fbpx

Spaophold Bornholm

Bedste Spaophold på Bornholm 2024

Bornholm er et af de mest berømte og populære steder at holde ferie i Danmark. Både danskere og udlændinge elsker at besøge Østersøens Perle, nyde de mange seværdigheder. Men Bornholm er også et sted med gode muligheder for at få et lækkert spaophold. Flere hoteller på klippeøen tilbyder spaophold i afslappede omgivelser.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Allinge
Hotels.com

Hotel Allinge

3/5

I det idyllisk smukke gamle bindingsværkshus ligger Hotel Allinge. Her er nærvær og personlig betjening en fast del af hverdagen. Alle værelserne er individuelle og dermed forskelligt indrettet. Morgenmadsbuffeten er med i prisen og en aftensmadsbuffet kan tilkøbes.Hotellet ligger tæt på både havn, strand og flotte klipper samt i gåafstand til butikker og cafeer.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Pension Holmegaard
Hotels.com

Pension Holmegaard

2.5/5

I Sandvig ligge det smukke Pension Holmegaard. Den ældre stil er bevaret, samtidig med at stemningen er lun og varm. Der er morgenmad med hjemmelavet brød, syltetøj og müsli med i prisen. Pensionatet ligger kun en gåtur fra Hammershus. På gårdspladsen er der cafeborde og solsenge. Der er et fælleskøkken med køleskab til dine småting.

Laveste pris for 2 personer: 1.030 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Når jeres tur går til Bornholm, er Griffen Spahotel bestemt ikke det værste valg til et ophold. Værelserne har et skønt lysindfald fra Østersøens brusende vand. I får dejlig mad på hotellets restaurant, og så kan I dyrke den indre livsnyder i hotellets område med spa og wellness. Jacuzzier og bade inviterer til afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Gudhjem Vandrerhjem
Hotels.com

Gudhjem Vandrerhjem

2/5

Det er svært at finde en smukkere beliggenhed for et vandrerhjem, end den du får på Gudhjem Vandrerhjem. Morgenmad kan tilkøbes. Vandrerhjemmet har god erfaring med at huse lejrskoler, og kan være behjælpelige med alt det praktiske som busbestilling, gode seværdigheder og så videre. Der er cykler på stedet, som det er muligt at leje.

Laveste pris for 2 personer: 624 kr.

Feriestedet Nordliv
Hotels.com

Feriestedet Nordliv

3/5

Hos feriestedet Nordliv er der rig mulighed for at holde ferie som grupper. Det kan være på værelserne, i et feriehus eller I kan prøve glamping. Morgenmad kan tilkøbes. Her er skøn natur blandt klipperne og havet og hos Nordliv er der en hyggelig og rar atmosfære. Et dejligt og oplagt sted at afholde lejrskoler.

Laveste pris for 2 personer: 600 kr.

Badepensionat Sandloppen
Hotels.com

Badepensionat Sandloppen

2.5/5

På det nyrenoverede badepensionat Sandloppen er der en hyggelig og meget afslappet atmosfære, med rig mulighed for at slappe af og lade op. Nyd den overdådige natur på hyggelige vandreture eller oplev livet på havnen, eller gå en tur til stranden. Eller hvad med at fange din egen fisk og grille den på pensionatet terrasse?

Laveste pris for 2 personer: 828 kr.

Hotel Gudhjem
Hotels.com

Hotel Gudhjem

3/5

I smukke Gudhjem ligger Hotel Gudhjem. Her får du en smuk havudsigt og kun 200 meter væk, ligger den idylliske havn med masser af liv, butikker og cafeer. Hotellet har en stor indendørs pool med tilhørende solgård. Der er en hyggelig opholdsstue med klaver, bøger, billard og anden underholdning. På hotellet serveres en udmærket morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Grønbechs Hotel
Hotels.com

Grønbechs Hotel

3/5

På Grønbechs Hotel findes de fineste værelser, der er indrettet med smukke tapeter og lækre møbler. Hotellet tilbyder festlokaler til uforglemmelige fester, hvor der kræses for detaljen for at give den bedste oplevelse for alle. Det er også muligt at afholde møde i mødelokalerne og konferencer. Restauranten tilbyder klassisk mad med et moderne internationalt touch.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Klippen
Hotels.dk

Hotel Klippen

3/5

Hotel Klippen har Danmarks bedste udsigt. Hotellet ligger ved havnen men lidt oppe i klipperne hævet over Gudhjem. Værelserne er hyggelige og rummelige. Der er en tilhørende cafe, hvor der blandt andet serveres morgenmad med et bredt udvalg i buffeten og forskellige bornholmske specialiteter hele dagen. Nyd hotellets fantastiske udsigt over hav, klipper og by.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Sandkaas Badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

Sandkaas Badehotel ved Allinge er primært for voksne gæster, som vil nyde ro og voksentid i dejlige omgivelser. Hotellet er indrettet som et klassisk badehotel, og der er morgenmad inkluderet i prisen. Der er naturligvis adgang til stranden. I pejsestuen kan du hygge dig med en kop god kaffe eller vin og spille et brætspil.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Jantzens Hotel
Hotels.com

Jantzens Hotel

3/5

I Gudhjem ligger det idylliske Jantzens Hotel. Den ældre stil er bevaret på ganske fin vis og gårdhaven er nydelig med alle sine blomster, behagelige møbler og hyggelige stemning. Det er muligt at afholde fester med op til 55 personer. På hotellet serveres der morgenmad med blandt andet hjemmebagt brød hver dag og lokale specialiteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

Hotel Skovly
Hotels.com

Hotel Skovly

3/5

Med mindre end 125 m fra Østersøens fineste sandstrand ligger skønne Hotel Skovly midt i skoven. Her får du prisbelønnet service fra personalet i hyggelige og naturskønne omgivelser. Alle værelserne har fået nye, lækre luksussenge. Hotellet har sin egen minigolfbane med 18 huller. Der er mulighed for, at du kan medbringe din hund efter aftale.

Laveste pris for 2 personer: 1.053 kr.

Hotel Friheden
Hotels.com

Hotel Friheden

3/5

På Hotel Friheden kan du nyde den smukke panoramaudsigt over Østersøen. Du kan tage en dejlig frisk dukkert i havet, eller du kan nyde hotellets indendørs pool. Hotellets restaurant har et varieret udvalg af retter, så der er noget, som alle kan lide. Når vejret tillader det, kan du spise ude på den store terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Hotel Abildgaard
Hotels.com

Hotel Abildgaard

3/5

I Sandkås ligger det lækre all inclusive Hotel Abildgård, hvor morgenmad og aftensmad er inkluderet i værelsesprisen. Derudover har hotellet en stor swimmingpool. Som navnet antyder, så er der naturligvis også et rigt udbud af æbletræer på grunden. Perfekt destination for børnefamilier. Der er endda et udendørs legeland og indendørs finder I bordtennis og brætspil.

Laveste pris for 2 personer: 745 kr.

Hotel Balka Strand
Hotels.com

Hotel Balka Strand

3/5

Ved en af Bornholms lækreste sandstrande ligger Hotel Balkastrand. Hotellet er i et plan. Værelserne er indrettet hyggeligt, og på et udvalg af værelser, er der mulighed for, at du kan medbringe din hund. Hotellet har festlokaler, mødelokaler og konferencelokaler. På hotellet findes både en pool og en sauna. Stranden ligger kun 150 meter væk.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Derfor skal du vælge Bornholm til dit spa ophold

Det helt specielle ved Bornholm er de mange små hyggelige byer, som øen byder på. Det er virkeligt hyggeligt at blot slentre rundt i byer som Gudhjem, Svaneke og Nexø, kigge i de små butikker eller nyde et café besøg. Men Bornholm er også et sted, hvor du kan besøge kendte seværdigheder som øens fire rundkirker eller Hammershus ruiner. Alt dette kan du kombinere med et spaophold på Bornholm.

Den Bornholmske Diamant er noget specielt

På Griffen Spahotel i hovedbyen Rønne findes Den Bornholmske Diamant spa. En verden af afslapning, ro og velvære og klart den bedste mulighed for et godt spa ophold på Bornholm. Her har du alle muligheder for at opnå optimal afslapning og at komme væk fra hverdagens travlhed. Der er tale om et virkeligt moderne spabad af høj klasse.

I hotellets wellnessafdeling er det muligt at tilkøbe behandlinger. På selve hotellet finder du virkelig flotte værelser, en god restaurant og en imponerende havudsigt.

smuk spaafdeling

Familievenlige omgivelser på Strandhotel Balka Søbad

Både pool og sauna kan du nyde i rigt omfang på Strandhotel Balka Søbad ved Nexø. Der er tale om familievenlige omgivelser, og der er mulighed for mange aktiviteter. En række seværdigheder er i nærheden, og så er der god mulighed for at kunne slappe af. Tæt på findes Nexø gamle røgeri plus resten af meget hyggelige Nexø.

Nyd Svaneke og boblebad

Ved Svaneke findes Hotel Siemsens Gaard, hvor du blandt andet kan nyde et boblebad og en lounge. Generelt er hotellet designet til at give dig det bedst mulige ophold med gode værelser og med gode restauranter tæt på samt en hyggelig have, hvor du kan slappe af. Svaneke er en hyggelig by med gode muligheder for shopping, hygge og måske et besøg på Svaneke Bryggeri.

Gudhjem er noget specielt

Gudhjem er en af de hyggeligste byer på Bornholm. Her er stemningen virkelig i topklasse – specielt på den smukke havn. Vil du bo midt i den stemningsfyldte by, og samtidig nyde en lækker pool, er Hotel Gudhjem stedet. Hotellet, der er meget centralt placeret, er meget familievenligt, og værelserne af højt niveau. Lige uden for dørene findes de største seværdigheder i Gudhjem.

Familiecamping, smuk udsigt og udendørs spa

Sannes Familiecamping ved Gudhjem har super gode forhold for dig, der gerne vil have et lækkert ophold, hvor spa, sauna og wellness kan nydes samtidig med, at du nyder udsigten over havet fra det udendørs spa. Der er tale om et 5-stjernet campingcenter, hvor du både kan få luksushytter og rigtig mange aktivitetter.

FAQ om spaophold Bornholm

Hvad koster et spahold på Bornholm?

Der er forskellige prisklasser at vælge mellem, når du skal vælge et spaophold på Bornholm. Griffen Spahotel er noget specielt og i den høje prisklasse. På Sannes Familiecamping får du meget for pengene, men du kan også havne i de midterste prisklasser med de mindre hoteller, der er centralt placeret i de hyggelige byer. Der er mange muligheder for spaophold på Bornholm.

Hvordan kommer man til Bornholm?

Man tager færgen fra Sverige. Man kan nemt køre til Sverige i bil, og man kan også få bilen med færgen. Det er dog også muligt, at tage offentlig transport, men det er lidt mere besværligt. 

Det er også smart at have bilen med til Bornholm, så man kan tage længere på tur, når man ikke er i spa.

Kan man tage afsted hele året?

Man kan tage til Bornholm hele året, men man skal være opmærksom på, at meget holder lukket om vinteren. Det er derfor vigtigt at undersøge, om det ønskede spasted og omegn er åbent hele året, så man ikke planlægger forgæves. Er du i tvivl, så kan du altid ringe til det enkelte sted.

Hvad skal man se på Bornholm?

Der er som sagt mange spændende ting, som man kan se på Bornholm, men en del af dem er også lukket om vinteren. 

Det er dog altid en oplevelse at se de flotte og specielle rundkirker, som er ganske sjældne. Det er også en dejlig dagstur at se Hammershus, og gå tur i området.