fbpx

Ystad Saltsjöbad

Vidunderligt ophold hos Ystad Saltsjöbad

I over 100 år har Ystad Saltsjöbad fungeret som et hotel. Det ligger i den sydligste del af Sverige, har spa- og konferencefaciliteter og er uden tvivl en klassiker. Hotellet er værdsat af både privatpersoner, der nyder et afslappende ophold i skønne omgivelser, samt af konferencegæster. Desuden er stedet særligt velegnet til par, der har givet det utroligt gode anmeldelser.

Denne side indeholder reklamelinks

Ystad Saltsjöbad
Truestory

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er let og hurtigt at komme til over broen, og er garanti for fantastiske oplevelser. Der er flere restauranter at vælge mellem, med køkkener og retter fra forskellige steder i verden. Det helt store trækplaster er naturligvis det store spa-område, med mange muligheder, hvor I kan nyde livet både indendørs og udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 2.799 kr.

Ystad Saltsjöbad tilbud og deals

Find et tilbud til Ystad Saltsjöbad på deres hjemmeside. De har ofte skarpe tilbud på deres hotel- og spaophold, og du kan kontakte dem for at finde gode Ystad Saltsjöbad deals, hvis du ønsker at afholde konferencer hos dem. Du kan læse mere om priser og praktiske forhold, når du booker dit wellnessophold eller arrangement hos Ystad Saltsjöbad. Du kan enten købe dit ophold direkte eller købe et gavekort til hotellet. 

Spaen i Ystad Saltsjöbad

Selvom hotellet ligger helt ned til vandet, kan havet være for koldt til, at alle tør vove sig ud i en dukkert på en kølig morgen i det sydlige Sverige. Heldigvis for dig byder Ystad Saltsjöbad på moderne spa-faciliteter kun 20 meter fra det kolde hav. Afslapning, luksus og wellness er det absolutte omdrejningspunkt for hotellets spa. Badefaciliteterne består af både en indendørs og udendørs swimmingpool, dampbad samt jacuzzi og sauna. 

Lido Club & Spa har jacuzzi, en opvarmet indendørs pool, en stor udendørs pool med liggestole og en lækker poolbar, et champagne-boblebad, dampbad, en sauna med smuk havudsigt, et isbad til nedkøling efter en tur i den varme sauna, åben ild der bidrager med den helt rette stemning og adgang til Lido Lounge, hvor du kan købe både drikkevarer og mad. Du skal dog være opmærksom på, at der er en aldersgrænse på 16 år til Lido Club & Spa. 

Som et “spa-ritual” kan du opleve saunagus på Ystad Saltsjöbad. Din krop bringes til live i saunaens varme under saunagus, hvor blodcirkulationen stimuleres. Du opnår fuldkommen afslapning, og det er et must for dig at få denne oplevelse, hvis du generelt er fan af at gå i sauna. Saunagus er en terapiform, som ved hjælp af varmen i saunaen påvirker både din krop og dit sind positivt. Gusmesteren hælder vand samt æteriske olier på de varme sten i saunaen og skaber dampe, som viftes op i med brug af et håndklæde. På denne måde omslutter de varme dampe saunaens gæster. 

elegant sauna

The Creek Experience – den fulde oplevelse

Hvis du ønsker at få absolut mest ud af dit besøg på Ystad Saltsjöbad, er The Creek Experience den ideelle pakke for dig. Med i pakken er en lækker 3-retters middag, en appetitlig frokost samt adgang til Lido Club & Spa. Derudover får du oplevelsen af hotellets 2 timer lange ”ritual”: The Creek Experience. I det smukke rum, der indbyder til total afslapning, er der en magisk og eventyrlig stemning med vandfald, dampbad og marokkansk mudder. 

Behandlinger der gavner 

På Ystad Saltsjöbad tilbydes der et bredt udvalg af forskellige behandlinger med meningsfulde og gavnlige formål af forskellig art. Du kan få behandlinger af forskellig varighed. Du kan for eksempel reservere behandlinger med kemisk peeling, der blandt andet hjælper mod fine linjer og pigmentforandringer. Derudover kan du få ansigtsbehandlinger med vitaminer, antioxidanter og masser af fugt, som er sundt og plejende for din hud. Du kan tilmed få en ansigtsmassage, og både selve behandlingen, og produkterne der bruges, er altid skræddersyet til dig individuelt. En anden type massage du kan få, er en afslapningsmassage med brug af varme olier, som kan formindske stress, og som har en afslappende effekt. Desuden kan du få farvet både dine vipper og øjenbryn som en behandling hos Ystad Saltsjöbad. Tilmed er der kropspeelinger, anti-age behandlinger samt unikke afslapningsbehandlinger med massage af hele kroppen. Der er mange forskellige muligheder og helt klart noget til enhver, hvis det har din interesse at prøve en behandling. Det er en god investering i velvære og afslapning. Hvis du har en stressende og travl hverdag, kan en behandling hos Ystad Saltsjöbad være en oplagt mulighed for dig for at komme ned i tempo og mærke dig selv fuldkomment. 

For de aktive gæster

Udover lange gåture og løbeture langs den smukke strand, svømning og afslapning i lange baner samt fantastiske gastronomiske oplevelser, er der mange muligheder for at være aktiv på sin ferie i Ystad Saltsjöbad. På hotellet er der et fitnesscenter med mange træningsfaciliteter. Hvis du har energien og overskuddet, kan du starte dagen ud med en frisk tur i fitnesscenteret, før afslapningen i hotellets spaområder for alvor begynder. Derudover kan man benytte Saltsjöbads tennisbaner og lave turneringer mod venner, kæreste eller familier. Desuden kan man leje cykler på stedet for at udforske området, få noget frisk luft eller for motionens skyld. På stedet er der desuden mulighed for at spille bordtennis eller billard. Ystad golfklub ligger mindre end 5 km fra hotellet. Hvis dette har din interesse, kan du aflægge et besøg der under dit ophold. Desuden kan hotellets personale anbefale både butikker, restauranter og oplevelser, der er værd at sætte tid af til i området. Du skal have det hele med, så brug din tid fornuftigt for at få den fulde oplevelse under dit ophold. Der er rig mulighed for sjove aktiviteter og samvær med dine tætteste. 

Fantastiske madoplevelser

Ystad Saltsjöbad har hele 4 restauranter og laver desuden forfriskende drinks i deres bar. Den største restaurant på hotellet hedder Port, og her serveres der en række lækre, fransk-nordiske specialiteter i eksklusive og smagfulde omgivelser med en stemningsfyldt atmosfære. Maden er lavet med lækre og friske råvarer, der især afspejler årstiden. 

Gildas er den mere intime italiensk inspirerede restaurant på hotellet. Her fås både en stor og lille familiemiddag, men valget af menuen gælder for hele selskabet. Flere af retterne er lavet til at være delevenlige. Villa Strandvägen byder også på fantastiske kulinariske oplevelser i et hyggeligt køkken, hvor både maden tilberedes, og gæsterne spiser. Der er plads til omtrent 40 personer i denne restaurant. Menuerne er lavet med udgangspunkt i de bedste ingredienser fra sæsonen. Hotellets fjerde restaurant, Lido Lounge, serverer både mad og drinks, og særligt for denne er, at du er velkommen i badekåbe. Snup en svømmetur, og når du bliver sulten eller tørstig, kan du få opfyldt dine behov i Lido Lounge. Det giver en helt særlig feriestemning at gå direkte op af vandet, iføre sig en badekåbe og aflægge et besøg i restauranten. 

Et ophold på Ystad Saltsjöbad

Hvis du ankommer til Ystad i bil, kan du først glæde dig over hotellets gratis parkering. Der er naturligvis også handicapparkering på stedet. Det er ikke nødvendigt at reservere for at kunne parkere. Hvis du ikke bruger alle dine dagtimer under dit ophold i spaen eller ved stranden, ligger centrum af Ystad kun 5 minutters kørsel fra hotellet i bil. Ystad Færgeterminal ligger også blot 1 km fra hotellet, og i klart vejr kan du af og til se helt til Bornholm, hvorfra færgen sejler. Værelserne på Ystad Saltsjöbad vender mod alle fire verdenshjørner. Mange har en balkon, hvor man kan bruge mange timer med snak eller kortspil, og flere har den smukkeste havudsigt, hvor du kan nyde synet af solen, der går op og ned i horisonten. Dertil har værelserne aircondition og er alle smagfuldt indrettede. Samtlige værelser har fjernsyn, minibar og strygeudstyr. Derudover er der gratis internet for hotellets gæster. På flere værelser er kæledyr tilladt, men det koster ekstra per nat. Hele hotellet er røgfrit, og der tilbydes vaskeriservice. 

Du finder alt fra mindre dobbeltværelser til store og ekstravagante suiter på Ystad Saltsjöbad. Alle hotelværelser er New Port-inspirerede og med eget badeværelse. Hotellet fornyes og renoveres hele tiden løbende, således at det altid er nyt, luksuriøst og pænt, når du ankommer. 

Tag afsted som par eller familie

Folk, der har været på et hotelophold på Ystad Saltsjöbad og rejst som par, har givet stedet gode anmeldelser. Dette er ikke uden grund. De mange muligheder for sjove aktiviteter og den romantiske stemning danner grundlaget for en helt igennem fantastisk kæreste-tur. Spaen åbner muligheder for en intim og hyggelig stemning med din nærmeste, og om aftenen kan I klæde jer pænt på og nyde et fantastisk måltid sammen med flere retter i idylliske og luksuriøse omgivelser. Hvis ikke I er i spaen, får afslappende behandlinger eller nyder forfriskende drinks i baren, kan I afholde tennisturnering, gå lange ture eller besøge den charmerende Ystad by. 

Hvis I rejser som familie, er der mulighed for, at I kan leje hotellets cykler og udforske Ystad, Skånes bedst bevarede middelalderby. Der findes blandt andet smukke middelalderbygninger og mange bindingsværkshuse. Hvis I kan overkomme en 40 minutters køretur i bil, kan I køre til Malmø og tage på sightseeing-bådtur. Tættere på Ystad ligger en zoologisk have, perfekt til de yngste, og derudover er der mulighed for at spille minigolf. Hvis vejret er godt og varmt, og børnene klar på en frisk svømmetur, kan I nyde en god dag ved stranden. 

Konferencer på Ystad Saltsjöbad

Udover ferieophold tilbyder Ystad Saltsjöbad mulighed for at afholde konferencer. Hvis dine ansatte eksempelvis trænger til en god oplevelse lidt væk fra arbejdet, er dette en oplagt mulighed. Du kan få konference-aftaler med aktiviteter, der kan være grundlaget for en sjov og mindeværdig dag. Som en del af din konference kan du få frokost, kaffe og endda adgang til en udendørs pool. Hvis du er interesseret, kan du opsøge hotellet, og høre hvad der kan lade sig gøre for dig. 

Andre fantastiske ophold i Danmark og udlandet

Også i Danmark finder du et hav af forskellige fantastiske og oplevelsesrige spa- og wellnessophold. På et spaophold i Aarhus kan du udforske byens mange kulturelle sider ved at besøge eksempelvis ARoS Kunstmuseum eller Moesgaard Museum. Her kan du fordybe dig og få mange timer til at gå. Pure Nature Spa tilbyder mange wellnessoplevelser i et naturskønt område syd for Aarhus. Du kan bruge dine dage på lange shoppingture op og ned ad gågaden eller besøge Den Gamle By. 

Ved et spaophold på Djursland kan du få fart over feltet ved et besøg i forlystelsesparken Djurs Sommerland eller besøge Ree Park Safari i Ebeltoft – en virkelig hyggelig zoologisk have, som er velegnet til alle familiens medlemmer. Hvis Ystad Saltsjöbad har inspireret dig, er Falkenberg Strandbad i Sverige måske også et besøg værd for dig. Her får du ligeledes gode gastronomiske oplevelser og adgang til luksuriøse spa- og badefaciliteter. I nærheden af hotellet finder du en højt vurderet strand. 

Tæt på centrum af Oslo ligger The Thief. Et luksuriøst designer-boutique-hotel med egen balkon, spa-faciliteter samt et døgnåbent træningsrum. Her kan du ligeledes nyde en lækker og afslappende ferie. 

Hvis Danmarks charmerende hovedstad, København, tiltaler dig, er Arndal Spa og Fitness stedet for dig. Her udføres en bred vifte af forskellige massagebehandlinger, og der er personlige trænere til din rådighed. Mulighederne er mange i Danmark, men både Norge og Sverige har ligeledes fantastiske muligheder for spa- og wellnessophold. Hvis Ystad Saltsjöbad har fanget din opmærksomhed, er det bare om at få booket og komme afsted på den perfekte kærestetur eller venindetur. 

FAQ om Ystad Saltsjöbad

Her finder du svarene på forskellige relevante spørgsmål gældende Ystad Saltsjöbad. 

Hvad kan man lave på et ophold på Ystad Saltsjöbad?

På Ystad Saltsjöbad kan du bruge tid med dine nærmeste, opholde dig i spaen i timevis, få gavnlige behandlinger, der passer til dig og spise de lækreste måltider på en af hotellets 4 gode restauranter.

Hvis vejret er godt, kan du gå ture ved stranden, der kun ligger få meter væk, leje cykler og udforske Ystad by eller spille tennis på hotellet tennisbaner. 

Hvad kan man lave i forbindelse med et ophold på Ystad Saltsjöbad?

Hvis ikke du ønsker udelukkende at bruge din tid i hotellets spa og wellness-område, er der stadig en bred vifte af muligheder for oplevelser i og omkring Ystad. Ystad er en gammel, charmerende middelalderby beliggende i Skåne i den sydligste del af Sverige.

I byen er der en hyggelig lystbådehavn og et teater, der faktisk kan måle sig med de store scener i både Stockholm og Malmø. Ikke langt derfra ligger Ystad Dyrepark – oplagt til de yngste, som ville elske en dag her. Derudover er der rig mulighed for enestående naturoplevelser i et smukt landskab. 

Hvordan kommer man til Ystad Saltsjöbad?

Udover at du selvfølgelig kan komme til Ystad i bil, er det i denne by, at du kan sejle med færge til og fra Bornholm. Du kan køre fra København til Ystad i bil på lidt over en time, og derudover er der togafgange mellem de to byer, hvor du kan køre med en DSB Øresundsbillet.