fbpx

Spaophold Fyn

Bedste spaophold på Fyn 2024

Centralt i landet og centralt i de fleste danskeres hjerter ligger den lille ø Fyn.  Øen huser sin helt egen særprægede dialekt, kultur og egnsretter. Så har Fyn også de skønne frugtplantager, fantastiske små havne og en kystlinje uden sammenligning i Danmark. Spaophold på Fyn skal alle danskere prøve enten over en weekend eller som spadag.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com
5/5

I vil hurtigt opdage, at I på Comwell Kongebrogaarden møder op til et ophold med æstetisk nydelse i fokus. Værelserne er indrettet med stil. I finder ligeledes et område med en dejlig pool og jacuzzi. Her er rammerne ligeledes sat, så I kan føle jer æstetisk tilpas i de nydelige omgivelser, der er en fryd for øjet.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Midt i hjertet af Odense finder du det luksuriøse Comwell H. C. Andersen Odense hotel. Oplev det hyggelige, idylliske og historiske H. C. Andersen kvarter, og overnat på de moderne hotelværelser. Hotellet har konferencelokaler og mødelokaler til rådighed. Det er også muligt at afholde fester i festlokalerne. I restauranten serveres sæsoninspireret dansk og fransk mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Sixtus Sinatur Hotel
Hotels.com

Sixtus Sinatur Hotel

4/5

Ønsker du en helt enestående udsigt over vandet, så får du det på Sixtus Sinatur Hotel i Middelfart. Du kan endda tage en dukkert fra hotellets egen badebro. Her findes gode konferencelokaler samt mødelokaler. I restauranten er der fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd, og der anvendes derfor sæsonbestemte råvarer, og al mad laves fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Best Western Plus Hotel Svendborg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg

4/5

Best Western Plus Hotel i Svendborg er et udmærket 4-stjernet hotel i den sydfynske perle. Hotellet ligger tæt på seværdigheder som Valdemar Slot, Egeskov Slot og sejlture i det sydfynske øhav. På hotellet er der rig mulighed for at afholde konferencer og events. Det er tilmed muligt at medbringe sit kæledyr efter aftale med personalet.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet har en helt unik beliggenhed lige ved den smukke bøgeskov og med udsigt til stranden. Bygningen er et flot designerhotel fra 1967. Hotellet er luksuriøst og elegant indrettet. Der er fitnessrum og spaområde med en stor pool. Her er altså rig mulighed for at slappe helt af og lade op under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

På første parket til Svendborg Sund ligger Hotel Christiansminde med den skønneste udsigt over vandet. Nyd et dyp i sundet fra hotellets sandstrand. Værelserne er lækre og meget indbydende indrettet. Det er muligt afholde konferencer med moderne teknologi. Der er ligeledes mødelokaler samt festlokaler. Hotellet byder også på en restaurant med et udsøgt nordisk køkken.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Tornøes Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

I Kerteminde på Fyn finder du det smukke Tornøes Hotel med tilhørende restaurant. Der er udover fint møblerede hotelværelser også mødelokaler og festlokaler i flere størrelser. Desuden så har Tornøes Hotel, som det eneste hotel i Danmark, sit eget bryggeri ved navn “Kerteminde Bryghus”. Nyd et historisk ophold, rar stemning og god mad på restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

First Hotel Grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

Midt i Odense centrum findes det moderne First Hotel Grand, der ligger ved gågade og i gåafstand til for eksempel H. C. Andersen Museum. På hotellet findes en restaurant samt et fitnessrum. Der er ligeledes konferencelokaler, mødelokaler og festlokaler. Restauranten tilbyder menukort på kinesisk. Et oplagt sted hvis du ønsker kultur, historie og central beliggenhed.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Munkebo Kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

I Munkebo på Fyn, lige ved Kerteminde Fjord, ligger idylliske Munkebo Kro. Kroen er en fin hvidkalket bindingsværksgård med stråtækt tag, som emmer af hygge. Suiterne er indrettet i engelsk stil, og der er mulighed for at tilkøbe vinmenu. Her findes både festlokaler og mødelokaler. Der er en god restaurant med skiftende menuer hver måned.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Scandic Odense

3/5

Kun 8 km fra Odense centrum ligger hotellet Scandic Odense. Her er der moderne hotelværelser, fleksible konferenceløsninger, mødelokaler, festlokaler samt mulighed for at afholde events. På hotellet finder du også en udmærket restaurant og en bar med et hyggeligt miljø, der indbyder til afslapning. Vedligehold din træning i hotellets fitnessrum, som er gratis for gæster.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

På Svendborg Havn kan du bo i det skønne 160 år gamle Hotel Ærø, som er lavet med respekt for den gamle bygning, og man har forsøgt at bevare stilen fra dengang. Alle værelserne har et individuelt design modelleret efter den engelske kolonistil. Svendborg er en by fyldt med musik- og kulturliv, det er jo Fyns næststørste by. Her bliver du underholdt.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense har den perfekte placering til afslapning og ro. Når I opholder jer på hotellet, er I omringet af charmerende gader, Svendborgsund og med udsigt over den idylliske Troense Havn. De hyggelige og lyse værelser er det helt perfekte sted at nyde hinandens selskab; hvis ikke det sker på hotellets fine og smagfulde restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Lunds Hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Vil du gerne bo på et lille intimt hotel er Danmarks mindste badehotel i Bogense svaret. Beliggende på havnefronten med terrasse til udendørs servering får du masser af idyl i den lille fynske by. Velegnet til familien på miniferie eller forretningsrejsende. Kun 30 km fra Odense så ankommer du i bil kan du hurtigt komme ind og opleve den charmerende ”storby”.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Spaophold på Fyn er lig med eksotiske vibes 

I Danmark er vi velsignet med over 400 fantastiske øer. Lige bortset fra Jylland er Danmark en samling af mange små øer placeret mellem Nordsøen, Skagerrak, Kattegat og Østersøen. 

Næsten helt gemt væk i midten ligger Fyn. Som mange andre danske øer, er den et populær mål i sommermånederne for de danske turister. Fyn har musikfestivaler, kulturmøder og store koncerter, som hiver store menneskemængder til øen. 

Årligt hiver den glade sommerhusgangere, lystbåde og campister til, som ikke kan gå et helt år uden at skulle besøge Fyns eksotiske magi. 

De mange frugter, most og det sydfynske øhav giver Fyn en næsten eksotiske feriestemning, var det ikke for den fynske dialekt, der hiver dagdrømmeren ned på jorden igen. 

På mange måder kan et spaophold på Fyn minde om et spaophold på Bornholm – en anden kendt og elsket dansk ferieø.  

Placeret mellem de to store landsdele

Fyns placering mellem de to store landsdele Sjælland og Jylland har altid være Fyns lidt uheldige byrde. Ofte blive den lille ø glemt mellem de store kæmper i øst og vest. 

Men når det kommer til spaophold, er der ingen gode grund til, at et spaophold på Fyn ikke kunne være mindste lige så godt som et spaophold på Sjælland – hvis ikke bedre. 

Fyn har alt det, du søger på et spaophold: 

  • Plads til ro og fordybelse
  • Smuk kystlinje, hvor end du vender hovedet 
  • Lystbåde i massevis 
  • Små, hyggelige feriebyer 
  • Brunsviger, most og andre gastronomiske vidundere

Placeringen er desuden perfekt for næsten alle danske gæster. Medmindre de kommer fra Bornholm, kan det ikke tage mere end to-tre timer at komme til Fyn. Så kort en distance er Fyn bestemt værd at køre. 

afstressende stunder i spaafdelingen

Sin helt egen unikke kultur – og natur

Fyn har sin særlige natur med et virkelig rigt fugleliv. Øen har sjældne planter, og på Fyns hoved kan næsten alle disse særlige kendetegn ses. 

På et spaophold på Fyn får du noget andet, end du ville få på et spaophold i Jylland. Du får den unikke øboerfornemmelse, noget du ikke engang får på Sjælland. 

Du får en særpræget kultur, som ikke findes andre steder i landet. Du får selvfølgelig også mulighed for at smage på den fynske vin.

I kan tage på et ophold på Sydfyn og kigge ud over det smukke øhav, mens I sidder i et varmt boblebad. I kan også bestille en sejltur rundt mellem de mystiske og mytiske øer, der har været besøgt af danske søfolk igennem mere end 1000 år. 

I vil også kunne tage på en af de mange frugtplantager eller orangerier på Fyn og plukke æbler og pærer hjem til privaten eller til hotelværelset.

Et spaophold på Fyn er en god gaveide 

Perfekt ville det være, hvis man kunne spendere en efterårsferie eller blot nogle dage på et spaophold på Fyn. Her kunne I se nogle seværdigheder som H.C. Andersens gamle hus. Eller I kunne ligge og dase i en spa måske med nogle bobler i hånden og under vandet. 

Fyn egner sig nemlig perfekt til et spaophold i efterårsferien. Bådene er stadig på vandet og med lidt held, kan I komme på vandet med stadig høj sol. I vil kunne bruge tid på at besøge de små, hyggelige byer og prøve deres restauranter, nu hvor der ikke propfyldt med sommerferiegæster. 

Så giv partneren eller vennen et spaophold som gavekort til Fyn. Gavekortet kunne være på en spadag eller et helt weekendophold. Afstanden tillader, at modtageren selv kan vælge, hvad der lige er tid til.

Hvis din ven, partner eller søster aldrig har været på Fyn og oplevet de mange tilbud, som øen huser, er det en oplagt mulighed. 

Øen egner sig perfekt til parret, der søger en romantisk weekend sammen. 

FAQ om spaophold Fyn

Du sidder måske med en masse spørgsmål til de ophold på Fyn. Derfor har vi forsøgt at besvare nogle af de spørgsmål, som oftest stilles i forbindelse med spaophold på Fyn. 

Hvad skal vi opleve på vores spaophold på Fyn?

I skal opleve en hel del, når spaen begynder af at give jer rynket hud, og tiden ved massøren er ophørt. 

I skal ud at se de mange frugtplantager, som beriger det fynske landskab. I skal også ud til kysten og se lystbådene sejle omkring. 

I skal selvfølgelig også smage de fynske øl og den fynske specialitet, brunsviger – den skulle jo smage meget bedre på Fyn.

Hvor lang tid skal spaopholdet på Fyn vare?

Fyn har en geniale placering lige midt i landet. Lige meget hvor du er i landet, kan du komme til Fyn på maksimalt to-tre timer. 

Derfor egner øen sig både til flere overnatninger som til dagsbesøg. 

De fleste spaophold har en overnatning eller to. Bestil efter jeres behov, og hvad pengepungen kan holde til.

Giver det mening at tage på spaophold på Fyn?

Ja, det giver fantastisk god mening. 

Placeringen er helt genial. Og selv hvis I ikke kommer meget væk fra jeres spahotel, så er udsigten over landskabet og havet fantastisk. 

Det giver omvendt ikke meget mening ikke at besøge Fyns mange skønne og overvældende spahoteller.