fbpx

Hotel Skansen

Vidunderligt ophold hos Hotel Skansen

Tag på en helt igennem forrygende ferie eller ophold hos Hotel Skansen, og bliv forkælet fra top til tå. Læs mere om det fantastisk hotel herunder og bliv inspireret.

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Skansen
Truestory

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen er det perfekte sted for livsnyderne. Omgivelserne er naturlige og afslappede. I kan nyde den rolige atmosfære, dyppe jer i de forskellige spabade, få dejlige behandlinger og få sved på panden med træning og fitness. Her er velvære en prioritet, og I skal tage hertil, hvis I ønsker at slappe af sammen.

Laveste pris for 2 personer: 2.315 kr.

Om Hotel Skansen 

Hotel Skansen er et innovativt hotel, der ligger lige ned til stranden og scorer højt på både sine faciliteter, tilbud og omgivelser blandt gæsterne. De har fine værelse, der alle er forskellige, så du kan vælge netop det, der passer til dine behov, og de tilbyder også både villaer med tekøkken, og suiter hvis det skal være lidt ekstra fint. 

Som du måske kan fornemme på beskrivelsen, så er Hotel Skansen simpelthen stedet for livsnydere. Det er der, du skal tage til, hvis du vil slappe af og tage en pause fra en hektisk hverdag, og du kan også forvente, at du vil vende tilbage med helt ny energi og overskud til at se verden i farver igen. 

Hotel Skansen har panoramaudsigt ud over havet, og det ligger i et område, hvor du kan komme ud og få lokale smagsoplevelser til ganen, mens du også kan nyde gourmet-lignende måltider i hotellets egen restaurant. Der hersker altid en helt særlig atmosfære, som gæsterne er til takke for, og den efterlader hotellet med en atmosfære, der giver både krop og sjæl et løft uden lige.

Trænger du til at slappe af, så er Hotel Skansen det rette valg.

Hotel Skansen tilbyder

Hotel Skansen byder på en lang række forskellige oplevelser, tilbud og faciliteter, som du kan gøre brug af både i forbindelse med en forlænget weekend, ferier, konferencer, fest, bryllup og meget andet. 

I øjeblikket har de pakkerne Skansens Spaklassiker, der er perfekt til et romantisk ophold, Skansens weekendpakke, Late in-pakken, Rooftop Deluxe, Skansens longstay, golfpakken og kyst til kyst-pakken. Alle pakkerne byder på noget forskelligt hver især, så det handler om at vælge ud fra dine præferencer.

De tilbyder også både rooftop spa, behandlinger, en tur i koldbadehuset, træning og fitness samt spadag, hvis du blot har en enkelt dag til rådighed, som du vil bruge på total afslapning.

Har du en konference, som du skal have afholdt, så kan Hotel Skansen også være behjælpelige her. De har en konferencepakke, og du kan også både se deres lokaler, oversigtskort og inspiration til aktiviteter på deres hjemmeside.

Fest og bryllup hjælper de ligeledes gerne med, så hvis du står og skal planlægge din fest, så er det altså helt oplagt at tage kontakt her og høre nærmere om deres muligheder.

fantastisk strand nær spahotellet

Hotel Skansen tilbud & deals

Hotel Skansen har en lang række forskellige tilbud, der lader dig komme til et af deres eksklusive ophold til lidt mindre. De har også forskellige pakkeløsninger, som du kan benytte dig af, og hvis du er gæst på hotellet, kan du få billigere adgang til deres spafaciliteter.

Du kan finde Hotel Skansen deals på deres hjemmeside, hvis du vil spare lidt på dit ophold, eller hvis du vil holde dig opdateret på de nyeste faciliteter og muligheder, som hotellet gør mulige.

Hotel Skansen gavekort

Vil du forkæle en, som du holder af, så er et spaophold gavekort det helt rigtige valg at give i gave.

I Danmark er der utroligt mange, der arbejder i et højt tempo. De har typisk utroligt mange bolde i luften, som de skal holde styr på; nogle gange så mange, at de glemmer sig selv. Derfor er det vigtigt at have gode venner, der minder dig om det. Og en af måderne, hvorpå du kan være den ven, er med et gavekort til Hotel Skansen.

Når du giver din ven eller veninde et spaophold, så er de nødt til at stoppe op og trække vejret. Og først når de gør det, kan de se sig omkring og være taknemmelige for alt det, de har, og de kan være stolte over alt det, som de har opnået i farten. Det er helt utroligt vigtigt, at vi husker at gøre det en gang imellem, men langt de færreste gør det af eget initiativ. Husk dine venner, og hjælp dem med at huske sig selv.

Når du køber et gavekort, så er det baseret på et valgfrit beløb, så den, som du har kær, selv kan vælge sit ophold. På den måde bliver din gave skræddersyet til modtageren, og du er sikker på at ramme helt rigtigt. For nogen handler det nemlig om behandlinger, mens andre hellere vil slappe af ved poolen og relax-områderne. 

Oplevelser i nærheden

Hotel Skansen ligger i Båstad i Sverige. Det er et helt fantastisk område, hvor du har mulighed for at tage ud og besøge en helt masse forskellige områder og seværdigheder. Det inkluderer blandt andet Norrviken Gardens, Bjärehalvön, Skansebadet, Föreningen Sveriges Tennismuseum, Stensån, Malenbadet, Birgit Nilsson Museum, Birgit Nilsson Stature, Båstad Church og Hovs Hallar.

Der er meget mere at opleve i området, og du vil også kunne finde mere inspiration på hotellet, når du ankommer. Her kan du få deres varmeste anbefalinger og dermed tage de gode valg for at skabe gode oplevelser, som du kan tage med hjem i bagagen.

Du kan også altid undersøge området nærmere, inden du tager afsted, hvis du er opsat på at se andet end hotellets interiør.

Hotel Skansen spa- og wellnessoplevelser

Hotel Skansens spa er delt op i lag eller plan. Her finder du forskellige oplevelser, alt afhængig af hvor du befinder dig.

På det nederste plan – i spaen – finder du en behandlingsafdeling, en finsk sauna, et dampbad, et varmt japansk bad, der har en temperatur på 38 grader, en kløverformet indendørspool med en temperatur på 32 grader, regnvejrsbrusere med koldt vand og en relax-afdeling med liggestole. 

På det næste plan finder du badehuset. Her er der separate afdelinger for mænd og kvinder nogle steder. Der er separat finsk herre- og damesauna, adgang til havet, der også er opdelt, en fælles og stille japansk udendørspool på 38 grader, en fælles relax-afdeling med ildsted og panoramavindue ud mod havet og et relax-område med servering af drinks, smoothies og enkle snacks.

Sidst, men absolut ikke mindst, har Hotel Skansen et rooftop spa. Her finder du en infinity pool på 14 x 3 meter, der har ugeneret udsigt over både havet og horisonten. Du finder et jacuzzibad, en solterrasse med solsenge, en rooftop bar, en relaxafdeling med panoramavindue ud mod havet, og du har udsigt over centercourt og havet derfra. 

Hotel Skansen spa priser

Hos Hotel Skansen betaler du en spaentré. Den ligger på 650 SEK, hvis du vil besøge spaen mandag til torsdag, og den ligger på 750 SEK, hvis du vil besøge den i weekenden, fredag til søndag. Både lån af badekåbe, badetøfler og håndklæde indgår i den pris.

Hvis du kun vil have adgang til badehuset, så er det også muligt. Det koster 120 SEK mandag til torsdag, og i weekenden koster det 150 SEK. Her indgår kun håndklæde, men du kan tilkøbe en badekåbe til 40 SEK og badetøfler til 40 SEK.

Der gælder andre priser, hvis du booker i forbindelse med en behandling og for hotellets gæster. Du kan se de aktuelle priser på Hotel Skansens hjemmeside.

Spa- og wellnessophold på Hotel Skansen

Skansen Hotel har et helt fantastisk spaunivers, som du kan få stor glæde af på dit spaophold. Her finder du både et herligt behandlingsrum og dampende saunabade. Du finder et relaxområde, hvor du får fri adgang til en organisk formet pool og store vinduer mod stranden og udover vandet.

Vælger du at benytte dig af et af Hotel Skansens spa- og wellnessophold, så får du adgang til den tredelte spa til en billigere pris. Du kan både kigge forbi til behandlinger, en dukkert i det kolde vand og en masse afslapning til den helt store guldmedalje.

En spaentre, for dig der har booket ophold og morgenmad, giver adgang til spa, fitness og rooftop til kun 300 SEK, mens adgang til Koldbadehuset koster 95 SEK. Du kan lægge adgang til Koldbadehuset oveni din entrebillet til spaen.

Har du booket en golfpakke, så har du adgang til spa, rooftop, koldbadehuset og fitness mandag til torsdag. Fredag til søndag er det prisen på en spaentré.

Du kan læse nærmere om de aktuelle priser og muligheder på Skansen Hotels hjemmeside, hvor de også opdaterer dig om de mulige ophold.

Spadag på Hotel Skansen

Hotel Skansen har også et tilbud til dig, der ikke er interesseret i at bruge flere dage på deres hotel, men stadig gerne vil forkæles. Du kan nemlig købe en dagspakke, der lader dig tage på en dags ferie på det dejlige hotel. For selvom du garanteret gerne vil, så er det ikke altid muligt at tage en hel weekend fri til blot at ligge ved poolen og blive forkælet fra top til tå.

De forskellige dagspakker inkluderer spa for en dag, spa for en aften, spamorgen på Skansen og kolde dukkerter med morgenmaden.

Spa for en dag er et tilbud, hvor du får entré til spa, rooftop og koldbadehuset. Du får serveret frokost på rooftop, og du kan selv vælge mellem de forskellige behandlinger på 50 minutter. Kaffe og kage eller en smoothie er også med i prisen, og du får mulighed for at tilbringe hele dagen i en lånt badekåbe og tøfler. Det er altså den fulde oplevelse blot pakket sammen på en enkelt dag.

Spa for en aften inkluderer også entré til både spa, rooftop og koldbadehuset. Her får du en tre-retters aftenmenu i Restaurant Sand med i prisen samt kaffe og kage eller en smoothie. Det er ligeledes en valgfri 50 minutters behandling, du kan vælge, og badekåbe og tøfler bliver også udleveret sammen med billetten.

Er du mere til en god start på dagen, så er det spamorgen på Skansen, der er det rette valg for dig. Her får du entre til spa, rooftop og koldbadehuset, og du får adgang til morgenbuffeten i tidsrummet 07.00 – 08.30. Her kan du vælge mellem en behandling på enten 25 eller 50 minutter, og du får mulighed for at låne badekåbe og tøfler.

Sidst, men ikke mindst, har du mulighed for at komme og få en dukkert med morgenmaden. Her får du kun adgang til koldbadehuset i tidsrummet 07.00 – 09.00, og du får også adgang til morgenbuffeten fra kl. 08.30.

Du finder alle de aktuelle priser og tilbud på spaoplevelser på Skansen hotels hjemmeside, hvor du også kan booke dit ophold.

Restaurant på Hotel Skansen

Restauranten på Hotel Skansen er helt og aldeles udsøgt. Den hedder Restaurant Sand, og den byder på storslået havudsigt og madlavning med fokus på råvarer. Det vil sige, at menukortet skifter med årstiderne, så du altid får de lækreste ingredienser i maden, mens de stadig kan benytte sig af lokale leverandører. Restaurant Sand går i gang tidligt fra morgenstunden af, og der er liv helt indtil den sene aften. De får serveret for både mennesker, der mødes til et hurtigt måltid, firmagrupper, weekendpar, lokale og mange andre. Det skaber en helt særlig atmosfære, der bringer god energi til ethvert bord og lader jer gå fra området med en god fornemmelse og en fyldt mave.

FAQ om Hotel Skansen

Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af Hotel Skansen?

Hotel Skansen ligger i et herligt område med flere forskellige seværdigheder. Det inkluderer blandt andet Båstad Hamn, Skansebadet og Sveriges Tennis Museum.

Hvilke faciliteter er der på Hotel Skansen?

Der er mange forskellige faciliteter på Hotel Skansen. Blandt de mest populære er deres indendørs pool, gratis Wi-fi og morgenmad. Dog er deres behandlinger, fitnesscenter og relax-område også meget brugt af både lokale og gæster.

Er Hotel Skansen handicapvenligt?

Hotel Skansen er handicapvenligt, og du kan benytte dig af faciliteterne på lige fod med de andre gæster. Er der tvivl, kan du altid kontakte hotellet via hjemmesiden eller stille spørgsmål til personalet i løbet af dit ophold.

Hvad kan jeg forvente af værelserne på Hotel Skansen?

Hotel Skansen har en række værelser, der er præget af klasse og tradition. I hovedbygningens historiske del finder du en klassisk atmosfære, mens du kan opleve udsigt over havet, hvis du bestiller værelse i en af de nyere bygninger. På den måde er der noget til enhver smag.