fbpx

BUDERSAND Hotel - Golf & Spa

Vidunderligt ophold hos BUDERSAND Hotel - Golf & Spa

Tag på hotelophold i verdensklasse og bliv behandlet som en stjerne hos Budersand Hotel.

Denne side indeholder reklamelinks

BUDERSAND Hotel - Golf & Spa

5/5

BUDERSAND Hotel – Golf & Spa lever helt op til sit navn. I er slet ikke i tvivl om de høje standarder. Her bliver kælet for detaljerne, og uanset om I er til golf eller spa, eller begge, får I hele pakken under jeres ophold. I kan trygt overlade ansvaret for de kommende gode oplevelser til hotellets personale.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Budersand Hotel tilbud og deals

Budersand hotel er spækfyldt med gode tilbud, som du kan gøre brug af. Find din Budersand Hotel deal på deres hjemmeside og find gode rabatter på både deres kurophold med lækker spa og wellness samt deres golfophold. Bestillingen foregår nemt og hurtigt, og du kan læse meget mere om de praktiske forhold, priser og krav.

Om Budersand Hotel

Budersand Hotel er et 5-stjernet hotel, der byder på en lang række forskellige ophold, som du kan tilpasse til lige netop dine ønsker og behov. De har en lang række spa- og fitness faciliteter på hotellet, og de tilbyder en lang række muligheder for at slappe af. Du får også mulighed for at kombinere dit ophold med golf, da hotellet har et samarbejde med Budersand golfklub, der har en prisbelønnet golfbane, som mange drømmer om at komme ud og prøve af. 

Budersand hotel ligger desuden i smukke omgivelser, flere af værelserne har både altan og havudsigt, og derudover er det ren luksus at smide sig i sengen efter en lang dag ved poolen. Værelserne skriger af luksus, og de lækre badekåber lægger op til, at du skal slappe af, fra du træder ind på hotellet, til du tager hjem igen.

Kort sagt er Budersand Hotel den perfekte oplevelse til dig, der gerne vil glemme alt om stress og jag i hverdagen og bruge en weekend – eller måske en hel uge – på at slappe af og lade op.

dejlig spabehandling

Det står Budersand Hotel for

Budersand Hotel har en helt særlig minimalistisk filosofi: less is more. Det er en velkendt filosofi i minimalistiske kræse, og det handler simpelthen om, at for mange materielle goder – for meget larm – stresser både sind og krop. Derfor vil din oplevelse af hotellet også være, at det hele er utroligt simpelt. Der vil ikke være nogen form for visuel overbelastning af stimuli, men der vil være det væsentligste. Og det vil i dette tilfælde være en afslappet og meget privat atmosfære, som mange gæster sætter pris på. Du har ikke fornemmelsen af at være omringet af alt for mange mennesker, men derimod fornemmelsen af at bevæge dig rundt i dit eget lille palads.

Budersand hotel lover dig, at de har fokus på det væsentligste, men alt det væsentligste vil til gengæld være af de højeste kvaliteter. 

Forkæl én, du holder af

Der er mange danskere, der glemmer sig selv i hverdagen. Vi har utroligt travlt med at klatre op ad karrierestigen, mens vi samtidig skal jonglere familie, hobbyer, pligter og meget andet. Kender du en, der også knokler på i hverdagen og nærmest forsøger at løbe et maraton, mens de jonglerer med fire forskellige bolde i luften, så er det måske dem, der har brug for at ophold på Budersand Hotel.

Mind dem om, at de skal huske at tænke på sig selv, sætte farten ned, trække vejret og nyde alt det, som de har opnået og har nu. Det hele handler ikke om fremtiden; det hele handler ikke om at nå fra en dag til en anden. Nogle gange handler det om at stoppe op, se sig rundt og være stolt, fordi mange af ens drømme allerede er gået i opfyldelse – og måske har de slet ikke bemærket det.

Du finder en lang række forskellige gavekort til Budersand hotel på deres hjemmeside, så du kan vælge det, der giver mest mening for dem, som du holder af. Et spaophold gavekort er også helt perfekt som formel gave til en kollega eller ven, der har det hele.

Tag på romantisk ophold

Et ophold fyldt med afslapning er også helt og aldeles oplagt at fejre dit forhold med. Du kan invitere kæresten med på et romantisk ophold i forbindelse med en af jeres mærkedage, en fødselsdag eller bare fordi. Tag et par dage fri og træk jer væk fra alt larmen. Slap af og nyd jeres kærlighed på et wellnessophold, så den kan få lov at spire, og I kan komme tilbage til at være det net af tryghed, som I er for hinanden, når I begge har overskud i bagagen. På den måde vil I være den bedste udgave af jer selv og dermed den bedste partner for hinanden.

Budersand Hotel tilbyder

Budersand Hotel har en lang række faciliteter. De har både en pool, du kan svømme i, en bar i loungen, hvor du kan slappe af med en kold øl, de har en spa, udstyr til fodmassage og almindelig massage, solterrasse, dampbad, tyrkisk bad, ansigtsbehandlinger, sauna og opvarmet pool af ting, som du kan forkæle og pleje kroppen med, mens du slapper af.

Er du kommet for at dyrke sport, så har de både fitnesscenter, cykeludlejning, golfbane og mulighed for at windsurfe. Du kan selvfølgelig også tage en svømmetur i poolen, hvis det skulle være det, der fristede.

Helt basalt så har de også gratis parkering og opladningsstander til elbiler, de har en restaurant, der serverer mad i topklasse og har menuer til særlige kostkrav, de tilbyder morgenmad på værelset og morgenmadsbuffet, kuffertopbevaring, privat indtjekning og udtjekning, vaskeri, renseri og strygeservice, gratis højhastighedsinternet og Wi-fi, transport til og fra lufthavn, biludlejning og selvfølgelig en døgnåben reception.

Alt i alt tilbyder Budersand Hotel alt det, som du skal bruge til at få en verdensklasse ferie, hvor der ikke mangler noget. Det er også derfor, at de stolt kan fremvise deres 5 stjerner på hotelmuren og på diverse hjemmesider.

Oplevelser i nærheden

Selvom stedet tilbyder et hav af faciliteter og aktiviteter, så kan det godt være rart at tage ud på egen hånd. Beliggenheden og området omkring Budersand Hotel har fået stor ros af tidligere gæster. De har givet det en samlet karakter på hele 9,2, så hvis du vil ud og opleve ren luksus, men stadig have muligheden for at tage ud og opleve lidt forskelligt på egen hånd, så er det perfekt til dig. Det kan være den perfekte variation fra spadagene.

Og du behøver faktisk ikke at tage ret langt væk. Inden for 1 km radius finder du 4 seværdigheder, som du kan tage ud og kigge på. Det gælder fyrtårnet Leuchtturm, Schutzstation Arche Wattenmeer, St. Thomas Kirche og Club23, hvor du kan få en øl eller to. Alle disse seværdigheder får 4 stjerner eller derover på Tripadvisor, så det kan stærkt anbefales at tage ud og se på området, hvis du skulle få tid og lyst til det.

Du finder også hele 11 restauranter inden for gåafstand, hvoraf de fire mest populære er Moeller’s Anker, Lund Sylt, Stroenholt og KAI3. Her er du garanteret et udsøgt måltid, som du kan forkæle dine smagsløg med og også lidt til ganen.

Spa- og wellnessoplevelser hos Budersand Hotel

Budersand er i flere kredse også kendt som Budersand Hotel Spa, fordi det er det, der trækker rigtigt mange til, og deres spa og behandlinger er noget af det, som de er eftertragtede for. Trænger du til at slappe af, så kan du tage på et spaophold her, hvor de har en lang række faciliteter, der henvender sig til hele spa-aspektet af hotellet. Det inkluderer: udendørs og indendørs pool, en opvarmet pool, bar og lounge, selve spaen, fodmassage, almindelig massage, fitnesscenter, sauna, ansigtsbehandlinger, tyrkisk bad og dampbad. Det er altså en lang række forskellige ting, der kan hjælpe dig til at slappe fuldstændigt af i løbet af dit ophold på stedet, og uanset hvilken du vælger, så vil det være en helt igennem fantastisk spaoplevelse.

Derudover er Budersang Hotel et hotel, hvor afslapningen starter allerede, fra du træder ind ad døren. Personalet hjælper dig til at få en helt igennem fantastisk oplevelse, hvor du skal tænke på så lidt som overhovedet muligt. Værelserne er også i bedste kvalitet med ekstra lange senge, badekåber, aircondition og roomservice. Du får et ophold, der på alle måder lægger op til afslapning.

Behandlinger:

Besøger du Budersand Hotel kan du opleve deres spa-ritualer:

 • Mere fra havet: dampbad, kalve, sandkropsskalning
 • Vid udsigt: dampbad, kalve, havskalning, bad i eventyrbadet med massagestråler
 • Fuld fart frem: damppad, kalve, havskalning i sand eller salt, delvis kropsmassage
 • Ø tid: dampbad, skrælende sanserejse, wellnessbad, afslapningsmassage

De tilbyder også en række kosmetik behandlinger:

 • Vores spa. Budersand classic: ansigtsbehandling med intensiv rensning, vurdering, korrektion af øjenbryn, aktiv ingrediensampul efter hudbehov, maske eller massage samt slutpleje.
 • Anti-age cell lift: opstrammende ansigtsbehandling med intensiv løfteeffekt.
 • Afslappende anti-stress cellcosmet: velværepleje.
 • Sisleya Radiance Sisleya Extra Rich: dyb afslapning af ansigt.
 • Intens hydrering: koncentrerer al Sisleys anti-aging knowhow om fugt.
 • Dybderensende: særligt dybderensende behandling til mandlig hud
 • Executive Revitalizing Anti-age CellFacial: skræddersyet ansigtsbehandling
 • Phyto-Aromatique-behandling til mænd: revitaliserende behandling målrettet ansigtshuden.
 • Pedicure
 • Manicure

De tilbyder massage:

 • Delvis kropsmassage: klassisk massage af benene, ryggen eller skulderhalsområdet.
 • Fuldkropsmassage: intensiv massage af dine muskler
 • Aroma Wellness massage: massage med lunken olie
 • Stenalderen: massage med både varme og kølige sten.

Og sidst tilbyder de kropsbehandlinger og bade:

 • Afslapningsbad: afslapning i varmt vand, massage af kropszoner med 278 jetfl.y 
 • Basebad: alkalisk bad med rensning
 • Dybt forfinet skrælning: salt & oil body scrub.
 • Softpack “vægtløs ved havet”: en seng af varmt vand.
 • Sylter Body Detox: intensivbehandling målrettet mod problemområder i kroppen. Havskalning, massage, algepakke.
 • Sylt føler “afslapning ved havet”: fodbad, fodskalning med sand fra Nordsøen, helkropsskalning, stimulerende massage.

Golfophold på Budersand Hotel

Budersand Hotel er i samarbejde med Golfklubben Budersand Sylt. Derfor er der også mange, der vælger at tage på golfophold på hotellet. 

Golfklubben Budersand Sylt har en typisk 18-hullers linksbane, der spreder sig ud over Sylt klitlandsskabet og de flotte og frodige lyngområder. Golfbanen har vundet flere priser, og den er en af de bedste i Europa, hvilket blandt andet skyldes det svingende terræn, der giver en ekstra smuk tur med anderledes udfordringer.

At spille golf på Budersand golfbane har altid betydet, at du får lov til at lege med vejret. Derfor er der også mange, der får en ny oplevelse, når de kaster sig ud i et spil på netop disse strækninger. Mange oplever også at blive udfordrede, fordi de både skal omgå potbunker, synker ned i dem, mærke hvordan bolden ruller på det hårde fairway og mange andre lignende fornemmelser, du ikke oplever på andre baner.

Udfordringer hjælper med at stimulere spillet, men det er en tur, der giver dig en helt igennem herlig og afslappende tur, hvor der også er plads til at holde middags- eller kaffepause. 

Tag på golfophold på Budersand hotel og få chancen for at mærke den gode energi, forbedre dit spil og udfordre dine evner på den prisbelønnede jord. Som Budersand hotelgæst får du 20% rabat på den almindelige greenfee i Budersand Golfklub.

FAQ om Budersand Hotel

Hvad koster et spaophold på Budersand Hotel?

Priserne kan variere meget fra sæson til sæson og altså hvornår på året du vil have dit opholder der, så det anbefales altid at kigge løbende, men generelt bør du booke i så god tid som muligt

Hvad koster behandlinger på Budersand Hotel?

Spa-ritualer: prisen på spa-ritualerne starter ved 62 euro for 1 person og 114 euro for 2 personer. Kosmetik: prisen for kosmetik behandlinger starter ved 79 euro og varer fra 50 minutter og opefter. Massage: Prisen for massage starter ved 55 euro og varer i 25 minutter og opefter. Der er forskelligt forkus og formål ved de forskellige massager. Kropsbehandlinger: prisen for kropsbehandlinger starter ved 45 euro og de varer i 25 minutter og opefter.