fbpx

Hotel Viking

Vidunderligt ophold hos Hotel Viking

Oppe i det skønne Nordjylland ligger et luksuriøst spahotel, du har lyst til at skrive hjem om. De tilbyder at afholde din næste fest, arrangement eller overdådige spaophold. 

Hotel Viking i Nordjylland har et enormt spa- og wellnessområde på 2.700 m2. De har egen klinik, en skøn restaurant og flere faciliteter, end I kan bruge på en hel weekend.

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness byder velkommen med mange forskellige muligheder. Her kan I vælge mellem kurophold, spaophold, wellnessophold og flere andre typer. Inkluderet i pakken er adgang til hotellets spa- og wellnessområde samt flerretters menu på restauranten, morgenbuffet, adgang til fitnesscenter samt en masse andre nydelsesting. I får det ikke meget bedre end hér.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Vikings deals

På Hotel Viking kan du også få gode deals. Værelserne inddeles i fem kategorier: Standard, Deluxe, Junior Suite og Suiter. Som udgangspunkt får I standardværelset. Skulle der være ønske om f.eks. havudsigt, mere plads og ekstra service, kan disse ønsker tilkøbes. 

I kan vælge mellem et spaophold eller et wellnessophold, når I leder efter ophold med overnatning på Hotel Viking. Sidstnævnte er mere luksuriøst og giver adgang til behandling i Klinik ViWell. Begge overnatninger giver:

 • Dobbelt standardværelse 
 • Velkomstpakke med mousserende vin og Aalborg chokolade
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag 
 • En stor lækker morgenbuffet 
 • Adgang til spaområdet og fitnesscenter
 • Spa-sæt med tøfler, badekåbe og badelagen

Alle værelser er desuden indrettet med danskproducerede designermøbler. 

Skulle der ikke være tid eller økonomi til en eller flere overnatninger, har I også rig mulighed for et dagsophold. Det kunne være en spadag med massage, badning og sauna efterfulgt af en kulinarisk oplevelse i restauranten – eller samme forløb i omvendt rækkefølge. Du kan altid se gode tilbud på deres hjemmeside.

Hotel Viking gavekort

Det er populært med gavekort til spaophold, og det gælder også hos Hotel Viking. Der kan bestilles spaophold som gavekort på de fleste beløb. 

Et gavekort starter på 100 kr. og går op til 20.000 kr. Gavekortet kan bruges op til 3 år ud i fremtiden fra købsdatoen. Gavekortet kan bruges alle dage, hvis der skulle være et ledigt værelse.

Et godt råd er lige at tage telefonen op til øret, før I stormer ud ad døren og ind på hotellet.

Årsagen til at gavekort er så hyppigt anvendt hos Hotel Viking, som hos andre spahoteller, er, at det frisætter modtageren til at vælge drømmeopholdet selv. Så er man sikker på, at tidpunktet passer, og at specifikke ønsker bliver inkluderet i opholdet. 

Med et gavekort slipper I for, at de sure miner overhovedet kan få lov for at opstå. Det er værd at overveje, hvis opholdet skal gives til partneren. 

ren wellness for krop og sind

Om Hotel Viking

Hotel Viking er et stort spahotel med placering i byen Sæby i Nordjylland. Spahotellet er fra 1982 og har budt gæster velkommen på luksuriøs wellness lige siden. De er kendte og berygtede i branchen som en af de stærkeste kandidater til titlen som Danmarks bedste spahotel. 

De tilbyder en ekspertise med deres Klinik ViWell, som du ikke får mange andre steder. Klinikken hjælper gæsterne med skønheds- og wellnessbehandlinger.

Hotel Viking huser hele 100 værelser. De fås i fem forskellige prisklasser. Derudover huser spahotellet det enorme spa-areal med bassiner, spa, sauna og andre spa-faciliteter. En stor lounge er der også, hvor I kan slappe af og nyde atmosfæren i det overdådige spahotel. 

Hotel Viking er det ideelle sted til jeres wellnessophold

Luksuriøst spaophold 300 meter fra Kattegat

Vælger I en eller flere overnatninger, kommer I særligt til at nyde placeringen af Hotel Viking. 

Hotellet ligger i den lille by Sæby, hvor hyggelige gåture er et must for de glade gæster. Den lille, hyggelige by er utrolig varm og kær at besøge. Byen er en gammel købstad og har sin unikke Sæby Vandmølle – et gammelt bindingsværk fra 1710. Møllen egner sig perfekt til et billede på jeres gåtur rundt i byen.

I den lille by kan I også besøge den gamle kirke, som hellere end gerne byder jer indenfor til et kig. Efter besøget i kirken kan I sætte jer til bords ved en restaurant og bestille lækkert, lokalt skaldyr, mens I kigger ud over det mægtige Kattegat. 

Efter maden skal promenaden have et nærmere eftersyn. Den smukke promenade giver et perfekt udsyn til de fine lystbåde, som ligger i havnen. Endelig skal I gå gennem Algade. Den gamle gade er bevaret i god stand og har med sine hyggelige farvede huse, brosten og fliser taget sig skønt ud i mere end 100 år. 

Et spaophold i Nordjylland skal og kan næsten kun foregå på Hotel Viking i disse hyggelige omgivelser. 

Placering i hjertet af Nordjylland

Skøn er Sæby, men byen er ikke det eneste, som området kan byde sine spagæster på. 

Kun små 30 km fra Sæby og Hotel Viking ligger Grenen – et de mest unikke danske turistattraktioner. 

På Grenen møder Skagerrak og Kattegat hinanden. Mødet skaber et næsten hypnotisk syn, når havene ramler ind i hinanden. 

Alene gåturen til den nordlige spids af Jylland er fortryllende i sig selv. I omringes af de store have på begge sider, mens landet med sten, bevoksning og sand bliver spist mere og mere af havene. Selvom det er fristende, så frarådes badeture ud fra Grenen, da strømmene kan være meget kraftige.

Det er dog ikke kun Grenen, som kræver jeres opmærksomhed. Blokhus ligger nemlig også kun en kort køretur fra Sæby. Her kan I se de gamle karakteristiske badehuse. Stranden ved Blokhus kalder også på en dukkert, hvis vejret er til det. 

En tur kan også gøres til Aalborg, hvor den skønne arkitektur, de skønne restauranter, cafeer og butikker kan nydes. Alt det er selvfølgelig kun, hvis I får tid og overskud, som I kan bruge på at komme ud i det nordjyske landskab. 

Hotel Vikings restaurant

Hotel Viking har en udsøgt restaurant, som også skal nævnes. Restauranten kreerer deres menu efter årstidernes skiften, og efter hvilke grøntsager samt urter der er på sæson på det pågældende tidspunkt. 

Restauranten køber primært lokale råvarer, da de gerne vil undgå, at der bliver fløjet råvarer ind fra nær og fjern. I Nordjylland finder du desuden en stolt landbrugskultur, som restauranten med glæde vil støtte op om. 

Bestiller I et ophold, er en 3-retters middag inkluderet. Denne kunne bestå af: 

 • Fiskesuppe og asparges
 • Rokkedahl kylling og grillede løg 
 • Rabarber creme bruleé og sabayonne

Menuen kan variere en del, alt efter hvordan I ønsker at sammensætte jeres forret, hovedret og dessert. Hotel Viking vil gerne gøre det simpelt, nemt og virkelig delikat for sine gæster. Derfor er menukortet ikke stort og uoverskueligt. 

Romantisk weekend for kæresteparret

En overnatning med mousserende vin, havudsigt, afslapning i spaen, 3-retters middag og en udsøgt morgenbuffet sætter rammerne for et perfekt romantisk ophold

I kan komme om dagen og nyde de skønne faciliteter med bodyskrub, spature, massage og mere til. Herefter kan I begynde at beslutte jer for, hvordan middagen skal sammensættes. Et godt råd er at sammensætte menuen, inden I får åbnet jeres mousserende velkomstvin. 

Når I så sætter jer til bords, kommer en velkomstdrink flyvende. Her sidder I på behagelige stole i en skøn atmosfære, hvor I kan glemme, at der var en dag i går, og at en ny dag kommer i morgen. 

Efter maden kan en drink nydes på værelset eller på den store terrasse, hvis vejret er til det. Her kan I kigge langt ud i nattehimlen og nyde den stille aften helt uforstyrret. 

Dagen efter vågner I op til et lækkert morgenmåltid. Her er alt, hvad morgenhjertet begærer. Æg købt fra gården lige i nærheden, honning fra den lokale biavler, hjemmebagt brød med bid og knasende skorpe. I går ikke sultne fra jeres ophold på Hotel Viking. 

Hotel Viking tilbud

Det luksuriøse hotel åbner desuden op for, at jeres arrangementer, fester og kurser kan holdes på det skønne spahotel. Har I et større arrangement i vente, vil det være oplagt, hvis det fandt sted her. 

Et arrangement på 15-20 mennesker kan placeres i vinkælderen, hvor vin, rom og cognac hænger rundt på væggene. Her kan den gode mad nydes. Der kan drikkes, snakkes højlydt, og humøret kan tage helt nye højder. 

Forestil jer, at brylluppet holdes med flere hundrede gæster eller intimt for 15-20 gæster. Efter den udsøgte mad og sjove fest kan gæsterne finde vej til deres værelser. Dagen derpå kan festhoveder repareres med den lækre buffet og en tur i de opvarmede bassiner. 

Et mere fantastisk bryllup, jubilæum eller familiefest kan ikke findes. 

Tager du kontakt til spahotellet, kan de ansatte som regel udrette noget magi, hvor et Hotel Viking tilbud opstår. Ellers giver hotellet fra tid til anden mulighed for, at kunder kan finde lækre tilbudsløsninger på hjemmesiden til overnatninger, spadage mm. Et stort arrangement kræver som oftest en længere opringning med informationer og ønsker. 

Nyd luksuriøs behandling med et spadag på Hotel Viking

På Hotel Viking kan der bestilles en spadag, hvad nordjyderne er svært begejstret for. Det tager ikke lang tid at finde vej til Sæby fra f.eks. Aalborg. 

Her søger nordjyder og midtjyder tilflugt fra deres stressede hverdage. Arbejdet, børnene, forholdet, familien, boligsituationen eller hvad det nu kunne være, bliver for stor en knude nogle gange. En knude som kun kan knuses med en glas mousserende vin i hånden og bobler i spaen. 

Her kan bestilles spadage, hvor I får grønt lys til hele spa- og wellnessområdet. Her kan en hel dag med spabassiner, sauna, dampbad, opvarmede udendørsfaciliteter og koldvandsbassiner nydes. Som om det ikke skulle være nok, kan en tid også bestilles på forhånd til den professionelle skønheds- og hudklinik Klinik ViWell.

Hele dagen bliver I taget i hånden og serviceres af det fantastiske personale, som altid har internt kendskab til bassiner, udstyr og behandlinger. 

Her forventes kun, at I nyder hvert eneste sekund af jeres spadag. Hvert et ønske, som kan fjerne jeres stress og belastninger, vil personalet kunne hjælpe jer med – næsten alt i hvert fald. Skulle du f.eks. mangle frisk frugt og noget lækkert til ganen, kan du altid spørge personalet ad. 

Skulle lysten være til ansigtsbehandling, manicure, kropspeeling eller en bodyskrub, så klares det i klinikken. På Hotel Viking tager de ordet wellness meget seriøst.   

Holdundervisninger og -kurser i rolige omgivelser

Noget, du bare ikke får på et spaophold i København, er den jyske ro. Beslutter I jer for at tage en hel weekend på Hotel Viking med behandlinger, holdundervisning og kurser, vil I opleve noget meget unikt for stedet her. 

I Nordjylland og Sæby er der tid til at trække vejret dybt og snakke med hinanden. Efter din yoga-holdundervisning tordner du ikke ud på en travl Nørrebrogade men ud i en hyggelig by med Kattegat i sigte. 

På Hotel Viking og i Sæby falder tempoet ned til et behageligt niveau, hvor I kan slappe af og være jer selv. De skønne naturlige omgivelser, der ligger omkring Sæby og spahotellet med fantastiske naturruter, er enestående. I går på små stier gennem frodig natur med små vandløb og høje birke- og bøgetræer, som vogter over jer. 

Her giver det netop mening at tage et kursus i mindfulness, hvor man kan praktisere sin nye viden i den skønne, danske natur. I kan gå rundt og snuse naturen og livet til jer, inden I skal tilbage på spahotellet og have en lækker middag. 

Enestående jysk natur og kultur

Hvor end du tager på spaophold i Danmark, vil du blive beriget af den danske skønne natur. Vi tager den så ofte for givet, hvad der er næsten tarveligt. 

Naturen på f.eks. et spaophold i Jylland har sine unikke særpræg. Der er de høje klitter ud til Vestkysten, hvor store sandbakker er blæst sammen af den mægtige vind fra Nordatlanten, over Nordsøen og ind på det danske land. 

Der er de fantastiske strande, om du kigger mod øst eller vest. I øst er de kendetegnet ved deres rolige og blide facon samt som oftest at være helt hvide af det flotte sand. I vest er de typisk utroligt store og brede – alt efter tidevandet – og meget voldsomme og opblæste. 

Endelig er der hederne fulde af lyng mellem kysterne i Øst- og Vestjylland. Der er Limfjorden, som gør sit indtog i hele landet og skaber vilde skrænter med 20 meter eller mere ned til vandoverfladen. Naturen og istidernes hærgen kan tydeligt ses i Jylland. Og alt, hvad der er blevet beskrevet, kan ses med kun en kort køretur fra Sæby. 

Hele den vilde og skønne jyske natur fås inden for maks. en times kørsel fra Hotel Viking. Og som noget helt særligt får du den nordjyske dialekt, humor og særlige væremåde – bedre kan det ikke være.  

Pak en lille kuffert og kom afsted

Du har hørt om et af de bedste spahoteller i Danmark, hvis ikke det bedste. Er du stadig i tvivl, om du skal tage til Sæby og besøge Hotel Viking? Så kommer her en opsummering af hovedårsager:

 • Flere tusinder m2 med badefaciliteter og wellness
 • Åbent året rundt
 • Placering i det naturskønne Nordjylland
 • En langsom gåtur fra den hyggelige by Sæby
 • Holdundervisning og wellnessarrangementer 
 • Fantastisk restaurant
 • Egen klinik – Klinik ViWell
 • Et ophold med velkomstvin og chokolade, 3-retters middag, wellness, spa, morgenbuffet og mere til – som et minimum
 • Fantastisk og professionelt personale

FAQ om Hotel Viking

Du sidder sikkert med nogle spørgsmål i forbindelse med dit ophold på Hotel Viking. Vi har forsøgt at besvare nogle ofte stillede spørgsmål her. 

Skal vi booke tider til massage og behandlinger på forhånd? 

Ja, særligt hvis det drejer sig om behandlinger. Klinikken har som oftest rigeligt at lave, så en bestilling er en rigtig god idé. 

Husk også at melde, hvis der er specielle behov og krav til diæten, som hotellet burde vide. 

Har vi tid til dagsture væk fra Hotel Viking på et weekendophold?

Det afhænger meget af, hvad I forventer af jeres ophold. Hvis behovet er til at dase i det luksuriøse spa og udnytte wellnessmulighederne mange timer om dagen, så er en dagstur måske svær. 

Er I til gengæld ved at være lidt trætte af rynket hud på fingrene, så er en gåtur til Sæby næsten oplagt. Desuden er en køretur til Grenen, Blokhus eller Limfjorden hurtigt tilbagelagt. Det har I rigelig tid til, mens huden tørrer.  

Er der noget at se i Sæby?

Ja! Her kommer en lille liste af det, I skal holde øje med i Sæby:

 • Algade med de bevarede, gamle huse
 • Sæby Vandmølle 
 • Den hyggelige kirke 
 • Promenaden 
 • Sæby Strand