fbpx

Hotel Fjordgaarden

Vidunderligt ophold hos Hotel Fjordgaarden

Er du på udkig efter et ophold med fokus på forkælelse, så tag et nærmere kig på Hotel Fjordgaarden, som netop har gennemgået en større renovering. Her bliver du mødt med udsøgt gastronomi, moderniserede værelser og nyt kurbad – alt sammen omgivet af den smukkeste natur i Vestjylland i Ringkøbing. Du kan læse meget mere om Hotel Fjordgaarden lige her.

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Fjordgaarden
Truestory

Hotel Fjordgaarden

4/5

På Hotel Fjordgaarden er det muligt at vælge et kurbadsophold. Det er den oplagte måde at koble af fra hverdagen på, og her er muligheder, I bestemt ikke finder derhjemme, når arbejdslivet går sin gang. Wellness, spa og kurbad er den perfekte løsning på at stresse helt af. I vil tage derfra som fornyede mennesker.

Laveste pris for 2 personer: 2.399 kr.

Hotel Fjordgaarden tilbud og deals

Ved at tage et kig på Hotel Fjordgaardens egen hjemmeside vil du fra tid til anden kunne finde fordelagtige deals på de forskellige pakker, som hotellet tilbyder. Uanset om du er på udkig efter et enkelt dyp i kurbadet eller en helstøbt weekendoplevelse, vil du ind imellem kunne finde rabatter på den helt rigtige oplevelse for dig. 

Alt, du skal gøre, er blot at klikke dig ind på hotellets hjemmeside, vælge lige den deal, du ønsker og købe og betale oplevelsen direkte eller som gavekort, du kan glæde en, du har kær, med. Ved at købe en deal som gavekort har du eller gavekortsmodtageren 3 år fra købsdato til at indløse opholdet. 

Du kan læse meget mere om de gældende priser og tilbud, når du booker ophold på Hotel Fjordgaarden. 

Om Hotel Fjordgaarden

Hotel Fjordgaarden har eksisteret siden 1967, hvor hotellet lidt udenfor købstaden Ringkøbing første gang åbnede dørene. Siden da har der været fart på vokseværket, og der er bygget til, moderniseret og udvidet kontinuerligt gennem årene. Du er derfor sikret en atmosfære, som passer lige ind i tidens ånd, når du slår et smut forbi det vestjyske hotel. 

Hotellet rummer i dag fire gange så meget som ved indvielsen med tilføjelse af blandt andet flere værelser, så hotellet i dag rummer hele 98 værelser i forskellige kategorier fra standard til junior suite. 

I år 2020 og 2021 er både værelser og restaurant blevet renoveret, og et spritnyt kurbad, i tråd med det du kender fra Kurhotel Skodsborg, Marienlyst Strandhotel og Hotel Vejlefjord, har nu også indfundet sig på Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing. 

Den seneste årrække er der sat fuld smæk ind på begrebet ”RO”, som den dag i dag gennemsyrer hotellet, der gerne vil hjælpe deres gæster med at genfinde roen i en hverdag, der for manges vedkommende er meget hektisk og larmende. 

Hotellet har lagt sig i selen for, at du mærker roen med det samme, du træder ind over dørtærsklen. Du kan finde madro i hotellets restaurant med et gastronomisk ophold, eller du kan finde sindsro i Hotel Fjordgaarden spa med et kurophold. Faktisk udbydes en lang række pakkeløsninger, der kombinerer Hotel Fjordgaardens tilbud, så du altid kan få stillet dit specifikke behov for ro. 

Der mangler således ikke noget på hotellet, der har skabt de optimale rammer for oplevelser, der stimulerer alle sanser med henblik på at sænke skuldre og glemme hverdagens stress og jag for et øjeblik. Med de mange tiltag byder Hotel Fjordgaarden på deals for enhver smag. Her finder du din genvej til ro. 

ren velvære på et spaophold

Et dyp i baljen

En tur til Vestjylland er ofte lig med en tur i bølgen blå. Det er der også rig mulighed for med Hotel Fjordgaardens placering tæt på både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. 

Selvom vinterbadning hitter, kan en tur i den store balje blive en lidt for kold fornøjelse i de mørke måneder i Danmark. Så er det godt, at Hotel Fjordgaarden byder velkommen indenfor til en spadag, du aldrig glemmer. Et spaophold i julen slår aldrig fejl, men det er dog også tilladt at lade sig forkæle indendørs, selvom solen skinner. Et wellnessophold er balsam for sjælen uanset årstid. 

Wellness finder du masser af på hotellet i Ringkøbing. I 2020 blev dørene for første gang åbnet til det spritnye kurbad, der byder på et væld af mulighed for forkælelse. 

Hotel Fjordgaarden har med sin seneste tilbygning formået at skabe et fortryllende kurbadsunivers.  Du kan lade dig opvarme i en af de mange saunaer, lade dig indhylle i kurbadsbassinet og mærke kontrasten mellem det varme vand og vindens susen på tagterrassen. Kurbadets faciliteter er beskrevet nærmere i næste afsnit. 

Kurbadets fantastiske faciliteter 

Hvis du er til wellness og velvære, er du kommet til det rette sted i kurbadet på Hotel Fjordgaarden. Du kan få en saunaoplevelse af både finsk, salt, aroma og infrarød karakter og med de forskellige niveauer af varme og sanseoplevelser, finder du med garanti et niveau, der passer lige til dig. 

Er du mere til svømmetag, kan du hoppe i det store kurbadsbassin, der er opvarmet til 34 grader. Her kan du for alvor slappe af med den skønne udsigt til haven og de mange massagedyser fordelt rundt i bassinet. Du kan også sænke dig i det varme bassin på tagterrassen med 36 grader varmt vand. Her kan du mærke elementerne året rundt – blæst, regn, sol og vind – alt imens du lader dig indhylle i det varme vand og nyder udsigten til de åbne vidder. 

Hvis du har spændte muskler eller ømme led, vil en tur i kurbadets dampbad gøre godt. Her bliver du virkelig varmet igennem, og du vil mærke, at din krop vil reagere på den intense varme ved at slappe af. 

For at ære den vestjyske natur er kurbadet indrettet med naturens materialer i form af både sten, træ, is og ild. Det er med til at skabe en helt unik atmosfære, når du bevæger dig rundt mellem de forskellige bassiner og saunaer. 

Store vinduespartier er med til at skabe fornemmelsen af at gå i et med naturen, og med udsynet til grønne landskaber, den smukke fjord og åben himmel er det let at glemme hamsterhjulet for en stund. 

Du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige kurbadspakker og wellnessophold, så du kan tilpasse dit besøg til din travle kalender. Uanset om du har en hel weekend fri eller kun en aften, findes en løsning, så du kan få tid til velvære og ro.  

Hvis den skal stå på ekstra selvforkælelse, er der også mulighed for at booke tid til en professionel behandling, der tager afsæt i nydelse og vaskeægte kurbadsfilosofi. 

Restaurant med bæredygtige smagsoplevelser

Uden mad og drikke duer helten ikke. Efter en afslappende oplevelse i kurbadet kan sulten finde på at melde sig. Det er der også råd for på Hotel Fjordgaarden. 

I 2015 tilføjede hotellet en restaurant til deres katalog af tilbud. I restauranten kan du som besøgende nyde et godt måltid mad både morgen, middag og aften med respekt for råvarer, sæson og miljø. 

Stedet har nemlig ambitioner om at bidrage bæredygtigt, og derfor bestræber restauranten sig på at hente råvarer hjem fra det lokale opland i og omkring Ringkøbing. Som bonus udmunder det i en helt unik smag af Vestjylland. 

Restaurantens professionelle kokke har således sammensat en menu til hver dag i ugen, der er inspireret af de tilgængelige råvarer og den natur, der omkranser hotellet. 

Mad skal jo som bekendt gerne skylles ned, og hotellets restaurant byder også på et velassorteret vinkort, og den viden der skal til for at matche tallerkenens indhold med glassets bedst muligt. Du kan også få en vellavet drink i restaurantens Bar og Lounge-område. Der findes næppe en bedre afslutning på en helt perfekt afslapningsdag. 

Flere gange i løbet af året vil det være muligt at komme til særarrangementer i restauranten på Hotel Fjordgaarden. Det kan være med særfokus på bestemte råvarer, vine der skal hyldes eller en helt særlig årstid, der skal fejres med en unik smagsoplevelse. 

Seværdigheder i Ringkøbing og omegn

Hotellet må siges at ligge ganske godt placeret i Vestjylland med flere spændende seværdigheder inden for rimelig rækkevidde. 

5 minutters gang fra hotellet rammer du en af Danmarks ældste og hyggeligste købstæder. Ringkøbing er med havnen, sine små brostensbelagte stier og utallige unikabutikker helt klart et besøg værdigt. Du kan også dykke ned i historien på byens museum. 

I juli og august måned er der hver aften mulighed for at opleve et stykke danmarkshistorie i levende live. Her går de syngende vægtere nemlig rundt i byens stræder og holder opsigt med ildebrande og uroligheder i nattelivet, helt som det er blevet gjort i flere hundrede år. 

Et andet stykke historie finder du, hvis du kører vestpå ud til kysten. I sandet ved Søndervig og Houvig strand står levn fra 2. verdenskrig i form at store bunkere. Tyskerne byggede dem ind i klitterne langs kysten under krigen for at beskytte mod invasion fra vandsiden. Mange af bunkerne er åbne, så det er muligt at gå på opdagelse inde i de mørke gange. Det kan være noget af en oplevelse for både store og små. 

Tæt på Ringkøbing findes desuden flere oplevelsescentre med fokus på den omkringliggende natur, og i Søndervig findes bademuligheder både inde og ude til vandhundene. 

Hotel Fjordgaarden er omkranset af smuk natur

Hotel Fjordgaarden ligger som nævnt placeret i Ringkøbing i Vestjylland, og man kan ikke sige Ringkøbing, uden at tankerne ledes hen på fjord, hav og vind i håret. Hvis du kan løsrive dig fra hotellets behagelige, indendørs rammer, venter et væld af naturoplevelser lige udenfor hotellet, der er placeret i en del af Danmark, hvor der må siges at være højt til himlen.

Der findes utallige vandre- og cykelruter rundt i de fantastiske landskaber, der omkranser Vesterhavet. Faktisk går der en cykelsti hele vejen fra hotellet og til en af Vestjyllands dejligste badestrande ved Søndervig. Tag den korte tur til kysten, og gå en tur i de karakteristiske klitter. Bliv blæst igennem og mærk skumsprøjtet og smagen af salt på læberne. 

Er du mere til lavvande, ligger Ringkøbing Fjord kun få hundrede meter fra hotellet. Det er den største af de vestjyske fjorde, og her er der god mulighed for at praktisere alverdens vandsport og særligt kite- og windsurfing. 

Fjorden er i vid udstrækning omfattet af naturfredning, da stedet er bosted for en lang række fisk og fugle. Hvis du er fugleinteresseret, vil du have god chance for at få en rigtig god dag på disse kanter.   

Hold konference i skønne omgivelser

Ikke nok med at Hotel Fjordgaarden tilbyder unikke oplevelser for private – som erhvervsdrivende har du også mulighed for at afholde en bred pallette af events på hotellet midt i naturens rige. 

Uanset om du er på udkig efter rammerne for det næste teambuildingevent, den næste konference, eller blot vil give dine ansatte eller kollegaer en omgang forkælelse, så tilbyder hotellet en pakke, der passer til din virksomheds behov. 

Hotel Fjordgaarden sætter en ære og et stort stykke arbejde i at sikre unikke oplevelser for deres erhvervskunder, og her vil du virkelig kunne mærke vestjysk service i topklasse. 

Så hvis du er på udkig efter en ny konferencepartner, så skal du vende blikket mod hotellet i Ringkøbing, der byder på natur, aktiviteter, mødelokaler, wellness og gastronomi i fin forening. Du er garanteret det bedste afbræk fra kontoret, du kan forestille dig. 

FAQ om Hotel Fjordgaarden

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt et ophold på Hotel Fjordgaarden er det helt rette valg for dig, kan du få svarene på tre af de mest gængse spørgsmål her. 

Hvorfor skal jeg vælge Hotel Fjordgaarden? 

Hvis du trænger til selvforkælelse, smuk natur og at få sænket skuldrene, så er Hotel Fjordgaarden det rette valg for dig. Det nyrenoverede hotel byder på helt nyt kurbad, moderniserede værelser og gastronomi i særklasse, så du kan ikke undgå, at roen indfinder sig her. 

Hvad koster et ophold på Hotel Fjordgaarden? 

Hotellet tilbyder et væld af forskellige pakkeløsninger, og prisen varierer alt efter, hvad du vælger. Om du er til wellness, gastronomi eller weekendophold findes den helt rigtige pakke til dig. Du kan finde nærmere information på vores side, og ellers er du også velkommen til at kontakte os.  

Hvor ligger Hotel Fjordgaarden? 

Hotellet ligger 5 minutters gang fra den gamle købstad Ringkøbing i Vestjylland. Hvis du kan løsrive dig fra hotellets indendørs faciliteter, venter der overvældende natur- og kulturoplevelser lige uden for døren. Hotellet ligger ganske tæt på både hav og fjord, og i Ringkøbing kan du gå på de brostensbelagte gader og kigge på unika kunst og indånde den hyggelige atmosfære af historisk købstad.