fbpx

Romantisk Ophold

Bedste romantiske ophold 2024

Et romantisk spa ophold med din kæreste, mand eller kone kan benyttes som et frisk pust i hverdagen, et lille afbræk eller en spaoplevelse, hvor I virkelig kan fordybe jer I hinanden og genfinde kærligheden.

Find nogle af de bedste romantiske ophold her på siden, og få inspiration til, hvordan dit spa ophold bliver ekstra romantisk.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com
4/5

Marienlyst Strandhotel kender de fleste navnet på. Det er her, I skal tage hen, hvis I vil have den perfekte kombination af ro, nydelse og spændende oplevelser. I kan købe adgang til dagspa, hvor I får flere timer til at gå på udforskning i helt eget tempo. I kan også efterfølgende gå på opdagelse i en masse spændende kulturelle oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com
4/5

Når I ankommer til Kurhotel Skodsborg, er det lidt som at være med i en film. Kurhotellet har et betagende smukt ydre, og det indre er mindst lige så indbydende. Her kan I vælge et spaophold for to, hvor I bliver mødt af romantiske rammer, med et dejligt lysindfald, der skaber de perfekte forudsætninger for et ophold i kærlighedens tegn.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com
3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness byder velkommen med mange forskellige muligheder. Her kan I vælge mellem kurophold, spaophold, wellnessophold og flere andre typer. Inkluderet i pakken er adgang til hotellets spa- og wellnessområde samt flerretters menu på restauranten, morgenbuffet, adgang til fitnesscenter samt en masse andre nydelsesting. I får det ikke meget bedre end hér.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com
4/5

Ystad Saltsjöbad er let og hurtigt at komme til over broen, og er garanti for fantastiske oplevelser. Der er flere restauranter at vælge mellem, med køkkener og retter fra forskellige steder i verden. Det helt store trækplaster er naturligvis det store spa-område, med mange muligheder, hvor I kan nyde livet både indendørs og udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik Hotel & Spa
Hotels.com
4/5

Modernitet er i fokus på Steigenberger Alsik Hotel & Spa, hvor hotelbygningen, farver, indretning og detaljer går op i en fin enhed. Dette afspejler sig ligeledes i hotellets kæmpestore spa- og wellnessområde, fordelt på hele fire etager, og på i alt 4.500 m2. Her kan I vælge over 60 oplevelser, der alle har fokus på jeres velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort
Hotels.com
4/5

Himmerland Golf & Spa Resort er stedet at tage til, hvis I vil kombinere roen med både golf og spa – ja, eller blot en af delene. Spa-området er bygget dobbelt så stort i 2023, og her er kræset for detaljen med mosaiksten i blomsterfarver og mange forskellige faciliteter. Det er det perfekte valg for udelukkende nydelse.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Fjordgaarden
Hotels.com
4/5

På Hotel Fjordgaarden er det muligt at vælge et kurbadsophold. Det er den oplagte måde at koble af fra hverdagen på, og her er muligheder, I bestemt ikke finder derhjemme, når arbejdslivet går sin gang. Wellness, spa og kurbad er den perfekte løsning på at stresse helt af. I vil tage derfra som fornyede mennesker.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com
5/5

Når I skal finde den perfekte perle i naturen, skal I blot vælge Alter Meierhof. Det ligner det perfekte opholdssted, som man ser det på postkort, og det er det muligvis også. Natur, ro, parker, vand og hav. På hotellet finder I et 1.400 m2 stort wellnessområde, hvor I kan få timer til at gå.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com
3/5

På Hotel Thinggaard er I sikret klassisk hotelstemning, hvor atmosfæres er afslappet, kombineret med følelsen af lidt ekstra luksus. I kan spise meget velsmagende mad på hotellets restaurant. Med bestilling af et spa-ophold får I adgang til Sydthy Kurbad, hvor I kan dyrke nydelsen og afslapningen fuldt ud, inklusiv en masse andre luksuriøse ting.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com
4/5

Når valget skal falde på et godt sted med spa og kurbad, tager mange til Hotel Vejlefjord. Der bliver af samme grund hurtigt udsolgt, så skynd jer at slå til. Her finder I lækre termiske bade, indrettet rustikt med sten. Også spabehandlinger og saunagus kan få roen til at sænke dig over jer.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

The Thief
Hotels.com
4/5

På The Thief i Oslo, I Norge, får I sensuelle og livsbekræftende oplevelser. På hotellets restaurant og bar er belysningen afdæmpet og intim, så I kan have fuldt fokus på hinanden. Når sensualiteten af nydelse skal nå nye højder, kan I besøge spa-afdelingen, hvor den intime atmosfære fortsætter i det tyrkiske hammam.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com
4.5/5

Hotel Skansen er det perfekte sted for livsnyderne. Omgivelserne er naturlige og afslappede. I kan nyde den rolige atmosfære, dyppe jer i de forskellige spabade, få dejlige behandlinger og få sved på panden med træning og fitness. Her er velvære en prioritet, og I skal tage hertil, hvis I ønsker at slappe af sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

5/5

BUDERSAND Hotel – Golf & Spa lever helt op til sit navn. I er slet ikke i tvivl om de høje standarder. Her bliver kælet for detaljerne, og uanset om I er til golf eller spa, eller begge, får I hele pakken under jeres ophold. I kan trygt overlade ansvaret for de kommende gode oplevelser til hotellets personale.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen lover, som det indgår i navnet, et fantastisk ophold på et ægte slot. Her er naturligvis store rum med lysekroner og hvad der ellers hører til. Det er den perfekte måde at komme tæt på hinanden. Prøv også deres wellness og spa, hvis I vil gøre lidt ekstra for hyggen og afslapningen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Hvis I leder efter et klassisk strandhotel, så er Strandhotellet Blokhus det helt rigtige valg. Kombinationen af klassisk badehotel med moderne værelser og muligheder, skaber de oplagte rammer til fordybelse i hinanden. I kan også gå ned til vandet for en dukkert. Her venter jer dejlige timer, skønne smagsoplevelser og indbegrebet af ro og afstresning.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden kan stort set ikke ligge tættere på vandet, kun opbrudt af skøn og frodig bevoksning. Her får I natur, fuglefløjt og bølgeskvulp. Her bør I tage hen, hvis I skal have oplevelsen af at være længst væk hjemmefra. På jeres hyggelige og varme værelse føler I jer godt til rette. Gourmetoplevelser venter i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

På Hotel Bretagne bor I på de hyggeligste værelser, og de fleste har udsigt til hav og Hornbæk sø. Stilen på hele hotellet og alle værelserne er gennemført. I kan tage et ekstra afbræk fra hverdagen, ved at besøge hotellets kurbad. Når I er færdige hér, kan I nyde lækre gourmetoplevelser med panoramaudsigt i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel tilbyder en række forskellige ophold, hvor I har mulighed for at vælge forskellige aktiviteter og oplevelser til efter jeres behov. I kan vælge et ophold med fokus på spændende madoplevelser, cykelture, Vandreture og golf. Også tematiserede jule- og nytårsophold er populære valg. Uanset hvad I vælger, er I sikret skønne og rolige oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord byder velkommen på både weekendophold og ferieophold. Hotellet er omgivet er dejlig natur, hvor der også venter jer smukke oplevelser. Det er det helt perfekte sted at falde til ro. Hvis både krop og sjæl skal have et skub i den rolige retning, kan I besøge hotellets område med pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

På Comwell Kellers Park bor I i historiske omgivelser. Her er en hyggelig atmosfære, der minder jer om at holde fri. Hvis I ønsker den fulde oplevelse af nyde, bør I vælge et weekendophold, hvor I får inkluderet spa om søndagen – et område, hvor nydelse og afslapning er i fokus i smukke og naturskønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

I vil hurtigt opdage, at I på Comwell Kongebrogaarden møder op til et ophold med æstetisk nydelse i fokus. Værelserne er indrettet med stil. I finder ligeledes et område med en dejlig pool og jacuzzi. Her er rammerne ligeledes sat, så I kan føle jer æstetisk tilpas i de nydelige omgivelser, der er en fryd for øjet.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com
4/5

På Comwell Borupgaard er der plads til ren afslapning og nydelse. Når I opholder jeg på hotellet, er tæt på den skønneste natur. Hotellet har endda sin egen store park. I bor stilfuldt på jeres værelse, og I kan opsøge nydelsen ekstra meget ved forskellige spafaciliteter- og behandlinger, pool, boblebad, dampbad, sauna og en masse andet.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus er en stor perle, der strækker sig langs kysten. På de fleste værelser er der store vinduer med direkte udsigt til strand og hav. Inkluderet i jeres ophold får I fri adgang til både fitnesscenter, sauna og swimmingpool. Det er altså den perfekte mulighed for jer for et afbræk fra hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Korsør

4/5

Når I checker ind på Comwell Korsør, vil I straks bemærke, at både bygning og værelser er anderledes og spændende arkitektonisk. Og lige så lækre omgivelserne er, lige så meget nydelse finder I også helt gennemgående. Restaurant, bar, vinkælder, fitness, velværebehandlinger og direkte adgang til strand er blot for at nævne nogle af dem.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hvis ro og afslapning skal være den største prioritet for jer, skal I aflægge Hotel Amerika et besøg. Her ankommer I til hotellet gennem en magisk bøgeskov, og når I bor på jeres hyggelige værelse på hotellet, er I omringet af frodig skov. Tag en frisk og sund indånding, og mærk den behagelige atmosfære af ren frihed.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er det oplagte sted, hvis I vil bo i historiske rammer. Atmosfæren er helt magisk, og med den sunde luft ude i skoven kan I få en masse tid til at finde hinanden. I kan vælge mad på godsets á la carte restaurant, og der er en masse spændende aktiviteter i den omkringliggende skov.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Når I vælger et ophold hos Kolding Hotel Apartments, får I en spændende mulighed for at bo i jeres helt egen hotellejlighed. Det er hyggelige rum, med et dejligt lysindfald, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme og godt tilpas. I kan vælge mellem forskellige pakkeophold – f.eks. et wellnessophold eller gourmetophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell er den ultimative oplevelse, hvis I vil vælge vand, spa og wellness til. I bor med udsigt til det brusende hav, og I har en masse muligheder for pool, spa og lækre behandlinger. Der er også træningscenter, og hotellets restaurant byder på dejlig og klassisk mad under en behagelig og afslappende atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

I skal ikke køre langt op i Sverige for at ankomme til den svenske by Halmstad. Her ligger Hotel Tylosand, hvor I indlogerer jer på smukke værelser, hvor I kan få terrasseudsigt til det smukke hav. I spaområdet kan I slappe af, finde hinanden og nyde hinandens selskab i både inden- og udendørs omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

På Hotel Faaborg Fjord befinder I jer i skønne omgivelser med mange muligheder i nærheden. I behøver dog slet ikke at søge væk fra hotellet, da I kan nyde tilværelsen på jeres hyggelige værelse og i den helt nybyggede afdeling med spa og wellness. Her er mange muligheder for at vælge øget livskvalitet til.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Blandt klitter, natur, hyggelig by, sand, strand og brusende vand ligger Ruths Hotel. Her er der fokus på, at jeres ophold bliver uforglemmeligt. Det vil I bemærke, når I ankommer til jeres meget hyggelige værelse, spiser mad i den hyggelige restaurant eller nyder hinanden i det fantastiske wellnessområde med dampbad, sauna, massagebruser og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

På Clarion Hotel Copenhagen Airport får I lige netop det, I har brug for. De store, lyse og stilrene værelser skaber rum og plads til udfoldelse. Her kan I checke ind helt personligt, få dejlig morgenmad, bestille room service hele døgnet og fri afbenyttelse af hotellets træningscenter. Det er altså de perfekte rammer for det perfekte stop.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

I vil med det samme opdage charmen og romantikken, når I ankommer til Hotel Kirstine i Næstved. Værelserne er indrettet, så I omfavnes af kærlighed. Stuerne og de skæve gulve er ligeledes indrettet med sans for de små detaljer. På hotellets restaurant får I ligeledes en klassisk og hjertevarm oplevelse, I sammen vil huske fremover.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Kongensbro Kro

3/5

På Kongensbro Kro får I ægte og autentisk stemning af kro, land og natur. Her er mange ophold at vælge mellem, og uanset om I er til mad, golf, kano eller wellness, så finder I løsningen her. Sidstnævnte er et ophold, hvor I tager på vandretur og oplever spa og saunagus undervejs. En ret unik oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

På Hotel Kong Arthur checker I ind på hyggelige værelser, der er indrettet i en hjemlig stil. I bør vælge dette hotel, hvis I er glade for spaophold. Her er nemlig et 800 m2 stort område, hvor der er fuld fokus på afslapning, spa, behandlinger, massage og et vandtempel. Her er det let at falde helt til ro.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Når I ankommer til Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er det som at lande på et lækkert og luksuriøst resort. Her er frodigt, hyggeligt og fokus på afslapning og nydelse. Med både indendørs- og udendørs pool, saunaer, dampbad og meget andet, får I de bedste rammer til wellness og livsnydelse. I bør allerede overveje at forlænge jeres ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Strandhotel Glücksburg er en fantastisk mastodont inden for strandhoteller. Med lækre værelser, fantastisk udsigt til havet, behagelig atmosfære i skandinaviske rammer og fokus på nydelse, får I hele pakken. Hvis I vil slappe helt af, kan I gøre dette ved strandhotellets ildsted, i saunaen og ved at modtage en af de mange behandlingsmuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hvis turen går til Tyskland, skal I overveje et ophold på Weissenhaus Grand Village Resort. Det er en fantastisk oplevelse, hvor I kan bo i jeres egen hyggelige murstenshytte. Her er natur, luft og ro, så I kan fokusere på at nyde tilværelsen. Det er også ekstra nemt i resortets område med pool og spa.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Romantik Hotel Kieler Kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et meget charmerende og hyggeligt hotel. Den enkle indretning, med stilbevidste valg, falder i flertallets smag. Det er placeret i rolige omgivelser, og I bør ikke snyde jer selv for en gåtur i Kiel. På dette hotel vil I hurtigt føle jer hjemme og glemmer hurtigt den stressende og travle hverdag.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Når jeres tur går til Bornholm, er Griffen Spahotel bestemt ikke det værste valg til et ophold. Værelserne har et skønt lysindfald fra Østersøens brusende vand. I får dejlig mad på hotellets restaurant, og så kan I dyrke den indre livsnyder i hotellets område med spa og wellness. Jacuzzier og bade inviterer til afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Grand Hotel Struer byder på skøn overnatning på et hyggeligt værelse. Her kan I vælge forskellige pakkeløsninger efter behov. I Struer er alting tæt på, og I har derfor mulighed for at tilkøbe adgang til Kurbad Limfjorden, lækre madoplevelser eller et golfophold. I kan med sikkerhed finde en mulighed, der passer helt perfekt til netop jer.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

I den tyske by, Kiel, ligger Hotel Birke. Dette hyggeligt hotel byder jer velkomne med sin afslappede charme og rolige energi. Værelserne er behageligt lyse, og hotellets køkken serverer klassisk mad. På hotellet finder I også et stort og dejligt wellnessområde, hvor pulsen daler, og I kan nyde alt det, I har lært.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

Hotel Hanseatischer Hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof byder på nydelse på alle tænkelige måder. En drink i baren, afslapning på jeres hyggelige værelse, gastronomiske oplevelser i restauranten og, ikke mindst, nydelse med wellness og behandlinger. Her kan I få massage, og andre behandlinger i velværets tegn, udført af hotellets dygtige og uddannede personale. Husk at nyde hvert eneste sekund.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

Bandholm Hotel

4/5

På smukke Lolland finder I Bandholm Badehotel. I kan vælge mellem forskellige værelsestyper, men fælles for dem alle er, at de er indrettet i en klassisk og charmerende stil. I finder velsmagende gourmetoplevelser, og I kan tage et dyb i det smukke hav. Dette er den perfekte løsning for jer som par, der ønsker at prioritere hinanden.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Maritim Strandhotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Hvis I ønsker et ophold på et hotel med forkælelse og wellness, så er Maritim Strandhotel Travemünde det helt rette valg. Når I ikke opholder jer på hotellets hyggelige værelse, eller spiser lækkert mad i restauranten eller får en drink i baren, kan I bruge tiden i wellnessområdet. Her er pool, spa, sauna, dampbad og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel ligger smukt placeret midt i naturen, omringet af træer og skov, som udgør Munkebjergskovene. Vejle Fjord er i gåafstand, og her kan I nyde en flot solnedgang. Alle værelserne er hyggeligt indrettet med et dejligt lysindfald, og der venter jer spændende gastronomiske oplevelser ved de forskellige spisesteder; både morgenbuffet, frokost og aftensmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Des Nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Ved den dansk-tyske grænse ligger Hotel Des Nordens. Her får I et skønt værelse til afslapning og lækre gastronomiske oplevelser i restauranten. I får også dejlig wellness i form af spa, pool, saunaer, infrarød kabine og mange flere oplevelser. Det er altså det perfekte sted, hvis I kan lide den sammensatte løsning af hotel, mad og spa.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

Hotel Gasslingen
Hotels.com

Hotel Gässlingen

3.5/5

I Falsterbo i Sverige finder I Hotel Gässlingen. Dette hotel er det perfekte valg, hvis I søger den rene afslapning kombineret med nydelse. Her er nemlig spa- og poolområde, hvor I kan falde helt til ro og dyppe jer i det dejlige vand. Værelserne er nydeligt indrettede, og maden er spændende og frisk.

Laveste pris for 2 personer: 1.425 kr.

Hotell Mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

På Skånes sydkyst kan I besøge smukt beliggende Hotell Mossbylund. Her er I omgivet af natur, og I kan gå ned til vandet på et øjeblik. Værelserne er enkle med et naturligt og rustikt touch, der skaber meget hyggelige rammer. Når I er sultne, kan I få klassiske og farverige smagsoplevelser på hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

På hotel Sønderborg Strand er der smuk udsigt over fjorden, samtidig med at du er tæt på by og kultur. Værelserne er pæne og indbydende. Morgenmadsbuffeten er med i prisen. På hotellet er der mulighed for at afholde både konferencer og møder. Der er også fine festlokaler, når du skal holde større og mindeværdige fester.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet har en helt unik beliggenhed lige ved den smukke bøgeskov og med udsigt til stranden. Bygningen er et flot designerhotel fra 1967. Hotellet er luksuriøst og elegant indrettet. Der er fitnessrum og spaområde med en stor pool. Her er altså rig mulighed for at slappe helt af og lade op under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Midt i København ligger det luksuriøse Tivoli Hotel. Stilen er flot og spektakulær. Blandt værelserne findes der blandt andet værelser med Tivoli-tema, som er oplagte for børn og andre Tivoli-elskere. Der er adgang til fitnesscenter og pool. Her kan du med hjælp fra personalet skræddersy konferencer og events. Din hund kan også tjekke ind her.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde i Lübeck er en stort spa hotel med spa-område, stor indendørs pool, udendørs pool, fitnesscenter og direkte adgang til stranden. Hotellet er luksuriøst indrettet, og alt handler om, at du skal have det så godt som muligt under dit ophold. Der tilbydes børnepasning på hotellet. Det er muligt for dig at medbringe kæledyr.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Med dette designhotel får I luksus og dansk design i enkle og stilrene rammer. På AC Bella Sky kan I komme højt op med en betagende udsigt. I er tæt på det hele i København, og I kan nyde gastronomiske oplevelser på hotellets restaurant. Hvis I er de aktive typer, kan I tilmed træne i hotellets fitnessområde.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Midt på Skrea Strand ligger Falkenberg Strandbad. I kan bade på den lækre, badevenlige strand. På strandhotellet finder I den rene nydelse. I kan slappe af i den 33-grader varme pool. Der er dejlig morgenmad, frokost og aftensmad i restauranten. På jeres værelse kan I falde til ro i de behagelige og skønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense har den perfekte placering til afslapning og ro. Når I opholder jer på hotellet, er I omringet af charmerende gader, Svendborgsund og med udsigt over den idylliske Troense Havn. De hyggelige og lyse værelser er det helt perfekte sted at nyde hinandens selskab; hvis ikke det sker på hotellets fine og smagfulde restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Fejr jeres forhold med et romantisk ophold

Som du måske allerede ved, så behøver der faktisk ikke nogen særlig grund til at tage på et lækkert spa ophold, men det skader bestemt heller ikke at have en ekstra romantisk lejlighed til at tage afsted.

Et romantisk ophold er den perfekte idé til, hvis I ønsker at fejre en særlig begivenhed i jeres parforhold eller ægteskab. Det kan f.eks. være: 

  • Jeres årsdag.
  • En bryllupsdag.
  • En fødselsdag for en af jer.
  • En anden særlig milepæl i jeres forhold som I kun kender til, f.eks. det første kys osv. 

Her i livet gælder det nemlig om at fejre selv de små ting, og hvem ved, om det bliver trinbrættet til næste kapitel i jeres liv. 

Måske er det på et romantisk ophold, at du endelig får friet til hende, eller I får talt ud om, hvorvidt det er tid til børn eller ej eller måske bare en dyb samtale om, hvordan I skal tilbringe livet som seniorer sammen. 

Uanset hvad er der tid til at pleje forholdet og sætte lidt ekstra skub i kærlighedslivet på et romantisk spaophold.

Et spaophold handler både om at komme tættere på sig selv og på sin partner. Når vi lander i ro, bliver der nemlig tid til at tænke over, hvordan vi har det, og hvor vi gerne vil hen. 

Undersøg de forskellige destinationer

Et romantisk ophold handler selvfølgelig allermest om jer to og at finde ind til jer selv og hinanden.

Et vellykket romantisk ophold kan give masser af energi til at klare de daglige pligter og rutiner de næste mange måneder. Derfor er destinationen måske også knap så vigtig som selve opholdet.

I kan derfor med fordel undersøge faciliteterne på de forskellige spa ophold, inden I vælger selve destinationen.

Læs f.eks. om: 

Om destinationen så ligger i den ene eller anden ende af landet, det er faktisk mindre vigtigt.

dejlig frisk spaafdeling 

Kom væk hjemmefra 

Ofte er det nok bare at komme lidt væk hjemmefra. Alene det at man ikke skal kigge på vasketøjet, der ikke er blevet lagt sammen, eller sidde i den samme gamle sofa og zappe i fjernsynet osv., kan give fornyet energi og ekstra liv til parforholdet.

Derfor behøver et spa og wellnessophold ikke at være ret langt væk.

Har I flere fridage i træk, er det dog også en mulighed at pakke kufferten og rejse uden for landets grænser. Der ligger nemlig rigtig mange lækre spa resorts syd for grænsen eller i Sverige. 

Hvad med f.eks. at tage et spaophold i julen i Sverige. Der er da ikke noget mere romantisk end et snedækket landskab i juledagene, hvor I kan nyde hyggen og varmen i de lækre spabade, mens I ser ud på den idylliske udsigt bestående af snedækkede bjerge.

En enkelt spadag kan også være en romantisk oplevelse

Er der ikke tid til at hive flere dage ud af kalenderen og stikke af på et romantisk ophold, så skal der heldigvis ikke mere til end et lille endags spaophold for at skabe velvære, afslapning, nærvær og intimitet.

For at skabe den helt perfekte romantiske stemning på et 1-dags spaophold så bør I planlægge så meget af dagen sammen.

Start evt. allerede dagen før med at pakke jeres ting, mens I går og taler om, hvad I glæder jer mest til, og hvad I håber at få ud af opholdet, samt hvilke særlige spaoplevelser I kunne tænke jer.

Vær obs. på, at ved nogle spaophold kan der være rift om de ledige tider til særlige behandlinger, og det kan derfor være en god idé, hvis I har booket disse et godt stykke i forvejen.

Start evt. jeres spadag med en smule bobler. Det er ofte godt, når der skal gang i romantikken og hyggen.
Mange hoteller og resorts tilrettelægger særlige tilbud og deals, som er målrettet at give par en skøn og romantisk oplevelse.

Ofte kan du få en bedre pris via et sådant tilbud eller en deal, fremfor hvis du selv sammensætter forskellige behandlinger og andre aktiviteter til jeres par-spadag.

Vælg et wellnessophold i stedet for

Der er ikke ret mange, der skelner mellem et wellnessophold og et spaophold – heller ikke de forskellige kursteder og resorts der udbyder disse.

Forskellen er måske heller ikke den største, men der er ingen grund til at betale for noget, man ikke bruger, og derfor skal du måske overveje et wellnessophold med din partner i stedet for.

Den egentlige forskel ligger i, at et spabad har, som navnet antyder, forskellige bade som f.eks. boblebade, termiske bade, kolde bade osv., mens et wellnessophold har mere fokus på wellness igennem massage, krops- og ansigtsbehandlinger.

Selve ordet spa dækker faktisk over ældgamle traditioner, der blev brugt som datidens behandlingsformer mod sygdom og andre skavanker, hvor wellness mere er fokus på det generelle velfærd og det at have det godt.

Er I ikke rigtig til alt det med vand, så kan det være en god idé at nøjes med et wellnessophold.

Tal evt. med din partner om, hvad han eller hun er mest til.

Et romantisk ophold behøver ikke at være dyrt

Som par kan der være mange ting, der belaster økonomien, og der kan være perioder, hvor man har mindre råd til hyggelige og gode oplevelser.

Det kan f.eks. være, mens børnene er små, eller hvis den ene mister sit job, eller hvis der skal spares op til en ny bil osv.

Uanset hvad er det dog vigtigt, at man som par ikke glemmer hinanden og bare kører løs i de samme rutiner dag ud og dag ind. Det er noget af det allermest dræbende for kærligheden.

Selvom økonomien er stram, kan I godt komme på et romantisk ophold alligevel. Nogle af de billigste spa dage fås nemlig helt ned til 250 kr.

Har du udset dig et bestemt sted til jeres næste spadag, så tjek evt. på hjemmesiden om de har særlige tilbud eller deals. Er der frit valg på alle hylder, bliver det endnu nemmere, og du kan slå til, så snart den rigtige pris på et ophold dukker op.

En anden mulighed for at komme billigt afsted på et romantisk ophold er, at I begge to, eller en af jer, ønsker jer et ophold i gave. Det kan f.eks. være til jul, til fødselsdag eller til andre særlige begivenheder. 

Husk at overraske hinanden

En vigtig del af et godt parforhold er, at man gør hinanden glade, og at man får gode oplevelser og minder sammen.

Ved du ikke, hvad du skal finde på, og har den sidste tid været en smule kedelig på kærlighedsfronten, så overrask din partner spontant.

Pak kufferten uden hans eller hendes viden, sørg for at kalenderen er fri, og bortfør din eneste ene til et romantisk ophold.

Det vil helt sikkert falde i god jord. Alle elsker at blive trukket ud af hverdagens stress og jag for at få en lille pause samt tid med sin udkårne.   

Et romantisk ophold kan være en god gaveidé

Kender du et par, der godt kunne bruge et par dage med hygge, velvære og romantik, så giv dem evt. et romantisk ophold.

Et romantisk ophold i gave kan være til hvem som helst, uanset om det er et kærestepar i familien, i vennegruppen eller blandt kollegerne.

Et romantisk ophold er en af de bedste gaver, du kan give, da et ophold byder på tid og nærvær for parret, og hvad er mere dyrebart end de to ting?

Planlæg lidt ekstra hygge

Hvis du vælger et godt hotel og spa sted til jeres romantiske ophold, så er det egentlig ikke fordi, der burde mangle hygge, men der er selvfølgelig begrænsninger for, hvor meget selve hotellet kan planlægge på jeres vegne.

Efter en lang, afslappende og lækker dag i spaen, en romantisk middag med lækker vin og lange samtaler, så er det tid til at finde jer til rette på værelset.

Her er der yderligere plads til, at I kan være nærværende og få kærestetid med hinanden. Planlæg evt. hjemmefra, hvordan du skaber den helt rette stemning, der matcher resten af dagen.

Lav f.eks. en playliste hjemmefra med romantiske sange, tag yndlingsvinen med, hvis I har lyst til lidt mere at drikke osv.

Det er selvfølgelig kun jer, der kender til de helt specifikke ting, der skal til for at skabe en perfekt stemning.

Skal I være afsted flere dage, kan det også være rart med ekstra underholdning til værelset som f.eks. et spil, en god bog, kryds og tværs osv.

FAQ om romantiske ophold

Herunder kan du få svar på nogle af de spørgsmål, som mange par eller købere af romantiske ophold stiller.

Hvad kan vi lave på et romantisk ophold?

Udover et lækkert spaophold, som selvfølgelig er centrum for jeres romantiske ophold, kan I krydre opholdet med en romantisk middag, lækre gåture i naturen, en biograftur eller tage til en aktivitet som I begge to nyder. F.eks. golf eller dans. Det er helt op til jer og jeres interesser.

Hvor finder jeg det bedste romantiske ophold?

De forskellige tilbud om romantiske ophold på spahoteller og resorts kan sagtens skifte fra måned til måned, så fordi et bestemt hotel lige nu har det perfekte romantiske ophold, kan det sagtens være, at der er et bedre sted i næste måned. Derfor bør du altid kigge på de aktuelle tilbud for at vælge det bedste romantiske ophold til dig og din partner.

Hvad skal man pakke til et romantisk ophold?

Alt efter antallet af dage, og hvor I skal hen, så kan dette variere lidt, men vær opmærksom på, at de fleste spahoteller tilbyder gratis lån af badekåber, håndklæder og tøfler. Nogle steder er der også shampoo og sæbe.

Forhør dig evt. inden I tager afsted, så du ikke pakker unødvendig meget.