fbpx

Comwell Borupgaard

Vidunderligt ophold hos Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard tilbyder afslapning og nærvær i lækre omgivelser. På Comwell Borupgaard kan du komme i kontakt med dig selv, din partner og endda også naturen, som du finder lige udenfor hotellets døre. Du kan endda også være så heldig, at du kan få særlige tilbud eller deals, som kan gøre opholdet endnu mere specielt og luksuriøst for jer.

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

På Comwell Borupgaard er der plads til ren afslapning og nydelse. Når I opholder jeg på hotellet, er tæt på den skønneste natur. Hotellet har endda sin egen store park. I bor stilfuldt på jeres værelse, og I kan opsøge nydelsen ekstra meget ved forskellige spafaciliteter- og behandlinger, pool, boblebad, dampbad, sauna og en masse andet.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Comwell Borupgaard tilbud og deals 

Du kan finde en masse gode tilbud og deals på Comwell Borupgaards hjemmeside. De kommer løbende med lækre tilbud til dig, og den som du har kær, så I kan nyde hinanden og omgivelserne til en ekstra god pris. 

Comwell Borupgaard tilbud og deals kan ændre sig hele tiden, så sørg for at holde øje og slå til, når du ser et tilbud, som passer helt ideelt til jer og jeres behov. På deres hjemmeside kan du nemt finde en oversigt over de forskellige deals, som de tilbyder netop nu. 

Du kan endda være så heldig, at de i visse perioder har særlige oplevelser, som du kan få lov til at opleve. Du kan nemt booke et ophold via hjemmesiden, og dertil se hvilke Comwell Borupgaard deals de tilbyder netop nu. Så er du kun få klik fra et helt særligt spaophold på Sjælland.

Du kan naturligvis også ønske dig gavekort af familie og venner, så du og din partner, veninde eller en helt tredje kan nyde de særlige omgivelser uden selv at skulle betale det hele. Det kan også være en rigtig god gave til parret, som man synes fortjener lidt ekstra luksus og forkælelse i hverdagen. Så kan de nemlig selv vælge den dato, hvor det passer dem bedst. 

Om Comwell Borupgaard 

Det fantastiske Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør. Det er derfor også en del af det naturskønne Nordsjælland, og det vil du også kunne se, når du er på vej til og ankommer til hotellet. Det flotte hotel er et mix af en stilfuld herregård og moderne bygninger, som sammen formår at smelte i et med den omkringliggende natur. 

Hotellet har 145 dobbeltværelser, hvor 4 er suiter, og 4 er handicapværelser, så der er lidt til enhver smag og behov. Dertil har de ikke mindre end 3 restauranter og en lobbybar, så man kan få stillet både sult og tørst, når man er på besøg. Uanset om man er overnattende gæst eller blot er på besøg i spaen, så kan man nemt besøge lobbybaren og få serveret noget let at spise og en god drink. 

Der er naturligvis også fitness til de aktive hotelgæster, og en god spa så man kan slappe af og genoplade til hverdagen igen. Comwell Borupgaard spa er både med forskellige bade, brechelbath, hotstone stole og endda også to udendørs hot tubs og en udendørs natursauna. Du kan dertil også få forskellige spa- og skønhedsbehandlinger, hvis man ønsker at pleje kroppen og sindet lidt yderligere. Uanset hvad er man sikker på, at man kan komme helt ned i gear og blot nyde tilværelsen og hinanden. Du kan læse meget mere om Comwell Borupgaard spa på deres hjemmeside, hvor du også kan se billeder af den flotte spa.

elegant udendørs spaafdeling

Hyggelige og indbydende værelser 

Der er som sagt 145 værelser på Comwell Borupgaard, hvoraf 4 er suiter, og 4 værelser er handicapvenlige. De er alle indrettet i en moderne, nordisk stil, og der er bestemt kælet for detaljerne.

Alle værelser er udstyret med: 

  • En god og lækker seng
  • Et tv
  • Egen telefon
  • En hårtørrer
  • God arbejdsplads 
  • Room service mod et mindre gebyr 
  • Strygejern/bræt forefindes på hotellet 
  • Eget stort og rummeligt badeværelse
  • Gratis Wi-Fi

Alle værelser er indbydende og lækre, og man vil sikkert få den velkendte følelse af luksus, som man kun får, når man træder ind på et dejligt hotelværelse. Der er naturligvis også gratis Wi-Fi på hele hotellet, så du kan opdatere dem derhjemme eller blot streame en film i sengen om aftenen. 

De 4 suiter adskiller sig naturligvis fra de resterende værelser, da de også har tekøkken, minibar, stue/opholdsrum og hele 2 store badeværelser, hvor et af badeværelser endda har et badekar. Du har endda også udgang til en altan, så du kan nyde solnedgangen eller blot udsigten over den flotte natur. I disse suiter er der skruet helt op for det luksuriøse, så du rigtigt bliver forkælet på dit ophold. 

Sov som en drøm

Der er som sagt kælet for detaljerne på hotellet, og det gælder bestemt også i forhold til din søvn. Et hotel er først og fremmest et sted, hvor man skal sove. Det er nemlig slut med til at tage egen pude med på hotel for at være sikker på, at man sover godt. 

Comwell Borupgaard har nemlig et eksklusivt pudeprogram, hvor man helt selv vælger, hvilken type pude man ønsker. Man kan vælge mellem natur, skum og fiberpuder, som alt sammen er beskrevet i en brochure, som du får udleveret. Så kan du tage et godt og velinformeret valg om, hvad der passer bedst til dig. 

Du kan endda også købe puden med hjem efterfølgende, hvis du er blevet særlig glad for netop denne type.  

Vælg den rigtige forplejning til jer på Comwell Borupgaard

Der er morgenmad med i alle ophold, og du kan endda også tilkøbe morgenmad på værelset, hvis I gerne vil have en stille morgen i sengen. Dertil kan man også købe ophold med en lækker 2- eller 3-retters middag, som er sammensat af køkkenchefen. 

Der findes en type ophold til præcis de behov og ønsker, som du har. Du kan frit vælge mellem de forskellige typer. Så kan du nemlig få præcis det hotelophold med de faciliteter og den forplejning, som du gerne vil have. Det er altid rart, når der er noget fleksibilitet.

Det er desuden muligt at tilkøbe adgang til hotellets spa, så man får den fulde oplevelse og forkælelse med i opholdet. Du kan også blot købe Spadag, hvis du bliver helt forelsket i faciliteterne og gerne vil komme tilbage en anden dag. Her kan du bruge den lækre spa uden overnatning.

Du kan også tage i spa om aftenen, hvilket er helt perfekt til en hurtig, men lækker date i den travle og hektiske hverdag. Det er desuden inklusiv en lækker 2-retters middag, så I får så meget af hotel oplevelsen med på en enkelt aften. 

Uanset om du tilkøber ekstra forplejning i form af middag, så kan du altid nyde den lækre mad i hotellets restauranter eller lobbybar, hvor du uden tvivl kan finde noget, som du har lyst til. 

Et alsidigt hotel med mange faciliteter 

Comwell Borupgaard har naturligvis også forskellige møde- og konferencelokaler, hvis man som virksomhed har brug for at komme ud af vante rammer for at fodre kreativiteten og arbejdsglæden lidt mere. Det kan være rigtig sundt for alle fra leder til medarbejder.

Der er et hav af faciliteter, som man som virksomhed kan gøre brug af på Comwell Borupgaard. Der er plads til helt op til 330 mennesker, og man kan endda også benytte sig af forskellige teambuilding øvelser, så man bliver endnu tættere med ens kollegaer. 

Du kan ligeledes booke en meetingdesigner, som sørger for, at alt er i orden til netop jeres møde. Så ved du nemlig, at der er sørget for alt fra velkomst til forplejning og værelser til alle deltagerne.

Der er også selskabs- og eventfaciliteter, hvis man ønsker at holde et brag af en fest eller et helt særligt bryllup. Man kan nemlig sagtens holde en skøn fest i de naturskønne omgivelser, som helt sikkert kan sætte en romantisk eller festlig ramme om netop din fest. På Comwell Borupgaard står de klar til at hjælpe jer med at skabe de perfekte rammer om netop jeres fest eller bryllup – helt fra første ”ja”, til sidste gæst går hjem dagen derpå. 

Fantastiske og naturskønne omgivelser

Comwell Borupgaard er som sagt beliggende i det naturskønne Nordsjælland. Hotellet har selv en stor grøn park med en historisk beplantning, hvor man nemt kan få en masse tid til at gå med at betragte den smukke natur. 

Der er også skræddersyet gå- og løberuter til, når man gerne vil ud og have lidt frisk luft. Det er også en god måde at få set lidt mere af naturen omkring sig og endda også give plads til at få renset hovedet fra hverdagens stress og jag. 

Hvis man gerne vil se lidt mere af de omkringliggende omgivelser, så kan man også sagtens leje cykler, så man lettere og hurtigere kan komme rundt. Det er perfekt til et aktivt og eventyrlystent par, som gerne vil opleve lokalområdet. 

Hotellet er desuden beliggende tæt på Øresund, så man kan nemt komme til stranden, hvis I drømmer om en tur i vandet. Turen til vandet kan både anbefales til en varm sommerdag eller til de hårdføre vinterbadere. Du kan også nemt blive sendt i retning af den nærmeste isbod eller golfbane, hvis du ønsker det. 

Se attraktionerne nær Comwell Borupgaard

Man behøver naturligvis ikke at bruge alle dage eller timer på Comwell Borupgaard. Det er også muligt at komme ud og opleve de nærliggende seværdigheder og attraktioner. Nordsjælland er fyldt med forskellige attraktioner, og der er sikkert noget, som fanger netop dit øje. 

Med bil kan du nemt og forholdsvist hurtigt komme til både Kronborg Slot, Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot, som alle er fyldt med dansk historie og en smuk arkitektur. Det er helt sikkert et besøg værd, hvis man nyder at betragte de danske slotte og gerne vil vide mere om historier dertil. 

Man kan også besøge Karen Blixen Museet, Museet for Søfart, Danmarks Tekniske Museum eller endda Louisiana. Hvis vejret uheldigvis er dårligt, og man stadig gerne vil lidt ud af hotellet, så er disse muligheder også et rigtig godt bud på en dagsudflugt. 

De nærliggende attraktioner giver dig rig mulighed for at berige dig selv og din nærmeste med nye kulturelle oplevelser og viden, som du kan tage med hjem. 

FAQ om Comwell Borupgaard

Hvad koster et ophold på Comwell Borupgaard?

Opholdet pris afhænger naturligvis af, hvilket værelse du booker, hvilken forplejning du vælger, samt hvilke faciliteter du tilkøber. Prisen kan derfor variere en del, alt efter hvad du vælger. 

Du kan desuden også være heldig, at du kan vælge forskellige tilbud eller deals, som hotellet har. Priser og mulige tilkøb står på deres hjemmeside, hvor du også kan blive informeret om tilbud. Du kan på denne måde få et overblik over, hvad netop dit ønskede ophold koster.  

Er der parkering?

Der er naturligvis gratis parkering ved hotellet, og det foregår ved det store parkeringsområde. Du kan derfor uden frygt for parkeringsbøder sætte bilen ved hotellet, checke ind og først vende tilbage efter dit ophold. Skulle der være nogen tvivl omkring parkeringen, så kan du altid snakke med receptionen, som kan vise dig i retning af det rigtige parkeringsområde. 

Der er desuden gratis opladning af elbiler med 22 kwh udtag. Du skal dog henvende dig i receptionen, hvis du ønsker at benytte dig af denne facilitet. 

Må man tage ens hund med på værelset?

På Comwell Borupgaard er det tilladt at medbringe renlige og ”stille” hunde på værelset. Der er dertil en merpris på 250 pr. nat, og det er kun muligt på standard/hundeværelser. Du skal dog kontakte hotellet på forhånd, hvis du ønsker at medbringe din hund, så du er sikker på, at der er et ledigt hundeværelse.

Er hotellet handicapvenligt?

Comwell Borupgaard er handicapvenligt for gangbesværede og kørestolsbrugere. Der er 4 handicapvenlige værelser på hotellet, hvor der er taget højde for netop dette. Du kan derfor roligt booke et ophold hos Comwell Borupgaard, hvis du eller din nærmeste er kørestolsbruger eller gangbesværede.

Du kan altid kontakte hotellet for at være sikker på, at du kan booke netop et af disse værelser. Så ved du, at du med sikkerhed møder op til et handicapvenligt værelse.