fbpx

Kurhotel Skodsborg

Vidunderligt ophold hos Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg troner på kysten ved strandvejen i Nordsjælland og spejder ud over Øresund. De store, hvide bygninger gemmer på en rig historie og er blevet hjem til et af Danmarks lækreste kurhoteller. Ønsker du et luksus spaophold på Sjælland i skønne omgivelser og fuld af forkælelse, så bør du besøge Kurhotel Skodsborg. Du kan læse meget mere her.

Denne side indeholder reklamelinks

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Når I ankommer til Kurhotel Skodsborg, er det lidt som at være med i en film. Kurhotellet har et betagende smukt ydre, og det indre er mindst lige så indbydende. Her kan I vælge et spaophold for to, hvor I bliver mødt af romantiske rammer, med et dejligt lysindfald, der skaber de perfekte forudsætninger for et ophold i kærlighedens tegn.

Laveste pris for 2 personer: 2.700 kr.

Kurhotel Skodsborg – Tilbud og deals 

Hvis du er interesseret i at få et godt tilbud på et ophold på Kurhotel Skodsborg, så kan du med fordel bestille gennem os. Du kan finde gode Kurhotel Skodsborg tilbud og Kurhotel Skodsborg deals på ophold her på siden. Det er ofte nemmere at finde et godt tilbud, hvis man kan tage turen udenfor højsæsonerne. Så hold øje med dage, hvor resten af landet ikke har ferie.

Gavekort til Kurhotel Skodsborg 

Hvis du leder efter en vidunderlig gave at give til en du holder af, så bør du overveje at give et gavekort til et spaophold på Kurhotel Skodsborg. Hvis du selv leder efter et pusterum i hverdagen, men du ikke føler, at du har råd til det, så kan du også vælge at ønske dig et gavekort til et ophold. Her på siden kan du bestille eller ønske dig gavekort i forskellige prisklasser til Kurhotel Skodsborg. De findes til både spadage og ophold, så du skal bare vælge, hvad du har brug for.

Du kan både bruge gavekortet til overnatning på hotellet og adgang til spaen, eller du kan vælge at bruge det på en af de mange behandlinger. Der er mange muligheder til dig uanset dine midler. Du kan læse mere, om alt det Kurhotel Skodsborg tilbyder længere nede. Der er masser at vælge imellem.

lækker pool

Om Kurhotel Skodsborg – fra 1852 til i dag 

Kurhotellet har en rig historie, der daterer helt tilbage til 1852, da Kong Frederik 7. købte landstedet Skodsborg. Her tilbragte han sine sommerdage i de skønne omgivelser med familien. Efter nogle år valgte Kongen at bygge Villa Rex (1857), som blev brugt til møder og tafler. Villa Rex er stadig at finde i dag i bedste velgående. I dag bliver villaen brugt til fester og møder, så den står ikke bare glemt.

Efter Kong Frederik 7s død i 1863 blev Skodsborg landstedet solgt videre. I 1898 grundlagde lægen Carl Ottosen Skodsborg Badesanatorium. Han brugte stedet til at eksperimentere med fysioterapien, hvor han også prøvede at videreføre en sund livsstil til patienterne. Han troede på en kur af hvile, sund kost, motion og frisk luft. Det er en tradition, som Kurhotel Skodsborg i den grad også har ført videre. I dag har de traditionelle kurophold dog fået selskab af nyere spametoder og behandlinger. Det betyder, at de kombinerer det bedste af det gamle med et bedste af det nye for en unik oplevelse.

Kurhotel Skodsborg tilbyder

På Kurhotel Skodsborg er der et bredt udvalg af spaoplevelser og wellness-treatments, som du kan vælge imellem. I spa- og wellnessafdelingen kan du for eksempel både finde forskellige spabehandlinger og spafaciliteter. Der er noget for enhver smag, så selv hvis I er en gruppe afsted, så skal I nok finde noget godt.

Spafaciliteterne tilbyder for eksempel sauna, dampbad, saltgrotte, et stort bassin med hydrojets, infrarød varme, Hot & Cold brusebad, scrub, svømmebassin, Sensory Sky samt koldtvandskar og udendørs jacuzzi. I modsætning til flere andre spahoteller lader Kurhotel Skodsborg dagslyset skinne ind i spaen. Det skyldes blandt andet den fantastiske beliggenhed, der giver mulighed for en smuk udsigt. Udsigten er med til at fuldende spaoplevelsen. Det er virkelig en skøn oplevelse, når det hele spiller sammen, og du bare kan slappe af i rolige omgivelser.

Lækre spabehandlinger

Hvis du gerne vil have en endnu mere luksuriøs oplevelse med fuld forkælelse, så bør du overveje også at tilkøbe spabehandlinger. Du kan finde gode tilbud på lækre spabehandlinger både i form af ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, massage, manicure & pedicure, voks- eller sukkervoksbehandlinger, eyelash extensions, Babymoon treatment og mere. 

Især sukkervoks er en gammel behandling, som er kommet frem igen. Det er en hårfjerningsmetode, som er mildere mod huden end voks, så der er flere, der kan tåle den. Har du allergi, så er den også smart, da blanding kun består af sukker og vand og eventuelt honning og citronsaft. Helt naturligt.

Der er mange forskellige behandlinger at vælge imellem til hver kategori. Hvis du for eksempel ønsker en ansigtsbehandling, så kan du vælge imellem Nordic Dream behandling, Nordic Face, Fire & Ice, Bioeffect Facial, Gua Sha Facial, Votary Holistic Facial eller K-Lift Deep Cleansing Facial. Du kan finde behandlinger i alle prisklasser, der også bruger forskellige metoder til at gøre din hud så frisk og lækker som muligt. Alle behandlingerne er meget lækre og eksklusive – selv de billigste behandlinger har en kvalitet, der lever op til Kurhotel Skodsborgs gode ry. Prisen afhænger bare af længden af behandlingen og naturligvis også produkterne. Har du sart hud, så informer blot personalet – så kan de tilpasse behandlingen.

Andre lækre ting som tilbydes

Hvis du har lyst til at motionere, så kan du også vælge at tage i fitnesscenteret enten kombineret med spafaciliteterne og spabehandlingerne eller bare for sig selv. Fitnesscenteret har mere end 120 hold, som du kan melde dig på, eller du kan vælge bare at træne for dig selv, hvis det er mere din kop te. Der er både mulighed for at dyrke yoga, meditation, motionsboksning, aqua fitness, crossfit og meget mere. Fitnesscenteret er ikke kun til hotellets gæster, men er også åbent til andre, der er interesserede. Du kan derfor sagtens have et almindeligt fitnessmedlemskab hos Kurhotel Skodsborg, og hvis du er interesseret, kan du også betale lidt ekstra for adgang til spa. Det er en virkelig lækker og luksuriøs måde at motionere på.

Udover de mange fantastiske spamuligheder og fitnessmuligheder tilbyder Kurhotel Skodsborg også kulinarisk forkælelse i form af de to skønne restauranter på hotellet.

Der er både The Lobby, som er mere uformel og har plads til alle, der kunne tænke sig et måltid eller et par drinks. Du bør i den grad overveje The Lobbys Afternoon Tea, som serveres hver dag mellem kl. 14-16. Udsigten er udsøgt, og det samme kan kun siges om konditorkagerne, som du får med teen. Du får et udvalg af 5 konditorkager samt 2 slags sandwich med enten kaffe eller te. Det er en hyggelig, britisk oplevelse i lille Danmark.

Også mulighed for lækre ting til ganen

Hvis du derimod kunne tænke dig en lidt finere kulinarisk oplevelse, så bør du bestille bord hos Brasserie Carl, der er Kurhotel Skodsborgs lidt finere restaurant. Det betyder dog ikke, at restauranten ikke kan bruges til et hverdagsmåltid. Hos Brasserie Carl er det enkle, det sunde og det lækre i centrum. Der bruges friske og lokale råvarer, der passer til sæsonen. Bestil gerne vinmenuen, der passer til retterne, hvis du vil sikre dig den ultimative oplevelse. 

Oplevelser i nærheden af Kurhotel Skodsborg

Der er meget at opleve i nærheden af Kurhotel Skodsborg. Om det er sommer og sol, eller om vinterkulden hærger, så er det dejligt med en tur til stranden. Du skal bare huske at pakke det rette overtøj. Hvis vejret er til det, så bør du prøve at bade i det lækre Øresundshav. Det er ikke kun relevant om sommeren, da det også er et dejligt sted at vinterbade. Du kan altid skynde dig ind i saunaen på Kurhotel Skodsborg for at få varmen igen efter din badetur. Du kan også gå en dejlig tur langs stranden og nyde udsigten over til Sverige eller bruge tiden på at beundre de imponerende villaer langs strandvejen. Er der dejlig varmt og vindstille, så bør du lægge dig ned til vandet og bare nyde solens stråler samt lytte til bølgernes vuggen. Det vil uden tvivl bidrage noget godt til dit spaophold og sørge for at gøre dig helt afslappet. Den effekt har den skønne natur på de fleste.

Hvis du ikke er til strand eller bare har lyst til at opleve andet natur, så er der meget af det i nærheden. Du kan gå i de smukke omkringliggende skove, eller du kan tage til Dyrehaven i Klampenborg, der kun er 9 minutter væk i bil. Du kan faktisk også gå til Dyrehaven på blot 35 minutter, hvis du er interesseret i en lidt længere gåtur. Ellers er der naturligvis også mulighed for at tage den offentlige transport. 

Flot natur og gode gåture

Dyrehaven har fantastisk meget natur at byde på. Du vil gå gennem skov, åbne marker og bakker og møde alt slags dyreliv. Du vil nok især møde rådyrene og dådyrene, når du begiver dig igennem haven. Du kan dog også være heldig at møde spætten og andet fugleliv. Se gerne Eremitageslottet, der er et kongeligt jagtslot fra 1734. Hvis du er der om sommeren, så er det muligt at blive vist rundt derinde. Når du alligevel er i Dyrehaven, så kan du overveje at gå forbi Bakken og få dig en tur i rutsjebane. Det er i hvert fald en idé, hvis børnene er med på Kurhotel Skodsborg. De vil garanteret elsker en tur i den gamle forlystelsespark.

Der er dog meget andet at opleve i nærheden end blot naturen. Du kan også opleve kultur og historie. Du kan for eksempel sætte vej forbi Rungstedlund, der var Karen Blixens hjem, og som nu er blevet omlagt til Karen Blixen museet. Se hvordan hun indrettede sine stuer, og besøg hendes gravsted i den store park omkring huset. 

Hvis du tager til Humlebæk, så kan du også finde det berømte Louisiana Museum of Modern Art. Louisiana kombinerer kunst, arkitektur og natur, hvilket gør museet til noget helt specielt. Her kan du sagtens bruge en hel dag på at fordybe dig i de forskellige, fantastiske udstillinger. Du kan altid tjekke deres hjemmeside for at se, hvad der udstilles for tiden.

Du kan også læse om andre spændende hotelophold hos bl.a.:

FAQ om Kurhotel Skodsborg

Hvad koster det at tage på spaophold på Kurhotel Skodsborg?

Prisen kommer an på flere ting. For eksempel om du har tænkt dig blot at besøge spaen i løbet af en enkelt dag, eller om du har tænkt dig at overnatte på hotellet. Her kommer prisen an på om du vælger et værelse eller en suite. Der er mange at vælge mellem.

Priserne ligger mellem ca. 1500 kr. og 10.000 kr. for en enkelt nat. Det kommer helt an på, hvor luksuriøst du gerne vil have det. Hvis du gerne vil spare penge, så bør du bruge vores Kurhotel Skodsborg tilbud eller ønske dig vores gavekort. 

Er det muligt at have børn med på Kurhotel Skodsborg?

Ja, men da man skal være over 15 år gammel for at komme ind og bruge spafaciliteterne, så er hotellet ikke skabt til at holde familieferie med børnene. Kurhotel Skodsborg er mere tiltænkt enkeltpersoner og par, der gerne vil nyde lidt tid væk fra den stressede hverdag. Hvis du dog gerne vil have din børn med, så er der meget andet i nærheden, som børnene kan have det sjovt med. 

Hvis du har et spædbarn med, så kan du tilmelde dig fitnesscentrets babysvømningshold. 

Hvordan kommer man til Kurhotel Skodsborg?

Det nemmeste er naturligvis at tage til Kurhotel Skodsborg i bil. Der er gratis parkering, hvis du er gæst. Hvis du ikke har bil eller gerne vil benytte dig af offentlig transport, så er det også muligt. Hvis du kommer fra København, så kan du tage Kystbanen fra København H mod Nivå St. og så stå af på Skodsborg St. Derfra er der kun ca. 8 minutters gang fra stationen til kurhotellet. I alt tager det omtrent 35 minutter, men det kommer naturligvis an på tidspunktet på dagen. Der går også busser, som du kan tage, hvis det er nødvendigt. 

Er der langt til København fra Kurhotel Skodsborg?

Nej. Med offentlig transport tager det kun godt en halv time. Er man på hotellet i få dage, så bliver man nok i nærheden, men er man der i længere tid, så kan man sagtens tage en dag inde i København eller en aften, hvor man finder en sjov koncert eller måske tager i teatret.

Der er mange muligheder for at nyde både storbyen og roen på hotellet.