fbpx

Spaophold Gavekort

Bedste Spaophold Gavekort 2024

Forkæl én, som du holder af, med et spaophold gavekort, der kan indløses i vores tilknyttede spahoteller. En afslappende spaoplevelse, eller lidt tiltrængt ”du og jeg”- tid, giver ro i sind og krop, og det er en gave, der vil komme din kære til gavn og glæde. Giv derfor din kære eller dig selv et spaophold i gave, så roen kan trænge ind i en ellers hektisk hverdag.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com
4/5

Marienlyst Strandhotel kender de fleste navnet på. Det er her, I skal tage hen, hvis I vil have den perfekte kombination af ro, nydelse og spændende oplevelser. I kan købe adgang til dagspa, hvor I får flere timer til at gå på udforskning i helt eget tempo. I kan også efterfølgende gå på opdagelse i en masse spændende kulturelle oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com
4/5

Når I ankommer til Kurhotel Skodsborg, er det lidt som at være med i en film. Kurhotellet har et betagende smukt ydre, og det indre er mindst lige så indbydende. Her kan I vælge et spaophold for to, hvor I bliver mødt af romantiske rammer, med et dejligt lysindfald, der skaber de perfekte forudsætninger for et ophold i kærlighedens tegn.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com
3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness byder velkommen med mange forskellige muligheder. Her kan I vælge mellem kurophold, spaophold, wellnessophold og flere andre typer. Inkluderet i pakken er adgang til hotellets spa- og wellnessområde samt flerretters menu på restauranten, morgenbuffet, adgang til fitnesscenter samt en masse andre nydelsesting. I får det ikke meget bedre end hér.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com
4/5

Ystad Saltsjöbad er let og hurtigt at komme til over broen, og er garanti for fantastiske oplevelser. Der er flere restauranter at vælge mellem, med køkkener og retter fra forskellige steder i verden. Det helt store trækplaster er naturligvis det store spa-område, med mange muligheder, hvor I kan nyde livet både indendørs og udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik Hotel & Spa
Hotels.com
4/5

Modernitet er i fokus på Steigenberger Alsik Hotel & Spa, hvor hotelbygningen, farver, indretning og detaljer går op i en fin enhed. Dette afspejler sig ligeledes i hotellets kæmpestore spa- og wellnessområde, fordelt på hele fire etager, og på i alt 4.500 m2. Her kan I vælge over 60 oplevelser, der alle har fokus på jeres velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort
Hotels.com
4/5

Himmerland Golf & Spa Resort er stedet at tage til, hvis I vil kombinere roen med både golf og spa – ja, eller blot en af delene. Spa-området er bygget dobbelt så stort i 2023, og her er kræset for detaljen med mosaiksten i blomsterfarver og mange forskellige faciliteter. Det er det perfekte valg for udelukkende nydelse.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Fjordgaarden
Hotels.com
4/5

På Hotel Fjordgaarden er det muligt at vælge et kurbadsophold. Det er den oplagte måde at koble af fra hverdagen på, og her er muligheder, I bestemt ikke finder derhjemme, når arbejdslivet går sin gang. Wellness, spa og kurbad er den perfekte løsning på at stresse helt af. I vil tage derfra som fornyede mennesker.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com
5/5

Når I skal finde den perfekte perle i naturen, skal I blot vælge Alter Meierhof. Det ligner det perfekte opholdssted, som man ser det på postkort, og det er det muligvis også. Natur, ro, parker, vand og hav. På hotellet finder I et 1.400 m2 stort wellnessområde, hvor I kan få timer til at gå.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com
3/5

På Hotel Thinggaard er I sikret klassisk hotelstemning, hvor atmosfæres er afslappet, kombineret med følelsen af lidt ekstra luksus. I kan spise meget velsmagende mad på hotellets restaurant. Med bestilling af et spa-ophold får I adgang til Sydthy Kurbad, hvor I kan dyrke nydelsen og afslapningen fuldt ud, inklusiv en masse andre luksuriøse ting.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com
4/5

Når valget skal falde på et godt sted med spa og kurbad, tager mange til Hotel Vejlefjord. Der bliver af samme grund hurtigt udsolgt, så skynd jer at slå til. Her finder I lækre termiske bade, indrettet rustikt med sten. Også spabehandlinger og saunagus kan få roen til at sænke dig over jer.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

The Thief
Hotels.com
4/5

På The Thief i Oslo, I Norge, får I sensuelle og livsbekræftende oplevelser. På hotellets restaurant og bar er belysningen afdæmpet og intim, så I kan have fuldt fokus på hinanden. Når sensualiteten af nydelse skal nå nye højder, kan I besøge spa-afdelingen, hvor den intime atmosfære fortsætter i det tyrkiske hammam.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com
4.5/5

Hotel Skansen er det perfekte sted for livsnyderne. Omgivelserne er naturlige og afslappede. I kan nyde den rolige atmosfære, dyppe jer i de forskellige spabade, få dejlige behandlinger og få sved på panden med træning og fitness. Her er velvære en prioritet, og I skal tage hertil, hvis I ønsker at slappe af sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

5/5

BUDERSAND Hotel – Golf & Spa lever helt op til sit navn. I er slet ikke i tvivl om de høje standarder. Her bliver kælet for detaljerne, og uanset om I er til golf eller spa, eller begge, får I hele pakken under jeres ophold. I kan trygt overlade ansvaret for de kommende gode oplevelser til hotellets personale.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen lover, som det indgår i navnet, et fantastisk ophold på et ægte slot. Her er naturligvis store rum med lysekroner og hvad der ellers hører til. Det er den perfekte måde at komme tæt på hinanden. Prøv også deres wellness og spa, hvis I vil gøre lidt ekstra for hyggen og afslapningen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Hvis I leder efter et klassisk strandhotel, så er Strandhotellet Blokhus det helt rigtige valg. Kombinationen af klassisk badehotel med moderne værelser og muligheder, skaber de oplagte rammer til fordybelse i hinanden. I kan også gå ned til vandet for en dukkert. Her venter jer dejlige timer, skønne smagsoplevelser og indbegrebet af ro og afstresning.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden kan stort set ikke ligge tættere på vandet, kun opbrudt af skøn og frodig bevoksning. Her får I natur, fuglefløjt og bølgeskvulp. Her bør I tage hen, hvis I skal have oplevelsen af at være længst væk hjemmefra. På jeres hyggelige og varme værelse føler I jer godt til rette. Gourmetoplevelser venter i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

På Hotel Bretagne bor I på de hyggeligste værelser, og de fleste har udsigt til hav og Hornbæk sø. Stilen på hele hotellet og alle værelserne er gennemført. I kan tage et ekstra afbræk fra hverdagen, ved at besøge hotellets kurbad. Når I er færdige hér, kan I nyde lækre gourmetoplevelser med panoramaudsigt i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel tilbyder en række forskellige ophold, hvor I har mulighed for at vælge forskellige aktiviteter og oplevelser til efter jeres behov. I kan vælge et ophold med fokus på spændende madoplevelser, cykelture, Vandreture og golf. Også tematiserede jule- og nytårsophold er populære valg. Uanset hvad I vælger, er I sikret skønne og rolige oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord byder velkommen på både weekendophold og ferieophold. Hotellet er omgivet er dejlig natur, hvor der også venter jer smukke oplevelser. Det er det helt perfekte sted at falde til ro. Hvis både krop og sjæl skal have et skub i den rolige retning, kan I besøge hotellets område med pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

På Comwell Kellers Park bor I i historiske omgivelser. Her er en hyggelig atmosfære, der minder jer om at holde fri. Hvis I ønsker den fulde oplevelse af nyde, bør I vælge et weekendophold, hvor I får inkluderet spa om søndagen – et område, hvor nydelse og afslapning er i fokus i smukke og naturskønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

I vil hurtigt opdage, at I på Comwell Kongebrogaarden møder op til et ophold med æstetisk nydelse i fokus. Værelserne er indrettet med stil. I finder ligeledes et område med en dejlig pool og jacuzzi. Her er rammerne ligeledes sat, så I kan føle jer æstetisk tilpas i de nydelige omgivelser, der er en fryd for øjet.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com
4/5

På Comwell Borupgaard er der plads til ren afslapning og nydelse. Når I opholder jeg på hotellet, er tæt på den skønneste natur. Hotellet har endda sin egen store park. I bor stilfuldt på jeres værelse, og I kan opsøge nydelsen ekstra meget ved forskellige spafaciliteter- og behandlinger, pool, boblebad, dampbad, sauna og en masse andet.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus er en stor perle, der strækker sig langs kysten. På de fleste værelser er der store vinduer med direkte udsigt til strand og hav. Inkluderet i jeres ophold får I fri adgang til både fitnesscenter, sauna og swimmingpool. Det er altså den perfekte mulighed for jer for et afbræk fra hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hvis ro og afslapning skal være den største prioritet for jer, skal I aflægge Hotel Amerika et besøg. Her ankommer I til hotellet gennem en magisk bøgeskov, og når I bor på jeres hyggelige værelse på hotellet, er I omringet af frodig skov. Tag en frisk og sund indånding, og mærk den behagelige atmosfære af ren frihed.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel ligger smukt placeret midt i naturen, omringet af træer og skov, som udgør Munkebjergskovene. Vejle Fjord er i gåafstand, og her kan I nyde en flot solnedgang. Alle værelserne er hyggeligt indrettet med et dejligt lysindfald, og der venter jer spændende gastronomiske oplevelser ved de forskellige spisesteder; både morgenbuffet, frokost og aftensmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Comwell Korsør

4/5

Når I checker ind på Comwell Korsør, vil I straks bemærke, at både bygning og værelser er anderledes og spændende arkitektonisk. Og lige så lækre omgivelserne er, lige så meget nydelse finder I også helt gennemgående. Restaurant, bar, vinkælder, fitness, velværebehandlinger og direkte adgang til strand er blot for at nævne nogle af dem.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Gavekortet til en spaoplevelse

Gavekortet til en spaoplevelse er den perfekte julegave, fødselsdagsgave eller overraskelse til én, som du holder kær. Giv derfor et spaophold i julegave til én, som du vil sørge for, får et velfortjent pusterum. De forskellige udbudte destinationer tilbyder krop og sjæl et uforglemmeligt ophold, hvor faciliteter og skønne placeringer medvirker til oplevelsen af ultimativ ro og afslapning. Alle tilknyttede spahoteller byder på smagfuld indretning, der appellerer til roen og sindet, og fantastiske og professionelle ansatte, som giver gæsterne vidunderlige ophold. 

Spaophold i de skønneste områder

Vores faciliteter, der er beliggende i de skønneste områder, skaber ro og glæde for vores gæster. Så om du, eller den heldige modtager af gavekortet, er til vild natur eller byens puls, vil vi stå klar til at tage imod jer med åbne arme, og guide jer ind i afslapningen. Vores faciliteter er beliggende i Danmarks skønneste områder på Fyn, Sjælland, og Bornholm samt i Nordjylland og på Djursland Ved købet af et gavekort til et spaophold, også kendt som et wellness- eller kurbadsophold, udløses muligheden for eksempel for at opleve et spaophold i julen, hvor årets hektiske dagligdag dermed kan komme en smule på afstand eller i sommerferien, hvor omgivelserne kan lægge op til videre ferie i områderne omkring faciliteterne. 

velvære og gode stunder i poolen

Kom spændingerne til livs med et spaophold gavekort

Med et gavekort til spaophold hos os er der muligheder for overnatninger. Med et wellness gavekort kan der endelig blive overskud til en romantisk getaway, eller til at komme afsted  alene eller med en kær veninde eller søster. Hos os er der mulighed for et stort udvalg af afslappende aktiviteter, der vil lindre kropslig ømhed eller dybdepleje huden.

Lad jer forkæle med wellness

Der er intet mere dejligt end at opleve spændingerne fjerne sig fra skuldrene og at se sin smukke hud gløde af friskhed og velpleje. Se jer selv forvandles til den bedste version af jer ved kropslig ro og indre velbehag, med et gavekort til rendyrket afslapning og ro. Lad derfor den heldige modtager af spaophold gaven udforske sindet og afkoblingen fra verden, ved at lade dem forpleje og forkæle hos os. De vil uden tvivl takke jer for den fantastiske mulighed for forkælelse og kærlighed. 

Ro er en vidunderlig gave at give

Rekreation er vigtigt for alle. Om der er tale om et kortere eller længere ophold, vil gavekortet til spaopholdet inkludere en ro, som sjældent kan findes i dagligdagens aktiviteter.  Rekreation betyder at man kommer til kræfter, og at man hviler sig. Begge er nødvendige for os, når vi skal yde og præstere i vores hverdag. Det er nødvendigt at finde tid til sig selv og give sig selv plads til at slappe af og finde sig selv. Det er et grundlæggende behov i os mennesker, at vi har brug for at restituere, før vi igen kan yde vores optimale. En spaophold gave er derfor en vidunderlig gave til den, som savner pusterum og ro i hverdagen, eller den der glemmer at sætte sig ned og trække vejret tungt. Et gavekort til et spaophold er derfor både den perfekte gave til den, som kender sine grænser for effektivitet og hverdagens stress, og til den, som endnu har at lære, hvor vigtigt det er, at man kobler ud af dagligdagens gøremål for en stund og blot fokuserer på sit velvære. Et spaophold gavekort er derfor ikke blot en gave, men selve gaven af at kunne komme helt ned i gear og lytte til kroppens behov for ro og afslapning. 

Et gavekort til wellness giver energien tilbage

I vores moderne samfund er tiden knap, og kravet om konstant optimering er en topprioritet. Vi glemmer derfor ofte vores velvære i hverdagens hektiske jag. Mental og kropslig afkobling på ét af vores fantastiske spa faciliteter giver energien tilbage, og vi ruster gæsterne til dagligdagens effektivitet. Når vi sænker tempoet og hviler i roen, kan vi klare meget mere, end hvis vi fortsætter med 110 km/t. Ved at give et gavekort til wellness til én, som du holder kær, sørger du for, at de kommer sikkert igennem en højspændt dagligdag og væk fra arbejdet og familiens forventningspres.  Lad derfor din kære komme i forbindelse med sig selv, sin krop og sit sind

FAQ om spaophold Gavekort

Herunder finder du de oftest spurgte spørgsmål, og vores svar. Hvis du mangler bestemte svar, eller har brug for mere uddybende svar, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Hvad giver spaophold gavekortet adgang til?

Spaophold gavekortet giver fri adgang til spaen og de behandlinger, som du har booket en tid til. Det kan ske, at der skal bookes tidspunkter for brug af de forskellige faciliteter, hvis spaen har mange gæster. Hvis du vil undgå kø til faciliteterne, anbefales det, at du kommer rundt om de travle dage; det vil sige weekender og ferier. 

Skal jeg være særligt forberedt på noget forud for spaopholdet?

Det korte svar er nej. Du behøver ikke at være forberedt på andet end en fantastisk afslappende oplevelse. Det lidt længere svar er, at du skal være opmærksom på, om du har sart hud og andet, som måske ikke kan tåle visse behandlinger. Er du i tvivl, så spørg din læge eller personalet.

Hvordan passer et spaophold og en graviditet sammen?

Da en graviditet ofte trækker ømhed i kroppen med sig, er en spaophold fantastisk for at lette smerterne. Du skal blot informere personalet om din graviditet, og de vil tage de nødvendige hensyn til dig og din graviditet. Personalet på spaen lover at passe godt på dig, og vil sørge for, at du føler dig tryg og komfortabel. 

Hvordan håndterer personalet på et spaophold mine helbredsproblemer?

Det gælder generelt for helbredsproblemer såvel som graviditeter, at personalet tager hensyn og guider gæsterne igennem forløbet. Det kræver blot, at de får kendskab til de specifikke helbredsproblemer eller til graviditeten. Informér dem derfor på forhånd, så du får den bedste og sikreste oplevelse.