fbpx

Spaophold Djursland

Bedste Spaophold på Djursland 2024

Lige midt på den store halvø Jylland, finder du den lille halvø Djursland. Landskabet har sine smukke og rolige strande, hvor vandet sjældent er særlig dybt. 

De tidligere istider har skabt et smukt bakket landskab, som glade gæster vandrer rundt i. Et spaophold på Djursland er den perfekte måde at komme helt ned i tempo og trække vejret dybt.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Med en helt udsøgt beliggenhed på Mols ligger Molskroen. Her er moderne indrettede værelser med luksus madrasser og hyggelige fællesområder for eksempel i pejsestuen. Mange værelser har havudsigt. Der er tilhørende badestrand. På restauranten serveres spændende og lækker gourmetmad. Et godt sted at lade op med ro, god mad, hyggelig stemning og utrolig smuk natur.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Kystvejens Hotel
Hotels.com

Kystvejens Hotel

3/5

I Grenaa finder du det luksuriøse Kystvejens Konferencecenter, som både er et hotel og konferencecenter. Her er også festlokaler og mødelokaler. Hotellet tilbyder skræddersyede løsninger til netop dine behov. Værelserne er moderne og indbydende, og du kan falde i søvn til lyden af havets brusen. Restauranten tilbyder lækre gastronomiske oplevelser med årstidens råvarer som inspirationskilde.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

I Grenna ligger det maritime Hotel Marina, som tilbyder et bredt udbud af forskellige ydelser. Her er en skøn wellness-afdeling, når du har brug for at slappe ekstra af og forkæle dig selv. Her er mulighed for at afholde konferencer og holde fester i selskabslokalerne. Der afholdes ligeledes mange attraktive arrangementer i løbet af året.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Gjerrild Gæstehus
Hotels.com

Gjerrild Gæstehus

3/5

I Djurslands gamle jernbaneremise finder du nu Gjerrild Gæstehus. Gæstehuset er et moderne og hyggeligt vandrehjem. Skal du holde barnedåb, konfirmation, bryllup eller andet, tilbyder gæstehuset skræddersyede løsninger. Der er også mulighed for at afholde møder og konferencer. Børn kan lege på legepladsen, og det er også muligt at spille kroket, bordtennis, bordfodbold med mere.

Laveste pris for 2 personer: 450 kr.

Ebeltoft Park Hotel
Hotels.com

Ebeltoft Park Hotel

2.5/5

Ebeltoft Parkhotel er beliggende på Djursland tæt på stranden. I nærheden kan du opleve Ree park, Fregatten Jylland, Djurs Sommerland og andre seværdigheder. Der tilbydes morgenmad og gratis wi-fi til hotellets gæster. Til hotellet er der tilknyttet en hyggelig restaurant. Nyd en afslappende mini-ferie i rolige omgivelser, og prøv eventuelt en af de nærliggende vandreruter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Gjerrild Kro

3/5

En halv times kørsel fra Ebeltoft ligger det hyggelige hotel Gjerrild Kro. Her er god klassisk dansk kromad på restauranten og en hjertevarm stemning på hele hotellet. Der er gode muligheder for at holde selskaber i selskabslokalerne. Det er tilladt at medbringe sin hund, og de omkringliggende skove og marker er ideelle til hyggelige gåture.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Danhostel Ebeltoft
Hotels.com

Danhostel Ebeltoft

4/5

Danhostel Ebeltoft er et flot og moderne vandrehjem i arkitekttegnede bygninger. Det ligger naturskønt, og er du til sport, så er det nærliggende Ebeltoft idrætscenter et rent paradis. Der er et væld af seværdigheder for både voksne og børn. Der er rig mulighed for lejrskoleophold, sportsophold samt for at afholde kurser og andre større arrangementer.

Laveste pris for 2 personer: 590 kr.

En halvø lige i midten på en anden halvø 

Djursland har en lidt skør placering i Danmark. På det eneste stykke land i Danmark, som ikke er en ø, men en halvø, har denne anden halvø valgt at placere sig. 

Endnu sjovere er det, at den lille halvø ligner den store halvøs næste med lidt snot hængende ud af sig. 

Herude på næsen finder du skønne byer som Grenå, hvorfra adskillige mennesker tager færgen dagligt over det store Kattegat til Varberg. Der er også mere stille færgeovergange til ferieøen Anholt. 

Du finder også den populære ferieby Ebeltoft, hvor sommerhusene pryder landskabet. 

Den allerstørste by på egnen har 15.000. indbyggere, hvorfor den lille halvø er perfekt til at afstresse og afslappe med en skøn spaoplevelse. 

Djursland har desuden hele tre forskellige kyster i nord, syd og øst. Alle af disse har rolige og stille strande, særligt når de sammenlignes Vestkystens voldsomme strande.  

Spaophold på Djursland i den unikke natur

Djursland huser både Kalvø Slotsruin, der har sin helt vidunderlige placering halvt ude i havet. Djursland huser også Rosenholm Slot. Og mest nævneværdigt af attraktionerne, huser Djursland selvfølgelig Mols bjerge. 

Vi befinder os stadigvæk i Danmark, så bjerge er måske så meget sagt. I hvert fald hedder den bakkede slette med vilde lyng-planter Mols bjerge. 

Her kan man gå vidunderlige ture i den rolige natur under sit spaophold på Djursland. Man kan gå i det bakkede landskab og få smidt stressen og de mange tanker lidt på afstand. 

Der er tid til at klappe en ko og skue ud over det flotte landskab på jeres wellnessophold her på Djursland. Hvis du kan tage hjem med stress i sindet efter en dagstur eller en hel weekend på et spaophold på Djursland, må du gået med lukkede øjne og høj musik i øregangene.

smukt billede af spaafdelingen

Den jyske hovedstad lige i baghaven

Udover at være placeret lige midt i på halvøen Jylland, ligger Djursland også kun få kilometer fra Aarhus. Det vil sagtens være muligt at besøge Djursland under et spaophold i Aarhus eller omvendt. 

Faktisk vil man kunne se til Aarhus fra Kalvø Slotsruin, desværre får man rigtig svært ved at se til ruinen fra Aarhus.  

En dagstur kan også tages til Nordjylland. Eller omvendt kan en tur tages til Djursland, hvis man er på et spaophold i Nordjylland. Det kræver en lidt længere køretur, men hvis Mols bjerge kalder, må man jo adlyde.   

Forsvind væk i jer selv på et spaophold på Djursland

Djursland er perfekt til at slappe helt af. Det rolige hav, de store åbne områder, sommerhusene, lystbådene – alt sammen hjælper det til at hele sindet på spaophold på Djursland. 

Et spaophold på Djursland kunne være ideelt, hvis I søger et spaophold i julen. Djursland er dejlig hyggelig i december måned, og I vil have det snedækkede landskab helt for jer selv. 

Så må I selv vurdere, om I vil traske rundt i det øde landskab eller blot beskue det fra jeres værelse. Måske kan I endda kigge ud over det skummende hav fra jeres varme spa.  

FAQ om spaophold Djursland

Vi har fundet nogle spørgsmål, der ofte stilles i forbindelse med et spaophold på Djursland. 

Hvad SKAL man se på Djursland? 

  • I skal se de mange skønne strande. 
  • I skal se Mols bjerge 
  • I skal se Kalø Slotsruin eller Rosenholm Slot
  • I skal måske snorkle rundt og se de mange fisk på havbunden? 

Hvordan er Djursland om vinteren? 

Djursland er helt fantastisk i vinterhalvåret, hvor kun de lokale er tilbage på Djursland. Her får man et rigtig autentisk indtryk af halvøen. 

Skulle der være faldet sne, er landskabet som i et eventyr. Håb hellere på det. 

Hvor lang tid bruger man på Mols bjerge?

Hvor hurtigt løber eller cykler du 60 km, kunne man også spørge. Så lang er Mols Bjerge Stien nemlig.

Man kan også nøjes med at spadsere rundt på Mols Bjerge i et par timer, inden I finder tilbage ind i bilen.