fbpx

Spaophold Nordjylland

Bedste spaophold i Nordjylland 2024

Helt oppe nordpå, helt oppe i Nordjylland, får du en unik oplevelse af, hvor fantastisk den danske natur kan være. 

Du finder lange kyststrækninger med nogle af de bedste og smukkeste strande i Danmark. Du finder terapeutisk natur. Og du finder et nyt syn på det danske, skønne land på et spaophold i Nordjylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Truestory
3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness byder velkommen med mange forskellige muligheder. Her kan I vælge mellem kurophold, spaophold, wellnessophold og flere andre typer. Inkluderet i pakken er adgang til hotellets spa- og wellnessområde samt flerretters menu på restauranten, morgenbuffet, adgang til fitnesscenter samt en masse andre nydelsesting. I får det ikke meget bedre end hér.

Laveste pris for 2 personer: 3.750 kr.

Hotel Thinggaard
Truestory
3/5

På Hotel Thinggaard er I sikret klassisk hotelstemning, hvor atmosfæres er afslappet, kombineret med følelsen af lidt ekstra luksus. I kan spise meget velsmagende mad på hotellets restaurant. Med bestilling af et spa-ophold får I adgang til Sydthy Kurbad, hvor I kan dyrke nydelsen og afslapningen fuldt ud, inklusiv en masse andre luksuriøse ting.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Truestory

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Oplev et lille eksklusivt badehotel ved Limfjorden. Her træder man ind i et rum, der er tro mod historien og naturen. Det har givet en pris i 2020 som ”Bedste værelsesoplevelse 2020”. Få en wellnessoplevelse i Sydthy Kurbad og dejlig gourmetmiddag på kroen. Få en særlig oplevelse og tag med på Østerssafari. Følelsen af at gå på jagt efter sine egne fødevarer er unik.

Laveste pris for 2 personer: 2.798 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort
Hotels.com
4/5

Himmerland Golf & Spa Resort er stedet at tage til, hvis I vil kombinere roen med både golf og spa – ja, eller blot en af delene. Spa-området er bygget dobbelt så stort i 2023, og her er kræset for detaljen med mosaiksten i blomsterfarver og mange forskellige faciliteter. Det er det perfekte valg for udelukkende nydelse.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Hvis I leder efter et klassisk strandhotel, så er Strandhotellet Blokhus det helt rigtige valg. Kombinationen af klassisk badehotel med moderne værelser og muligheder, skaber de oplagte rammer til fordybelse i hinanden. I kan også gå ned til vandet for en dukkert. Her venter jer dejlige timer, skønne smagsoplevelser og indbegrebet af ro og afstresning.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Blandt klitter, natur, hyggelig by, sand, strand og brusende vand ligger Ruths Hotel. Her er der fokus på, at jeres ophold bliver uforglemmeligt. Det vil I bemærke, når I ankommer til jeres meget hyggelige værelse, spiser mad i den hyggelige restaurant eller nyder hinanden i det fantastiske wellnessområde med dampbad, sauna, massagebruser og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Løgstør Parkhotel har 76 værelser og suiter, 16 konferencerum, restauranter og selskabslokaler. Det er perfekte rammer til familiefest, konference, hotelophold eller ferie. Wellness har et rigtig fint tilbud til par, hvor i får dejlig massage med levende lys og afdæmpet musik til at gøre jer helt afslappede. Efter massage serveres champagne og chokolade. Og til aften er der 3-retters menu.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Derfor skal du prøve et spaophold i Nordjylland – det nordligste punkt i Danmark

På den nordlige side af Limfjorden i vest, nord for Mariagerfjord og i begyndelsen af Vesthimmerland, der starter Nordjylland. Her er flere velkendte kommuner, byer og områder, som er helt unikke i det danske land.

Selvfølgelig er der Skagen og Aalborg, som er umulige at komme uden om i Nordjylland. Men der er også Mariager, Frederikshavn, Blokhus, Sæby og Nykøbing Mors. 

Alle sammen turistvenlige byder, der kan tilbyde lækre restauranter, kulturoplevelser og – nogle af byerne – fantastiske strande. 

Den geografiske placering af Nordjylland i nord og med Nordsøen, Kattegat og Limfjorden giver desuden et helt bestem lys i Nordjylland – uden sidestykke andre steder i landet. 

Dog gør geografien også, at nogle danskere er udelukket for at kunne tage på spaophold i Nordjylland, hvis det blot er for en spadag. Afstanden vil simpelthen være for stor.  

Hvor de to have møder hinanden

Nordjylland vælter over med seværdigheder og attraktioner. Dog står en ofte højere på listen end andre for danske som udenlandske turister.

Det er selvfølgelig Grenen. Det er den allersidste klump sand, sten og bevoksning af Danmark, inden de to have tager over. Og skulle det ikke være enestående nok, så giver Skagerrak og Kattegat et yderligere enestående møde for øjet. De to have hamrer nemlig imod hinanden. 

Strømmen trækker de store mængder vand imod hinanden igen og igen og igen og igen. Det er et helt hypnotiserende syn, som kan tage lang tid at overvære. 

Men Nordjylland har flere attraktioner at byde turisterne på, der er kommet for et udsøgt kurophold. Det tidligere nævnte Himmerland har en smuk natur med et bakket og frodigt landskab. 

Limfjorden skal man næsten også se, hvis ikke dyppe sin tæer i. Den byder desuden på voldsomme billeder af skrænter og floden. Du kan se lige ned til vandets overflade fra toppen af en skrænt på 20 meter. 

Desuden er der masser af moler i undergrunden særligt omkring Fur, hvorfor vandet er af en exceptionel kvalitet. Det giver lækre specialøl, som I også skal smage på jeres spaophold i Nordjylland. 

afslapning ved poolen

Med et spaophold i Nordjylland kan du opleve vild natur

Den vilde natur, man kan opleve på et spaophold i Jylland, vil man alt sammen kunne få en rigtig stor bid af i Nordjylland. 

  • Der er de store klitter ned til kysterne, man kender fra Vestkysten.
  • Der er store, vilde lyngbakker
  • Der er mægtige skove 
  • Der er voldsomme have

Du kan også finde smukke hvide strande, som man finder tilsvarende på et spaophold på Djursland. Dog vil omgivelserne gøre oplevelsen af de sammenlignelige strande vidt forskellige. 

Den unikke danske natur på spaophold i Nordjylland

På et spaophold i Nordjylland finder du noget af den letgenkendelige danske natur, du kan finde i hele det skønne land. Og du finder noget helt unikt for Nordjyllands vilde natur. 

Herhjemme er det et fantastisk bud på det mest perfekte sted til et spaophold. Den store, vilde natur kan få tankerne til at vandre. Vandreturene på de smukke strande og lyset kan fjerne alle dine tanker igen. Og selvom det ikke er en lige så vild natur som på et spaophold Sverige, så kan naturen noget helt særligt og unikt. 

Modsat i Sverige slipper du så også for, at priserne på vinen i restauranten eller champagnen i jacuzzien er oppe i voldsomme priser. 

Tag på spaophold i Nordjylland og få et nyt syn på det skønne danske landskab, mens du står og prøver at kigge til England og Norge med der bare øje. 

FAQ om spaophold Nordjylland

Vi har samlet nogle spørgsmål sammen, som ofte stilles i forbindelse med spaophold i Nordjylland. 

Hvad skal man lave på spaophold i Nordjylland?

Udover at ligge i spaen, få massage, prøve termoterapi, spise dig mæt i gourmetmad eller drikke fantastiske druer, skal du se den nordjyske natur. 

Der er lavet og kunne laves mange flere naturprogrammer om den nordjyske natur. Selvfølgelig skal I ud at se havene møde hinanden. Bare gåturen derud med havene på hver sin side er det hele værd. 

Er et spaophold dyrt i Nordjylland? 

Et spaophold i Nordjylland er ikke dyrere end andre steder i landet som udgangspunkt. 

Du kan selvfølgelig ramme populære ferieuger, hvor priserne stiger. 

Hvis pengepungen er knap, så hold øje med gode tilbud. 

Må man bade i vandet på Grenen? 

Det frarådes kraftigt at bade, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. De to enorme have har en voldsom kraft.
Det betyder, at strømmen er virkelig kraftig, særligt her hvor de to have mødes. Derfor er det ingen god ide at tage en badetur der. Men der er mange andre steder i Nordjylland, hvor det er en god ide at bade – benyt dem i stedet.