fbpx

Falkenberg Strandbad

Vidunderligt ophold hos Falkenberg Strandbad

Hos Falkenberg Strandbad får du afslapning og forkælelse i topklasse. Du vil opleve at blive ladet op og komme tilbage med fornyet energi. Læs mere om et spaophold hos Falkenberg Strandbad herunder.

Denne side indeholder reklamelinks

Falkenberg Strandbad
Truestory

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Midt på Skrea Strand ligger Falkenberg Strandbad. I kan bade på den lækre, badevenlige strand. På strandhotellet finder I den rene nydelse. I kan slappe af i den 33-grader varme pool. Der er dejlig morgenmad, frokost og aftensmad i restauranten. På jeres værelse kan I falde til ro i de behagelige og skønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.310 kr.

Falkenberg Strandbad – gode tilbud og deals

Trænger du til afslapning og forkælelse? Falkenberg Strandbad deals giver dig masser af begge dele til en god pris. Du kan finde gode tilbud i vores oversigt her på siden eller på deres hjemmeside i form af gode deals med rabatter på det lækre Falkenberg Strandbad spa. Det er nemt og hurtigt at bestille via hjemmesiden, hvor du også kan læse mere om både praktiske forhold, priser, krav og alt andet, der er rart at vide inden køb.

Om Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad ligger lige udenfor Falkenberg centrum. Det er en fantastisk lokation, der tilbyder deres gæster helt igennem herlige oplevelser udenfor deres retreat, hvor de både kan nyde naturen, tage et dyp i vandet eller ligge og dase på stranden, når ikke de bliver forkælet af strandbadet.

Falkenberg Strandbad er glade for at kunne sige, at de er et af de fineste spahoteller på vestkysten, og stranden lige nedenfor hotellet strækker sig langs kysten så langt øjet rækker.

De har alle former for gæster: både dem, der besøger deres spa, livsnyderne, og så har de også lokaler til konference, der flittigt bliver benyttet. Gæsterne kommer både fra Gothenborg, Skåne, Bohuslän – de kommer fra hele Sverige, og nogle gange også fra resten af verden.

De har en historie, der går langt tilbage i tiden – helt tilbage til 1937, hvor den første bygning blev færdig – og de arbejder hver dag på at holde fast i de værdier og den stemning, som deres første kunder fik i sin tid.

De gør en ære i at skabe gode oplevelser for deres gæster, og de har mange stamkunder, der kommer igen og igen, når de har brug for en pause fra deres hektiske hverdag. De lever af tilfredse kunder, og de arbejder altid hårdt på at gøre opholdet så behageligt og ligetil som muligt.

forrygende spabehandlinger

Falkenberg Strandbad tilbyder:

Falkenberg Strandbad har meget at byde på. Alt lige fra live musik, et flot hotel med flotte værelser, konferencelokaler, spa og wellness retreats, restaurant og en masse aktiviteter, som du kan deltage i efter behov. Book en dag i deres spa allerede i dag.

Musik middagsklub

De har en musik middagsklub, der giver en intim oplevelse med nogle af Sveriges bedste kunstnere. Her servere de en tre retters menu, og der serveres selvfølgelig både bobler og vin i løbet af aftenen. 

Hotellet

Hotellet ligger som sagt lige ned til Skrea Strand, der egner sig perfekt til at slikke sol om dagen og til lange gåturen langs vandkanten om aftenen, inden du trækker dig tilbage til deres lækre værelser. De tilbyder både et standardværelse med minibar og TV, et dobbeltværelse med altan og udsigt over vandet, der er perfekt til et romantisk ophold, og en junior suite, hvor der er god plads til hele familien.

Du kan se billeder af både hotellet og værelserne på deres hjemmeside, hvor du også finder de bedste tilbud og deals.

Konferencelokaler

Står du og mangler et konferencelokale i de bedste omgivelser? Så hold dit møde i samarbejde med Falkenberg Strandbad. De tilbyder en konference i trygge hænder, og de kan skræddersy den til lige præcis dine ønsker og behov. De tilbyder god mad til hele selskabet, en dag på vores Retreat Club eller måske et møde efterfulgt af en barbecue? Kom med dine ideer, og så finder de en løsning.

Spa og Wellness retreat

Spa og Wellness er deres svar på den hektiske hverdag. Her tilbyder de varme temperaturer både i luften og i vandet hele året rundt samt drinks, musik og afslapning i poolen, når det passer dig.

De har bygget en stor oase, hvor det kun handler om dig og dine behov. Her kan du slappe af i solsengene, spille brætspil med familien eller tage den middagslur, som du aldrig har tid til hjemme på sofaen.

De har en masse gode tilbud både i forbindelse med deres retreat, men også i forbindelse med poolen og spaen. Se samtlige af deres wellnessophold på deres hjemmeside, inden du bestiller.

Restaurant

Restauranten på hotellet tilbyder ikke blot mad og drikke; de tilbyder en oplevelse. Deres ansatte er passionerede og de stræber efter af hvert måltid skal være bedre end det sidste. De tilbereder rigtig mad og de har et bredt udvalg af drikkevarer i form af både drinks, vin, champagne, øl og alkoholfri muligheder.

Aktiviteter

Falkenberg Strandbad tilbyder en lang række forskellige aktiviteter til dig, der gerne vil slappe af, men har det bedst, hvis den daglige motion bliver overholdt. De har faciliteter til både tennis, paddle tennis, golf, billard og en helt klassisk pinball maskine – og de serverer gerne drinks til kampen.

Oplevelser i nærområdet:

Falkenberg Strandbad ligger i Sverige, Falkenberg. Det er en by i Halland på den gamle danske østensundske/svenske vestkyst, og området har en masse at byde på. Book dit spaophold i Sverige her og oplev det for dig selv.

Strandbadet ligger lige ned til Skrea Strand. En strand, der får 4,5 stjerne på Tripadvisor og ligger som det første, der er værd at se i området. Det er en strand, der bliver brugt utroligt meget, når vejret tillader det, og med god grund. Både sand og vand er nemlig utroligt lækkert.

Skrea Strand er dog ikke det eneste, som området har et byde på. Du kan også besøge Grimsholmen Nature Reserve, Doktorspromenaden, Långasand Strand, Tullbron, Eddylou Ranch, Fotomuseet Olympia, Berte Museum – et countrymuseum – Fynda Kopcenter eller Svedinos Bil- og Flymuseum.

Der er også meget mere end dette, du kan tage ud og besøge, det handler blot at undersøge de forskellige muligheder og vælge det, der vækker din interesse. Du kan også finde meget mere information om nærområdet, når du ankommer til Falkenberg Strandbad eller høre personalet til råds om deres varmeste anbefalinger.

Falkenberg Strandbads spa og wellness

Falkenberg Strandbad stræber efter at give dig så god en spaoplevelse som overhovedet muligt, og de anbefaler stærkt, at du kombinerer dit ophold med deres spa. På den måde får du nemlig mulighed for at deltage i spa ritualer, der oprindeligt stammer fra mange forskellige steder i hele verden som for eksempel Ivory ritualet. Det varer i to timer, og efterfølgende vil du være klar til at se nærmere på de andre dele af Retreat club. Du kan også prøve deres night retreat eller vælge en pakkeløsning, hvor et af ritualerne medfølger, hvis du udelukkende kommer for afslapning, afspænding og afstresning.

Hvis ikke du er interesseret i at tilbringe natten på hotellet, så kan du også bestille et dags retreat. Her får du en hel dag, der er spækfyldt med ren luksus. Champagne pool, dags sauna, behandlinger, musik og det hele. Det er perfekt for dig, der trænger til at slappe af efter en lang arbejdsuge og gerne vil bruge en dag væk hjemmefra alt ansvaret og pligterne.

Priser på spa og wellness hos Falkenberg Strandbad

  • Dags Retreat mandag til fredag: 365 DKK / Person
  • Aften Retreat hver dag: 365 DKK / Person
  • Ivory Spa Oplevelse (Spapakke): Fra 1675 DKK / Person (inkluderer værelse, prisvindende spa ritual Ivory, adgang til retreat club pool, tre retters menu til aftensmad, morgenmad)
  • Night Retreat (Spapakke): Fra 1030 DKK / Person (inkluderer værelse, adgang til Retreat Club Pool om aftenen, tre retters menu til aftensmad, morgenmad)
  • Retreat Club oplevelse (Spapakke): Fra 1030 DKK / Person (inkluderer værelse, adgang til retreat club pool mellem 15 – 20 og 9 – 14 på afrejsedagen, tre retters menu aftensmad, morgenmad)

Du kan også se alle priser på de forskellige pakker og tilbud på deres hjemmeside.

Sådan forløber en typisk spadag hos Falkenberg Strandbad

En typisk dag hos Falkenberg Strandbad kan se ud på mange forskellige måder alt afhængig af, hvilket ophold du har valgt. Fælles er dog, at det altid er en dag fyldt med selvforkælelse og luksus. 

Du kan altid finde et sted, hvor du kan slænge dig, tage en lur i en solseng, slappe af i poolen eller noget helt fjerde. Typisk vil der være drinks og champagne tilgængeligt, og du hvis du bliver sulten, kan du bestille en frisklavet ret fra køkkenet.

En spadag hos Falkenberg Strandbad foregår på dine præmisser, og derfor kan du i det store hele selv bestemme, hvordan den ser ud. Start med en omgang morgenmad og brug formiddagen på at spille tennis. Efter frokosten kan du velfortjent slappe af i vores poolområde. Eller start dagen med en masse afslapning, spil paddle tennis efter frokost og prøv et af deres ritualer om aftenen. Du bestemmer selv, hvordan du helst vil planlægge din dag.

Er det kun en endagsfornøjelse, så afhænger det jo også af, om det er en tur i deres spadag eller om du vælger at tage af sted om aftenen.

En fantastisk restaurantoplevelse

Restauranten hos Falkenberg Strandbad er helt i top. De serverer lækre Gourmet retter, som du kan forkæle smagsløgene med, mens du nyder musikken – enten live eller fra højtalerne.

Restaurantoplevelsen er altid en fornøjelse, og den er fyldt med glade ansigter og livlig snak efter lange dage, der er tilbragt i vores spaområder eller ude på stranden lige foran. 

For en endnu bedre restaurant oplevelse, tilmeld dig deres musik middagsklub, hvor du får en intimkoncert med nogle af Sveriges bedste kunstnere til aftensmaden. Her er stemningen helt exceptionel, og der er både fantastisk tre retters menu og masser af bobler og vin til ganen. Nyd en luksuriøs aften i fint selskab og kom hjem til hverdagen med en ny og fantastisk oplevelse i bagagen.

I den almindelige restaurant bliver du betjent af et hjælpsomt personale, der står klar til at servicere og er i godt humør. Maden er lækker og musikken er god, så her har de også sørget for en helt igennem fuldendt oplevelse, der udgør den perfekte afslutning på en god dag på deres retreat – uanset om du også bliver til dagen efter eller om du tager hjem igen og sover i egen seng.

Hjælp en du har nær med at slappe af og forkæle sig selv

Det kan være utroligt svært at give gave til dem, du holder af; mest fordi danskerne lever så godt, at vi sjældent rigtigt mangler noget. Til gengæld er der rigtigt mange danskere, der har svært ved at slappe af. De løber rundt med en masse bolde i luften, og i ræset kan de nogle gange glemme sig selv. Kender du sådan en? Hvorfor ikke hjælpe dem med at slappe af. Med et spaophold gavekort til Falkenberg Strandbad sender du dem direkte ind i en fælde af afslapning, hvor de bliver tvunget til at stoppe op, trække vejret, nyde tilværelsen og både sætte pris på det de har, samt være stolte af det, de har opnået. 

En pause fra en hektisk hverdag kan være overvældende for nogen, fordi de har så travlt med det hele, og nu skal de pludselig ingenting. Derfor kan det godt lige tage lidt, inden de er klar til at slappe af. En spapakke er derfor den perfekte løsning til dem, fordi de får et ophold på to eller tre dage, og på den måde får de den tid, som du skal bruge.

Du kan ikke haste afslapning, og det er vigtigt at tage sig god tid til det. Ellers får du ikke slappet ordentligt af, og du vil vende tilbage til hverdagen uden at få så meget ud af oplevelsen, som du havde mulighed for.

FAQ om Falkenberg Strandbad

Hvad består middagen af?

Restauranten serverer både fisk, kød og vegetariske retter. Kommer du som et selskab, så hjælper de dig med at sammensætte en menu, der tilgodeser alles allergier og præferencer. Vores menukort er varieret og har noget for enhver smag.

Er der en aldersgrænse på retreat club?

Aldersgrænsen på retreat club er 16 år. Børn under 16 år får adgang til deres ungdomshusdel og til Klitterbadet. 

Hvad er reglerne for ombooking?

Ombooking er som udgangspunkt gratis, hvis du gør det mindst 7 dage inden din ankomst. Sker det senere end det, så koster det 100%. 7 dage inden din ankomst kan du også afbestille dit ophold. Du kan læse mere om de specifikke regler på deres hjemmeside eller kontakte dem og høre nærmere om din specifikke situation.

Må man have hund med på hotellet?

Der er et begrænset antal værelser, hvor det er tilladt at have hund med. Det koster dog ekstra. Hvis du vil booke et rum med hund eller blot høre nærmere, så kan du kontakte Strandbadet. På den måde finder de hurtigt en løsning.