fbpx

Wellnessophold

Bedste wellnessophold 2024

Det kan være svært at få tid til at tage en pause i vores travle hverdage, og det kan nemt gå ud over vores generelle helbred; det er også nemt at komme til at bide af vores nærmeste og lade vores frustrationer gå ud over dem. Det er derfor essentielt for vores velfærd at vi tager en pause ind imellem, hvor vi sørger for at slappe af, hvilket ikke bare er en god undskyldning for at kunne forkæle sig selv; der kan en spaoplevelse gøre underværker.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com
4/5

Marienlyst Strandhotel kender de fleste navnet på. Det er her, I skal tage hen, hvis I vil have den perfekte kombination af ro, nydelse og spændende oplevelser. I kan købe adgang til dagspa, hvor I får flere timer til at gå på udforskning i helt eget tempo. I kan også efterfølgende gå på opdagelse i en masse spændende kulturelle oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com
4/5

Når I ankommer til Kurhotel Skodsborg, er det lidt som at være med i en film. Kurhotellet har et betagende smukt ydre, og det indre er mindst lige så indbydende. Her kan I vælge et spaophold for to, hvor I bliver mødt af romantiske rammer, med et dejligt lysindfald, der skaber de perfekte forudsætninger for et ophold i kærlighedens tegn.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com
3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness byder velkommen med mange forskellige muligheder. Her kan I vælge mellem kurophold, spaophold, wellnessophold og flere andre typer. Inkluderet i pakken er adgang til hotellets spa- og wellnessområde samt flerretters menu på restauranten, morgenbuffet, adgang til fitnesscenter samt en masse andre nydelsesting. I får det ikke meget bedre end hér.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com
4/5

Ystad Saltsjöbad er let og hurtigt at komme til over broen, og er garanti for fantastiske oplevelser. Der er flere restauranter at vælge mellem, med køkkener og retter fra forskellige steder i verden. Det helt store trækplaster er naturligvis det store spa-område, med mange muligheder, hvor I kan nyde livet både indendørs og udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik Hotel & Spa
Hotels.com
4/5

Modernitet er i fokus på Steigenberger Alsik Hotel & Spa, hvor hotelbygningen, farver, indretning og detaljer går op i en fin enhed. Dette afspejler sig ligeledes i hotellets kæmpestore spa- og wellnessområde, fordelt på hele fire etager, og på i alt 4.500 m2. Her kan I vælge over 60 oplevelser, der alle har fokus på jeres velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com
5/5

Når I skal finde den perfekte perle i naturen, skal I blot vælge Alter Meierhof. Det ligner det perfekte opholdssted, som man ser det på postkort, og det er det muligvis også. Natur, ro, parker, vand og hav. På hotellet finder I et 1.400 m2 stort wellnessområde, hvor I kan få timer til at gå.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com
3/5

På Hotel Thinggaard er I sikret klassisk hotelstemning, hvor atmosfæres er afslappet, kombineret med følelsen af lidt ekstra luksus. I kan spise meget velsmagende mad på hotellets restaurant. Med bestilling af et spa-ophold får I adgang til Sydthy Kurbad, hvor I kan dyrke nydelsen og afslapningen fuldt ud, inklusiv en masse andre luksuriøse ting.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

The Thief
Hotels.com
4/5

På The Thief i Oslo, I Norge, får I sensuelle og livsbekræftende oplevelser. På hotellets restaurant og bar er belysningen afdæmpet og intim, så I kan have fuldt fokus på hinanden. Når sensualiteten af nydelse skal nå nye højder, kan I besøge spa-afdelingen, hvor den intime atmosfære fortsætter i det tyrkiske hammam.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com
4.5/5

Hotel Skansen er det perfekte sted for livsnyderne. Omgivelserne er naturlige og afslappede. I kan nyde den rolige atmosfære, dyppe jer i de forskellige spabade, få dejlige behandlinger og få sved på panden med træning og fitness. Her er velvære en prioritet, og I skal tage hertil, hvis I ønsker at slappe af sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

5/5

BUDERSAND Hotel – Golf & Spa lever helt op til sit navn. I er slet ikke i tvivl om de høje standarder. Her bliver kælet for detaljerne, og uanset om I er til golf eller spa, eller begge, får I hele pakken under jeres ophold. I kan trygt overlade ansvaret for de kommende gode oplevelser til hotellets personale.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen lover, som det indgår i navnet, et fantastisk ophold på et ægte slot. Her er naturligvis store rum med lysekroner og hvad der ellers hører til. Det er den perfekte måde at komme tæt på hinanden. Prøv også deres wellness og spa, hvis I vil gøre lidt ekstra for hyggen og afslapningen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Hvis I leder efter et klassisk strandhotel, så er Strandhotellet Blokhus det helt rigtige valg. Kombinationen af klassisk badehotel med moderne værelser og muligheder, skaber de oplagte rammer til fordybelse i hinanden. I kan også gå ned til vandet for en dukkert. Her venter jer dejlige timer, skønne smagsoplevelser og indbegrebet af ro og afstresning.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden kan stort set ikke ligge tættere på vandet, kun opbrudt af skøn og frodig bevoksning. Her får I natur, fuglefløjt og bølgeskvulp. Her bør I tage hen, hvis I skal have oplevelsen af at være længst væk hjemmefra. På jeres hyggelige og varme værelse føler I jer godt til rette. Gourmetoplevelser venter i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

På Hotel Bretagne bor I på de hyggeligste værelser, og de fleste har udsigt til hav og Hornbæk sø. Stilen på hele hotellet og alle værelserne er gennemført. I kan tage et ekstra afbræk fra hverdagen, ved at besøge hotellets kurbad. Når I er færdige hér, kan I nyde lækre gourmetoplevelser med panoramaudsigt i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel tilbyder en række forskellige ophold, hvor I har mulighed for at vælge forskellige aktiviteter og oplevelser til efter jeres behov. I kan vælge et ophold med fokus på spændende madoplevelser, cykelture, Vandreture og golf. Også tematiserede jule- og nytårsophold er populære valg. Uanset hvad I vælger, er I sikret skønne og rolige oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord byder velkommen på både weekendophold og ferieophold. Hotellet er omgivet er dejlig natur, hvor der også venter jer smukke oplevelser. Det er det helt perfekte sted at falde til ro. Hvis både krop og sjæl skal have et skub i den rolige retning, kan I besøge hotellets område med pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

På Comwell Kellers Park bor I i historiske omgivelser. Her er en hyggelig atmosfære, der minder jer om at holde fri. Hvis I ønsker den fulde oplevelse af nyde, bør I vælge et weekendophold, hvor I får inkluderet spa om søndagen – et område, hvor nydelse og afslapning er i fokus i smukke og naturskønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

I vil hurtigt opdage, at I på Comwell Kongebrogaarden møder op til et ophold med æstetisk nydelse i fokus. Værelserne er indrettet med stil. I finder ligeledes et område med en dejlig pool og jacuzzi. Her er rammerne ligeledes sat, så I kan føle jer æstetisk tilpas i de nydelige omgivelser, der er en fryd for øjet.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com
4/5

På Comwell Borupgaard er der plads til ren afslapning og nydelse. Når I opholder jeg på hotellet, er tæt på den skønneste natur. Hotellet har endda sin egen store park. I bor stilfuldt på jeres værelse, og I kan opsøge nydelsen ekstra meget ved forskellige spafaciliteter- og behandlinger, pool, boblebad, dampbad, sauna og en masse andet.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus er en stor perle, der strækker sig langs kysten. På de fleste værelser er der store vinduer med direkte udsigt til strand og hav. Inkluderet i jeres ophold får I fri adgang til både fitnesscenter, sauna og swimmingpool. Det er altså den perfekte mulighed for jer for et afbræk fra hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Korsør

4/5

Når I checker ind på Comwell Korsør, vil I straks bemærke, at både bygning og værelser er anderledes og spændende arkitektonisk. Og lige så lækre omgivelserne er, lige så meget nydelse finder I også helt gennemgående. Restaurant, bar, vinkælder, fitness, velværebehandlinger og direkte adgang til strand er blot for at nævne nogle af dem.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hvis ro og afslapning skal være den største prioritet for jer, skal I aflægge Hotel Amerika et besøg. Her ankommer I til hotellet gennem en magisk bøgeskov, og når I bor på jeres hyggelige værelse på hotellet, er I omringet af frodig skov. Tag en frisk og sund indånding, og mærk den behagelige atmosfære af ren frihed.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er det oplagte sted, hvis I vil bo i historiske rammer. Atmosfæren er helt magisk, og med den sunde luft ude i skoven kan I få en masse tid til at finde hinanden. I kan vælge mad på godsets á la carte restaurant, og der er en masse spændende aktiviteter i den omkringliggende skov.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Når I vælger et ophold hos Kolding Hotel Apartments, får I en spændende mulighed for at bo i jeres helt egen hotellejlighed. Det er hyggelige rum, med et dejligt lysindfald, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme og godt tilpas. I kan vælge mellem forskellige pakkeophold – f.eks. et wellnessophold eller gourmetophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell er den ultimative oplevelse, hvis I vil vælge vand, spa og wellness til. I bor med udsigt til det brusende hav, og I har en masse muligheder for pool, spa og lækre behandlinger. Der er også træningscenter, og hotellets restaurant byder på dejlig og klassisk mad under en behagelig og afslappende atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

I skal ikke køre langt op i Sverige for at ankomme til den svenske by Halmstad. Her ligger Hotel Tylosand, hvor I indlogerer jer på smukke værelser, hvor I kan få terrasseudsigt til det smukke hav. I spaområdet kan I slappe af, finde hinanden og nyde hinandens selskab i både inden- og udendørs omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

På Hotel Faaborg Fjord befinder I jer i skønne omgivelser med mange muligheder i nærheden. I behøver dog slet ikke at søge væk fra hotellet, da I kan nyde tilværelsen på jeres hyggelige værelse og i den helt nybyggede afdeling med spa og wellness. Her er mange muligheder for at vælge øget livskvalitet til.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Blandt klitter, natur, hyggelig by, sand, strand og brusende vand ligger Ruths Hotel. Her er der fokus på, at jeres ophold bliver uforglemmeligt. Det vil I bemærke, når I ankommer til jeres meget hyggelige værelse, spiser mad i den hyggelige restaurant eller nyder hinanden i det fantastiske wellnessområde med dampbad, sauna, massagebruser og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

På Clarion Hotel Copenhagen Airport får I lige netop det, I har brug for. De store, lyse og stilrene værelser skaber rum og plads til udfoldelse. Her kan I checke ind helt personligt, få dejlig morgenmad, bestille room service hele døgnet og fri afbenyttelse af hotellets træningscenter. Det er altså de perfekte rammer for det perfekte stop.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

I vil med det samme opdage charmen og romantikken, når I ankommer til Hotel Kirstine i Næstved. Værelserne er indrettet, så I omfavnes af kærlighed. Stuerne og de skæve gulve er ligeledes indrettet med sans for de små detaljer. På hotellets restaurant får I ligeledes en klassisk og hjertevarm oplevelse, I sammen vil huske fremover.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Kongensbro Kro

3/5

På Kongensbro Kro får I ægte og autentisk stemning af kro, land og natur. Her er mange ophold at vælge mellem, og uanset om I er til mad, golf, kano eller wellness, så finder I løsningen her. Sidstnævnte er et ophold, hvor I tager på vandretur og oplever spa og saunagus undervejs. En ret unik oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

På Hotel Kong Arthur checker I ind på hyggelige værelser, der er indrettet i en hjemlig stil. I bør vælge dette hotel, hvis I er glade for spaophold. Her er nemlig et 800 m2 stort område, hvor der er fuld fokus på afslapning, spa, behandlinger, massage og et vandtempel. Her er det let at falde helt til ro.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Når I ankommer til Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er det som at lande på et lækkert og luksuriøst resort. Her er frodigt, hyggeligt og fokus på afslapning og nydelse. Med både indendørs- og udendørs pool, saunaer, dampbad og meget andet, får I de bedste rammer til wellness og livsnydelse. I bør allerede overveje at forlænge jeres ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Strandhotel Glücksburg er en fantastisk mastodont inden for strandhoteller. Med lækre værelser, fantastisk udsigt til havet, behagelig atmosfære i skandinaviske rammer og fokus på nydelse, får I hele pakken. Hvis I vil slappe helt af, kan I gøre dette ved strandhotellets ildsted, i saunaen og ved at modtage en af de mange behandlingsmuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hvis turen går til Tyskland, skal I overveje et ophold på Weissenhaus Grand Village Resort. Det er en fantastisk oplevelse, hvor I kan bo i jeres egen hyggelige murstenshytte. Her er natur, luft og ro, så I kan fokusere på at nyde tilværelsen. Det er også ekstra nemt i resortets område med pool og spa.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Romantik Hotel Kieler Kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et meget charmerende og hyggeligt hotel. Den enkle indretning, med stilbevidste valg, falder i flertallets smag. Det er placeret i rolige omgivelser, og I bør ikke snyde jer selv for en gåtur i Kiel. På dette hotel vil I hurtigt føle jer hjemme og glemmer hurtigt den stressende og travle hverdag.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Når jeres tur går til Bornholm, er Griffen Spahotel bestemt ikke det værste valg til et ophold. Værelserne har et skønt lysindfald fra Østersøens brusende vand. I får dejlig mad på hotellets restaurant, og så kan I dyrke den indre livsnyder i hotellets område med spa og wellness. Jacuzzier og bade inviterer til afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Grand Hotel Struer byder på skøn overnatning på et hyggeligt værelse. Her kan I vælge forskellige pakkeløsninger efter behov. I Struer er alting tæt på, og I har derfor mulighed for at tilkøbe adgang til Kurbad Limfjorden, lækre madoplevelser eller et golfophold. I kan med sikkerhed finde en mulighed, der passer helt perfekt til netop jer.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

I den tyske by, Kiel, ligger Hotel Birke. Dette hyggeligt hotel byder jer velkomne med sin afslappede charme og rolige energi. Værelserne er behageligt lyse, og hotellets køkken serverer klassisk mad. På hotellet finder I også et stort og dejligt wellnessområde, hvor pulsen daler, og I kan nyde alt det, I har lært.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

Hotel Hanseatischer Hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof byder på nydelse på alle tænkelige måder. En drink i baren, afslapning på jeres hyggelige værelse, gastronomiske oplevelser i restauranten og, ikke mindst, nydelse med wellness og behandlinger. Her kan I få massage, og andre behandlinger i velværets tegn, udført af hotellets dygtige og uddannede personale. Husk at nyde hvert eneste sekund.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

Bandholm Hotel

4/5

På smukke Lolland finder I Bandholm Badehotel. I kan vælge mellem forskellige værelsestyper, men fælles for dem alle er, at de er indrettet i en klassisk og charmerende stil. I finder velsmagende gourmetoplevelser, og I kan tage et dyb i det smukke hav. Dette er den perfekte løsning for jer som par, der ønsker at prioritere hinanden.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Maritim Strandhotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Hvis I ønsker et ophold på et hotel med forkælelse og wellness, så er Maritim Strandhotel Travemünde det helt rette valg. Når I ikke opholder jer på hotellets hyggelige værelse, eller spiser lækkert mad i restauranten eller får en drink i baren, kan I bruge tiden i wellnessområdet. Her er pool, spa, sauna, dampbad og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel ligger smukt placeret midt i naturen, omringet af træer og skov, som udgør Munkebjergskovene. Vejle Fjord er i gåafstand, og her kan I nyde en flot solnedgang. Alle værelserne er hyggeligt indrettet med et dejligt lysindfald, og der venter jer spændende gastronomiske oplevelser ved de forskellige spisesteder; både morgenbuffet, frokost og aftensmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Des Nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Ved den dansk-tyske grænse ligger Hotel Des Nordens. Her får I et skønt værelse til afslapning og lækre gastronomiske oplevelser i restauranten. I får også dejlig wellness i form af spa, pool, saunaer, infrarød kabine og mange flere oplevelser. Det er altså det perfekte sted, hvis I kan lide den sammensatte løsning af hotel, mad og spa.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

Hotel Gasslingen
Hotels.com

Hotel Gässlingen

3.5/5

I Falsterbo i Sverige finder I Hotel Gässlingen. Dette hotel er det perfekte valg, hvis I søger den rene afslapning kombineret med nydelse. Her er nemlig spa- og poolområde, hvor I kan falde helt til ro og dyppe jer i det dejlige vand. Værelserne er nydeligt indrettede, og maden er spændende og frisk.

Laveste pris for 2 personer: 1.425 kr.

Hotell Mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

På Skånes sydkyst kan I besøge smukt beliggende Hotell Mossbylund. Her er I omgivet af natur, og I kan gå ned til vandet på et øjeblik. Værelserne er enkle med et naturligt og rustikt touch, der skaber meget hyggelige rammer. Når I er sultne, kan I få klassiske og farverige smagsoplevelser på hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

På hotel Sønderborg Strand er der smuk udsigt over fjorden, samtidig med at du er tæt på by og kultur. Værelserne er pæne og indbydende. Morgenmadsbuffeten er med i prisen. På hotellet er der mulighed for at afholde både konferencer og møder. Der er også fine festlokaler, når du skal holde større og mindeværdige fester.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet har en helt unik beliggenhed lige ved den smukke bøgeskov og med udsigt til stranden. Bygningen er et flot designerhotel fra 1967. Hotellet er luksuriøst og elegant indrettet. Der er fitnessrum og spaområde med en stor pool. Her er altså rig mulighed for at slappe helt af og lade op under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Midt i København ligger det luksuriøse Tivoli Hotel. Stilen er flot og spektakulær. Blandt værelserne findes der blandt andet værelser med Tivoli-tema, som er oplagte for børn og andre Tivoli-elskere. Der er adgang til fitnesscenter og pool. Her kan du med hjælp fra personalet skræddersy konferencer og events. Din hund kan også tjekke ind her.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde i Lübeck er en stort spa hotel med spa-område, stor indendørs pool, udendørs pool, fitnesscenter og direkte adgang til stranden. Hotellet er luksuriøst indrettet, og alt handler om, at du skal have det så godt som muligt under dit ophold. Der tilbydes børnepasning på hotellet. Det er muligt for dig at medbringe kæledyr.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Med dette designhotel får I luksus og dansk design i enkle og stilrene rammer. På AC Bella Sky kan I komme højt op med en betagende udsigt. I er tæt på det hele i København, og I kan nyde gastronomiske oplevelser på hotellets restaurant. Hvis I er de aktive typer, kan I tilmed træne i hotellets fitnessområde.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Midt på Skrea Strand ligger Falkenberg Strandbad. I kan bade på den lækre, badevenlige strand. På strandhotellet finder I den rene nydelse. I kan slappe af i den 33-grader varme pool. Der er dejlig morgenmad, frokost og aftensmad i restauranten. På jeres værelse kan I falde til ro i de behagelige og skønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense har den perfekte placering til afslapning og ro. Når I opholder jer på hotellet, er I omringet af charmerende gader, Svendborgsund og med udsigt over den idylliske Troense Havn. De hyggelige og lyse værelser er det helt perfekte sted at nyde hinandens selskab; hvis ikke det sker på hotellets fine og smagfulde restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Tag på et spa- og wellnessophold

Et spaophold, også kaldet wellness- og kurophold, er en opholdstype hvor der er fokus på spa og wellness. Du kan kombinere det med overnatning, så du kan sætte en hel weekend af, hvor du kommer væk hjemmefra. Her bliver du omgivet af afstressende omgivelser, og kommer væk fra hverdagens stress og jag. 

Ideen med spa- og wellnessophold er at få dybdegående afslapning, pleje, og som førnævnt et afbræk fra den ellers travle og stressende hverdag. Dermed vender du tilbage med fornyet energi, så du nemmere kan håndtere hverdagens strabadser.

Hvis du har meget svært ved at finde tid i kalenderen til et spaophold i København, kan du selvfølgelig uden problemer booke tid til et endagsophold eller en eftermiddag, hvor du kan blive forkælet og genopladet.

Spa og wellness blev praktiseret helt tilbage til antikkens Grækenland og Rom, hvor der eksisterede spalignende mødesteder, der blev benyttet til afslappelse og afstresning meget ligesom i dag. 

Det har altid været nødvendigt at sætte tid af til at lytte til kroppens behov og give den ro til at komme sig, og har sat sit spor i mange kulturer og nationer; det er et afgørende element i den kropslige sundhed. Meget ligesom nu, var der også i oldtidens antikke Grækenland og Rom mange spaer der tilbød forskellige rengøringsmetoder af huden, hvoraf det at skrubbe og massere huden med forskellige former for olier ofte indgik i rensningsprocessen. 

Grækerne var ikke kun med til at lægge grundstenene for filosofi, men også selvforkælelse.

Spa- og wellnessophold er en pause fra hverdagen

Spaoplevelser er ideelt for dig og din nærmeste. Når I tager på de bedste wellnessophold, får I muligheden for at tilbringe de næste dage i maksimal forkælelse, afslapning og afstresning. 

Rammerne bliver sat for at I skal nyde hinandens selskab, og I får kvalitetstid sammen, bare jer to, hvilket er noget der altid gavner forhold, platoniske og romantiske. 

Der skal nemlig ikke være nogen tvivl om at et wellnessophold sammen vil være balsam for jeres forhold, uanset om I bor sammen eller ej. For dem der bor sammen, kan det være umådeligt befriende at komme væk fra de vante rammer og ensformigheden. I stedet for at I netop skal fokusere på hvem der handler ind, kan I lære hinanden at kende og bare fokusere på hinanden.

Hvis du ikke bor med din partner, er det næsten endnu mere oplagt at tage af sted på en kærestetur, da I netop får tid sammen, men uanset om I bor sammen eller ej, kommer I ud og oplever noget nyt sammen, og bliver forkælet.

I kan tage på romantiske wellnessophold alle steder i Danmark, og der findes fantastiske spaophold på både Fyn og Sjælland, samt Nordjylland, og både Bornholm og Djursland. Du behøver nødvendigvis ikke at tage romantiske partnere med på wellnessophold; måske vil du hellere give din bedste ven eller veninde en pause fra hverdagen, eller forkæle dine forældre.

Uanset hvem du inviterer på spaophold, kan det ikke udelukkes at alle kan bruge en pause fra hverdagen i ny og næ, hvor vi får ro til hovedet og afslapning til kroppen. 

Her får du muligheden for at glemme alt der hedder indkøb og vasketøj, og kan i stedet fokusere på luksus, god mad, og afslapning. 

fantastisk udsigt fra poolen

Det er hvad du kan forvente fra et wellness- og spaophold

De fleste spa- og kurhoteller tilbyder aqua-områder, spa og wellness. Her får du muligheden for at besøge de mange indendørs og udendørs spabade, og hotellernes wellnessafdelinger byder ofte på diverse massager, skønhedsbehandlinger og wellnessbehandlinger. Varierende fra sted til sted, vil du også kunne opspore saunaer, thalasso spa, termiske bade, infrarøde saunaer, saltbade og meget mere på de forskellige spahoteller. Samtidigt bliver du budt på gourmetmad, delikat vin og vand, samt lækre cocktails.

Ofte kan du også opleve at dine sanser bliver sat på prøve på et spaophold. Her får du muligheden for at prøve koldtvandsbade, saltvandsbade, boblebade, saunaer, og dampbade, samt aromaterapi. De mange temperaturskift, vandet mod kroppen, og de beroligende lyde og dufte vil få din krop i en tilstand af hvile og afslapning. 

Det er selvfølgelig vigtigt at have in mente at det skifter fra hotel til hotel, spaophold til spaophold, men der er visse ting du kan vide dig forholdsvis sikker på at du vil blive tilbudt:

 • Du kan låne badekåbe, håndklæde, og muligvis også badetøfler.
 • Forfriskninger i form af mad og drikke.
 • Wellnessbehandlinger.
 • Adgang til spa og wellness.
 • Gratis internet

Ved nogle spa- og wellnessophold kan du også få adgang til golfbaner, så du derfor får et kombineret spa- og golfophold. Hvis du ikke er den store golfspiller, kan du i stedet få noget der minder mere om et kombineret spa- og gourmetophold, så du kan glemme alt om hverdagens trængsel, og i stedet nyde en flere retters gourmetmenu.

Herefter kan du få en velfortjent god nats søvn, og møde morgenen ved et velopdækket morgenbord, hvor du kan få alt hvad din mave begærer til morgenmaden, og derefter ud og blive forkælet igen. Herefter kan du vende tilbage til hverdagen et nyt menneske.

Oplevelser gør dig lykkeligere end materielle ting

Hvis du overvejer at give et gavekort til spaophold, men stadig er i tvivl om hvorvidt det er det rigtige valg at give en oplevelse, så har vi svaret: flere undersøgelser viser at oplevelser gør dig lykkeligere end materielle ting. Dr. Thomas Gilovich er psykologiprofessor hos Cornell University, og han mener at en af grundene til dette, er at man vænner sig til ting. 

Hvis du eksempelvis får en ny smartphone eller nye sko, bliver du kun glad i kort tid, da du vænner dig til dem; derefter er de ikke længere spændende og nye. I modsætning til dette, skaber du minder når du oplever noget. Minder du har resten af livet, og som du kan fortælle sjove anekdoter om, når du deler dem med andre i dit liv.

Når du deler oplevelser med en anden person, skaber du en dybere relation til personen, da I får fælles minder som bliver en del af jeres historie.

Overvej at give et wellnessophold i gave

Så det er helt klart det værd at give et gavekort til din partner, forældre, søskende, venner eller andre, som du synes fortjener at blive forkælet med en god omgang wellness; på den måde får I begge en god oplevelse sammen, hvor I kan få lov til at blive forkælet og få en velfortjent pause.

Det er en meget stor og flot gave at give til en du holder meget af. Der findes mange forskellige udbydere, der sælger gode tilbud på spa- og wellnessophold. 

Hvis du synes et gavekort kan se lidt småt ud som en gave, kan du altid pifte det op med en gaveæske og lidt chokolade; på den måde kan det se finere ud når du giver gaven.

Spahoteller kan findes overalt i Danmark og Europa, og du vil nemt kunne finde en god pakkeløsning, hvor du får opholdet sammen med en skøn middag, massage eller en anden wellnessbehandling du gerne vil forære din nærmeste. 

Ved at købe et gavekort til spaophold giver du også modtageren frihed til at være med til at vælge dato for opholdet. Modtageren får altså en gave som de ikke vil kunne vente med at bruge. 

Sådan vælger du det rigtige ophold

Der er mange muligheder, og det kan være lidt overvældende at skulle sætte sig ned og vælge ét ophold ud af tusinde. Derfor er det ideelt at starte med at tænke over om hvorvidt det skal være i udlandet eller i Danmark. Der findes oceaner af spaophold både i indland og udland, som eksempelvis et spaophold i Tyskland, og det kan være utrolig hyggeligt og romantisk at tage på et weekendophold i Berlin eller Hamburg. 

Transport og distance

Der skal dog desværre være tid til det hele, og det er derfor vigtigt at huske på at du ikke behøver at bortføre din partner til Langtbortistan for at finde et fantastisk hotel med spa og wellness, hvor I kan nyde en velfortjent spaoplevelse. Derfor er det vigtigt at tage højde for hvor langt du er villig til at køre for opholdet. Der er mange lækre hoteller i Danmark, hvor du og din nærmeste nemt kan finde noget der falder lige præcis i jeres smag.

Transportomkostninger

Det kan være dyrt at komme omkring, og derfor er det vigtigt at tage højde for de omkostninger der kan opstå når du skal vælge spa- og wellnessophold. Du kan nemt finde fantastiske hoteller i Danmark, både spaophold i København, på Fyn, Jylland, og Sjælland.

Dine behov

Hvad søger du ved dit spaophold? Selvfølgelig, vil du gerne afstresse, men hvad ønsker du ellers at få ud af dit spaophold? Det virker måske for nogen som nogle mærkværdige og unødvendige spørgsmål, men dine behov er vigtige. 

Selvfølgelig søger du en afslappende og stressfri atmosfære når du kigger på spaophold, men hvis du eksempelvis vil have din partner med på et romantisk spaophold, ønsker du måske et ophold ved et af de ældre og mere charmerende kurhoteller. Skal du derimod afsted med en ven eller veninde, eller måske vil forkæle en forælder, kan det være du i stedet ønsker et mere moderne spahotel.

Gode råd til dit første wellnessophold

Før du bestiller dit første ophold, er der nogle ting du skal være opmærksom på, og nogle praktiske oplysninger du skal have med i baglommen før du begiver dig ud i en verden af selvforkælelse.

 • Tjek opholdets beliggenhed.

Før du bestiller et wellnessophold på et hotel, er det en god ide at tjekke opholdsstedets omgivelser og faciliteter. Der anbefales at du tjekker hotellets hjemmeside for at se om du skal have noget specifikt med. Eventuelt som dit eget håndklæde, en varm jakke, eller golftøj.

 • Tag højde for rejsetiden.

Der er stor forskel på om du skal på spaophold på Bornholm eller spaophold i Nordjylland. Planlæg derfor rejsen derhen i god tid, og forbered dig på en længere tur, hvis du skal langt væk hjemmefra.

 • Overvej om mad er inkluderet.

Nogle spahoteller har kun morgenmad og snacks inkluderet i prisen, mens der er andre der tilbyder tre retters-gourmetmenu. Derfor er det vigtigt at du er klar over om hvorvidt du skal være ansvarlig for maden, eller bare kan læne dig tilbage.

 • Få gode tilbud på spaoplevelser.

Det er ikke en selvfølge at du skal tømme pungen eller smadre sparegrisen for at kunne komme på et luksus wellnessophold. Der er mange muligheder for tilbud på spaophold, så du nemt kan nyde wellnessbehandlinger uden at skulle være bange for økonomien. Luksus wellnessophold kan selvfølgelig blive dyre, men hvis du vælger det rigtige tidspunkt (eksempelvis en hverdag, eller vinterhalvåret), kan du finde rigtig gode tilbud på spaophold. 

 • Hav styr på pakkelisten.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal tage med på et wellnessophold med overnatning, er der en simpel pakkeliste du kan følge:

 1. Badetøj
 2. Tøj og sko til overnatning
 3. Toilettaske
 4. Pung og husnøgler
 5. Pas hvis du skal på ophold i udlandet

Igen, det anbefales at du undersøger opholdsstedets hjemmeside, så du er opmærksom på om hvorvidt du skal pakke ekstra, i tilfælde af at opholdet har unikke ekstra faciliteter, du gerne vil udnytte.

Du behøver ikke kun svømme rundt hele weekenden

Der er meget at lave på et weekendophold og med det menes der ikke kun behandlinger, massage, og saltvandsbade. Hvis du undersøger wellnesshotellets beliggenhed, vil du måske finde en fantastisk natur og gode vandrestier. Der er mange af disse kurhoteller der er omringet af naturskønne områder, hvor du nemt kan få tiden til at gå. 

Naturskønne omgivelser og det lokale byliv

Med et wellnessophold for 2, vil du opleve en fantastisk atmosfære der bliver kombineret med en utrolig natur. Danmark kan bryste sig af at have mange vandre- og cykelruter, der leder dig igennem naturskønne områder, hvor du og din partner kan gå to og to, hånd i hånd, gennem de smukke skove eller de lækre strande. 

Efter I har udforsket den idylliske natur, kan du og din partner afslutte dagen med en afslappende wellnessbehandling og et skønt måltid. Hvis du ikke er meget til naturen, eller gerne vil udforske lokalområderne, kan du og din partner også besøge den nærmeste by og gå på udforskning.

Her kan I udforske det lokale byliv, og udforske en af de mange fantastiske spisesteder eller de lokale butikker der kan findes i de nærliggende byer. I kan måske endda finde en nærtliggende forlystelsespark og få et skud adrenalin inden I tager tilbage til spahotellet og slapper af.

Danmark kan byde på meget mere end du tror

I kan også beundre den smukke arkitektur; eksempelvis i Danmark, vil I kunne finde en perlerække af fantastiske slotte og herregårde. Uanset hvor du og din nærmeste tager hen i Danmark, om det er nord, syd, øst eller vest, er der et væld af unikke oplevelser. 

I kan besøge det specielle punkt på Grenen på Skagen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Du og din partner kan sejle på Silkeborgsøerne, eller besøge en af de mange historiske attraktioner der findes gennem Danmark såsom H. C. Andersens barndomshjem på Fyn, de fantastiske rundkirker på Bornholm eller Ribes berømte domkirke.

Danmark bugner af fantastisk kultur og historie, og hvis du og din partner har bil eller cykler, kan I sætte en dag af til at tage ud og undersøge det. I kan besøge en af de mange hyggelige små byer der ligger spredt gennem landet, og eventuelt slutte jeres hyggelige tur af med en skøn frokost og en god kop kaffe. 

Spaophold i Europa

Der er også mulighed for at finde et spaophold i Europa, hvor I kan få muligheden for at komme på en forlænget weekend eller miniferie, og samtidigt blive forkælet og kræset om. 

Her kan du også komme ud og få kulturelle, historiske, og gastronomiske oplevelser, som du kan kombinere med wellness. Mange af de europæiske lande har fantastiske wellness-faciliteter, og du kan godt begynde at glæde dig til komfortable værelser, lækker mad, og ikke mindst spaoplevelsen. Her oplever du med garanti bløde badekåber, varmt vand, skønne dufte, eventuelt lidt motion hvis du er til det eller en omgang massage. 

Eventuelt kan du planlægge en lækker wellnessferie hen over efterårsferien, nytår, eller jul, så du og din partner kan rejse ud, og fejre begivenheden bare jer to; det er også en ideel måde at fejre jeres bryllupsdag, årsdag eller bare jeres kærlighed. 

En wellnessophold weekend eller et par dage midt i ugen, eventuelt omkring nytår, vil føles som om I lige er kommet tilbage fra en lang ferie. I vil være fuldstændigt afslappede, fulde af overskud, og måske har det også fornyet jeres kærlighed til hinanden.

Wellness i hverdagen

Det er ikke muligt at tage på spaophold hele tiden, og derfor er der også måder du kan indføre en lille smule wellness i din hverdag uden at det skal være dyrt eller tidskrævende. 

Du kan eksempelvis fylde badekarret og tilsætte din yndlingsduft, synke ned i din egen verden i et par timer med et glas vin eller en god bog. Hvis du ikke har et badekar, kan du bruge din søndag på at lave en lækker middag som du kan nyde med din partner eller nogle gode venner.

For nogle hænger wellness tæt sammen med kroppen og motion, da det for dem kan være umådelig livgivende at sætte tid af til at dyrke regelmæssig motion, hvilket kan være alt fra en gå- eller cykeltur i skoven, spille badminton eller dyrke yoga. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Der er mange muligheder, når du tager på et wellnessophold

Andre kombinerer wellness med et par dages fri eller en forlænget weekend, hvor man kan komme lidt væk fra det hele, og der er et væld af muligheder for at kunne kombinere det med både fysisk udfoldelse og forkælelse. Den klassiske wellnessferie indeholder typisk spa, sauna, og måske pool.

Du kan derfor komme i gode hænder hos en dygtig massør, hvor du kan rejse dig fra briksen som et helt nyt menneske; der er også mulighed for at du kan nyde en god ansigtsbehandling, få en manicure eller pedicure, hvilket både mænd og kvinder kan få glæde af.

Det er altid umådelig dejligt at blive puslet om, og behandlingerne er ikke kønsbestemte. Alle skal have lov til at have sund hud og pæne negle. Derudover ser du også rigtig godt ud bagefter, og det er da velvære. Igen, wellness er hvad du gør det til, og handler i bund og grund om at du forkæler dig selv, og tager tid til at slappe af i løbet af din travle hverdag.

FAQ om wellnessophold

Hvis du ikke har tidligere erfaring med spa og wellness, har du måske nogle spørgsmål til dem, og forhåbentligt kan vi svare på dem.  

Hvad koster et spaophold?

Spaophold kan være dyre, men du kan nemt finde et spaophold til under 2000 kr. for to personer, men det kommer også meget an på hvad du får med i prisen. Eksempelvis Hotel Viking. Her kan du slappe af i wellnessafdelingen, mens du kan se frem til aftenens 3-retters menu. 

Hvor gammel skal du være for at tage på spaophold?

Der er ikke nogen officiel aldersgrænse for at komme ind på spahoteller, men du kan dog finde dem når du skal have adgang til spaafdelingen. Her skal du typisk være 14-18 år gammel for at må komme ind, men det varierer fra spahotel til spahotel, fordi hvert sted har forskellige vilkår og betingelser, og derfor er det heller ikke alle spahoteller som egner sig til familieferien.

Hvornår er det bedst at tage på spaophold?

Typisk vil der være rigtig mange besøgende om fredagen og lørdagen, da det er her de fleste arbejdende får fri og derfor har tid til at tage på wellness- og spaophold. Hvis du foretrækker et wellnessophold uden for mange mennesker, vil det derfor være ideelt at planlægge ophold uden for weekenden. Der er dog også større sandsynlighed for at der vil være specielle arrangementer i weekenderne, så det kommer mest af alt an på dine personlige præferencer.

Kan man tage på spaophold som gravid?

Som gravid er det selvfølgelig rigtig vigtigt at du gør gode ting for dig selv som også hjælper dig med at slappe af, men når det kommer til saunaer, boblebade og lignende, skal du være opmærksom på at bakterier trives godt i sådanne omgivelser og temperaturer. 

Hvis du derfor kommer til et spaophold hvor du føler at der beskidt i krogene, bør du undgå disse faciliteter, men du bør undgå de helt billige spaophold fuldstændigt.

Du bør dog informere spahotellets ansatte om at du er gravid, så de kan tage deres foranstaltninger under dine behandlinger. Pas på dig selv.