benyt også stedets fitnessmaskiner, sauna og dampbad. Og afslut aftenen med et godt måltid på restaurant Dada, der serverer retter fra Mellemøsten.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Scandic Falkoner
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Kom til Frederiksberg og bo i det mondæne teaterkvarter. Midt i Frederiksberg kan du overnatte på Scandic Falkoner. Lige uden for hotellets mure træder du ud i det interessante kvarter med cafeer, spændende butikker og teatre. På væggene på gangene i Falkoner er der fyldt med fortællinger og fotos fra den rige teaterkultur, som er her.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

På Clarion Hotel Copenhagen Airport får I lige netop det, I har brug for. De store, lyse og stilrene værelser skaber rum og plads til udfoldelse. Her kan I checke ind helt personligt, få dejlig morgenmad, bestille room service hele døgnet og fri afbenyttelse af hotellets træningscenter. Det er altså de perfekte rammer for det perfekte stop.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen lover, som det indgår i navnet, et fantastisk ophold på et ægte slot. Her er naturligvis store rum med lysekroner og hvad der ellers hører til. Det er den perfekte måde at komme tæt på hinanden. Prøv også deres wellness og spa, hvis I vil gøre lidt ekstra for hyggen og afslapningen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Scandic Palace Hotel
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Det elegante Scandic Palace på Rådhuspladsen er meget brugt af erhvervslivet. Der er Executive Meeting Floor, hvor du finder 3 mødelokaler med alt du skal bruge til et vigtigt møde. For forretningsfolk fra Danmark og udlandet er det oplagt som base, når du skal på forretningsrejse til hovedstaden. Hotellets historie går helt tilbage til 1910, og en del kendisser har overnattet her.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Midt i København ligger det luksuriøse Tivoli Hotel. Stilen er flot og spektakulær. Blandt værelserne findes der blandt andet værelser med Tivoli-tema, som er oplagte for børn og andre Tivoli-elskere. Der er adgang til fitnesscenter og pool. Her kan du med hjælp fra personalet skræddersy konferencer og events. Din hund kan også tjekke ind her.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Scandic Copenhagen
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Scandic Copenhagen er beliggende centralt placeret i København med Planetariet som nabo. Kun 15 minutters gang ind til Tivoli og Hovedbanegården. 18 etager høj, så får du et værelse øverst oppe har du en af de bedste udsigter over det pulserende byliv. Baristaen står klar til dig i lobbybaren med skøn friskbrygget kaffe. Til morgenmad kan du få en overdådig buffet.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

Ibsens Hotel
Hotels.com

Ibsens Hotel

3/5

Besøg et lille hyggeligt hotel i det rolige kvarter i Nansensgade i København. Her er hjemlig stemning og interessant kunst på væggene. Hotellet ligger tæt på søerne, hvor der er en pragtfuld gåtur rundt om. F.eks. en solrig efterårsdag hvor du kan nyde Københavns natur. Hvis du har brug for spa og wellness kan naboen til hotellet give dig en udsøgt behandling.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Scandic Front
Hotels.com

Scandic Front

4/5

Nyd et ophold på Scandic Front på Langelinie. Fra værelserne kan du få en fin udsigt til Operahuset. På Langelinie er der gode spisesteder, hvis du vil ud at spise frokost eller en middag med kolleger om aftenen. Vil du en tur ind på Strøget eller Rådhuspladsen står Scandics cykler gratis til rådighed for hotellets gæster.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Scandic Sluseholmen

4/5

Hvis du er på jagt efter et weekendophold eller nogle få overnatninger i forbindelse med en forretningsrejse, er Scandic Sluseholmen tæt på Sydhavnstippen et fint bud. Et professionelt mødeteam er klar på hotellet til at hjælpe med planlægningen af dit næste møde. Hvis du har løbeskoene med, kan det anbefales at løbe på stierne ved Sydhavnstippen.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Phoenix Copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Elegance i midten af København. Storbyferien kan krydres med et ophold her, som har 9 priskategorier for værelserne, og du kan endda bo rimeligt billigt. 213 skønne værelser. Er du på udkik efter ekstra luksus kan du f.eks. booke Executive værelset. Her kan du forkæle dig selv med udsøgte badeprodukter, samt sove i en stor dobbeltseng fra Carpe Diem.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Med dette designhotel får I luksus og dansk design i enkle og stilrene rammer. På AC Bella Sky kan I komme højt op med en betagende udsigt. I er tæt på det hele i København, og I kan nyde gastronomiske oplevelser på hotellets restaurant. Hvis I er de aktive typer, kan I tilmed træne i hotellets fitnessområde.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

På toppen af Sjælland ligger et ældre badehotel. 3 etager høj på Sjællands nordligste punkt Gilbjerghoved. Den hvidmalede hovedbygning og de blåmalede balkoner er som taget ud af en 100 år gammel turistbrochure om badehoteller. Stilen er bevaret siden hotellet blev opført i 1908. Her er hamambad og jacuzzi, og du kan få et lækkert ophold på alle måder.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

The Square
Hotels.com

The Square

4/5

Bo på Rådhuspladsen. Den store plads i midten af København, hvor mange demonstrationer og musikarrangementer har fundet sted. Alle 268 værelser er med aircondition og er lyse og behagelige. På 6. etage kan du komme ud på den dejlige tagterrasse med fin udsigt over Københavns byliv. Om sommeren kan du sidde der og spise din morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com
4/5

På Comwell Borupgaard er der plads til ren afslapning og nydelse. Når I opholder jeg på hotellet, er tæt på den skønneste natur. Hotellet har endda sin egen store park. I bor stilfuldt på jeres værelse, og I kan opsøge nydelsen ekstra meget ved forskellige spafaciliteter- og behandlinger, pool, boblebad, dampbad, sauna og en masse andet.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Scandic Sydhavnen

4/5

Scandic Sydhavnen er et stort hotel med 391 værelser kun små 3 km fra centrum af København. Ganske oplagt som weekendophold i storbyen. Det er familievenligt og tilbyder børnemenuer i restauranten og legerum til de mindste børn. For de voksne er der fitnessrum på øverste etage og hele familien kan hygge sig sammen på hotellets minigolfbane.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Danskernes største turistattraktion

I kan også tage på spaophold i Aarhus, hvis I søger en storby at tage på wellnessophold i. Byen er også stor, smuk og byder ligeledes på fantastisk mange kulturtilbud. 

Men der er en grund til, at København på årlig basis høster klart det største antal turister i landet. Hovedstaden er kæmpestor, har uendeligt mange kulturtilbud og har en smuk natur med kanalerne og Øresund. Bare en gåtur rundt i de københavnske gader er en oplevelse i sig selv. 

Som dansker kan man ikke undgå at have et kendskab til byen. Vi kender den fra filmene, fra nyhedsudsendelser, fra fodboldkampe, fra reklamer og meget, meget mere. 

Det er svært at gå rundt på sit spaophold i København uden at stoppe op og sige: ”er det ikke der hvor…” og ”det her har jeg set før”.

Tag på spaophold i København, og få alle disse mange unikke indtryk, samtidig med at I kan slappe af på jeres luksus spahotel.

Oplev unikke kulturoplevelser, når du er på spaophold i København

I har valgt at tage et spaophold i efterårsferien i København – perfekt. 

Hvis I kan løsrive jer fra luksuriøse spaer, jacuzzi, massage og behandlinger, så skal I opleve byen og kulturen i byen. 

I kan tage en tur i Operaen, Det Kongelige Teater, Nørrebro Teater eller Det Ny Teater. Her får I helt enestående kulturoplevelser med klassiske koncerter og skuespil på Danmarks største scener. 

Hvis I er mere til koncerter, der er komponeret i dette århundrede, finder I tilsvarende mange tilbud. Det kunne være DR Koncerthuset, VEGA, Royal Arena, Culture Box, Loppen, Pumpehuset, Rust og mange flere. 

Inden jeres koncert eller optræden starter, kan I tage ud at spise på en af mange fantastiske restauranter, I finder i København. Er det for svært at vælge en restaurant, så snæver det ind og find noget i nærheden af spillestedet. 

dejligt fodbad og massage

Dagsture og shoppingsture på jeres spaophold i København

Har I valgt et mere roligt spaophold på Sjælland lidt væk fra København, skal I stadig besøge storbyen. Det er næsten synd at vende snuden hjem fra jeres spaophold på Sjælland uden f.eks. at have besøgt Tivoli. 

Tivoli er ikke bare et fantastisk sted til legesyge børn – langt fra. Den store forlystelsespark huser også fredagskoncerter, udsøgte spisesteder og et eventyrligt og romantisk landskab til jeres gåture. 

En tur kan også tages til Den Lille Havfrue, så I kan krydse den af listen. Eller I kan tage til Nyhavn og se de smukke huse, hvis I kan komme til for turister. 

I Nyhavn kan I nyde noget mad, mens blikket går ud på kanalen og bådene i den. I kan også gå fra Nyhavn over Kongens Nytorv til Strøget og shoppe, til pengepungen er tom. 

Udover alle de skønne butikker, cafeer, restauranter og ikoniske bygninger er der også alle parkerne. Dem kan I tage forbi på en gåtur eller besøge for at hvile benene efter at have trasket rundt i byen og butikkerne hele dagen. 

Kongens Have skal næsten besøges. Derudover kan I tage i Botanisk Have, Frederiksberg Have, Ørstedsparken, Kastellet, Fælledparken og mange flere. 

Besøg de øverste politiske institutioner i landet

På jeres overdådige wellnessophold her i det skønne København skal de ikoniske bygninger også have jeres opmærksom. Regeringsbygning, Christiansborg, ligger centralt i København og skal næsten besøges. 

Ved siden af den enorme borg, der blev bygget under Christian 4.s tid, ligger Børsen. Den kunne kandidere til den smukkeste bygning i hele København. 

Amalienborg er også altid en fryd for øjet. Det samme er Rosenborg Slot. 

Er der bare en minimal interesse i politik og historie, finder I bunker af informationer og muligheder for guidede ture på de nævnte slotte. I vil få historier om gamle intriger, byggeforhold og en masse sjove fakta.

Så kommer I til kirkerne. Her er den overdådige Marmorkirke helt uden sammenligning i Danmark. Det er svært at finde andre kirker med samme majestætiske status og ynde. Et lille fun fact er, at metrobyggeriet revnede gulvet i den skønne bygning – det skal I også se. 

Derudover er der Vor Frue Kirke, Vor Frelsers Kirke, Trinitatis Kirke med Rundetårn og mange flere skønne kirker.  

Lange gåture langs kanalerne og romantik på restauranten

Bliver I trætte af de mange attraktioner, eller har I fået så meget tid i spaen, at rynkerne på huden er ved at tage over, så skal I ud på en gåtur. 

Et spaophold i København giver de bedste muligheder for romantiske og hyggelige gåture. Kanalerne i Christianshavn giver altid et lille smil i mundvigen. Lystbådene ligger langs vandet, så langt øjet rækker, og bygningen giver den helt rigtige fornemmelse. 

Er I kommet helt ind i jeres indre ro med jeres skønne spaoplevelse, kunne gåturen også være en opkvikker i stedet. Tag en gåtur på Nørrebro og bliv overvældet af de mange cafeer, restauranter, butikker, Assistens Kirkegården, Nørrebro Parken, Friheden og andre virkelig hyggelige områder. 

I kunne også gå en tur rundt i Kødbyen. Husk dog at komme væk inden den sene aftentime, hvis I vil holde på din nyfundne indre ro

Den perfekte gaveide til din partner eller veninde

Har du en kæreste eller en god ven/veninde, du holder af, så giv den person et spaophold som gavekort. Er du selv helt forelsket i, at turen skal være et spaophold i København, kan du skrive bynavnet med stort i toppen af gavekortet. 

Eventuelt kan du prøve med nogle salgstricks eller bare begynde at nævne de mange oplevelser, I vil kunne få sammen i København. 

Din partner, veninde, mor, bror eller hvem det nu måtte være, vil helt sikkert blive positivt overrasket over et gavekort til et spaophold i København. Når byen endelig rigtig skal opleves, skal det være på den meste luksuriøse og overdådige måde.  

Blikket mod vores store nabo over Øresund

Noget andet unikt ved København er placeringen af byen. Ikke mange udenlandske turister tænker over, at byen ligger på en ø – formentlig heller ikke mange københavnere. 

Men København ligger på en stor ø lige op ad det store og mægtige Sverige. Hvis frosten er rigtig stærk et år, kan man endda gå over Øresund – det anbefales dog ikke, men det er en sjov tanke. 

Den korte afstand mellem de to lande, kun adskilt af Øresund, har givet begge sider gode ideer om at overtage den anden. Krigshistorierne kan man få masser af på f.eks. Nationalmuseet eller Krigsmuseet. 

I dag fylder drømmene om at overtage Sverige ikke helt lige så meget. I stedet benytter vi vores nabo til at drage på ferier. Det kunne f.eks. være et spaophold i Sverige.

Det store naturskønne land har vældig mange spaoplevelser at tilbyde i det frodige landskab. 

For nu må du dog nøjes med blot at kigge over Øresund, inden du vender tilbage til dit luksuriøse ophold i Danmarks hovedstad. 

FAQ om spaophold København

Du sidder måske med nogle spørgsmål allerede nu. Derfor har vi valgt at besvare nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med et spaophold i København. 

Hvilken tid på året skal vi tage på spaophold i København?

Hovedstaden er skøn hele året rundt – intet mindre. Julemånederne er noget helt specielt – særligt i Tivoli med julepynt, gløgg og ekstrem julehygge. 

Sommeren i København er også meget unik. Byen er fuld at glade mennesker, som sidder på gader og stræder og slikker sol samt drikker drinks. 

Kan man nyde et afslappende spaophold i København? 

Der kan være meget larm i København. Rammer I Distortion, en fodboldkamp eller Kødbyen om natten, er der selvfølgelig noget larm. 

Men København har også sine grønne områder, sine strande, sine kanaler og hyggelige restauranter og cafeer, hvor du finder absolut ro og afslapning. Derudover vil jeres spahotel selvfølgelig give afslappende omgivelser. 

Hvilke steder må vi ikke misse at se? 

Der er så meget at se i København, at det kan være helt fjollet at opstille nogle seværdigheder, som I absolut skal se. Stemningen er måske ikke lige til en masse turister og Den Lille Havfrue. Hvorfor så ikke tage i en park eller til en koncert i stedet? 

Her kommer de mest populære attraktioner, og så må I selv vælge:

  • Tivoli
  • Zoologiske Have
  • Den Blå Planet
  • Amalienborg Slot 
  • Bakken 
  • Rundetårn 
  • Christiania
  • Den Lille Havfrue 
  • Nationalmuseet
  • Kongens Have